- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz Just_Reboot #60799 üzenetére
Mármint az értesítő led megléte? Az utángyártottban nincs, vagy az utángyártottban más?
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Mzombi
aktív tag
válasz Just_Reboot #60732 üzenetére
Látom Te azért elég sok telefont forgatsz, de nyilván máshoz is szól a kérdés, mire cseréljem le szerintetek az N4-t:
- OnePlusOne 91e Ft
- OnePlusTwo 130e Ft
- NX5 ?Ft
- Lenovo Vibe Shot 130e Ft
- Lg G2 100e Ft -
zezoka
őstag
válasz Just_Reboot #60719 üzenetére
Szerintem nem érdemes a Two! De ez csak a saját vélemény. Olvasgatva a topicot, már a kezdetén sem tudtam egyértelműen eldönteni (habár formára nagyon tetszik), amikor viszont elkezdtek a készülékek jönni az embereknek... Hát vegyesek voltak az élmények. Végülis lefelé vitte az amúgy is összességében "semleges" véleményemet. Nem is vettem, pedig kaptam meghívót.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #60716 üzenetére
Szia! Mi történt? (ha jól láttam OnePlus One-od volt)
Igen, kint van a b84, ami már 6.0-hoz van.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
niof
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz Just_Reboot #59117 üzenetére
Én is néztem, de nagyon nagy nekem...
Moto X2 tetszene, de csak 16GB-os van itthon és mivel nincs SD kártya, marad tárhelyben nincs előrelépés...
Szóval nemtom mi legyen, várjak még, hátha lesz vmi más vagy nemtom... Szóval nemtom m Z3-mal szemezek még...
═════════════════════════════════════════
-
petipetya
nagyúr
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #59034 üzenetére
Köszi, meglesem!
(#59035) zolka95
Nekem az 5.0.2 is tökéletes volt, az 5.1 pedig csak jobb lett.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Just_Reboot #58763 üzenetére
És majd ha ott nem tetszik valami, akkor hasonlóan széttúrható custom romokkal meg kernelekkel ugye.
Feel Good Inc.
-
szero77
csendes tag
válasz Just_Reboot #58760 üzenetére
Köszi, leszedtem, csak azt hittem hogy egy beállítás felett elsiklottam. De így már jó!
-
Cobalt14
tag
válasz Just_Reboot #58722 üzenetére
Köszi a javítást, akkor kernelre plusz a hozzá való rommal együtt lenne ugyanaz a kérdésem.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58714 üzenetére
Ezért rakok fel mindig HD-t. Mondjuk Én nem nagyon variálom mostanában, csak beállítom gorilla p legutóbbi BatMax profilját, utána pedig a CPU governort elementalx-re, a GPU-t pedig 400MHz-re állítom.
Illetve mostanában a haldokló be/kikapcsoló gombom miatt a dt2w-et is be szoktam nyomni.(#58715) Cobalt14
Nekem az 5.1 visszafogott lovakkal is bitang gyors.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
randras_83
addikt
válasz Just_Reboot #58642 üzenetére
Ááá... Naggyoooon gonosz vagy! De jó volt!!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58696 üzenetére
Most nekem is úgy tűnik, hogy bírja. 189MHz@737500-nál járok és eddig stabil. Következő nagy ROM telepítésnél lehet megnézem az AK-t, a 600-as anno bevált.
(#58698) pcnet
Értem, de Én teljesen ugyanazt a kernelt, ugyanazt a verziót raktam fel.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58694 üzenetére
Chroma + HellsDoctor, eddig minden jó.
Először nem állítottam semmit Synapse-ben, hagytam fél órát pihenni és nem volt reboot.
Most belőttem mindent, viszont az UV-t -100-on hagytam. Meglátjuk.
5.0.2-n ment stabilan 145-150 körül is szóval nem értem hogyan függenek össze a dolgok...Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
heidricha
őstag
válasz Just_Reboot #58683 üzenetére
Szintén faster, de -150-nel szinte azonnal fagy. -100, esetleg 125, de az már 6áreset, nem éri meg a bizonytalanságot.
5.1 mintha fürgébb lenne valamivel összességében. Kernel most is HC.
384-1500, hellsactive.
Nekem nem jön be a 384 alatti minimum, a kamera panoráma módja nem működik.[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz Just_Reboot #58664 üzenetére
Jó hozzá a Hells Core kernel managere.
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58648 üzenetére
A TKruzze által frissített PA-GAPPS csomag megszűnt, igen. Legalábbis egy időre. Nyitva hagyta a lehetőséget, hogy visszatér G+ profilon folytatva, de az xda-n nem látom sok esélyét. Nem követtem annyira a dolgokat, talán valami veszekedés is volt a háttérben egy bug miatt, amit rajta akart pár felhasználó leverni.
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
válasz Just_Reboot #58638 üzenetére
Annyira azért nem meglepő.
Jóval újabb. -
C.Brigante
veterán
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58612 üzenetére
hát úgy sehogy. Viszont amennyiben nem usb csatlakozó hibáról van szó (aminek amúgy is kicsi a valószínűsége), úgy szoftveres a probléma. Sokszor olvasunk itt ilyet, hogy nem látja a gép a telefont, de ennek többsége driver/windows hiba, illetve usb3-ról sem megy a dolog. És mintha olyan eset is lett volna, hogy egy factory reset után sikerült a telefonhoz csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58609 üzenetére
,,Root nélkül hogy telepít TWRP-t?"
parancssorból, fastboottal. Semmi köze a root jognak a recoveryhez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #58609 üzenetére
Miert kene a romoldahoz rootolni?
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz Just_Reboot #58605 üzenetére
5.0.1 gyári stock
nem látja sehogy a gépem
Amúgy hipotetikus a kérdés, mivel nincs még 5.1 sem.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Sanya
nagyúr
válasz Just_Reboot #58602 üzenetére
ha ott nem is, de az eredeti oldalon kinn van.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58599 üzenetére
Frank 16. Full érintetlen AOSP, csak fixekkel. G+-on Syko Pompos - ra keress rá, nála megtalálod.
Szerk.: 5.1 r3 rom.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58564 üzenetére
Igen, most kipróbáltam és működik.
Én egy kicsit lemaradtam, teljesen más lett a rendszer.
Ezt kell felrakni, anno másik program kellett. Ezzel a témával próbáltam és tökéletes.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
senior tag
válasz Just_Reboot #58560 üzenetére
Ahh, oké, remélem lassan kijön, én szerettem azt a rendszert :/
Na, ezekről még nem hallottam, ha meg lesz a telefon, mindenképp kipróbálom, köszi mindkettőtöknek -
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58549 üzenetére
Nincs ilyen gyűjtőhely. Főleg, hogy az SAOSP és Frank frissítései max csak hozzászólás formájában kerülnek fel xda-ra, mert az OP-jük nincs frissítve már.
-
hudyfiu
senior tag
válasz Just_Reboot #58536 üzenetére
Ja és csak hogy a bugos rendszerkre megint reagáljak...
Totál tiszta rendszert egy nyomorult téma is kiakasztotta. Van aki ezeket sem tudja kiszűrni...
Pedig ugye androidnál mint tudjuk nem nagyon ellenőrzik és foglalkoznak vele mi kerül a store-ba.
-
hudyfiu
senior tag
válasz Just_Reboot #58534 üzenetére
Csak bírd ki egy hónapig hogy te tegyél új rendszert
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #58491 üzenetére
Ha ebbe belekezdek, akkor abból flame war lesz. Erre a kérdésre nem tudok érdemben válaszolni. Egyébként úgy fogok iPhone-t venni, hogy közben gyűlölöm az Apple-t.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Just_Reboot #58442 üzenetére
Ő tud olyan kameramodult is, amit a mostani f0s helyére be lehet tenni és még a képminőség is értékelhetővé válik?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
redstar447
csendes tag
-
Ricardo
titán
válasz Just_Reboot #58404 üzenetére
Nem indulgat újra? Én kipróbálta, és tetszett de többször azt vettem észre amikor kézbe vettem, hogy kéri a pin-t.
Ez többször előfordult, leszedtem. -
niof
addikt
válasz Just_Reboot #58413 üzenetére
Stabilitás, esetleges bugok, fícsörök, ezek működnek e rendesen, vagy érdemes e még pár napot várni vele?
És hogy melyik GAPPS-et tetted fel hozzá! Amit ajánlanak mellé?
Csak mert én most ebből használom a mini-t, és ez nekem bőven elég lenne...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Just_Reboot #58404 üzenetére
Na, akkor használd ezerrel, és kérünk tapasztalatokat! Én is nemrég, mikor custom ROM-ot kerestem, az Euphoria meg a SAOSP között vaciláltam. De az Euphoria még elég friss volt, bár gyakorlatilag mindenki szinte csak dicsérte. Ha hosszabb távon is bejön, lehet én is feldobom majd!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Ricardo
titán
válasz Just_Reboot #58400 üzenetére
Melyiket raktad fel? 1.0 vagy az 1.1 bétát?
-
hudyfiu
senior tag
válasz Just_Reboot #58400 üzenetére
gondolkoztam ma rajta... nem mertem még... hc kernellel kicsit belassult a rendszer... visszarakom majd sabermod-ot. kívàncsi vagyok progi vagy kernel miatt van.
-
AsusBoy
senior tag
válasz Just_Reboot #58373 üzenetére
Szervizelés ?
Van rá még garanciám Augusztus végéig , szóval akkor lehet elsétálok a Tenelorba és garanciáztatom
Remélem nem fognak kötekedni ,hogy miért törtek le a kis réz pöckök a belsejében ...
Utóbbi hónapokban már csak úgy vette a töltést ,hogy ha kicsit fel le mozgattam ,, gondolom most jött el neki az az idő ,hogy azok a kis pöckök felmondták a szolgálatot és letörtek ..
Mondjam az igazat a Telenornál vagy találjak ki valami mást ?
-
szezso15
addikt
válasz Just_Reboot #58370 üzenetére
Hmm, nem tudom, lehet, hogy feldobom próbából. Mindenesetre most, hogy a CM12 után visszaraktam a gyári 5.0.1-et, 2,5 -3 óráról felment a SOT 4 fölé (tegnap 4 óra 22 perc volt). Ez azért komoly különbség...
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz Just_Reboot #58368 üzenetére
És a GPS is működik rajta? Arra panaszkodtak...
*Hajrá Loki!* i15+
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58363 üzenetére
Melyik az?
Van már vagy 4 buildertől is 5.1.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
szezso15
addikt
válasz Just_Reboot #58363 üzenetére
Én részemről kivárom a hivatalos 5.1-et. Átnéztem, hogy a binary-kkal mennyit mókoltak Nexus 5-ön, és bizony, sok a változás.
Már nem indulgat újra?
*Hajrá Loki!* i15+
-
Mzombi
aktív tag
válasz Just_Reboot #58361 üzenetére
köszönöm!
-
vicze
félisten
válasz Just_Reboot #58324 üzenetére
1000%, hogy lesz 5.1 N4-re is, még Player, N9 is hiányzik, meg Waer-re is kell még jöjjön. De erőteljesen látszik, hogy mivel elég sok sebből vérzik így a leghangosabban sírok kapják előbb, így az N5 és az N7 tulajok nyertek(N10 nem tudom miért került bele az első körbe ). Utána jött az N6 és már 5.1.1 jön. Eléggé esélyes, hogy a többi már csak azt kapják meg, talán végre memory leak mentesen.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58330 üzenetére
Innen. G+-ra szokta felrakni a dolgait, xda-n az OP-t nem nagyon frissíti már.
(#58329) hudyfiu
Késő. :/
Mire megírtad már fent volt minden.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
Hivatalosan a 216 a legújabb. A 216.2 az sabermod. De egy pár napja franco felrakott egy test build-et, arra sem panaszkodnak.
Sykopompos ma rakta fel az első 5.1-es buildjét, azt már Én is feldobom, csak a kernelt nem tudom eldönteni... nash-HD-franco..
-
hudyfiu
senior tag
216.2
r216.2 (22/02/15)
- Restore deep sleep frequency to 384 MHZ (Should fix DT2W not responding)Ennyi a változás
Ezért van androidunk - nem kell izgulni akkor sem ha nem jön ki hivatalosan.
Másik 2 rendszernél cserélheted a telefont ha nem jönne ki az új rendszer.[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
válasz Just_Reboot #58312 üzenetére
Sabermod Franco-t szoktam használni.
Trickster Mod progi pedig tudja engedélyezni a DT2W-et -
w333
félisten
válasz Just_Reboot #58302 üzenetére
Tessék kolléga felraktam saját tárhelyemre ... Mega
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
blueMerle
veterán
válasz Just_Reboot #58276 üzenetére
A Lollipoppal nagyon ki vagyok békülve én is, tetszik meg minden csak egy MX3 ilyen áron ajándék
-
blueMerle
veterán
válasz Just_Reboot #58274 üzenetére
A Meizu egy kínai "felsőkategórás" A-brand gyártó, az MX4 Pro készülékük rendesen odaver a legtöbb cuccnak
Az MX3 sem piskóta amit veszek, pedig 2013 évvégi modell: [link]Ráadásul ott a Flyme OS, ami nagyon ütős
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #58271 üzenetére
A Mizu, a Navon terméke (erős izgalmi állapotban egy középkategória alja) a Meizu pedig a felső ligában játszik.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #58268 üzenetére
Ez nem Mizu, hanem Meizu!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #58264 üzenetére
Volt már a kezedben ilyen kínai csoda, vagy csak a szokásos sztereotípiát tolod?
-
blueMerle
veterán
válasz Just_Reboot #58260 üzenetére
Meizu MX3-at akciózta le 160 euróra egy helyi bolt, nem is volt kérdés
Igazság szerint az én szivem a kínai telók felé húz.[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58228 üzenetére
Nem kell hozzá új kernel? Vagy az eddigiek jók?
-
dombila
senior tag
válasz Just_Reboot #58209 üzenetére
Tudsz:
su flash_image recovery /sdcard/recovery.img
Kell hozzá:
- nyitott bootloader
- root
- flash_image toolA link-en van leírás és flash_image letöltő link.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58204 üzenetére
Akkor nem placebo, amit a többiek írnak. Remélem hét vége felé lesz már SAOSP is belőle.
-
lmno
őstag
válasz Just_Reboot #58202 üzenetére
Telefonálni lehet már vele?
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58202 üzenetére
Észre lehet venni valami változást sebességben?
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58192 üzenetére
SAOSP-re dobd fel a SynergyV6-ot. Itt vannak screenshotok.
-
bAtt001
addikt
válasz Just_Reboot #58192 üzenetére
biztos hogy nem de én láttam nem egy custom romot amiben sötét téma volt, meg am is ott a cm témázhatósága
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58189 üzenetére
Hát, nem tudom... Jó lenne, ha estefelé legkésőbb megjönne. Most olvasgattam G+-t és a Nexus 5 tulajok azt írják, hogy észrevehetően gyorsabb lett a rendszer.
Viszont azon gondolkodom, hogy lehet fel sem rakom a gyárit, inkább megvárom, hogy legyen új SAOSP vagy DirtyUnicorns. Mondjuk SAOSP-re nem tudom mennyire számíthatunk így, hogy Aldrin (a fejlesztő) teló nélkül van.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58187 üzenetére
Közben meglett, ez egy nem hivatalos build, amiben sem TE nincs, sem RRO.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58185 üzenetére
Ide szoktak felkerülni az új build-ek. Honnan töltötted le?
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58180 üzenetére
-
hudyfiu
senior tag
válasz Just_Reboot #58180 üzenetére
Én SAOSP-ről váltottam crdoidra. Több extra van benne vagy volt 1 hónapja. Próbáld ki ha ráérsz. SMS-t pedig érdemes az sms backuppal csinálni. Bekerül a gmailbe is.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58167 üzenetére
Eddig is aosp alapú volt szerintem. Legalábbis én már az Alpha 1-et is aosp kernellel próbáltam ki.
Bár azt nem tudom, hogy az előzőek milyenek voltak.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
adamfriday
senior tag
válasz Just_Reboot #58165 üzenetére
Ejj de jó, hogy felnéztem ide, mielőtt rányomtam recoveryben az install gombra.
-
veterán
válasz Just_Reboot #58161 üzenetére
Én most raktam fel a legfrissebb cm-et.A PA alpha elég bug-os volt.Ment is a törlés.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Just_Reboot #58152 üzenetére
Pa gapps-ot valamiért nem akarja telepíteni.Error 70.
Múltkor sem ment fel.
Csak a simát tudom felrakni.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #57927 üzenetére
Erre akartam válaszolni. (#58145)
Akkor ez jó is hozzá?
[link][ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58147 üzenetére
Apró infó... A legfrissebb LS újra aosp kerneles végre. Még nem raktam fel, de amint lesz időm, én is frissítek.
-
veterán
-
veterán
-
daniele
aktív tag
válasz Just_Reboot #58141 üzenetére
Köszönöm.
Én meg vagyok így a telefonnal elégedve, tehát ezért se akarok semmibe belenyúlni (A színprofilon kívül, persze.) Igényel valami beállítási módot, hogy úgy használjam akárcsak a stock kernelt?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #58135 üzenetére
Telenor,hú azt nem is néztem...Online. Igazad van Még nem foglalkoztam vele,csak feltűnt,hogy nincsen.Akkor ez lehet a problem.
HARLEY-DAVIDSON
-
bubi92
őstag
válasz Just_Reboot #58037 üzenetére
nem az updaterrel raktam fel. hanem zipet flasheltem. így, hogy az app-al csináltam tökéletes.
viszont azt tapasztalom, hogy a mobilnetet visszakapcsolva, nagyon lassan jön vissza. ez másnál is így van?
-
forintuser
őstag
-
NTonee
veterán
válasz Just_Reboot #58128 üzenetére
Miért ne kapnánk? Nem új főverzió lesz, hanem rengeteg bug javítása, amitől keserű a nyalóka.
-
t181
senior tag
válasz Just_Reboot #58124 üzenetére
Hát, nem sok. App Ops, CM Theme Engine, Quick Settings testreszabhatóság.
Megy is vissza a Dirty Unicorns, nincs kedvem most szórakozni.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
veterán
válasz Just_Reboot #58109 üzenetére
Ubuntut kipróbálnám.Ugyanúgy kell felrakni,mint a cm-et?
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Just_Reboot #58107 üzenetére
Csak láttam,elég furcsa,bár biztosan meg lehet szokni.
És Ubuntu sem?Az elég barátságos.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #58099 üzenetére
Nem hiszem,hogy beragadt volna valami.Majd azt a beállítást,amit írtál,megcsinálom.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Just_Reboot #58094 üzenetére
Tényleg jó.Az akkuidő viszont katasztrófa.Nem akarom a gyárit vissza rakni.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #58086 üzenetére
Csinált valamit.
Képernyőmentést csinálnék,de nem tudom,hogy kell.Gyárin tudtam.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #58058 üzenetére
Rom+gapps most került fel,most indul.
PTP-ben felismerte nagynehezen és bemásoltam a cuccokat a DCIM-be.Onnan telepítettem.
Na most a hc updater....[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #58063 üzenetére
Csak egy gépem van.Annyi driver van,azt sem tudom melyiket telepítsem,amelyik tuti.Sajàt kábelével csinálom,3usb-n is próbáltam,MTP nem megy,hibakeresés kapcsolva, ..
Kinlódás.
Ma már nincs hozzá idegzetem.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Just_Reboot #58061 üzenetére
Bl nyitva,a többi szűz.Se root,se semmi.Nem ismerte fel a gép,ezért akadtam el a hétvégén.Azóta semmi.
Na ez az.Kell a root.De a gép szivat.
Akkor már csak holnap.Nem akarok megint éjfélig nyomulni.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Sz.géppel csináltam.
Nexus tool kit-tel.Előbb unlock bl,majd az rakott fel twrp-t,abból raktam a cm-et,gapps.,
De itt most más a felállás.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Rendben.Akkor neki esek. Hú. Csak el ne szúrjak valamit.
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest