- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1kt0hr
tag
válasz szentkuti11 #52698 üzenetére
egy gyári visszaállitást futtattam a beállitásoknál, de a recoveryben is meg kell csináljam? igazából erre irányult a kérdés :/
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
v1kt0hr
tag
üdv! purity rom telepitése előtt kell wipe data/factory resetet + wipe cache partitiont csináljak avagy mit értenek tiszta telepités alatt?
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
válasz supercharley #52694 üzenetére
Tilos warez témában segítséget kérni a fórumon!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csordas11
aktív tag
válasz supercharley #52674 üzenetére
Cm-ről váltottam Purityre. Szerintem jobb az akksi és simább a rendszer. Mindkettőhöz hc kernel volt/van.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Irigyellek az EDGE-ért!
randras_83: 48ft? Most 90ft 2 hónapig, utána 490. [link]
Voda nem korlátoz feltöltőkártyás csomagok esetében. Blue igen. Ezért váltottam. Korlátozott nettel még nem is lenne baj, csak most kapásból feltöltöttem 1500 ft-al, hogy bekapcsoljam a 790 ft-os 333 megás csomagot. ÉS már a 333 megát is mélyen korlátozás alatti sebességgel, GPRS-en használom fel. Ez idegesít. Ha nem lennék skót és sajnálnám feltöltött egyenleget, azonnal mennék vissza Vodához. De nicns másik microSIMes telefonom amibe betehetném Blue SIMemet és lebeszélhetném. 1500 ft-ért nem nem akarok átalakítót venni, hogy 500 ft egyenleget lebeszélhessek.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
mihione
őstag
Erdekes ez a qi, van akinek melegszik van akinek nem engem egy kicsit aggaszt azert, de mivel csak alkalomszeruen hasznalom talan ennyi belefer.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
niof
addikt
Én egy kedves levelezgetésünkben már megígértem nekik, hogy év végén otthagyom őket. Azok a haverjaim, akik a vörösöknél vannak, vagy a kékeknél, vidáman használják itt a környéken bárhol a HSPA-t, de minimum a 3g-t, én meg ha valamit meg akarok nézni, akkor szopok a Trés EDGE-el... Felháborító...
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
M3oH
addikt
Hát ezt megerősítem, messze a leggyengébb a lefedettség Tmobil/bluenál. Voda, Telenor simán telefonál, netezik, nekem meg térerő sincs. És nem a telóval van gond. De, Tmobil a szeptember végi pályázattal jelenleg a legnagyobb frakvenciával rendelkezik, és erős fejlesztésbe kezd több száz településen. Talán pár hónap és javul a helyzet.
-
pcnet
addikt
válasz szuladam #52685 üzenetére
Én most váltottam Blue mobilera, ratyikom hálózatát használja, de katasztrófa! Város 80% max GPRS. Pedig T oldalán a lefedettségi térkép szerint van 3G. Megyek vissza Vodához. Inkább beszélek 48 ft-ért 33 helyett és fizetek netért 2500ft-ot 500 helyett.
-
szuladam
aktív tag
válasz supercharley #52657 üzenetére
+1
nálam is ugyan ez van, és soha nem tudok telefonálni, amikor haza megyek. ahol van 3g hibátlan, ahol nincs ott előfordul ez a hálózatosdi. vodafonra kellene váltani mert ez a ratyicom nem fejleszti a hálózatot évek óta...
simet nem cserélnek ingyen, én már próbáltam...
-
mihione
őstag
válasz adabra #52681 üzenetére
Nekem hétfőn jött meg ugyanez,a gyári Lg kábellel nem érintkezik olyan jól hajlamos hülyéskedni,de amit hozzá adtak azzal fasza.Nektek is nagyon melegedik a teló töltés közben?Nálam játéknál nem hevül fel ennyire,mint ha ezen töltöm.Könnyen használható,nem kell sokat célozni hogy jól rátedd,picivel lejjebb legyen mint a teló közepe és úgy nekem mindig magára talál.Hosszútávon még nem teszteltem és am is csak asztali töltőnek vettem ha épp ló a bateri de használnám közbe és nem akarok madzagozni ha épp hívnak vagy vinném magammal a lakásban.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
adabra
senior tag
válasz Mzombi #52679 üzenetére
Nekem is ilyen töltőm van (2-3 hete); eddig remekül működött, bár nem teljesen mindegy, hogyan helyezem rá a telefont.
Az elmúlt éjszaka (7 óra alatt) 1%-ról 15-ra sikerült töltenie. Amikor levettem a telefont, utána is töltést mutatott (a led alapján). Nyomtam egy reboot-ot mindkettőnek (telefonnak és a töltőnek is).
Majd meglátom, hogy a következő éjszaka mit produkál.Amúgy a kék led módfelett fényesen fényesen világít (még 3 réteg szigetelőszalagot is "átvisz")
-
zhorvath
aktív tag
És a lefedettséget hogyan figyeled? Feltartod a megnyálazott ujjad a szélbe?
-
pcnet
addikt
+1 Purity romra. Én Hells Core kernellel használom, atom stabil. Nagyon bevált.
[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
válasz szentkuti11 #52675 üzenetére
Van benne magyar nyelv természetesen.
hohóóóó, láttam én már falon pókot, és magyar nyelv nélküli romot!
Nos, akkor kipróbálom! -
szentkuti11
addikt
Van benne magyar nyelv természetesen.
-
X DoZ3R
tag
válasz supercharley #52664 üzenetére
A purity a stock rom+ sok extra ami megkonnyiti a hasznalatot, stabil es gyors, 1 eve hasznalom, mas romra azota ra se neztem
Franco kernellel hasznalom, nincs panasz se akkuidore se teljesitmenyre[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Medellin23 #52671 üzenetére
Pont a múlt héten jártam így, tudomásom szerint megnyomtam az exponáló gombot és mégsem készült el a fotó.
"nincs rá lezsóidő"
-
Medellin23
tag
Találkozott már valaki olyan anomáliával, hogy a Kamera alkalmazásban a digitális exponálógomb nem reagál? megérintem és nem készíti el a képet. ha újraindítom az alkalmazást, rebootolom a telefont akkor sem :/ 2szer volt már ilyen és mindig csak az segített ha töröltem a frissítést és visszaálltam az alap szoftverre. kezd idegesíteni :/
-
pityaa23
senior tag
válasz v1kt0hr #52668 üzenetére
A saját kernelét használom. Akkuidőről nehezen tudok nyilatkozni, keveset használom a telefont, 18 órája vettem le a töltőről, de csak 32-perc kijelzővel, gps, wifi, 2g on, most 75% a töltöttsége, egy 2013 februári telefonnak.
Egyébként NewmanHD aki cm-es és próbálgatott kerneleket. Nézd vissza a hsz-eit.
ollie:
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
válasz supercharley #52664 üzenetére
Én lassan másfél éve cm-en élek és elégedett vagyok.
-
v1kt0hr
tag
Üdv! Melyik purity romot használjátok és melyik hellscore kernel(más?) ajánlatos hozzá? most mahdi 2.8 ot használok de elég instabil meg vannak érdekes buggok benne , pl random ujraindul a divájsz :/
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
supercharley
tag
válasz X DoZ3R #52662 üzenetére
purity romot használok
Ha már így szóba került! 2 napja van nálam ez a N4, mint írtam a hivatalos 4.4.4 rootolt romot raktam rá. Vanjártasságom a romolgatásokban sokféle készülékem volt már, de az N4 még új nekem! Van olyan rom N4-re ami kifejezetten ajánlott? Mondjuk ez az általad használt purity jóféle? Vagy esetleg CM, vagy valami más?
-
plgr
tag
Sziasztok,
vezeték nélküli töltőt szeretnék venni a nexus 4-emhez. Tudtok javasolni? Nem szeretnék belefutni valami hamisítványba/gagyiba. Külföldi rendelés nem probléma.
Köszi!
-
X DoZ3R
tag
Nekem olyan kapcsolom is van hogy sima 2g, 2g vagy 3g , ezen kettő között szoktam váltogatni itthon(purity romot használok, abban van ilyen) igy ha váltok is, marad 2g-n de visszajön a térerő.
-
szinimini
senior tag
válasz supercharley #52658 üzenetére
Kicserélik ingyen szó nélkül
Csak mond azt,hogy mindig elveszik a térerő, ekkor mondja,hogy nem biztos a sim a hibás,de azt mondod,hogy hogy a viharba ne a sim lenne a hibás hisz nexus 4-em van -
zezoka
őstag
válasz supercharley #52655 üzenetére
Ha rossz , akkor cserélni kell nekik is ingyen nem (kérdés, nem tudom)? Ha megmondod, h eldobálja a térerőt minden telefonban!
-
supercharley
tag
válasz X DoZ3R #52654 üzenetére
OK, én is kiraktam most egy 2G, 3G kapcsolót a képernyőre. Mivel lakóhelyemen, és a munkahelyemen sincs 3G, így alapból 2G hálózati preferáltságot fogok beállítani a készüléken. Ha olyan helyen leszek ahol van 3G, és éppen szükségem is van a nagy sebességű internetelérésre, akkor kézzel majd átváltok. Kicsit kényelmetlen megoldás, viszont aksit is takarítok meg vele, ha nem megy fölöslegesen a 3G kapcsolat ha azzal lefedett helyen vagyok, és éppen nincs szükségem a 3G-re.
-
válasz supercharley #52655 üzenetére
Nem cserélik ingyen, ha már régi a SIM?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
X DoZ3R
tag
válasz supercharley #52651 üzenetére
Nalam is ilyen gond van, N4 + gyenge 2g lefedettseg itthon, hivas utan de vmikor magatol is elmegy a terero. En ugy oldom meg a dolgot hogy van 2g- 3g kapcsolom iconom es valtok egyet, akkor egybol visszajon. Próbálkoztam mar simkartya cserevel es radio cserevel de egyik se segit...
-
válasz supercharley #52650 üzenetére
Én azért tennék bele egy új SIMet az N4-be (nem barkácsoltat), mert lehet, hogy azzal is gond van.
[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
válasz aizen92 #52647 üzenetére
igen, itt nincs 3G lefedettség.
Igazad lehet, de úgy látom hogy ezek szerint ez nem csak N4 probléma, hiszen a HUAWEI-Y300-nál is megszűnt a probléma ha az alapértelmezés 2G -re lett állítva. A dolgot még az cifrázza, hogy pl. a tegnapi napon nem volt ez a probléma egyik telefonnal sem. És mint kiderült eddig is csak időszakosan fordult elő. Akkor ez valamilyen szolgáltatói bibi lehet? -
petipetya
nagyúr
Én szimplán csak a térerő miatt szívtam és edge alatt használtam a telefont a munkahelyen, amíg a szerviz menüből nem lockoltam 3G-re:
- tárcsázóba *#*#4636#*#*
- telefon adatai / preferált hálózattípus / wcdma only"nincs rá lezsóidő"
-
jakec
tag
válasz aizen92 #52647 üzenetére
Hát valahogy logikusnak tartom, hogy eldobja a hálózatot, szerintem minden telefon eldobja hálózattól, telefontól, rendszertől függetlenül, mivel Hálozatot vált, átcsatlakozik egy másik jelszintre...
Próbálj meg hívás közben váltani hálózatot! Nem tudsz mivel a rendszerben a tárcsázás prioritása magas, relatív magasabb, mint a hálózatváltásé.
Végülis a véleményem összességében: amelyik telefon úgy mutatja, hogy a 2G és a 3G váltás között "nem megy el a jel" annak lassú a mintavételezési periódusa, így nem képes kimutatni azt a 1-5 másodperces kiesést! Az már ROM-tól függ.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
aizen92
addikt
válasz supercharley #52643 üzenetére
alapból az N4-en valamiért ha 3g-ről 2g-re váltasz eldobja a hálót. Gondolom ahol az érintett porbléma van, adott nincs teljes 3g lefedettség és amikor nem találja, átvált 2g-re ilyenkor meg ledobja teljesen a hálózatot.
Bár nem specifikusan N4 probléma, mert úgy tudom másnál nem mindig csinál ilyet, de a Telekom+N4 kombó szerintem az oka."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
jakec
tag
Valakinek valami híre az L-ről? :-)
Az utóbbi időbe próbálgattam az OTG kábellel való csatlakozást, de nem jött össze LS rommal. Az XDA-n leszedtem azt a kb. 5 mb-s rart s feltelepitettem, a végeredmény a Beállitásokban nem tudom megnézni a Tároló ablakot(lefagy minden).Kipróbálnám az L-t, emiatt érdeklődtem...Szép napot mindenkinek!
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
supercharley
tag
válasz supercharley #52643 üzenetére
Húúú, a levelem zavaros lett, na mégegyszer:
Nem hagyott nyugodni a dolog, és arra jöttem rá, hogy ha ezeken a készülékeken nem engedélyezem hogy 3G legyen a preferált adatkapcsolat, akkor a probléma megszűnik. No, akkor ez mi a franctól lehet?
-
supercharley
tag
Nem hagyott nyugodni a dolog, és arra jöttem rá, hogy ha ezeken a készülékeken kikapcsoljuk nem engedélyezem hogy 3G legyen a preferált adatkapcsolat, akkor a probléma megszűnik. No, akkor ez mi a franctól lehet?
-
aizen92
addikt
válasz supercharley #52641 üzenetére
Sim kártya véletlen nem házibarkácsolt?
Nálunk i5nél volt ez majd meg kellett igazítani és akkor már nem dobálta el.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy nexus 4. Aki előzőleg használta arra panaszkodott, hogy telefonálás után elmegy a térerő, és csak 1-2 perc után jön vissza.
Jó, gyalultam mindent, a legújabb 4.4.4 rom ment fel roortolva. Rápakoltam a saját cuccaimat, azzal hogy most ezt egy darabig fogom használni. 1 napig semmi problémám nem volt vele, ma reggeltől azonban nekem is jelentkezett a probléma, tehát ha hívok valakit(lényegtelen hogy felveszi és beszélünk, vagy fel sem veszi), utána elmegy a térerő, és egy idő múltán visszajön magától.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Érdekes még hogy a feleségem egy teljesen más mobillal(HUAWEI S300) ugyanerre panaszkodik(eddig hülyének néztem). Jelenleg egy bázisállomásra csatlakozunk, és egy azonos cég előfizetői flottájához tartozunk(egy munkahelyen dolgozunk).
Ja T-Mobile-os az előfizetés.
És még egy érdekesség: én eddig egy HUAWEI U9508 készüléket használtam(magánimport Kínából :-)) ), azzal nem volt ilyen gondom, de volt más! Nagyon gyakran előfordult hogy ha hívtak, felvettem a készüléket, és sem én, sem a túloldalon lévő nem hallott semmit. Általában ugyanazon készülékekről hívtak amikor ez előfordult. Ha én hívtam, akkor soha nem volt ilyen gond. És most hogy ezeket leírtam, valami kép kezd is bennem alakulni. Ugyanis sokszor a feleségemmel jártam így, sokszor pedig a főnökömmel. Mikor vissza akartam hívni őket, akkor pedig nem tudtam elérni őket mer nem volt térerejük, ugyanis hívás után elment nekik. Ez nekem valamilyen furcsa hálózati problémára kezd utalni.
Esetleg van valamilyen véleményetek? -
utyka
újonc
Nexus 4 el kapcsolatban volt már valakinek olyan problémája, hogy ha a mobilnet be van kapcsolva eldobálja a térerőt? Valamint 40-50% nál foga magát s kikapcsol, majd töltőre kell dugni mert 05 on van az akksi! Javaslat?
-
niof
addikt
válasz mcsabi84 #52637 üzenetére
Én ilyesmire, de ennél a 4,8V nekem kicsit kevésnek tűnik. Legalább még egy cella kellene (6V), azt pedig szabályozni egy stabilizátorral, 5,1-2V környékén. De inkább még több cella kellene, a kicsiből (AAA) szerintem 8, vagy 10. Azzal 1-2 töltés szerintem menne.
-
mcsabi84
senior tag
válasz Segnior_Barthez #52629 üzenetére
Ilyenre gondoltál?
-
DuDieHUN
aktív tag
szeretném teljesen gyárira visszatenni a telefont, legyalulni mindfen és tiszta lappal kezdeni
viszont valahogy nem megy a dolog hellscore kernel van rajta és nem tudom feltenni a gyári romot nexus root toolkittel, bootloaderbe mindig megáll a dolog valahogy, van valami más módja?
az eszköz unlockolt
-
NTonee
veterán
mi a kérdés? A 18650-es akku mérete az AAA akkuéval szemben? Csak mert óriási különbség van a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Segnior_Barthez
senior tag
Az a tapasztalatom, hogy pl. egy villamosmérnök gyakrabban találkozik olyan -általam/unk ritkábban előforduló - helyzettel melyek a szakmájával megegyezik és segít a halandónak a megvilágosodásban.
Jó ez a wikiwand, nem ismertem ezelőtt.https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Mérnök embernek miért kéne tudnia az AAA elemek kódjait?
Amúgy a wiki nem említ olyan kódot: [link]
-
Segnior_Barthez
senior tag
Pont ilyenre gondolok - aksi nélkül. Egy mérnök ember megerősíthetne abban, hogy a 18650-nek jelölt battery-k a szabvány AAA elem méreteire is vonatkoznak. Vagy cáfolhatna.
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Sanya
nagyúr
válasz Segnior_Barthez #52625 üzenetére
rendelsz egy power bankot aksik nélkül és belerakod
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
niof
addikt
válasz Segnior_Barthez #52625 üzenetére
Ez már nekem is eszembe jutott, hogy meglévő akksikból kellene építeni power bank-ot. Szerintem biztos nem mi vagyunk az elsők, akikben ez a gondolat felmerült, úgyhogy csak annyit tudok javasolni, akár egy késztermékről, akár egy DIY cuccról van szó, hogy a gugli a barátod!
-
Mzombi
aktív tag
válasz dannyl #52617 üzenetére
én sem tudok semmit az oldalról, csak hallottam, hogy rendelnek innen ruhákat ismerősök, körbenéztem és akkor láttam meg... Nem mernék rendelni telefont ilyen oldalakról, de gondoltam hátha vki bátrabb
Szerintem amúgy nem lenne ÁFA + vám, bármit rendelek ebayről, nem tesznek rá semmit sehol.... -
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak! Szervesen nem Nexus téma, de van itthon néhány AAA Eneloopom (ceruza aksi). Ezt akarom felhasználni powerbanknak. Ismertek olyan megoldás amellyel ezeket használni lehet? A 10-20 Kwh-s ebayos aksikban nem hiszek, de ismerve ez Eneloopok teljesítményét, egy jó vezérléssel biztos használhatóbbak mint a az említett kínai powerbankok. Van tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
membrandj
nagyúr
-
membrandj
nagyúr
válasz dannyl #52617 üzenetére
Lényegtelen, mert ha garis is,akkor valószínűleg küldheted vissza Kínába.
Erre már rájön az áfa+ vám.
+ töltő átalakító.Mellesleg hogy jött ki a 40k?
Fizetésnél neked ~ 250-255-ért váltja a bank a dollárt.
214* 250=53500 + áfa+ vám.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
dannyl
addikt
válasz Mzombi #52607 üzenetére
Nem vagyok otthon ebben a témában, úgyhogy ha segítenél pár kérdésben, akkor hálás lennék:
- Ezek garis készülékek? (sehol nem láttam erre utaló irományt, pedig az angol nem okoz gondot)
- Gyakorlatilag - ha jól látom - kb. 40k-ért itthon van egy N4?
- Megbízható az oldal?Köszi szépen.
-
saltanus
aktív tag
sziasztok
nem tudom de nekem stock androidom van egy eve es alllandoan szarakodik a telefonom.
most nem birok telefonalni mert allandoan kilepp a tarcsazaskor.
es ki sem birom kapcsolni h ujrainditsam... gomb regal de a leallito menu nem jon ki...
nagyon gaz es egyre jobban idegesit....szerintetek mit csinaljak? rakjam fel ujra a gyari 4.4. vagy valami custom romot de azt meg nem akarok mert meg van egy ev garim telenyomornal...
-
aizen92
addikt
köszi. Ettől féltem, k.va ebayről mire megjön. Akinek van raktáron megvenném
Ilyen tételeknél mostanában a fene se fog várni 2-3 hetet, és inkább ki szoktam fizetni a dupla, tripla árat.
De úgy látszik nem lesz másik megoldás, így lassan meg is rendelem!Ez amúgy ilyen szappanos fólia? vagy simán fel kell rakni rá ( cellux segítségével )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Egy év után lekaptam a gyári fóliát és feltettem ezt a szappanos extremguardot. hát a hátulján oké, de az elején ez a fos "lelóg" .
Nem tudtok valami minőségi fóliát ajánlani ( mint a gyári ), ami nem lóg le? Mert a kijelzőüveg két oldala ugye "be van hajlítva" és ezek a majmok annak a méretére vágták ki a fóliát. Most ráhajlik, de adok neki 1 hetet a zsebemben és fel fog jönni.
+ ilyen "zavaros" a kép mintha mattfólia lenne. Totál nem jó az egész."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mzombi
aktív tag
Ha valaki esetleg venne még N4-t jó áron:
N4 -
-
holderes
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest