- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcgeri1
tag
válasz
adamfriday #59961 üzenetére
köszi a választ mindenkinek
akkor várok egy tényleg kedvező ajánlatra
addig meg hátha kijön az M
-
vtomi2
őstag
válasz
adamfriday #59917 üzenetére
még kitkat (4.4.4)
-
TayRol
nagyúr
válasz
adamfriday #59871 üzenetére
igen, akkor is ugyan ott nem érzékel. a kijelző alsó negyede.
-
válasz
adamfriday #59705 üzenetére
Nem titkosítottam
hudyfiu: Az lesz, később rájöttem, úgy sem árt neki egy kis frissülés, felrakom a legújabbat, és reméljük egy ideig ismét letudva
Csak annyi sok rosszat hallani néha, hogy google szolgáltatások beragad, jobban merül, random kifagy, meg ilyenek, aztán nem szeretnék belefutni egy ilyenbe, eddig még megúsztam.
t181: Nem működik, 5 próbálkozás után várat egy picit, majd elölről kezdi, ráadásul 1-nél néha be is akad, inkább nem kísérletezek
dragon1993: Óóó, és tényleg, köszönöm
-
flexxx2
őstag
válasz
adamfriday #59713 üzenetére
És igen, ott vannak, modulok néven.
-
Tjoke
tag
válasz
adamfriday #59565 üzenetére
Oké köszi akkor valszeg arról van szó h már lejárt a mobilnetem, kössz az infót.
-
törölt tag
válasz
adamfriday #59485 üzenetére
Tudom, de zavar. Ha nem kell, delete. Lehet nem varok meg meg egy rebootot. Okozhatlan kellemetlen perceket, ha ez rosszkor jon.
-
gyuri2008
veterán
válasz
adamfriday #59440 üzenetére
Sikerült.
-
gyuri2008
veterán
válasz
adamfriday #59440 üzenetére
A custom recoveryt kipipáljam?
Köszönöm a segítséget. -
AcCEsS
senior tag
válasz
adamfriday #59333 üzenetére
Jó neked, egyszerűen nem tudom nálam mi lehet a gond. :'( Most a gyárival fogom tesztelni...
-
hotibi
aktív tag
válasz
adamfriday #59152 üzenetére
köszönöm! backup most fut. várom a végeredményt
-
hotibi
aktív tag
válasz
adamfriday #59150 üzenetére
unlock -ra ha nyomok akkor vagy betallózóm vagy letölti ez a két opció van? telefont ha usb -vel összekötöm PC-vel akkor tudok le/fel tölteni fileokat..akor driverek rendben gondolom? usb hibakeresés az alap erről olvastam persze.
-
hotibi
aktív tag
válasz
adamfriday #59148 üzenetére
Rendben köszönöm! Akkor itt nem kell factory image-t külön betallózni hanem betölti a legfrissebbet ha jól értem? Ha mégsem tetszik L5.1 Akkor ezzel a módszerrel lehet downgrade is ?
-
Tatejkas
tag
válasz
adamfriday #59093 üzenetére
Köszi. Úgy csináltam
-
janosibaja
őstag
válasz
adamfriday #59089 üzenetére
nagyon köszönöm
, álmomban nem sejtettem volna, hogy a bootloader minden partíciót töröl
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
adamfriday #59069 üzenetére
Hali!
Na, megoldódott, hátha mást is érint. Kiderült, hogy fosser volt a 19-i gapps (wtf!
), mivel nem volt benne a google alkalmazás app, a store nem igényelte, a google appok meg nem mondták, hogy ilyen irányú igényük volna, csak 'ismeretlen hiba a google szolgáltatásban' üzenettel összeizgultál magukat. A 20-i gapps (http://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps) már jó, itt, ha leszedem a play-ről pl. a gmailt, akkor visít, hogy neki még kell a google alkalmazás. Azóta tanczenrobben a telefon cm 12.1-en.
Üdv!
-
Ricardo
titán
válasz
adamfriday #59026 üzenetére
Anno feltettem és nekem is ette az akkut, de én nem vártam, hanem leszedtem. Lehet tudni mitől szűnt meg?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
adamfriday #58998 üzenetére
Király!
-
mcgeri1
tag
válasz
adamfriday #58873 üzenetére
rányomtam,de nem akart bejönni úgy sem semmi. Aztán 3 flash után már van. Most wipe aztán várom hogy bootoljon. Első indulás mennyire lassú?
-
válasz
adamfriday #58865 üzenetére
NRT-vel flash stock + unroot-tal felrakom a gyárit (mert most nem az van), aztán sideload update és kész? Vagy érdemes megvárni az img-t?
-
Styleair
aktív tag
válasz
adamfriday #58247 üzenetére
Vajon melyik.....
-
Winne
nagyúr
válasz
adamfriday #58074 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
adamfriday #58074 üzenetére
Még nincs rootolva, holnap megkérem munkatársamat, hogy segítsen benne és felteszem.
-
válasz
adamfriday #58071 üzenetére
Mtp,ptp,hol ez hol az.
A ptp-vel felismerte,dcim,pictures...de utána már az sem.Mtp-vel meg egyátalán nem,most. -
Diokhan
addikt
válasz
adamfriday #58027 üzenetére
Nem akarok másik launchert mert nem szeretem őket! Próbáltam mindenféle beállítást de nem lehet kikapcsolni és igen, az üres home screen is zavar...
-
Gerdave
csendes tag
válasz
adamfriday #58003 üzenetére
Ki tudod fejteni ezt a governoros dolgot bővebben?
-
válasz
adamfriday #58001 üzenetére
Hellsactive-on van. Van még másik 8 kb. Mire tegyem? Ezekhez nem értek sajna.
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #58003 üzenetére
Gerdave: nagyon reggel van még nálad.
-
Gerdave
csendes tag
válasz
adamfriday #58001 üzenetére
Nem, ha lehet maradnék mindennél ami gyári, ennyit nem ér a dolog.
-
Amarton
tag
válasz
adamfriday #57860 üzenetére
Persze. Minden egyes új nightlynál van wipe. 2 héttel ezelőtt pedig már volt factory reset is.
És nekem sem csinálja. -
niof
veterán
válasz
adamfriday #57801 üzenetére
Hát, nem tudom a Greenfy, a Synapse, a Softkeyz, a SAOSP, az Xposed és a GravityBox mennyire fogják egymást szeretni, de nálam most mindegyik csinál valami apróságot.
Majd kiderül. Bár főzött ROM-hoz nem ajánlják. Telepítéskor figyelmeztet is rá. -
niof
veterán
válasz
adamfriday #57551 üzenetére
Úgy legyen!
Ámen! -
gaben88
őstag
válasz
adamfriday #57214 üzenetére
Akár PÜ-ben is tudsz dobni egy XDA-s linket, hogy pontosan melyik CM12-vel nyomulsz és melyik kernellel?
-
törölt tag
válasz
adamfriday #57196 üzenetére
A CM mióta integrálja a SuperSU-t? A Superuser-t esetleg.
-
janosibaja
őstag
válasz
adamfriday #56977 üzenetére
Igazad van, átmegyek a másik topicba, csak hát Nexus 4-ről kénytelen váltani: ez a mobil az alap.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
adamfriday #56798 üzenetére
Gyári nem is nagyon volt a telómon de nem sok lehet. Azt írták pár hét ès jönnek az extrák.
-
EszesNorbi
tag
válasz
adamfriday #56359 üzenetére
Sikerült a mellékelt linked alapján főnök, köszönöm. További szép napot!
-
EszesNorbi
tag
válasz
adamfriday #56359 üzenetére
megcsináltam amit leirtamk lépésröl lépésre, várom a frissítést! majd írok! de örülök hogy nyitva hagytam a bootloadert, nem veszett el semmi
-
FőDudu
veterán
válasz
adamfriday #56322 üzenetére
egy honapig hibatlan volt.
Amugy adb sideload pont erre valo.
Ha nem lenne javasolt, nem dobnak ki a frissito fajlt (4.4.4->5.0). -
Sanya
nagyúr
válasz
adamfriday #56322 üzenetére
a többi telefon-oprációs rendszerből kiindulva ez azért alap lenne.
-
atike
nagyúr
válasz
adamfriday #56307 üzenetére
Kár érte,,,
Jó lett volna ha marad a root melletti frissíthetőség...
-
atike
nagyúr
válasz
adamfriday #56303 üzenetére
Az 5.0.1 már nem ment fel (hogy a nyitott bootloader vagy a root miatt azt nem tudom)... De 5.0-ig simán gond nélkül ment az OTA.
-
appel
őstag
válasz
adamfriday #56303 üzenetére
van ilyen app...Androidon mindenre van valamilyen app
pl. Intelli3G, csak nem tudom megy-e Lollipop alatt.szerk: bocsi ennek is kell Xposed, szóval max. 4.4-en megy
-
slizius
csendes tag
válasz
adamfriday #55033 üzenetére
Adb-vel raktam fel, akkor elvileg volt ha jól tudom.
-
szezso15
addikt
válasz
adamfriday #54915 üzenetére
és w333:
-
törölt tag
válasz
adamfriday #54868 üzenetére
(#54873) w333 5 éve angolul használom a Droidot.
-
Cobalt14
tag
válasz
adamfriday #54868 üzenetére
Nekem az OTA után egyből megvolt a factory, és gondom is csak a DT2-vel van.
egyébként nagyon kis pofás lett ez a nyalóka.
-
madhat911
tag
válasz
adamfriday #54832 üzenetére
Hát sajna ez nálam nem működik. Biztos a 4.3 miatt...
Van még valaki "kőkorszaki" aki nem dőlt be a "frissíts, mert jobb lesz" maszlagnak? :-) Ahogy elnézem nincs mindenki elragadtatva az 5.0-tól... :-) Azok alapján amit írtatok, jó sokáig 4.3-on fogok maradni. :-)
Szóval MŰKÖDŐ adblockert használ valaki 4.3-on? -
madhat911
tag
válasz
adamfriday #54824 üzenetére
Köszi! Ha regisztrálok csak akkor működik, igaz?
-
zezoka
őstag
válasz
adamfriday #54824 üzenetére
Tudom (volt is nekem), h launcherrel oké lesz, csak egyenlőre a gyárit akartam belakni, nem pedig eltakarni valamivel (ami persze testre szabható), amivel pont olyan marad, mint frissítés előtt.
Google Now Launcher = Google asszisztens launcher, igaz (ez utóbbi fent van, ott van gond az időkép widget méretével, és a kezdőképek számával)?
-
Hunter2
addikt
válasz
adamfriday #54816 üzenetére
minden full gyári.a . a 4.4.4 is sima OTA frissítéssel ment fel.
-
zezoka
őstag
válasz
adamfriday #54810 üzenetére
G Asszisztens nézet alatt azt értem, amikor a főképtől nézve balra húzva asszisztens jön elő, és jobbra van még két lap (oda akarnék még egyet), és fehér hátteres nagy ikonos a menü. Ilyenkor az Időkép 3x2 widgetesbe rakható csak ki, a normál launcherrel meg (ahol 5 főkép van, egy középsővel, és fekete a menü háttere), ott meg u.a az időkép widget 4x2 (ami a jó méret).
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
adamfriday #54601 üzenetére
Igen, az is megvolt, de nem akar működni. Viszont feltöltött, úgyhogy kezdem nulláról az egészet, remélem ezúttal jó lesz..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
adamfriday #54553 üzenetére
Végigtoltam a toolkittel is custom recoveryt flashelve (TWRP), kiírta a végén hogy minden ok, sikerült, de mikor root jogot kér a TB, ugyanúgy nem tudja megszerezni, szóval valami nem ok. Lehet teljesen újraflashelem este az egészet, mert sokan dícsérték az akksit, nálam viszont ilyen botrányos akkuidőt még egyik rom sem produkált, reggel 10 óta 19%-ra merült be, pedig keveset nyomkodtam, siralmas.
Chrome 18% (ezt valóban használtam)
Facebook 12% (ezt max 10 percig használtam)
Képernyő 10%
Google+ 4%
Android OS 3%
Play áruház 2%4.4.4 mindig kibírta estig, extrém használat mellett is kora estig ment. Ezen pedig még 3-4 progi van csak fent, mert a TB-t root miatt még nem sikerült működésre bírni, a korábbi 3 mailfiók helyett csak 1 gmail van rajta, tehát végképp nem értem ezt a durva merülést, de nagyon nem tetszik.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
adamfriday #54540 üzenetére
Melyik félével? 2 van elvileg.
Én ezt próbáltam, parancssoros, de jobban bízom benne, mint bármilyen GUI-s toolkitben. -
M3oH
addikt
válasz
adamfriday #54532 üzenetére
Én ezért várok a telepítéssel. Bár Xposed topikot olvasva XDAn, nem túl biztató a helyzet...
-
C.Brigante
veterán
válasz
adamfriday #53537 üzenetére
-
jakec
tag
válasz
adamfriday #53315 üzenetére
Nincs. Mondom nem bírtam 12 óránál tovább... Valakinek ötlete, hogy nincs üzenet alkalmazás? ONLY hangouts...
-
M3oH
addikt
válasz
adamfriday #53315 üzenetére
Saját vélemény, de sztem nem
-
pcnet
addikt
válasz
adamfriday #53050 üzenetére
Édesanyám Vodafone Smat Minijén van USIM lehetőség névjegy mentéskor. 15e ft volt anno kártyásan.
Szentkuti: Valóban, igazad van, de, hogy 85 ft volt a vége, az stimmel.
Pompi: Anno iPhone használók szakmai topikjában is ment az anyázás ezért. Szóval tuti nem N4 specifikus a dolog.
-
niof
veterán
válasz
adamfriday #52951 üzenetére
Egyébként meg kapcsolódik az N4-hez, csak más termékeket is érint, és ebben az esetben nincs értelme a híreket ennyire szétszeparálni. Szóval a tárgytól végül is nem igazán tértünk el.
-
Integra
titán
válasz
adamfriday #52949 üzenetére
milyen topic is ez? nexus4? ...
-
mcsabi84
senior tag
válasz
adamfriday #52827 üzenetére
Ennyiért már inkább veszek egy G3-at. Nevetséges ár egy pingpong ütőért. Bár lehet az a cél, hogy senki ne reklamáljon a Nexus sorozatért.
-
Csorbi
addikt
válasz
adamfriday #52827 üzenetére
Ez inkább nevetséges. Főleg euróban.
-
gery2123
őstag
válasz
adamfriday #52559 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy nem fogom megbánni azt, hogy megvettem a nexus5-t. Külsőleg nem tetszik, nagyság nem tetszik.
-
w333
félisten
válasz
adamfriday #52559 üzenetére
Reméljük hogy nem ...
-
Integra
titán
válasz
adamfriday #52502 üzenetére
afenébe, pedig kijött tegnap a droid turbo info, ami bizalomra adott okot, hogy hátha.... és ez csak 5.2"
-
C.Brigante
veterán
válasz
adamfriday #52502 üzenetére
nagyon ciki, 5,9 idióták... max 5,2 az is szájhúzva.
-
Diamond500
senior tag
válasz
adamfriday #52001 üzenetére
-
C.Brigante
veterán
válasz
ebből balhé lesz, érzem itthon az ablakok nyikorgásából...
-
törölt tag
válasz
Közel 10 évig hifiztem. Ez alatt hamar rájöttem, hogy az EQ (zenelejátszásnál) egy hatalmas parasztvakítás. Az EQ nem más, mint a valóság eltorzítása. Mosolyoghatsz, de ennyi erővel szívhatsz kokaint is a gyengébben sikerült napok végén, hogy jobbá tedd azokat. De ez is csak önámítás. Azt persze nem cáfolom, hogy avatatlan fülek számára elviselhetőbb hangot eredményezhet a használata, de jobbat nem. Az elviselhetőbb jelen esetben nem egyenesen arányos a jobbal.
Használtam az N4-t VSonic GR06 fülessel, Neutron lejátszóval, FLAC zenékkel és bizony nem rossz. Álmomban nem jutna eszembe, hogy mellette EQ-t használjak, fentiektől elvonatkoztata sem. Ha valaki ingert érez rá, ott már valami alapból el van *@***@. Egy jó füles "csodákra" képes (még telefonnal is), de az EQ nem. És ehhez nem kell a telefon árának a felét elkölteni rá (jó esetben meg sem tudná hajtani azt). De egy jó lejátszó, jó minőségű anyag jó alapot adhat, még akár telefonnal is. De persze nem muszáj kihozni belőle a maximumot, elvégre ez csak egy telefon.
Lehet röhögni, de ha nem értesz hozzá, inkább ne szólj hozzá. Ez most nem neked szólt, sem másnak. Általánosítás csupán.
(#52004) zezoka ez esetben használd azt, aminek a legjobban tetszik az UI-j és ingyen van.
(#52008) C.Brigante
-
niof
veterán
válasz
+1
-
niof
veterán
válasz
adamfriday #51814 üzenetére
Nekem a frissített panoráma módban "csak" a szoftver fagyott le, a telefon nem indult újra. Ja és a lagg is megvan nekem is. Meg mintha nem illesztené olyan pontosan össze a képeket, mint eddig. Legalábbis, mikor a frissítés után kipróbáltam, elég pontatlan volt 1-2 helyen.
-
gery2123
őstag
válasz
adamfriday #51065 üzenetére
Csak jönne. Most gondolok hogy egy N5 csere jó lenne, de akkor már megéri várni egy kicsit.
-
Lacka89
aktív tag
válasz
adamfriday #50848 üzenetére
Hali
Én észre vettem, hogy akkor kéri a pint mikor erőlködik 3gre. Bent melóban nincs rendes térerő 3gre és ugrál olyankor szokott pint kérni nekem... De lehet tévedek...
-
Mzombi
aktív tag
válasz
adamfriday #50812 üzenetére
köszi! én amúgy PC-n, böngészőben néztem, ott nem tudtam törölni/szűrni, de így is jó!
-
gipsztigris
addikt
válasz
adamfriday #50813 üzenetére
[link]
Regisztrálni kell a letöltéshez. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
adamfriday #50699 üzenetére
Igen én is erre gyanakodom, de 1 dolog biztos: nem zene és videólejátszó program, mert azokat végignéztem közben. További érdekesség, hogy ezelőtt kb 1 hónappal tapasztaltam hasonlót, akkor újratelepítettem, visszaállítottam az appjaimat TB mentésből (ugyanazokat, amik a hiba idején voltak), és a hiba elmúlt. Most pár napja ismét mentettem TB-al, kipróbáltam egy másik romot, és ismét előjött a hiba.
Értem én, hogy valamilyen alkalmazás, de akkor konstans produkálnia kellene a hibát szerintem, ezért furcsa. -
pcnet
addikt
válasz
adamfriday #50571 üzenetére
MTP helyett inkább FTP-t használj. Shuttle FTP-t kell letölteni Playről, gépen én FileZilla-t használom (linux), de Total Commander is tökéletesen megfelel.
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #50571 üzenetére
nem lehet.
pcnet: azt a tricksteres nyitás opciót már én is nézegettem, de azért én nem merném azzal piszkálni inkább.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
adamfriday #45860 üzenetére
Értem.
Az Afterfocusban azt szeretem,hogy bármekkora területet kijelölhetek az újjammal,és választhatok az éles,kicsit homályos és nagyon homályos effekt közül,szóval még átmenetet is lehet vele csinálni.
Nem leszólni akarom az új funkciót,csak kicsit ilyen "adjunk nekik valami újat,mert kell" szaga van,de abszolút nem kiforrott a dolog...
-
w333
félisten
válasz
adamfriday #45784 üzenetére
Kicsit olyan érzésem van mint anno ICS 4.0.4 kamera alkalmazás, vagyis a "hülye biztos" fényképezés, ha a fekete sávon lennének különböző funkciók és picit áttetsző, sokkal szebb lenne, vagy legalább ezt a nagy fekete sávot elosztották volna kettőbe és a baloldalra került volna a másik fele, így nem lenne annyira feltűnő !
Na mindegy, majd csak jön hozzá javítás, ha elég sokan panaszkodnak
-
w333
félisten
válasz
adamfriday #45774 üzenetére
Ne magyarázd már be nekem hogy emiatt van ott a fekete sáv ... tessék a régi kamera alkalmazásban nincs ott semmi Link és mégis 4:3 a képarány
ezzel az új kamera alkalmazással 30% -t elvettek a kijelzőből vagyis van egy 10% navigációs sáv + egy 20% fekete sáv a kamerának = 30% ... nem tudom mi lenne a legjobb szó erre az egészre de ez egy nagy sz@r lett, csúnya és undorító !
-
bAtt001
addikt
válasz
adamfriday #45752 üzenetére
akkor se értem miért ne lehetne átlátszó mint videónál
jobban be lehetne lőni a képet, tájékozódni sztem
-
Cobalt14
tag
válasz
adamfriday #45608 üzenetére
Volt, most lehet csinálok még egyet, aztán újra futtatom rajta a dolgokat, hogy úgy mennyit ad. A menü maga gyors, de ha először nyitom meg pl a zenelejátszót akkor az akár 2-3 mp-et is igénybe vehet, vagy akár picit többet (utána ram-ból már azért gyorsabban betölti), meg pl az asphalt 8-at is viszonylag lassan tölti be, és ennek a menüjében kicsit darabos a navigáció.
Az gondolom mindegy hogy a beállítások menüből csinálom a resetet, vagy hogy a bootolásnál belépek-e a cwm-hez hasonló menüjébe?
-
twine
veterán
válasz
adamfriday #44122 üzenetére
Szóval thx még 1x..kipróbáltam,,,valóban így is teszi a dolgát...ma is tanultam valamit...
-
twine
veterán
válasz
adamfriday #44122 üzenetére
Eddig nem is figyeltem, hogy ilyen is van
Csak a kisegítő lehetőségekben tudtam a bekapcsolásról,,,(mindkét helyen be volt kapcsolva nálam) most a kisegítő lehetőségekben kikapcsoltam...ha beértem melóba csekkolom működik e így is patentul...
Mindig tanul az ember... -
sch_a
addikt
válasz
adamfriday #43998 üzenetére
Igen, ez lett volna a másik tippem, hogy frissítéskor módosult az elnevezés. Csak nem akartam már nagyon kötekedőnek tűnni.
-
w333
félisten
válasz
adamfriday #42492 üzenetére
-
sch_a
addikt
válasz
adamfriday #42426 üzenetére
Erről nem is tudtam, köszi!
-
hYpErKe
tag
válasz
adamfriday #42141 üzenetére
Mióta megvan a telefon még nem volt resetelve, és azóta kijött pár verzió androidból.
-
hYpErKe
tag
válasz
adamfriday #42134 üzenetére
-
tomiii007
senior tag
válasz
adamfriday #42061 üzenetére
úúú ezt nem is tudtam, hogy ez arra jó , ki is próbálom
-
totog
tag
válasz
adamfriday #42061 üzenetére
Én ugyanerre az Intelli3G-t használom. GravityBox csak emiatt kellene, így inkább marad a kisebb csomag.
-
HZoli87
veterán
válasz
adamfriday #41540 üzenetére
Egy ideje én is szemezek vele (GravityBox), root kell hozzá?
-
kdavid
csendes tag
válasz
adamfriday #41191 üzenetére
Bejött . Az ES kavart be .
Köszönöm az ötletet/segítséget !
davkri
-
kdavid
csendes tag
válasz
adamfriday #41191 üzenetére
Szerintem ES file explorer.. de itt most picit elbizonytalanodtam . így viszont már csak azt nem értem ,hogy az ES simán tudja tallózni az SD0-t magába foglaló /mnt könyvtár "feletti" könyvtárakat , viszont a hang beállításnál futó program csak az SD0-ig tud feljönni a könyvtár struktúrában ...
Mindenesetre ötletnek jó lehet , megnézem .
davkri
-
cirx
senior tag
válasz
adamfriday #41187 üzenetére
valakinek van ilyen brutality tokja? van valami esélyem magyarországon forgalmazót találni?
-
twine
veterán
válasz
adamfriday #40128 üzenetére
akkor én értettelek félre
-
twine
veterán
válasz
adamfriday #40125 üzenetére
Te nem érted
(gondolom legalábbis ebből :"erről tudod melyiket hívd." )
Ha több száma van valakinek, és rányomsz a kontaktlistában a nevére, ki lehet választani az alapértelmezett számot, amit hív, anélkül, hogy még egyet kellene böknie a képernyőre az adott/kiválasztott számra...
Ezt az "elsődleges" számot felejti el a rendszer,,,,
Ez a problémája a "sárkányak"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Milyen program, ami...?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest