- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
Nekem épp most cserélték a régi sim-et micro sim-re ingyen a telekomnál, de változatlanul eldobálja folyton a hálózatot a nexus 4, illetve sikszor előfordul, hogy nem reagál az érintőképernyőre semmit es a gps-el néha gond van. Valami ötlet? Ez mitől lehet? Hardveres probléma lehet ez?
-
w333
félisten
Nekem a G2 azért lenne jobb a N5 -től mert ...
Sokkal szebb és nagyobb kijelző, sokkal erősebb akku, fm rádió, távirányító, gyári rom + beépített finomságok, beépített dac erősebb, hangszóró erősebb, hívások alatt a hangminőség jobb, dupla kopp képernyőfeloldás, kamerában kicsit jobb, főzött romok + támogatás !
LG G2 -ből szoftversen tudok csinálni egy N5 -t ... de sajnos a N5 -ből egy G2 -t nem, mert ez ugye fizikai képtelenség
-
Th3Ac3
tag
Annyi a különbség hogy a magok órajele némileg alacsonyabb (1.5 Ghz S4 Pro, az S600 1.7 Ghz), illetve a GPU sem egyezik meg (S4 Adreno 320@64ALU, S600 Adreno 320@96ALU egység), valamint a memóriabusz szélessége nagyobb az újabb generációnak egy kicsit. Összességében 20-30 %-al gyorsabb a chip.
Várom nagyon az Android L-t tegnap mikor nem láttam a listában eléggé rendesen kezdett felkúszni bennem az ideg, szerencse hogy aztán kihozzák, féltem úgy járunk mint a Galaxy Nexus esetében.
-
malphitee
senior tag
Nexus 4-ben snapdragon 600 van? Az elkepzelheto egyebkent hogy mivel a motorola most a google kezeben van innentol kezdve az osszes nexus keszuleket a motorola fogja gyartani? Pl ha jol ertesultem nexus6 is motorola lesz. Nem bannam en igazabol mert ha adnak egy minosegi hazat a telefonnak jo keszulek lehet belole. Moto g hangszorojat pl nexus4 ben el tudnam viselni.
-
-
zezoka
őstag
Ez csak a szokásos kattintásvadász cikk cím. Ha elolvasod, abban már egészen másképp ír, és leírja, h nem is biztos, meg csak alkalmazottak használják, meg akár vissza is vonhatják, és nem is biztos, és ez amúgy is csak teszt verzió, és különbenis...
Szóval nem hülyeséget írt, csak olyan címet kell adni neki, amire rákattint az ember (még ha nem is igaz). Gondolom tapasztaltál már ilyent az internet világában (pláne, h moderátor vagy, akkor feltételezhetően van tapasztalatod)!
-
Just_Reboot
addikt
Amiért N5 öt szerettem volna az a tiszta android rendszer. A G2 nek a gyári szoftere egy undorító fos tákolmány ahogy kinéz. Ha meglesz tuti települ rá egy jó kis CM rom mint ahogy az eddigi telóimra is. Tudom hogy forgalnazta de nekem most jár le a hűség és sajnos lemaradtam róla. Várnám a kövi nexust de az meg motorola lessz ezért biztosan nem kell.
-
w333
félisten
Grat. sok sikert hozzá ... bár szerintem idővel megbánod a cserét !
Nekem pl. az egyetlen bajom az N5 -el, az a gyengébb anyaghasználat ... míg Nexus 4 -nél a szívüket + lelküket beleadták hogy bizonyítson az LG, addig a Nexus 5 -t szerintem kicsit összecsapták ! nem azt mondom hogy rossz, csak azt hogy lehet volna jobb is
(#52070) tomiii007
+1 én is már kíváncsian várom !
-
atike
nagyúr
Ezen a váltáson én is elgondolkodtam anno... Aztán arra a döntésre jutottam, hogy ha most épp nem lenne telóm, akkor igen persze Nexus 5. Viszont a 4-ről 5-re váltani nekem nem érné meg. Oké, picit több, picit jobb.... De a 4 jobban tetszik és maximálisan meg vagyok vele elégedve.... Megjött a G3 - majdnem beleugrottam, de csak "kibírtam"...
Az új Nexus... Na az jöhetne már. Arra így látatlanban is azt mondom, hogy meg fogja érni a cserét...
-
mm89
őstag
Én is erősen gondolkozok rajta
Próbálok érveket felsorakoztatni, hogy mit is kapnék plusszban:
- szebb kijelző (?)
- nagyobb tárhely (32gb)
- alul elhelyezett hangszórók (nekem ez sokat jelentene, mert bőr tokban hordom és az aljával kifelé fordítva szépen jönne ki a hang, asztalra rakva meg ugye egyértelmű)kontra:
- nagyobb telefon
- plusz költség (kb elmenne a N4 55-60 ért ha szerencsém van, mert hibátlan állapotú, van hozzá tokom is pár, és 90 körül kapnék is egy N5-öt.) -
w333
félisten
Gyári Stock rom + stock kernel !
Google + / Now / Tart. hely jelentése + helyelőzmények letiltva !
(#51879) NewmanHD
Miért ? direkt egész nap a telefonról nyomtam ... számítógéphez most ültem le kb. 10 perce, nagyon kíváncsi voltam hogy mit bír valójában !
Chrome 31% akkuhasználat szerintem kicsit több felháborító
-
törölt tag
Egy éves múlt a készülékem. Ez idő alatt érzékelhetően nem csökkent az üzemidőm. A hétvégén csak minimális mértékben volt szükségem rá. 2.5 nap után tettem töltőre 20+%-on, mondván, hogy hétfő reggelre kell a 100%-os akku. Ettől függetlenül 79%-on hoztam haza, szintén minimális használattal, 3G-n (WiFi-t nem látott).
-
fokukac
nagyúr
Hát, nem tudom, milyen élettartamra szánják ezeket az akksikat.
De régen, hogyha volt egy akkuban 300 ciklus, az már soknak számított.Ha pedig minden nap fel kell tölteni, akkor a 300 ciklus az pont 10 hónap...
Én inkább arra haragszom, hogy nem lehet csak úgy cserélni az akkut.
-
atike
nagyúr
....igen, pontosan ez a lényege. Sőt, extrém esetben (játszol vele míg töltőn van pld) lehet nem is igazán fogja tudni tölteni, max szinten tartani.... Vagy épp a merülést lassítja csak.
Viszont én bármilyen töltővel is töltöttem eddig max a töltés idejében volt eltérés - rendellenes működést nem tapasztaltam... Csak otthon van vagy 4 féle töltő, plussz 2-3 féle autós töltő, meg a cégnél is különböző töltők...
-
zezoka
őstag
Ja, jólvan, azt nem írtam oda, h zenére kéne, nem telefonálásra (bár ahogy olvasgatom, eddig mindben volt mikrofon, h headset-ként is működjön...).
Ez vagy ez tetszik, talán inkább utóbbi, mert kisebb, kevésbé hivalkodó (melóhelyre járásba és buszozásra lenne), de első meg a nagyobb mérete miatt gondolom "zártabb" a környezeti zajokra, és jobban szól... Valakinek tapasztalat ilyenekkel?
-
NTonee
veterán
Nem állítanám egyértelműen, hogy ettől jobb lenne mindenkinek. Nincsenek csodaszerek, szerintem is legfőképp a felhasználás módjától függ a dolog, de vannak egyéb tényezők is. Xda-n olvasgattam, pár helyen javasolták, hogy a gapps csomagot frissítsük, kipróbáltam, volt valamennyi különbség. Kevesebb lett a G szolgáltatások ébrentartása pl. De egy régebb óta üzemelő rom esetében akár egy cache törlés is hatásos tud lenni olykor custom recoveryből.
Most, miközben írom a hszt, pl ledobott a hálózat, 1-2 percig süket volt, majd újra becsatlakozott. Mivel totál full térerő van egyébként (pont egy torony alatt csücsülök), ez is tipikusan olyan hálózati problémát feltételez, ami miatt jobban merülhet a telefon. Vagy csak egy frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged