- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
csordas11 #55796 üzenetére
Linkeljünk már rendesen.
Szerintem mind a két telefon használható, mondjuk hogy az xda - s fiú honnan vette hogy a G2 fényereje maxon 60%-a az N5 fényereje... Egy mérés jót tett volna.
Itt egy dolgot kell eldönteni hogy mi kell a Stock droid és társai vagy az LG által nyújtott extrák.Az biztos hogy az N4 hez képest felhasználói élményben mind a két telefon előrelépés, mondom ezt úgy hogy nekem is volt N4 és imádtam, az egyik legszebb telefon.
-
pcnet
addikt
válasz
csordas11 #54080 üzenetére
Igen, én is tapasztaltam, hogy nagyon lassan töltődik. Viszont tegnap sikerült összehoznom vele egy 5,5 órás kijelzőidőt. Elég furcsa, mert előtte napokban meg minden kijelző feloldáskor kiírta, hogy nem sikerült a kamerát inicializálni és merült is rendesen. Android rendszer, androidOS 10% felett volt, Google szolgáltatások is 10% körül. Fura!
-
törölt tag
válasz
csordas11 #48742 üzenetére
Beteges, de én úgy szoktam, hogy flash-all.bat telepítek egy aktuális factory image-t és arra azt a ROM-t, amit szeretnék. Ez lényegében plusz 10 perc, de ennél tisztább és frissebb (minden tekintetben) egyszerűen nincs. Snapshot váltásoknál szoktam megcsinálni (tehát havonta, teljes belakás és konfigolás két óra). Most kivételesen nightly-t használok, mert még nincs se 4.4.3 / 4.4.4 Snapshot. CM11-ről beszéltem természetesen.
-
tomiii007
senior tag
válasz
csordas11 #48742 üzenetére
igen mehet. de a 4.4.4-es radiot külön kell flashelni ha azt is frissíteni akarod ( ha frissited, ha nem baj nem lesz belőle, csak ha már frissítés célszerű)
4.4.4 radio itt -
törölt tag
válasz
csordas11 #48432 üzenetére
65. Adtam hozzá egy bőrtokot, plusz pár bontatlan fóliát, valamint a készülék is fóliás volt. Azt gondolom mindketten jó üzletet kötöttünk. Személyesen vittem el a vevőnek, pont volt aznap oda utam, mg tudta nézni élőben is, én is úgy szeretem ha használt dolgot veszek.
-
-
törölt tag
válasz
csordas11 #37520 üzenetére
Onnan nekem se ment anno. Ha fastboot nem látja a telefont, akkor Win7/Win8-ra, nekem ez a driver frissítés segített, amit manuálisan tallóztam be, installáltam a Windows device manager-ben. Utána már cmd-ből fel tudod flashelni. A Google SDK oldaláról gondolom megvan a platform-tools mappa. Ebbe betéve az alábbi fileokat, ezzel a paranccsal:
fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.3-mako.img
fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.3.3-mako.img(#37522) skrillex13: igen.
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
csordas11 #21394 üzenetére
Nem marad meg, utána flashelni kell a tetszőleges kernelt, igény szerint. Így van, ha bármikor flashelsz egy CM nightly-t, akkor az annak megfelelő CM kernellel fog működni, bármilyen kernel is volt előtte. CyanDelta-ban be tudod állítani, hogy egy nightly frissítés után közvetlenül milyen zipeket flasheljen. Ez lehet például a kedvenc kerneled, így nem kell visszamenni recovery-be ez(ek) miatt.
(#21396) csordas11
CyanDelta csak a nightly telepítése után wipe-ol cache-t. FR nem kell! Az mindent töröl a telefonról. -
törölt tag
válasz
csordas11 #21394 üzenetére
Be tudsz állítani CanyDelta-ban olyat, hogy tegye fel ezt vagy azt a zip-et a frissítés után, így automatikusan feldobja neked a kernelt is. Egyébként nem "törli" a kernelt, hanem mivel magában a CM-ben isvan alapból kernel (ahogy mindegyik rom-ban), így az nyilván felülírja azt, amit magadnak feltettél.
Wipe cache azért ajánlott legalább az ilyen frissítésnél, most nem emlékszem, hogy van-e ilyen lehetőség az app-ban, hogy azt is toljon. -
törölt tag
válasz
csordas11 #21311 üzenetére
Franco Kernel:
CM 10.1.x - franco.Kernel-nightly-r165.zip
CM 10.2 - franco.Kernel-nightly-r176-JSS.zipMás: vagy túl korán van, vagy én vagyok vak, vagy a CRT animációt nem lehet kikapcsolni 10.1.2 alatt. Ez így dög lassú.
-
törölt tag
válasz
csordas11 #17579 üzenetére
Akkor szerintem csak nem jól fogod (
).
Egyrészt azt vettem észre, hogy ha töltőre van dugva, akkor nem hajlandó elindulni a fastboot mód, másrészt pedig egyszerre kell lenyomni a két gombot, és nyomva tartani addig, amíg meg nem látod a feliratot. Ehhez a részéhez nem piszkál hozzá a toolkit, (szerintem nem is tudna), szóval biztosan nem attól van. -
Worlon83
aktív tag
válasz
csordas11 #17537 üzenetére
Tessék (nem én írtam, csak lenyúltam, köszi az eredeti szerzőnek!!!)
A Recovery-k azért nem tudják felmountolni, mert fizikai sd kártyát keresnek, ami itt nincs,
itt az sdcard csak egy simlink, nem valódi folder, így nem mount-olható.A következő megoldást találtam:
- legyen adb a gépeden!
- kösd rá gépre a telefont
- Lépj be a recovery-be!
- A PC/Mac termináljában (CMD, parancssor, ahogy tetszik) írd be:
adb push ROMNAME.zip /sdcard/ (A ROM legyen az aktuális folderben)Ha esetleg az /sdcard/ -ba nem működne a push, akkor a "/data/media" célkönyvtárba tedd a ZIP file-t a push-al.
(Az sdcard egy simlink a /data/media-ra, lehet, hogy adb-ből nem látszik. A /data alapból fel van mountolva a Recovery-ben, így a /data/media-nak mennie kell!)Elvileg ez felmásolja a ROM-ot a telefon memóriába (sdcard folderbe) és onnan már a Recovery tudja kezelni.
-
zezoka
őstag
válasz
csordas11 #17495 üzenetére
Paksra is jöhetsz!
Nade Te is meg tudod csinálni! Én mindig recoveryben szoktam felmásolni a romot az ottani format után (teljesen szűz telepítés híve vagyok/voltam), szóval ne ess kétségbe!
Sima ügy, ha van Recovery, oda be tudsz lépni, akkor mindent tudsz csinálni (még lementeni egy működőt, és visszaállítani - én akkor szoktam, ha van egy jó, belakott rom, de ki akarok próbálni egy másikat, ami lehet, h csak pár napig lesz fent, akkor lementem a régit, majd a próba után visszaállítom)!
Pü pedig a jobb oldalon felül van, a neved alatti menüben a Privát üzenetek!
-
zezoka
őstag
válasz
csordas11 #17490 üzenetére
Nálam egy romcsere így szokott kinézni (az előző telómon, mert itt gyárin vagyok):
Bocsa ha kicsit szájbarágós lesz, tehát:
-rom letöltése netről szg-re
-telefon memóriából (SD kártyáról) átmásolni a gépre, amit nem akarok h elvesszen
-recoverybe belépés
-format sd (mert ott sd-re mentett) - nem szükséges, de én nem akartam előző romokból ottmaradt könyvtárakat
-wipe data (FONTOS!!!),
-wipe cache (FONTOS!!!)
-majd Advancedben a wipe dalvik cache (FONTOS!!!), wipe battery stats(eddigre teljesen üres az egész telefon és minden memória, tároló)
-mount and storage-ban usb mount, majd szgépre dugni a telefont
-rom felmásolás a szűz sd-re (igaz így recoveryben kb 2megával másol csak, tehát kicsit lassúcska)
-unmount, telefon lehúzás, vissza a főmenübe
-rom telepítése az install zip-ben
-reboot
-bootolás kivárása (kb 3-5-8 perc)
-varázsló
-telefon bállítása (Market alkalmazások automatikusan letöltődnek, feltelepednek, névjegyek naptár automatikus szintén)
-lementett dolgok visszamásolásaHa további dolgokra vagy kíváncsi, hogy működik a Recovery, és mi mit jelent, itt egy jó leírás!
-
szponzor
senior tag
válasz
csordas11 #17478 üzenetére
Szerintem elsőként hálát adnod az úrnak, hogy ez megvan!
ADB-vel kellene másolni egy ROM-ot rá és azt feltenni recovery-ben. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest