- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Atish19 #56175 üzenetére
Én a factory image fájllal frissítettem. Annyit csináltam, hogy a batch fájlból kivettem a -w kapcsolót, hogy ne legyen wipe. Utána fastboot módban ráküldtem a telefonra, szépen lefrissült a rendszer és megmaradt minden.
Az táb CF autoroot és custom recovery.
És egy kernel csere Hellscore b67-re. -
dragon1993
őstag
válasz
Atish19 #56175 üzenetére
Elvileg így működik
-
szezso15
addikt
válasz
Atish19 #56175 üzenetére
Hú basszus tegnap akkorát cumiztam, elfelejtettem, hogy 5.0.1 alatt még nem megy a TWRP...
Így visszakerült a stock Kitkat, és esküszöm, hogy fluidabbnak és pörgősebbnek érződik, mint a LolliPop. Bár ez lehet, hogy csak azért van, mert nincsenek benne ilyen-olyan animációk...
-
dannyl
addikt
válasz
Atish19 #56167 üzenetére
Töröld a kapcsolat elmentett adatait. Nem változtattál az óta jelszót, vagy bármit a wifin? Ha törölted, és újra megtalálja, kéri a jelszót, írd be, aztán jónak kell lennie. Másik megoldás, írasd ki a telefonnal a jelszót, valószínűleg nem az van beírva, mint aminek kéne.
-
sompetike
aktív tag
válasz
Atish19 #55955 üzenetére
Én LG G watch R-t használok.
Jó,bővebben nagyon jó.le van némitva a telcsi,s látom,hogy ki hív...navi nagyon jó,nem kell a telefon képernyőét nézni mert írja az óra meg rezegteti a kezed ha fordulni kell vmerre...
Full angol,magyarul nem tud,2napot bír az akksi...röviden ennyi
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Atish19 #54562 üzenetére
Igen, pontosan ezzel próbálkoztam én is elsőnek, de nem rootolta. Pontosabban a folyamat végén kiírta, hogy sikeres, de a gyakorlatban láttam, hogy nem az, nem volt root, hiába tette oda a supersu alkalmazást.
Pedig végtelenül egyszerű, elrontani sem lehet: kicsomagol, telefon fastbootba, root-windows.bat lefuttat, megvár míg végez, kiírja hogy sikeres, örülni. Nos hiába írta ki, nálam nem volt sikeres. Erre föl próbáltam meg a Toolkittel, amit javasoltak, ugyanúgy kiírta, hogy sikeres, de látom, hogy nem volt az..
-
szezso15
addikt
válasz
Atish19 #54555 üzenetére
Remélem, hogy ez csak az új Android verzió miatt van, és megoldódik hamarosan!
Más: Kopp-kopp-kopp, de nekem az akksi konkrétan jobban bírja, mint KitKat alatt. Most van benne még 43%, és 2 és fél órát volt bekapcsolva a kijelző. Ja, és tegnap reggel óta megy töltés nélkül.
(#54562) Atish19: +1, ezzel nekem is, elsőre!
-
mm89
őstag
válasz
Atish19 #50455 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam.
Megvan a megoldás a google szolgáltatások által okozott akku fogyasztásra!
Az nlpcollector wakelock valóban helyadatokat gyűjt. Azt nem tudom, hogy miért. Viszont ki lehet kapcsolni. Google beállítások/ android eszközkezelő/ mindkét pipát kivettem. A hátrány az, hogy így viszont nem tudom megtalálni a telefont ha elhagyom...
Tehát a kérdés: Amióta megvan a telefon, ez a szolgáltatás be volt kapcsolva mégis csak kb egy hete kezdte szívni az akkut... MIÉRT? -
zhorvath
aktív tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
Atish19 #49910 üzenetére
Mit meséljek? Működik Nexus4-re portolt Android L alatt a magyar nyelvű kereső. Próbáld ki! Névjegyek/Felül "Névjegyek és helyek keresése". Bármit mondok neki Magyarul, szépen hozza a találatokat. Először a névjegyeket (ha van) utána pedig az egyéb google találatot.......de biztosan én értelmezem rosszul a dolgot.
-
pcnet
addikt
válasz
Atish19 #48482 üzenetére
Mint írtam, 3 napos az akksim és tegnap elég eseménytelen napom volt. Minimum fényerőn, wifiről neteztem, egy kis játék volt és egy 2 perces hívás. Ha mobilneten használom, automatikus fényerőn, bekapcsolt GPS-szel, pláne ha Ingressezek, akkor nekem sincs 2-2,5 óránál jobb kijelző időm. Talán még annyi sem.
Hunter2: Nekem power gomb hosszan nyomás felejtett el működni ~80 óra uptime után még 4.4.2-ön.
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #48482 üzenetére
az enyém sem tudott soha ilyet, ne izgulj.
Még új, stock állapotban sem, 4.4.3 stock-al sem, hülyére mókolt rommal/kernellel sem, sehogy sem.
Bár már erősen gondolkodom rajta, hogy letiltom a kijelző lekapcsolást+min fényerő, lerakom az asztalra, és olyan kijelzőidőt csinálok, hogy mindenki csak pislogni fog.
Ja... bakker, most előre lebuktattam magam. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Atish19 #48482 üzenetére
Én is írtam már egy ilyen hsz-t nemrég de még most sem értem
Szerintem az összes rendszert próbáltam már de egyikkel sem sikerült ilyeneket hoznom.
Tudom hogy vannak akik alig használják a telót és csak abban tudok bízni hogy ilyenek mutogatják.
Vagy fényerő kínlódással vagy nemtom. -
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #47645 üzenetére
nem próbáltam, mert úgysem maradok stock rendszeren. Amint kint lesz az első custom a nevesebb csapatoktól, megy fel az.
Egyébként szerintem nem kéne, hogy gondot okozzon, csak hibajavítások történtek, így nem hiszem, hogy tiltakozna az xposed és gb.(#47646) HZoli87: ahogy w333 írja előttem. Egy helyen legyen minden és abba könyvtárba lépj be, amibe benne vannak fájlok.
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #44099 üzenetére
nincs a wazéval semmi baj, használtam az elmúlt pár napban bőven sokat. Olyan előfordulhat, hogy ha valami nagyobb betondzsungel/budai zegzugos sikátor jellegű utak közepén bújócskázol a hódokkal, akkor elmegy az esze a dzsípíesznek. Nem jellemző annyira, de akár lehet ez is. Vagy csak simán pillanatnyi elmezavar és jót tenne neki egy rebút.
(#44061) heidricha:
az általam használt (korábbi) verzióban még nincs alapértelmezett uv beállítás... ezt se ma frissítettem utoljára.De, hogy ne ess ebbe a hibába még1x, inkább azt jegyezd meg, hogy a 384MHz-es frekvenciához milyen értéket állítottál és ne azt, hogy mennyivel szoktad lentebb vinni.
-
heidricha
őstag
válasz
Atish19 #44099 üzenetére
Hali!
Ha több navi is hibás pozíciót mutat, akkor aligha az alkalmazás a hibás. A waze eddig nekem bevált, ha van hozzá net, és a GPS hardver is megfelelően működik. A BeOnRoad is nagyon jó lett, az OSM térképpel teljesen ingyen van, de a hivatalos házszámos térkép is elég jutányosan vehető meg hozzá.
Sajnos nálam a GPS vevő nem elég érzékeny, így néha bizonytalanná válik. Pl. éppen ma is érezhetően rosszabb a helyzet, mint tegnap volt. Elég egy teljesen fedett (egybe-felhős) ég, és nagyon megérezni, hogy gondjai vannak.
Mellé tettem egy kollégáét, nagyon jelentős eltéréssel jobb az övének az érzékenysége. Házi takarítás (érintkezők a hátlap alatt) valamennyit használt, így már nem használhatatlan, 90%-ban teljesen kielégítő, de katarzissal nem jár a használata továbbra sem - fák alatt, házak közt nagyon gyorsan eljutok mindenféle rokonok emlegetéséhez.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Atish19 #42653 üzenetére
Hatékonyabb akkutechnológiából van egy tucatnyi, csak nem lehet azokat 4-6 dollárból előállítani (mobiltelefonokhoz). Az LG annyiban mindenképpen előrelépett, hogy akkujai egyfelől képesek görbe formákat is felvenni (LG G2), és valamelyes hajlékonyak is (G Flex), mostanában arról is pletykálnak, hogy az iWatch ilyen technológiával lesz felvértezve.
Bár én erről nem vok
meggyőződve.
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #41912 üzenetére
nem lenne jó döntés a nexus sorozat megszakítása. Viszont ha belegondolsz, a gpe készülékek megjelenése lehet, hogy épp ennek az előkészítése. Jelenleg kár ezen agyalni, én úgy állok hozzá, hogy csak egy blogger próbálja feldobni a frissítések és új nexus eszközök megjelenése közötti unalmas időszakot.
-
szuladam
aktív tag
válasz
Atish19 #41628 üzenetére
Nos amit írtatok, meglett a widget, alapból 8xx mA-rel tölt a kábelről, kb 15 perceig forgattam a telót fel alá, és folyton ugyan az volt, ingadozott a töltés 1600 mA és -50mA (azaz nem tölt) között.
Ezt a "pózt" találtam a neten:
item description be van egy kép, tapasztalat, igen érzékeli 500-600 mA-ig de ugyan úgy folyton "ingázik", ha picit hozzáérek felugrik 300-ra majd vissza csökken szépen lassan (a battery monitoring widget szerint)Hát erősen úgy érzem, hogy ez az egész kamu úgy ahogy van :S
-
kdavid
csendes tag
válasz
Atish19 #41628 üzenetére
Nekem 2 ilyen van .. 2 nexus 2 töltő
. Nagyon egyszerű lenne azt mondani hogy user error de én úgy gondolom hogy nem az. Szerintem maga a QI van elq..a . Elég gáz hogy a jó töltéshez cirka fél centis pontossággal kell leraknod a telefont a töltőre különben az lesz amit tapasztaltál .
Nálam az vált be hogy felraktam a Battery Monitor Widgetet . Ennek van olyan widget nézete ahol nagyjából 10mp-ként frissítve látszik a töltőarám . Az első pár alkalommal tanuld ki hogy pontosan hova is kell lerakni hogy jó legyen, utána már nem olyan idegesítő. Ha jól beletalálsz nem sokkal lassabb mint a vezetékes töltő.
Másik jellegzetessége ennek a töltőnek ,hogy van benne (vagy a telefonba) valami töltés érzékelés, így teljes feltöltés után megáll a töltés és csak valahol 98 százalék alatt kapcsol vissza . Ez akkor tud meglepő lenni ha hozzá voltál szokva hogy, éjszakai vezetékes töltés után még 2 órával is 100% a tétlen telefon ...
Amúgy nem adnék rá 5 csillagot , de egy 4 alá-t igen .
davkri
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #41628 üzenetére
ennél a töltőnél több helyen is olvastam, hogy vigyázni kell a telefon elhelyezésénél. Nem biztos, hogy pontosan a közepére kell helyezni a telót. Keress egy olyan appot, amivel figyelni lehet a töltést. Van egy Perfect System Monitor nevű app nálam, a kirakott widgeten látszik, hogy hány mA az aktuális töltés/merülés.
-
janosibaja
őstag
válasz
Atish19 #41023 üzenetére
Egy tipp a ki nem mondható nevű navival kapcsolatban.
A ki nem mondható nevűben van online forgalomfrissítés (ami szerintem nem ér semmit, ha valós idejű útvonaltervezés kell, akkor nyilván Waze), s ezt az online szolgáltatást tapasztalataim szerint érdemes rögvest kikapcsolni. -
Peet91
aktív tag
válasz
Atish19 #41023 üzenetére
Egyébként nem lehet, hogy a weather clock-ban van valami hanyag kódrészlet, ami megrágcsálja az erőforrásokat? Arra tudok gondolni, hogy amíg le van lőve a gps-ed, addig nem tud frissíteni, de hagyja menni a frissítő taszkot, és amint bekapcsolod a gps-t, rögtön elkezd örülni magának, és mivel régóta fut befejezetlenül, ezért a kernel odaadja neki a vezérlést, hogy végre megcsinálhassa a kis frissítését, ami rossz hatéssal vna a rendszer teljesítményére.
Nos a programozó bullshit után, azzal a megoldási javaslattal állnék elő, hogy töröld le a weather clock appot, és próbáld meg úgy bekapcsolni a gps-t. Ha megszűnik a probléma, akkor keress valami alternatív időjárásos appot, vagy ne kapcsolgasd a gps-t (de ha tényleg a progi sz@r, akkor mindenképp cseréld le).
Remélem segítettem.
-
heidricha
őstag
válasz
Atish19 #41018 üzenetére
Nekem engedve van a GPS folyamatosan. Ez ugyan nem bekapcsolás, ahhoz kell valami app is, ami használja.
Ha fut 2-3 GPS app, akkor igencsak érezhető, hogy dolgozik a gép, lelassul rendesen, de egyáltalán nem használhatatlan. Ilyen késések szerencsére hírből sincsenek, amit írtál.
Nálad ez teljesen a GPS-hez kötődik? Elég engedélyezni, és "mindennek vége"? Ugyanis bekapcsolni "csak úgy" nem lehet (ld. fent). A GPS statisztika mit mutat, milyen alkalmazások használják?
És egy személyes megjegyzés a "fóliát, vagy ne" kérdéshez:
korábbi telefonokat csak percekig használtam fólia nélkül Ezt a korábbi tulaj lefóliázta, elég szépen sikerült, a fólia is jó volt, de most levettem, mert már láthatóan kezdett viseltes lenni.
Hát érdekes... nekem jobb volt a tapintás a fólián, ez olyan "nagyon sima", nekem szokatlan.
Érzékenyebb is lett, de ez sem tett neki jót, kicsit idegesen viselkedik a kezem alatt. Újjlenyomat eddig semmi, most mint a tenger. Felbontás, színek; nincs jelentős különbség, a kontraszt jobb lett, de ez valami olcsó fólia lehetett. -
atillaahun
veterán
válasz
Atish19 #40311 üzenetére
Ezek szerint akkor nem csak én képzelődtem, hogy valami nem százas az angol hangvezérléssel. Valszeg jó helyen próbálgatod, simán a keresőben a mikrofon benyomása után. Nekem egy párszor sikerült vele megértetni a Call és Navigate parancsokat és hívott meg útvonaltervezett is, de nagyon rossza arányban ismerte fel őket, pedig az én angolom se szar, ráadásul ha átváltok csak sima diktálásra mondjuk egy sms-ben ott konkrét mondatokat vesz be folyamatában, itt meg egy sima "Call"-on gondolkozik másodperceket aztán kiírja, hogy basszam meg. Szóval nem tudom mi van vele de ha rájössz azért elárulhatod.
(#40313) Atish19
Na de az is csak angolul működik, ráadásul ott még sima diktálás sincs magyarul. -
Atish19
őstag
válasz
Atish19 #40311 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztési idő. Ilyesfélét szeretnék
tehát, hogy visszadumáljon a telefon vagy parancsra írjon emlékeztetőt állítson be ébresztőt vagy hívja fel akit szeretnék
tegnap mutatta egyik ismerősöm Iphone-on a siri-t és ezt nem hagyhatom annyiban!
-
atillaahun
veterán
válasz
Atish19 #40289 üzenetére
Hát szívesen, bár ez így kicsit csodával határos, azaz nem biztos a maradandó hatás. Igen, 2G-n a net is lassabb. Én mondjuk majdnem mindig 2G-n használom, automatizálóval van beállítva, hogy csak akkor vált 3G-re ha nem vagyok csatlakozva WiFi-re, tehát nem otthon vagy melóban vagyok.
-
gombasm
aktív tag
válasz
Atish19 #39233 üzenetére
Ez az xposed és gravity box működik 4.4.2-n is? Ha igen linket tudsz nekem dobni?
Bár nem tőlem kérdezted, de használom és működik!
xposed: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401
gravitybox: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554049
Nagyon hasznos, tetszeni fog
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged