- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
"adatvesztésen már túl vagyok az is elég lenne hogy telefon legyen belőle.."
Ez fent van, ezzel raktam fel annoa gyári 4.4.3-at, de mit érek vele ha nem látja a gép?(#57243) Scooter74: az nincs, nem hinném hogy számítana, ha 2 külön win se látja :S
De köszi,hogy próbáltok segíteni!
-
Diamond500
senior tag
válasz
NTonee #57240 üzenetére
Van egy SSD.ém és egy vinyóm win7-ét mindkettőn de egyiken se érzékeli, usb csere is megvolt már.. tegnap másoltam rá filmeket ment simán...és a töltést is veszi gépről
Töröltem egy lg keyboard alkalmazást után resi után halt meg.. na de FR után illene elindulnia,nem?
Kábel cserével sem.. -
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #57230 üzenetére
Recovery-ben hiába nyomtam factory resetet ugyanaz történik.. ennek annyi
-
Diamond500
senior tag
Srácok segítsetek! Bekapcsolás után a google felirat megjelenik, de nem lép tovább csak fekete képernyő van és néha villan egyet... fontos dolgaim vannak rajta, menthető valahogy?
A gép ismeretlen eszköznek írja
-
Diamond500
senior tag
Használ itt valaki LG G3-as billentyűzetet?
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #56412 üzenetére
Olvass vissza
-
Diamond500
senior tag
válasz
EszesNorbi #55667 üzenetére
Sz*r az aksi amit vettél
-
Diamond500
senior tag
válasz
janosibaja #55411 üzenetére
Ilyen gondom nekem is volt anno. .. én azt csináltamy hogy hagytam leszedje amit akar, aztán szinkronizációt kikapcsoltam, majd egy contact remover nevű progival töröltem mindet. . ezután töröltem google-ból is, majd .vcf file-ból visszaállítottam ami kell. ..
-
Diamond500
senior tag
Én maradok KiKat-on, végre beállt, minden úgy működik ahogy az ember elvárná..
-
Diamond500
senior tag
válasz
Cingáriusz #54762 üzenetére
Nekem csinálta anno, szerviz és alaplap csere lett a vége, azóta probléma mentes. .
-
Diamond500
senior tag
A home gomb hosszú nyomására bejön a google aszisztens kör valami :-D ezt hogy tudom kikapcsolni? (Kitkat)
A google beállításokban a google aszisztens ki van kapcsolva -
Diamond500
senior tag
A héten már a G3 is megkapja, Nexusoknak meg sehol
-
Diamond500
senior tag
Nekem meg nyáron volt alaplap/főpanel csere, (akik követik a fórumot tudják miről van szó) Erre most meg elkezdett a bekapcsoló gomb vacakolni! Nem mindig ébred elsőre.. Pedig gondolom az a panelon van, és az is "új". Hócipőm tele van már! Értem én hogy 2500 ft a csere, - amúgy is gyári garis-, de mire felviszem szervizbe, meg visszajövök 80km.. nem beszélve az utazás költségeiről.
-
Diamond500
senior tag
Srácok, ha volume gombbal ébresztem a telefont akkor megoldható valahogy,hogy ne adjon ki csippanó hangot?
-
Diamond500
senior tag
válasz
AllTheBest #52791 üzenetére
Bekapcsoló gomb problémás lehet,illetve néhányunknak volt/van olyan problémája, hogy véltelenszerűen kikapcsolt a készülék... ja és fotózáskor újraindulás
-
Diamond500
senior tag
válasz
Medellin23 #52701 üzenetére
"nem indult el az IGO"
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #52522 üzenetére
Megoldva... mindig variálnak valamit
-
Diamond500
senior tag
Egy kis segítség kellene nekem, OTP-és webkártyáról szokott valaki vásárolni google playen stb???
-
Diamond500
senior tag
Ha gyári romon vagyok, akkor az értesítési ikonokat kitudom valahogy cserélni? (root van) , gondolok itt a wifi,térerő stb ikonokra..
-
Diamond500
senior tag
válasz
Peterhappy #52300 üzenetére
Pontosabban mennyi az a "borzalmas aksi idő", mert lehet inkább aksi cserére szorul a kicsike
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #52241 üzenetére
Megoldva
-
Diamond500
senior tag
Valakinek lenne tippje miért nem látható a telefonom az android eszközkezelőben? Minden be van kapcsolva, ami szükséges, mégse jelenik meg.. root, vagy gravitybox befolyásolhatja?
-
Diamond500
senior tag
Bocs az off-ért, de N4-re van megbízható call recorder? (rootolt) Olyan válasza érdekelne aki használja is, mert tudom google playen van sok, de mindenhol sírnak hogy a hívó felet nem, vagy nagyon halkan rögzíti
-
Diamond500
senior tag
válasz
adamfriday #52001 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
Láttatok már olyan filmet/sorozatot ahol Nexus-t használnak a szereplők?
Sokszor nézem mikor telefonálos jelenet van egy filmben vajon milyen telefonja van karakternek.. Legtöbbszőr HTC-éket ismerek fel
-
Diamond500
senior tag
válasz
szentkuti11 #51496 üzenetére
Mert kisebb vita volt ebből, hogy hogyan nevezik,de megállapodás szerint főanyadeszkának hívjuk azóta
Amúgy nekem is főpanel csere van a szervizlapon
-
Diamond500
senior tag
válasz
bodoraudio #51484 üzenetére
El se tudom képzelni, hogy a mostaninál is gyorsabb legyen..
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #51460 üzenetére
Opera minit, és gdrive..
-
Diamond500
senior tag
Ideje volt rákoppintani a király orrára!
Kerékpárral is lehet offolni vagy csak autó játszik?? :-D -
Diamond500
senior tag
válasz
#59070464 #51353 üzenetére
Nem látod a fától az erdőt, és meg sem próbálod értelmezni a kérdést... teljesen elbeszélsz az egész mellett! Szó nincs "tekerésről" nem eszi a OS és barátai az aksit, egyszerűen forrósodik, és rosszabban teljesít a 4.4.4
Ez egy fórum és kérdezek, ha akarok, ha neked nem tetszik ugorj át felette ilyen egyszerű, nem kell az észt osztani, ha érdemben nem tudsz válaszolni -
Diamond500
senior tag
válasz
fokukac #51346 üzenetére
Tegnap én is felraktam a 4.4.2-őt semmi probléma nem volt vele, értesítést kikapcsoltam..(itt segített dsr, mit hogyan) De a 4.4.4 értesítés nélkül letöltődik, több alkalommal is próbáltam!
(#51345) NewmanHD: Már bocs, hogy megmertem kérdezni, mert szeretném hogy ne merüljön drasztikusan a telefonom!
Amúgy google segített megoldottam a problémát! I
Most 4.4.3 alatt (igaz nincs nyomkodva), de 3órája 1%-ot se merült.. wifin pihen.. 4.4.4 alatt már lement ilyenkor 2-3% -
Diamond500
senior tag
Helló
Előbb felraktam a gyári 4.4.3-at (nekem itt volt a legjobb üzemidőm anno), de a probléma az, hogy rögtön leszedi a 4.4.4 frissítést, nincs értesítés előtteÍgy állandóan zaklat, hogy letöltötte érintsem meg a telepítéshez blabla.... 4.4.2 alatt ugye először értesít és rá kell bökni, hogy leszedje.. valakinek ötlet hogyan lehetne ezt kijátszani?
-
Diamond500
senior tag
Még egy kérdés, ha most nyitva van és root van, akkor csinálhatok gyári beállítások visszaállítását? Vagy akkor mi történik?
-
Diamond500
senior tag
Rendszerfrissítés értesítést hogy kapcsolom ki, hogy restart után se rinyáljon
-
Diamond500
senior tag
Én akinek fogalma nincs root, rom telepítések, parancsok stb.. használatáról, hogyan tudnám legegyszerűbben visszatenni a 4.4.3-at, és visszazárni gyári állapotra? Nekem a telefon munkaeszköz is, és ez a merülés kiborít
Nexus Root Toolkit-el ezt megtudnám csinálni?
-
Diamond500
senior tag
4.4.4 alatt nekem is merül mint a Titanic... 4.4.3 alatt még írtam is ide, hogy alig akar merülni :-$
-
Diamond500
senior tag
Valami nekem is fura, 500megám van és tegnap jött az sms hogy lassítanak... még 400fölé soha nem mentem, azért is váltottam 1gigáról, mert minek.. most meg :-$
-
Diamond500
senior tag
Helló all!
Vannak bizonyos filmek amik nagyon halkan mennek a telefonon,fel lehet valahogy hangosítani?
Gyári rendszer,minden max-on, Mx playert használok ott is 200%-osra van rakva, de mégis halk.. Ugye hardveresen tud többet a telefon, valahogy szoftveresen feltudom húzni? -
Diamond500
senior tag
Speciális kamera modul van neki a főpanelen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest