- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukker01
csendes tag
válasz
helltp #59374 üzenetére
Oh, bocsánat, ezt a feloldás + felcsatolás dolgot még nem figyeltem meg. A Digitizernél pedig ilyenre gondoltam. Ehhez csak T5-ös torx, majd kis csillagcsavarhúzó kell, a többi patentos, nem kell hőlégfúvózni se. Gondolom van olcsóbb is, de ez volt az első, amit megláttam. Érdemes olyat venni, amiben van ilyen fém "szivacsdarabok", amik az áramkört érintik hozzá a magnézium belső házhoz... Szerintem ilyesmi problémája lehet az enyémnek is. Ez okozhat kisebb antenna teljesítményeket - ahogy olvastam. Ha megjön az első kamerám, rápillantok a belsejébe.
-
kukker01
csendes tag
válasz
helltp #59369 üzenetére
Ha USB-re dugod, elvileg ott lesz az eszköz. Szerintem csak a digitizer ment rommá (amit lehet külön is várásolgatni, és cserélni), maga a vezérlő elektronika megy.
@heidricha:
Vezetékről töltöm. Nem kaptam hozzá vezeték nélküli töltőt (sőt, kábelt se, a HTC kábelét használom). Leszedtem mind a két programot, de a WakeLockDetector-hez root kellene, nekem nincs rootolva. BetterBatteryStat-t feltelepítettem xda-ról. Ez service, és majd ránézek, vagy futtassam, úgy lockoljam a screen-t? -
heidricha
őstag
válasz
helltp #58421 üzenetére
Automata: ha automata, akkor éppen hogy nem vagy recovery-ben, pont ettől automata. Ha kézzel teszed fel a frissítést, akkor nyilván menni fog a többi is ami utána kell.
TWRP: én inkább olyanokba szoktam belefutbi, hogy "ez csak twrp-vel működik". fordítva eddig egyet sem találtam. Igaz, MIUI-t sosem akartam feltenni.
Elsőre nekem is szokatlan volt, de megszoktam, és már a CWM a fura.
-
-
helltp
aktív tag
válasz
helltp #50652 üzenetére
Nagyon jó ez a 4.7.25 . Végre minden stimmel. Tegnap azért megpróbáltam a 4.4.3-as hellscore kernellel, ugyanist a hellscore manager azt szedte le magától... Nem ártott volna ha jobban figyelek mert a 4.4.2 alapú miui ugye nem 4.4.3 alapú
kb. 3 perc alatt eltűnt 15% az akksiból, és egy az egyben hővé alakult, de szerencsére időben feltűnt hogy gyakorlatilag süt a telefon úgyhogy nem lett baj.
-
defy456
aktív tag
válasz
helltp #50291 üzenetére
A cwm valahova eldugja a mentést, fejbőlmár én sem emlékszem, hogy hova de a cwm mindig látni fogja ezen nem kell aggódni nem maradsz mentés nélkül. Cwm-en tudod törölni is ha már több lenne és akkor helyed is lesz.
Rohadt idegesítő, nem tudom miért csinálták így.
Én már többször is jártam úgy, hogy a twrp nem rakott fel valamit cwm pedig igen. -
mm89
őstag
válasz
helltp #50289 üzenetére
A titaniummal egyszerű volt, mert csak megmutattam neki a másik mappát.
A nandroidot nem tudom már
Az is lehet, hogy csak simán lesz@rtam
Esetleg nincs a cwm ben mass storage lehetőség (tehát hogy recoveryben lévő telefont rádugsz a pc-re és így látod a belső tárhelyet?) ? -
mm89
őstag
válasz
helltp #50287 üzenetére
Érdekes. És ha a telefonon fájlkezelővel nézed akkor melyiket látod?
Én titanium backup fájlokkal jártam így:
a telefon kétféleképpen látja a belső memóriát:
/storage/emulated/legacy//storage/emulated/0
Szóval én úgy jártam, hogy a titanium az egyikben kereste, pedig a másikban volt (ami azért fura, mert elvileg az egyik csak link a másikra, tehát a tartalma ugyanaz kéne hogy legyen..
Legújabb cwm -et raktad fel?szerk.:
jah és backuppal is voltam már így, twrp-vel -
dsr
senior tag
válasz
helltp #50277 üzenetére
1. Lehetséges visszállítani mindent.
2. A Wug féle Nexus Root Toolkit-et ajánlom , egyszerűen ki tudod nyitni a bootloadert és rootolni, bármely stock romot vissza tudod tenni , egyszerűen vissza tudod zárni a bootloadert.
3. Szerintem a Carbon rom , a Slukk rom, és a Purity is nagyon jó custom romok.mm89: értem, akkor pasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest