-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
válasz
Mr.Rain #45354 üzenetére
Gratulálok!
De én is azzal kezdtem, h a régieket nem lehet vágni, és annak ajánlanám a cseréjét...
Nem is értem igazából az ellen- érvelést...
Ugyanis mint mondtam, én is szabdaltatni akartam, de nem lehetett. Persze aki bivalypusztán lakik, ahol az élet csak csepereg az fogjon egy ollót és hajrá, adjon neki....
Szintén kiemelném, h 2 azaz KETTŐ perc volt az egész, nem is értem, hogy miféle napokat emlegetünk, a kunyizásról már nem is beszélve xD Nem tudom, h Ti felétek mi a helyzet, de felénk normálisak az emberek és nem kell s#gget nyalni azért, h segítő készek legyenek.
De még mindig áll, h arra reagáltam, h a T-ben nem vágnak, hanem cserélnek! De ezek szerint csak az utolsó sor lett elolvasva és az is személyes sértésnek lett valamiért véve....
Én részemről itt be is fejeztem, nem is akartam igazából írni, mert mindig van valaki aki rettenetesen ügyes és okos és flamelni, szemetelni sem szeretnék! -
petipetya
nagyúr
válasz
Mr.Rain #45354 üzenetére
Annyiban javítom, hogy kézügyesség sem kell hozzá.
Ex kollégával simán bicskával vágtunk körbe egy feltöltős sim-et, amely remekül működött egy teszt készülékben (a Nexusba azért nem raktam volna bele).
Azért én is csak olyan sim körbevágását javasolnám, amelyben már az újabb kisebb chip van.
-
-
atike
nagyúr
válasz
Mr.Rain #38248 üzenetére
Zenelejátszó - Play Zene
Dalvik - a régi futtatási környezet, minden elindul vele, néha "lassú"
Art - az új környezet, szebb, jobb, gyorsabb, de néhány alkalmazás nem indul el vele
Led jelzésekre külön program - LightFlow pld
A Quick Office az jó kérdés.... Ha csináltál "gyári adatok visszaállítása"-t és úgy is csinálja akkor passz...
A frissítés után csinálj resetet... 4.4 már simán van, de lehet már 4.4.1 és 4.4.2 is OTA-n...
Szerk: de ha használod itt a keresőt, akkor sacc az összes kérdésedre megtaláltad volna a választ...
-
mtcob
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest