- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
válasz TCs911 #61798 üzenetére
Nagyjából nekem is ugyanez a tapasztalatom,
Én is cseréltem ldc+digitizer -t saját kezűleg. Szintén az ebay-es rendelés volt, megbízható eladótól. kb 2 hónap után a kijelző szélén pici repedést vettem észre (nem ütődött semmihez), és pár nap alatt eljutott odáig, hogy kb 3 cm-es szélességben nem érzékel.
Úgy döntöttem, nem költök rá még tizenX ezret: nyugdíjaztam a N4-et (és várom, hogy legyen egy normális méretű Nexus)[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
-
adabra
senior tag
válasz adabra #61490 üzenetére
Kicseréltem a képernyőt. Nem volt túlságosan bonyolult, de itt egy-két "tanulság":
- ugyan Európából rendeltem [link], de nyilván ez is ugyanaz, amit Kínából kaptam volna
- a kijelző képe, színei rendben vannak
- az érintés érzékelő 10 ujjat érzékel (többel nem próbáltam)
- nem teljesen azonos az eredetivel, mert
- a másodlagos mikrofonnál a gumi-bizgentyűn kicsit faragni kellett, hogy beférjen
- kicsit oldalról nézve, visszatükröződő fényben látszanak az érintés érzékelő mátrixának pontjai (nem zavaró)
- az értesítő LED kicsit bénácska: mintha "pixelesebb" lenne és körülötte van egy kb. 8 mm átmérőjű kör, amin átszűrődik a fénye (ez utóbbi két jelenségről már többen írtak, csatoltam egy róla)
- valószínűleg elcsesztem az összerakást, mert a közelség érzékelő nem klafa; szedhetem szét megintKét hónap után ismét jó kézbe venni a N4-et. Gyorsaságban nagyjából egy kutya a meizu m2 -vel (MTK 6735; 2GB RAM; 5" HD, 40kHUF), de a N4 működés közben mégis "simábbnak" érződik.
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Megérkezett a "képernyő+digitizer+keret" kombó (innen). Tudtok ajánlani egy egyértelmű útmutatót vagy videót a cseréhez?
Tudom, van elég sok, de némelyiknél mindent szétszednek, némelyiknél meg hőlégfúvót is emlegetnek (gondolom, ahol csak az érintés érzékelőt kell cserélni).
Köszönöm
-
adabra
senior tag
válasz hudyfiu #61375 üzenetére
Én azért megcsináltatom a N4-et (csak jelenleg nincs hozzá kijelző). Vagy rendelek alkatrészt és megcsinálom magam. Azt még nem tudom, melyik lesz a fő/tartalék telefon. Csak decemberben kellett valami sürgősen.
A meizu m2 a mostani, nemrég frissített ROM-mal már egész jól használható. Nem tudom, kap-e valaha 6.0 vagy frissebb verziót.
-
adabra
senior tag
válasz hudyfiu #61372 üzenetére
Van a családban LG Leon. Azért a N4 után erős visszalépés lesz. Elég komótosan csinál mindent, és folyton újratölti a cuccokat. Jó sok bloatware van rajta.
Az én N4-em kijelzője összetört kb 4 hete, és pár napig a fiam LG Leon-ját használtam. Utána vettem 40-ért egy Meizu M2-t. Az viszonylag rendben van. Akkuban és kamerában sokkal jobb a N4-nél (bár ez utóbbi nem nagy szó). A sebessége kb uaz (talán kicsit gyorsabb is, de nagyon ritkán vannak akadások a Chrome -ban).
Stock Androiddal egészen frankó lenne. -
adabra
senior tag
válasz Freeman007 #61263 üzenetére
Amit linkeltem az ebay-ről, az EU-ban van. Emiatt remélhetőleg hamarabb ideér.
Az LCD fix -nél nincs alkatrész, talán a jövő hét vége felé. LG szerviz 25-30 közötti összeget saccolt és kb 1 hetes határidőt...Lehet, hogy addig veszek egy Meizu m2 -t, és később jó lesz tartalék telefonnak. Vagy egy OnePlus X-et. Vagy Nexus 5-öt.
-
adabra
senior tag
6.0 Chroma + Taurus kernelben (Synapse segítségével) bekapcsoltam a dupla koppintásos ébresztést (d2w).
Egy ideig minden jó volt (pár óra) , de egyszer csak a lock screen-en mar nem érzékelt semmit.
Van valaki, aki ezt huzamosabb ideje használja? Vagy ez már sosem lesz jó?
4.4 és 5.x alatt alatt is próbáltam más kernelekkel, de valami szopóka mindig volt. -
adabra
senior tag
Csak engem zavar, hogy 5.0 óta gyakorlatilag kb semmit sem ér az "alkalmazkodó" fényerő beállítás. 4.4.4 -ig (ha jól emlékszem) automatikus fényerőnek hívták, és működött.
Azóta naponta többször is csesztetni kell a fényerőt (nappal túl sötét, éjszaka túl világos). Ez nem fejlődés. Illetve az, csak rossz irányú -
adabra
senior tag
Próbáltatok már MM alapú ROM-ot? Nagyon gondolkodom egy Frank + HC pároson, de még nem bírtam rávenni magam, hogy kipróbáljam.
Én próbáltam (Frank a benne lévő kernellel). Pár napig használtam a 15.10.13 -as verziót, és tetszett. Határozottan kevesebbet kért enni, mint az előtte fent lévő Chroma 5.1.1
Vasárnap vettem észre, hogy a youtube nem működik (reboot után sem). Emiatt rátoltam az időközben megjelent 10.15 -ös verziót. Nem kellett volna, mert összekakálta magát (valamelyik google folyamat folyton FC-zett, és a launchert sem tudta elindítani - bár az értesítő sávból a beállítások működtek...)
Emiatt radíroztam, és feltettem ezt: [link] Ebben van duplakoppintásos kikapcsolás (navbar-on), de nem találtam benne sötét témát. -
-
adabra
senior tag
Le lehet valahogy szedni a krómozott (?) réteget a telefonról. Egyre több helyen kezd lepattogzani (van ilyen szó?) a kijelző körüli keretről és a hangerő állító gombról is.
Ennél még a homogén fekete is jobb (szebb) lenne -
adabra
senior tag
válasz Segnior_Barthez #60226 üzenetére
Én valami olcsó cuccot veszek majd. Ez elég szimpatikus (tudásban, méretben hasonló a N4-hez)
Most 130 USD, de lesz még olcsóbb is. [link]szerk: a szürke nem fényes ujjlenyomat mágnes, de a többi elég gáz...
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz Ricardo #59910 üzenetére
Jómagam Chroma-t használok a saját kernelével. Eléggé döcögött az elmúlt hónapokban, de a június 20-i verzió óta mintha megtáltosodott volna. Hibát még nem produkált, és tud mindent, ami nekem kell.
Régebben HC kernelt is használtam, de egy idő után mindig előjött valami szopóka... -
adabra
senior tag
válasz heidricha #59734 üzenetére
Szerintem felejtsd el a HC kernelt. Én is így tettem, és azóta minden rendesen működik. Korábban én is HC kernelt használtam. Egy ideig minden jónak tűnt, aztán mindig jöttek az "anomáliák".
Egyébként pár hónapja Chroma ROM-ot használok a saját (nem tudom, milyen - talán stock) kernelével.
-
adabra
senior tag
Lehetséges N4 utód:
[link]
Tudom, "nyers erőben" talán gyengébb, de szerintem sokaknak túl nagy es drága a N6 (és a N5 is már "kifutó") -
adabra
senior tag
válasz AcCEsS #59364 üzenetére
Szerintem a 4.4.4 volt a legstabilabb. Én hónapokon keresztül használtam minden gond nélkül egy Purity ROM-ot.
Egyébként most 5.1.1 -es Chroma-t használok a saját kernelével. Alapvetően ezzel sincs bajom (nincs spontán reboot vagy FC), de Chrome (böngésző) néha csinál furcsa dolgokat. -
adabra
senior tag
válasz adabra #59123 üzenetére
Az LG központi szerviz megoldotta a problémát. "Szoftverfrissítést" csináltak bruttó 1905 Ft-ért.
Valamit olyasmit mondott a jóember, hogy ők "nem csak a firmware-t tudják frissíteni, hanem a _belső szoftver_ -t is.
Szerintem masszívan mellébeszélt, de a lényeg, hogy raktak rá egy 5.1 -es factory image -et, és ismét működik a SIM.
Én magam is megtehettem volna, ha tudom hogy ez segít. Én csak az aktuális ROM-ot húztam újra, ami egyébként egy 5.1.1 -es Chroma volt...[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Ma egy telefonos beszélgetés után nem sokkal azt láttam, hogy "Nincs SIM kártya".
Reboot és ROM újra flash sem segített. A kártya egy Vodafone - os nano SIM (átalakítóval). Másik telefonban működik (egy normál átalakítóval). Másik kártyát még nem tudtam tenni a Nexus 4 - be.Látott már valaki ilyet? Mire számítsak?
-
adabra
senior tag
válasz heidricha #59111 üzenetére
Sajnos van vele gond (meg az előzővel is).
Alapvetően pöpec ROM, de egy idő után a ki-be kapcsoló gombra nem reagál. Reboot megoldja, de utána fél-egy napon belül megint előjön.A kikapcsolás nem is érdekel, mert a navigációs sávon való duplakopp-ra beállítottam a kikapcsolást (legjobb feature-je a ROM-nak )
Az ébresztés pedig a hangerőgombokkal is megy (vagy HC kernellel van D2W is, bár érezhetően többet eszik, mint anélkül).
Reboot-hoz kénytelen vagyok ezt használni. -
adabra
senior tag
válasz dannyl #57996 üzenetére
Szerintem a HC kernel "screen_off single core" beállítása a ludas. Gondolom, ez azt vezérli, kikapcsolt képernyőnél három magot "lekapcsol".
Ha ezt az opciót kikapcsolom a HC Manager-ben, akkor hívás esetén látványosan hamarabb kapcsolja be a képernyőt.Gondolom, az energiatakarékosság miatt van így beállítva. Nem vagyok kernel szakértő (sem), de úgy tudom a stock kernelben üresjáratban is 2 mag megy (de egyik sem meggy mag ).
-
adabra
senior tag
válasz Exfury #57436 üzenetére
Én kb egy hete használom. Röviden:
- nincs FC, (kamera vagy egyéb spontán) reboot
- sebessége remek
- tárcsázás után a hívás képernyő hamarabb jelenik meg, mint a stock 5.01-en; még mindig észrevehető, de nekem már megfelel (korábban főként emiatt tértem vissza stock lollipop-ról Purity 4.4.4 -re)
- gyorskapcsoló csempék (vagy hogy is hívják ezt magyarul) testre szabhatók
- navigációs gombok is "kusztomizálhatók": sorrend, + gombok (bár csak keresés, menü [állandó és automatikus]) sajnos kikapcsolás nincs (ilyenre gondolok), de a keresésen való hosszú érintésre "ráültethető" a screen off and lockNálam egyelőre marad. Szinte minden nap jön frissítés; néha megnézem a change logot és frissítek. Ilyenkor az első boot-olás elég sokáig tart az alkalmazások "ART"-osítása miatt.
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Hát a CM12 még nem nagyon ajánlott napi használatra. Én nem próbáltam még ki, de még elég sűrűn jönnek elő hibák.
Kicsit sántít az érvelés
Én éppen az ellenkezőjét mondanám:
1. én kipróbáltam (kb 1 hete van fent)
2. _nálam_ nem jött elő semmi hiba
3. ajánlom napi használatra (persze mindenki azt használ, amit akar - nálam egyelőre marad) -
adabra
senior tag
válasz DeathAdder #57296 üzenetére
Nálam ugyanez a verzió van fenn, egyelőre nincs baja.
-
adabra
senior tag
Nem kifejezetten, illetve nem csak használt esetén van (már többször, többek által említett) készülékspecifikus hiba:
1.majdnem mindenkinélsokunknál előfordul a fényképezővel/vakuval kapcsolatos hiba, hogy időnként fényképezés vagy zseblámpa funkció használata után/közben újraindul a telefon. Van akinél ilyenkor némi hanghatás is társul a mutatványhoz. Nálam az elmúlt másfél évben kb. 8-szor fordult elő. Igaz, ritkán használom a fényképezőt. A vakut viszont elég gyakran.
2. A telefon nem érzékeli, ha a hívott szám éppen foglalt (rövid pittyenés + hívás befejezve)_Szerintem_ mindkettő hardver eredetű (és/vagy driver-rel összefüggő hiba/hiányosság), és a Google vagy az LG sohasem fogja javítani.
Ezekkel együtt lehet élni, és ezt leszámítva tényleg "best in class"
-
adabra
senior tag
N4 és N5 hogyan viszonyul egymáshoz akkuidő tekintetében? Nyilván gyakorlati tapasztalatok érdekelnének.
-
adabra
senior tag
Ma kb délben telefonálni akartam, és azt vettem észre, hogy nincs mobil hálózat (reggel óta kb) .
Airplane mód be/ki sem segített. Reboot igen.Remélem, nem fog sűrűn ilyet csinálni, különben megválok tőle. Pl. egy ilyenre elcserélném...
-
adabra
senior tag
válasz NTonee #56866 üzenetére
Nyugalom, fiúk. Ez csak egy telefon.
Egyébként a mélyvíz topikot ismerem, és már indulásakor is feleslegesnek tartottam A N4 életpályája már túl van a zeniten. A másik topikban kb fél év alatt jött össze a legutóbbi 100 hozzászólás, és itt is ritkulni fognak a valódi információt tartalmazó bejegyzések.
Veszekedés helyett mindenki menjen el sportolni, majd utána (v helyette) igyon egy korsó sört!
-
adabra
senior tag
válasz dannyl #56836 üzenetére
NX ROM-ot használtam, ami 5.0.2 alapú.
Azért downgrade-eltem 4.4.4-re, mert bár alapvetően jó volt, 1-2 dolog zavart (stock 5.0.1 -en is):
1. hívás kezdeményezéskor 1,5 - 2 mp-es akadás (mielőtt megjelenne a hívás képernyője); emiatt többször ismételt tárcsázás lett belőle
2. bejövő hívásnál néha nem kapcsolt be automatikusan a képernyő (gombbal be lehetett)Egyébként hogy a magam kérdésére is válaszoljak (hátha valakinek jól jön)...
"5.0.2 -ről downgrade-elnék 4.4.4 Purity -re
Kell valamit mókolni a rádióval(modemmel) / kernellel vagy elég a zip-et felrakni? Factory image -dzsel nem szórakoznék, ha nem muszáj..."Recovery-ből simán feltettem a Purity 444-et, nem kellett factory image vagy radio. Viszont valamiért az android keyboard folyton FC-zett, emiatt ezt is fel kellett tenni (hogy egyáltalán egy wifi jelszót, google email címet be tudjak írni...)
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
5.0.2 -ről downgrade-elnék 4.4.4 Purity -re
Kell valamit mókolni a rádióval(modemmel) / kernellel vagy elég a zip-et felrakni? Factory image -dzsel nem szórakoznék, ha nem muszáj...[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Ez a "Sürgősségi adások" vagy "Emergency broadcasts" régóta benne van az Androidban? 5.0 -ban tuti (nálam be is van kapcsolva), de gondolom, Európában ez nem működik.
-
adabra
senior tag
Akár lag -nak hívjuk, akár máshogy, szerintem ez roppant zavaró. Nem animációról van szó, hanem közel 2 mp-ig semmi nem történik a _kijelzőn_. Az nem érdekel hogy a háttérben már elkezdődik a hívás felépítése (szerintem egyébként nem). Részemről elvárás, hogy kvázi rögtön lássam, mi történik. Már volt olyan párszor, hogy még egyszer nyomtam a hívás ikont.
-
adabra
senior tag
Purity + hc páros van a telefonon egy ideje. Kipróbálnám az 5.0-t, de szeretném megtartani a visszatérés lehetőségét.
Hogyan tudom lementeni valami külső adathordozóra a CWM-ben készülő mentést?
Mert ugye utána a factory image-ből történő upgrade mindent gyalul. Gondolom, lollipop-ból is lehet bl-t nyitni és cwm-et telepíteni.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz NTonee #53057 üzenetére
Tuti nem szolgáltató függő. Épp az imént kikapcsoltam a hívásvárakoztatást, és egy szintén vodafone-os kolléga próbált hívni az iphone 5s -éről. Foglalt jelzést kapott.
Nem tűnik nagy problémának, holott szerintem igenis az. Ahogy korábban írtad, én is gyakran csak hallgatom a semmit. Illetve a vonal bontása miatt a tárcsázó alkalmazást "hallgatom" bekapcsolt kijelzővel. Gáz.
Egyébként nálam 11 -es HW revision van (ez is "bütykös")
-
adabra
senior tag
Szerintem HW jellegű hiba/korlátozás áll a háttérben. Igaz, N4-et csal két hazai szolgáltató SIM kártyájával próbáltam, de egyik esetben sem sikerült foglalt jelzést "kicsikarni" belőle. Próbáltam 2G és 3G-n is.
Míg egy másik telefon (SE Ray) mindig felismerte, hogy foglalt a hívott szám.
Nem hiszem, hogy a szolgáltató készülék típus (v IMEI range) alapján máshogy jelezné ezt a hívó felé.A szomorú az, hogy a Google és az LG sem hajlandó azt mondani, hogy "bocs, ezt elk.rtuk" vagy "nem hiba, hanem feature".
-
adabra
senior tag
válasz Integra #53005 üzenetére
Igen.
Issue #53448 Status: new -
adabra
senior tag
válasz gipsztigris #52999 üzenetére
Szerintem mindkettő a maga kategóriájában jó ár-érték aránnyal bír(t).
Valószínűleg a G2 sem tökéletes, ahogy a N4 sem az. Én pl. máig értetlenül állok az előtt, hogy a Google hogyan vehette át az LG-től a N4-et úgy, hogy a telefon nem ismeri a foglalt jelzést. Nem hiszem, hogy eredetileg szándékosan így rendelték meg... -
adabra
senior tag
válasz Mzombi #52679 üzenetére
Nekem is ilyen töltőm van (2-3 hete); eddig remekül működött, bár nem teljesen mindegy, hogyan helyezem rá a telefont.
Az elmúlt éjszaka (7 óra alatt) 1%-ról 15-ra sikerült töltenie. Amikor levettem a telefont, utána is töltést mutatott (a led alapján). Nyomtam egy reboot-ot mindkettőnek (telefonnak és a töltőnek is).
Majd meglátom, hogy a következő éjszaka mit produkál.Amúgy a kék led módfelett fényesen fényesen világít (még 3 réteg szigetelőszalagot is "átvisz")
-
adabra
senior tag
válasz Gabócza #52596 üzenetére
Nem akarok beledumálni feleslegesen. Nekem egy korábbi (off) telefonom csinált olyat, hogy, hogy bármilyen rádióval kapcsolatos (hálózatra csatlakozás, wifi, Bluetooth) műveletre újraindult. Airplane módban működött rendesen.
Annak az volt az oka, hogy a készülék beázott.
Nem állítom, hogy itt is ez van a háttérben. -
adabra
senior tag
válasz dragon1993 #52399 üzenetére
Korábban írtam, hogy én Slukk mester Pinkman kernelével próbáltam, de ott is aktív marad az érintés érzékelés hívás közben.
Ma 3 telefonhívást szakítottam meg "arccal". Lehet, h bazi nagy szakállat kell növeszteni a fícsör használatához. -
-
adabra
senior tag
válasz Slukkica #52336 üzenetére
Én már többször próbáltam, de egy idő után mindig előjött az, hogy nem tudtam feloldani a képernyőt (nem érzékelte az érintést). Ilyenkor csak a reboot segített.
Most ismét adnék neki egy esélyt.
Ezzel a kernellel próbáljam?
(Most Purity ROM-ot használok stock kernellel)Milyen alkalmazással (vagy máshogyan) lehet beállítani a S2W -t vagy DT2W -t? Úgy emlékszem, az ingyenes Trickster MOD-ból már nem lehet ezt az opciót elérni.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #52131 üzenetére
Én ezt vásároltam (pénteken érkezett meg; kb 4 hét alatt ért ide). Eddig működik.
Viszont olyan irgalmatlan erős (egyébként kis méretű) kék led van benne, hogy éjszaka "tök világos" lett tőle a szoba. Ragasztottam rá egy kis szigetelő szalagot, de még azt is átvilágítja. Kell rá még egy réteg.Nem tudom, mennyire hatékony, de reggelre mindig feltöltött állapotban van a telefon. Majd ha lesz egy kis időm, megmérem a fogyasztását (üresjáratban és töltés közben is).
A töltés megkezdésekor a telefon hangot ad, amit nem lehet kikapcsolni. A hangfile-t /system/media/audio/ui/wirelesschargingstarted.ogg (emlékezetből írom, lehet, h nem pont itt van) nem elég letörölni / átnevezni, mert akkor egy másik (default?) figyelmeztető hangot ad. Valószínűleg egy csend.ogg file-t kell odamásolni és azt a fentire átnevezni. Vicc...
-
adabra
senior tag
Ma láttam a MediaMarkt-ban 135 ezerért N4-et. Mellete az N5 128k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz C.Brigante #51139 üzenetére
-
adabra
senior tag
Van újabb verzió a Purity ROM-ból
Nekem OTA jelzett tegnap este.Egyébként nálam az előző (07.01 -i) verzió stock kernellel számomra elfogadható üzemidőt produkált. Most 25 óra készenlét után kért töltőt. Zömében wifi-n 2:59 kijelző idő és 1:50 telefonálás (ó:p természetesen). Általában ennél kevesebbet szokott kibírni (kijelző + telefonálás max 3 óra).
-
adabra
senior tag
Nem tudjátok, hogy a mindigtv alkalmazás miért nem kompatibilis a Nexus 4-gyel?
-
adabra
senior tag
Korábban már volt szó itt arról a jelenségről, hogy híváskezdeményezéskor néha nem "csörög" ki a hívás, csak egy pittyenés után vége ("call ended" felirat a telefon alkalmazásban).
Rájöttem, hogy akkor jön elő, ha a hívott fél foglalt.
Nem egyedi az eset. pl: [link]
Működik bárkinél a foglalt jelzés bármilyen ROM-mal, kernellel, radioval?
Nálam nem: Purity 4.4.3 (szerintem stock 4.4.3 kernel és a hozzá tartozó radio van fenn) + Vodafone előfizetésAz nagyon gáz lenne, ha valami hardware jellegű korlátozás/elbaltázás okozná ezt
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Nem tudom, Nexus 4 specifikus-e, vagy 4.4.3, vagy Purity ROM, vagy ami legvalószínűbb: Hangouts
SMS-t küldenék, de a nem hajlandó elküldeni (Message not sent, touch to retry). Vodafone-os számról szintén vodafone-osra. Ez gáz.
Update: közben lemerülés miatt újraindult a telefon, hanguots frissült. Most már elment az üzenet.
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Nálam is bejelzett a 4.4.3-as OTA frissítés. Ami azért lepett meg, mert Purity ROM-on vagyok (apr 23-i build) hells-core kernellel.
Egyelőre nem engedtem rá a frissítést, mert:
1.) most csak mobilnetem van
2.) félek, hogy elkefél valamit, és az most nagyon nem jönne jól (nincs időm felesleges körökre) -
adabra
senior tag
CM 11-ben van az intellig3g -hez hasonló megoldás? Automatikus 2G/3G kapcsoló, de az xposed miatt (tudtommal) csak dalvik runtime-mal működik
-
adabra
senior tag
válasz joebacsi4 #46111 üzenetére
Én is exdialer -t használok (szerintem a legjobb tárcsázó). Remekül működik; csak akkor kapcsolja le kijelzőt, ha a fülemhez emelem. (éppen purity rom-ot használok, de volt már néhány másik is, és még egyikkel sem volt gond)
Ha a gyári tárcsázó is ezt produkálja (márpedig a bejövő hívásnál tapasztalható probléma erre utal), akkor esetleg nem megfelelően kivágott/felhelyezett képernyővédő fólia bezavarhat a közelség érzékelő "látóterébe".
Nekem még hajdanán a Nexus One -nal volt hasonló problémám, de ott az alaplapi kábel csatlakozó volt hajlamos a szétcsúszásra, és az kiiktatta az érzékelőt.
Ezzel a meg tudod nézni, hogy rendesen működik-e.
-
adabra
senior tag
-
adabra
senior tag
Ha esetleg valakit ez tartott vissza eddig...
CM Installer a Play Store -ban
Itt egy cikk róla.Szerk: link javítva
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
Automata módban készült. EXIF adatok:
Filename - IMG_20131108_083320.jpg
Model - Nexus 4
ExifOffset - 134
YCbCrPositioning - Centered
YResolution - 72
ResolutionUnit - Inch
XResolution - 72
Make - LGE
InteroperabilityOffset - 360
ExposureTime - 1/16 seconds
DateTimeDigitized - 2013:11:08 08:33:20
ISOSpeedRatings - 1500
ColorSpace - sRGB
DateTimeOriginal - 2013:11:08 08:33:20
FlashPixVersion - 0100
ComponentsConfiguration - YCbCr
FNumber - 2.65
ExifImageHeight - 3264
ExifVersion - 0220
ExifImageWidth - 2448
FocalLength - 4.60 mm -
adabra
senior tag
válasz randras_83 #31107 üzenetére
Más téma: úgy látom, nem egyedi a probléma, hogy gyenge fényviszonyok közözz az elkészült fényképek közepén pirosas-rózsaszínes "folt" van. Az általad feltöltött mindkét kép ilyen, meg ez is, amit most próbaképpen komponáltam (lekapcsolt világítás mellett egy csupasz, kissé koszos falat fényképeztem).
Más is találkozott hasonlóval? Szerintem (egyedi vagy típus) hardver tökéletlenségről lehet szó. Most Franco 188 -as kernel van fent, de nem tudom, hogy ez számít-e (mással kernellel nem próbáltam még).
-
adabra
senior tag
válasz C.Brigante #31013 üzenetére
Én ugyan nem orosz tagozatos voltam, de megkopott emlékeim szerint
время = idő
погода = időjárás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest