-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz RootRulez #30297 üzenetére
Csak a főzött romokban, pl. MiUI -ban is módosítható az elrendezés meg minden !
Defy korszakomból a MiUi volt a leghasználhatóbb, nagyon profi az egész, nem kell külön alkalmazás az akku % kijelzésre meg az értesítési Led -hez sem egyszóval nagyon sok kényelmi finomság van benne megvárom a 4.4 -t hogy milyen lesz, aztán ha nem tetszik akkor már rakom is fel a legfrissebb Miui -tAz a vicces hogy még OTA is van benne, így nem kell mindig a legfrissebb Romot letölteni és CWM -ből telepíteni, a Miui OTA megcsinál mindent !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mm89
őstag
Akár, de ez az akksi nekem már elég. 3 óra kijelző szinte csak játékkal?! (castle clash, city island, deer hunter)
(#30292) joebacsi4
Én rendeltem már kínából 10 párat, ha megjön és még szükséged lesz rá akkor tudok átadni belőle.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
joebacsi4
tag
pesten hol erdemes elo/hatlapi foliat venni?
-
senior tag
-
NTonee
veterán
válasz Zsírkrétamen #30287 üzenetére
nem azt használtam ugyan, de biztos jó lesz a neve alapján.
Viszont csak multiromos twrp-ből, vagy cwm-ből megy a telepítés és a fájlban benne maradt a stock recovery is, szóval utána újra kell majd flashelni a cwm-et/twrp-t. Szerintem inkább a portolt verziót próbáld.A pa féle az, amelyik nem megy sima twrpből.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Zsírkrétamen #30285 üzenetére
csak egy módosítatlan stock rom, de itt van. Az xda-n olvasottak alapján a portolt N5 rom sokkal jobban működik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
NTonee
veterán
az az itt-ott nálam itt-ott, meg amott is és mindenfele volt.
Scooter74: tegnap raktam fel pár képet a PA féle romról.
David3: procapture esetleg, én ezt használom. Van ingyenes verziója, de max 2mpixeles felbontást enged.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz adequate_cou #30265 üzenetére
Hát akkora kijelző biztos nem kéne...
Ez a teló majdnem tökéletes. Ami kéne: Vagy sd kártya, de inkább nagyobb tárhely (min 32, de inkább 64). Vízállóság. Ennyi, kész. Ezt olyan nehéz lenne megvalósítani?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Scooter74
őstag
A kijelződ neked is nagyobbnak fog tűnni ha megkapod a 4.4-t mert átlátszó lesz a statusz illetve a navbár.
Ezen még nem gondolkoztál?
Tegnap ahogy néztem a videókat egyszerre pont ez jutott az eszembe, hogy milyen jó lesz így a kijelzője a Nexus 4-nek is a kitkat-l.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy linket, ahol le van irva hogy kell frissiteni a 4.3-ra.
A rom megvan, innen: [link]
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
cirx
senior tag
Tegnap délután nekem is előjött a pin kód hiba 4.3-on!
http://productforums.google.com/forum/m/#!topic/mobile/KF5eWLua2kg
Gondolkodom, hogy visszarakom a 4.2.2-őt a KitKatig, mert ez egy kicsit kellemetlen!
Esetleg tud valaki valami gyógyírt?
S23 GREEN
-
adequate_cou
senior tag
Nem akarok ninjazni de hiába tanítottam meg vele több ezer mailt úgy látszik nincs hatása .
-
mcsabi84
senior tag
Ha ninjázni akarsz akkor swype
-
forintuser
őstag
Pedig annál nincs jobb.Nekem legalábbis. Swype esetleg?Mondjuk az meg nálam nem jött be.
Holnapkészítést vállalok.
-
adequate_cou
senior tag
Nekem mondjuk két dolog az ami valtasra osztonozne. Az egyik a nagyobb képernyő a másik meg, hogy talán kevésbé serulekenyebb.
Bár csinálnának Nexust az én specifikiaciommal(5.7'',FHD,41 mpixel, 3500mah, S800,3GB ram, 64GB+sd,por csepp utesall). 250ert megvennem és ellennek 3 évig vele.
Mod: (ezzel a SwiftKey jel borzalmas gépelni, van valakinek jobb ötlete?)
[ Szerkesztve ]
-
kiki89
aktív tag
Húúú, de nagy a kisértés, hogy leváltsam az N4-et egy 5-ösre. Asszonyka kinnt melózik londonban és kérdezte, hogy mit kérek karácsonyra. pedig isten bizony nincs semmi bajom a mostanival, de egyszerűen nem bírok magammal! De az első n5 teszteket mindenképp megvárom!
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
RootRulez
félisten
N4 kameráján is lenne fólia? Mert nem látom.
adequate_cou akkor nem köszi a segítőkész nemhozzászólást.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
adequate_cou
senior tag
válasz RootRulez #30235 üzenetére
Anno mikor kérdezted a véleményünket, elkezdtem írni egy hosszú hszt(amit már nem tudom miért nem küldtem el) , hogy nem értem, hogy lehet egyáltalán vacillalni a ZR-en az N4 ellenében, örülök, hogy igazam lett volna! :-)
Rakj fel Xposedot Gravity boxszal, ott le lehet tiltani bizonyos értesítéseket, ne szórakozz handcenttel. Egyébként ezt mindenkinek ajánlom aki nem akar romolni, nagyon hasznos kiegészíto, semmi negatívumot nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz adequate_cou #30259 üzenetére
hihi
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #30249 üzenetére
majd te megmondod mi legyen az emberek véleménye? ok hallgatunk mester....
"Fikázásról" szó sem volt abban a topicban...pusztán vélemény formálásról...nagyon nagy különbség
Neked pedig az volt a véleményed a videóról hogy "nem rossz", még mielőtt megtudtad volna ,hogy nem szedték le a fóliát...azért megengeded hogy ezek után kicsit szkeptikus legyek a véleményeddel kapcsolatban ?
Ráadásul senki nem is akarta meggyőzni a másikat arról hogy jó, vagy sem...egyszerűen nem is értem ezt a hangvételt amit itt most megütöttél...[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Köszönöm a válaszokat, eddig a Llama-t próbáltam, de sajnos root kell a repülőgépes mód kapcsolásához (Már nagyon érik bennem a döntés hogy rootolom )
Ettől függetlenül megtartom az app ot mert tényleg nagyon jó és sok minden konfigurálható -
defy456
aktív tag
A google oldalán ahonnan a factory image-et lehet letölteni, ott miért nevezik "occam"-nak nexus 4-et? Ha mindenhol mako néven szerepel.
-
Kunsztler
senior tag
Jó lenne pár Nexus 4 tulaj nem fikázná a Nexus 5-őt pláne kamera ügybe,pláne ha nem olvasnak utána sok teszt úgy készült a majom nem vette le a fóliát a kameráról
Nexus 5
-
RootRulez
félisten
A gyári SMS appban nem lehet kikapcsolni, hogy az SMS ott legyen az értesítési területre? Mármint hogy a tartalm/feladója ne legyen látható, csak ha belépek az alkalmazásba. Anno Handcentet használtam, most nincs humorom leszedni, de igencsak az lesz...
-
RootRulez
félisten
Én a Profile Scheduler-t használom erre a célra. (hátralevő) Időhöz, tartózkodási helyhez meg nemtommégmihez lehet kötni műveleteket, pl.: alkalmazás indulását, másik hangprofilra váltást vagy épp az általad említett repmód aktiválást.
Ja és a legjobb, hogy magyarul is elérhető. (ez volt a reklám helye)...
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Valaki tud olyan appot, amivel lehet automatizálni különböző műveleteket időponthoz kötve? Az lenne a lényeg hogy este repülőgépes üzemmódba rakja a telót, hogy ne merüljön annyira Persze meg lehet ezt oldani manuálisan is, csak reggel volt hogy elfelejtettem átkapcsolni, és egész nap nem tudtak elérni...
Előre is köszi a válaszokat -
w333
félisten
válasz rolii21 #30239 üzenetére
Pár héttel ezelőtt találtam a Play Áruházban szerintem a legjobb !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
rolii21
aktív tag
Milyen böngésző bánik legjobban az akkuval? Dolphin kilőve.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
RootRulez
félisten
No akkor a véleményem, néhány nap elteltével: Imádom!
Áldom az eszem, hogy amikor a ZR és az N4 között vacilláltam ezt vettem. Pl ebben a topikban az elmúlt 1-2 nap alatt több hozzászólás lett, mint a ZR topikban az elmúlt két hónapban, még ha a "mikor lesz már négypontnégy" és társai hszeket kivonom is bőven jobb itt a "támogatottság", a hosszázólások tekintetében. Szóval egy jó brigádba csöppentem, arról nem is beszélve, hogy sok exDefy-s van.
A telefon piszkosul tetszik, TPU tokot vettem rá, ahol vettem "sajna" csak átlátszó (fehér) volt, de utólag nem bántam meg, nagyon jól néz ki ebben is, ahogy átlátszik a hátlapon a felírat. Minden alkalmazás gyönyörűen megy rajta, átmentettem a DEFY-ről a dolgokat gond nélkül, mintha ugyanaz a telóm lenne kicsit gyorsabb és nagyobb kivitelben (ja meg a Launcher Pro-t levéltottam Apex-re...
Hirtelen ennyi írnék, lehet olyan hosszú románc elébe nézek, mint anno a Defyvel...
mod: Ja és köszi mindenkinek, aki rádumált, mert nagy Ericsson-os vagyok ám.
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
Feltettem az új google searchot , googleplayservicest is az új lauchert is .... de FC-vel kidob ha rákeresek valamire:S pedig nekem nagyon tetszik ez az "Ok, google"dolog. Valki valami ötlet?
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
RootRulez
félisten
Amúgy néha érdekes hangot ad ki a teló, pl mikor lerakom vagy ha megrázom, mintha valami mozogna benne.
-
mm89
őstag
válasz A_ScHuLcZ #30223 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én Carbon 10.21 et hajtok, franco PLUS 188 kernellel. Van újabb nightly már, újabb kernel is, de ez nekem egyelőre bevált.
Nézem a changelogokat, amíg érdemi változás nincs, vagy ez be nem kakil, addig maradok szerintem.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Milyen romot, milyen kernelt érdemes rakni a telefonra? Első hozzászólást néztem, miszerint van néhány, az érdekelne, hogy melyikek a legjobban közkedveltek.
Vagy most már inkább maradjak stock 4.3-on a 4.4 megjelenéséig?Elkezdeném belakni, de előbb olyan romot tennék rá, ami jó lesz nekem.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
RootRulez
félisten
Én tudtam törölni a picasáról a képeket és albumokat is, de a mappák még ott vannak a galériában a telón.
GeneraL_XTX és w333 Ezt a Lightflow-ot el lehet valahogy tüntetni az állapotsorról?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz AsusBoy #30217 üzenetére
Gépen a picasaweb.google.com címre mi jön be neked?
"nincs rá lezsóidő"
-
kovsol
titán
válasz kovsol #30212 üzenetére
Google segítségével meg is lett a válasz: [link]
"...photos will be resized to 2048 pixels on the longest edge. You can store an unlimited number of standard-size photos on Google+."
"You can upload an unlimited number of videos that are less than 15 minutes long and 1080p or lower resolution."
May the Force be with you!
-
twine
veterán
válasz AsusBoy #30213 üzenetére
közel sem biztos hogy ez a legegyszerűbb megoldás,,,de:
nyisd meg az albumot,,megjelennek a fotók a bal felső sarkukban egy karikéval benne egy pipa,,ezt pipáld ki, és megjelenik fölül egy menüsor, amiben szerepel a törlés...
ez alapján már szerintem menni fogSzerk:
Látom jött segítség[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Azt látom, hogy ha 2048-as felbontásban töltetem fel vele a fényképeket akkor korlátlan tárhelyet biztosít a google! Pontosan mekkora is ez a felbontás amúgy? 2048x(xy) mennyi?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Atish19
őstag
válasz adequate_cou #30189 üzenetére
Köszi szépen!
-
twine
veterán
de egyébként igen,,most látom hogy valahogy már a picasa is integrálva van a g+-ba...utoljára mikor ezt csináltam még a picasa jelent meg,,most hogy a googlen keresztül ütöttem a picasa webalbumot... a g+ jelent meg és kiírja hogy "ide kattintva visszatérhet a picasa-hoz...
-
mm89
őstag
válasz adequate_cou #30186 üzenetére
Úgy próbáltam, de állandóan csak rákeresett google-ben arra, hogy "call xy".
Aztán bepipáltam neki hogy keressen a telefonban is, de semmi.. Megpróbálok beírni valami tipikus angol nevet, hátha úgy. (amúgy annyira nem fontos, csak érdekel a dolog )(#30193) RootRulez
nem használok vibert, de nem lehet, hogy annak külön beállítása van a ledre?[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest