Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirx
senior tag
Nálam a CM10.1.3-ra esett a választás, hogy akkor már egy kicsit jól is járjak, és a gyári android ne akarjon minden áron frissíteni az újabb verzióra!
És innen jött a következő agymenésem is, hogy elvileg bármilyen telefont vásárolhatok amit támogat a CyanogenMod csapata! Mert a sallangmentes alap androidot így is megkaphatom, de mégsem olyan buta mint a stock!
S23 GREEN
-
petipetya
nagyúr
Mármint wifin? A router admin felületén automatikusra van állítva a csatorna? Régebben nekem is azon volt, igaz azzal sem volt ilyen problémám.
Mindenesetre a helyedben megnézném, hogy melyik wifi csatornák foglaltak (a Wifi Channel Analizer alkalmazással), és egy szabad csatornát adnék meg a router admin felületén.
Lehet hogy nem használ, de ártani nem árt, így érdemes tenni vele egy próbát.
Én csak azért adtam meg fix csatornát az admin felületen, mert az automatikus kiosztott csatorna elég forgalmas volt itt a panelban.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
aizen92
addikt
Remek.
Rengeteget telefonálok egy nap, és ha ügyfélszolgálatokat kell hívni és elsötétül a kép bukod a dolgot és hívhatom újra, mert nem jön elő a billentyűzet, vagy hívás közben böngésznék, de nem engedi.... viszont a bekapcs gomb lerakó funkcióval teszem le mindig. Szóval nagyon király, hogy tök alap funkció bugzik és nekem kell kompromisszumot tennem, ez már rossz egy okostelefonnál."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
MartOOn
addikt
Tisztaban vagyok az elozmenyekkel. A felvetes az volt h SOK nexus hibas es a gugli szarik az egyenre. Bezzeg az ios. Es hogyan is kepzeli ezt a gugli, xar a hozzaallasa... Stb. A 4.4.3 tenyleg azt bizonyitja h szarik ra... Tenyleg. Az h sok nexus hibas es hogy ez nem jarja, arrol csak annyit h a 2. n4et nyuzzuk plusz van egy n5-om is. Egyiknek sem volt eddig semmi baja. Szoval nyilvan irtozatosan szerencses vagyok...
Vhogy a rengeteg crash elkerul...
Es egy nexus topikban iosre hivatkozni de egyaltalan csak felhozni sem illik, vagy ha igen akkor vedd szamitasba h letrolloznak...
Es nyilvan nem kovetem napi szinten mindket nexus topikot... Ja de... Viszont nem jarok apple/ios/wp topikokba... Mert ugye minek is...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
5000-nek is örülne.
Itt egy teszt egy kínai 30.000 mAh-s aksiról, valamint a feljavításáról:
1. rész
2. részkonklúzió: a kínai 30.000 mAh-s aksi kb 2200-at tud.
dsr:
a képen 80000 Ah szerepel. azzal már hegeszteni is lehet. sőt, tartályhajó oldalát vágni.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
ha elhiszed amit a kínaiak írnak, akkor szedj kínai gyógyszert
de amúgy van 80.000mAh-s aksijuk is, csak az a furcsa, hogy a kocsimban 62.000mAh-s akkumulátor van, szóval ki tudnám váltani az ólomsavas akkumulátort egy ilyen tenyérnyi eszközzel?
de a kínaiak azt írnak rá, amit akar a vevő.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Ármester
Igen, ezt még én linkeltem, sajnos nem tudtam meg milyen, mivel amikor rendeltük volna, akkor nem volt rá lehetőség. (kifogytak, nem lehetett rendelni)
Azután rendeltünk egy másikat a skyphoen-tól, de azt megbántuk. Sokkal rosszabb volt, LG márkaszervizben derült ki, hogy amit skyphone-nál vettünk, az egy kínai akku volt, csak rárakták az LG-s matricát. /holott gyárinak hirdették.../
Így végül márkaszervizben cseréltük 10 v. 11k-ért (ebbe benne volt akku ára, szerelés és elvileg tesztelték is), azzal viszont tökéletes a telefon. Ez kb. nyár elején volt.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest