- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #62005 üzenetére
adb-vel visszaállítottam gyári romra, de azt hiszem az előző kérdésem tárgytalan lesz, van ennek a telefonnak más problémája is...
Amikor próbálkoztam a ROM telepítésekkel TWRP-ben, azt tapasztaltam, hogy nem működik az alsó 3 gomb (Home, vissza, helyi menü/előzmény), de akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam majd android alatt menni fog. Hát nem, teljesen szűz, gyári droidon sem működnek azok a gombok, minden más igen. Azt hiszem, ez a telefon megadta magát..
Slusszpoén: ha a képernyőzár aktív, és húzom az ujjam a telefon vagy a fényképező ikonon, akkor látszik, hogy az érintőkijelző jó, működik, érzékel abban az alsó sávban is.
Az a vicc, hogy mielőtt legyalultam, minden ment flottul a 7-es nitrogen rommal, kár volt clean, recoverys telepítést csinálni.
-
Freeman007
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #61975 üzenetére
Javíttatni semiképp, de ha otthon magadnak meg tudod csinálni akkor érdemes lehet. Nekem 12k huf volt a digitizer+kijelző. Egyébként szétszedhető a kijelző és digitizer, csak sokkal macerásabb.
(hajszárítóval/hőlégfúvóval óvatosan melegíteni, elkezdeni feszegetni, lejön, kijelző megtisztít, UV fényre kötő ragasztó ügyesen a kijelzőn kétken majd rá a digitizer és be UV lámpa alá) én miután ezt láttam yt videón inkább a kijelzős verziót vettem.
Azt ajánlom, hogy pár youtube-os szétszedős videót nézz meg és az alapján döntsd el hogy mennyire bonyolult a műszaki képességeidhez. Én itthon megcsináltam, később amikor az alaplap meghalt akkor a donor telefonból én magam raktam össze egy működőt.
Kb egy hónapja váltottam nexus 5x-re - fő indok: gps pontosság - Ingressben kell és nem csalódtam benne eddig ezen a téren köszönhető a glonass támogatásnak. Kicsit nagy, de szokható. Kicsit para az alaplap bootloop hiba, de még augusztusig garis.
-
t181
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #61425 üzenetére
A GAPPS azért ekkora, mert más készlékekhez is jó (más képernyőméret, más felbontás -> más dpi) és csak a megfelelő komponenseket rakja fel.
Ha lehúzod az értesítési sávot, írni fogja, hogy "Csak töltés". Erre ráböksz és ki tudod választani az MTP módot. Ezt minden alkalommal el kell játszani. Azt hiszen erről a problémáról nem rég írt is az xda, tehát nem a készülék hibája.
Én 5.1-ről történő váltásnál találkoztam 2 appal (az ~50-ből), ami nem működött megfelelően, de miután újrahúztam őket Play store-ból, megjavultak. -
válasz
A_ScHuLcZ #61425 üzenetére
Install után nagyon kevés app jelent meg a menüben, még a Google alkalmazásai sem voltak ott (pedig telepítve lett a Gapps is), egyedül a Google play, így áruházból kellett leszedni az appokat. Ez normális? Nem ezeket telepíti a Gapps a maga ~250mb méretével?
Bevallom a legfrissebb linkelt GAPPS-ot nem ismerem, de anno az volt, hogy csak az alapok kerültek fel, és mindenki rakja fel azt a Google Play-ből, ami kell neki. Ez egyébként régi téma, mert ugyebár a 8GB-os Nexus 4-eseken sokan szenvednek a helyhiánytól.
A telefont gépre csatlakoztatva nem jelenik meg a belső meghajtó, mit kell csinálnom, hogy láthatóvá váljon? (USB hibakeresés be van kapcsolva)
Lehúzod fentről a menüt, és az USB csatlakozási opciók közül kiválasztod az MTP-t.
Especiel ez engem is zavar, de állítólag most ez az alapértelmezett a 6.0-ban.TB mentéseket visszarakhatom, vagy ekkora ugrásnál (4.4.4 --> 6.0.1) inkább ne is próbálkozzak vele?
Egy próbát megtehetsz, szabadidő kérdése, hogy van-e kapacitásod vele foglalkozni, ha esetleg valami nem kóser. Gondot inkább az jelenthet, ha olyan alkalmazás van fent, amely nem vagy nem jól fut 6.0 alatt.
A régi exchange e-mail alkalmazást (sárga ikonos) kukázták, a gmail maradt, mint beépített excange kliens?
A Gmail kliens csak Gmail kliens, ott nem tudsz plusz e-mailt megadni. Ha kell külső, Exchange-t is kezelő mailkliens, akkor valamit nézni kell a Google Play-ből. Én Outlook-ot használok erre a célra.
-
-
-
pazirezz
tag
válasz
A_ScHuLcZ #61414 üzenetére
Az utolsó 100 hsz-ben szerintem találhattál olyan bejegyzést is, amiben a tulaj 6.0-t használ, pl Chroma (többek között én is) .. ugyan pontosan a 4.4 üzemidejét nem ismerem, de teljesen jól használható a 6.0 is állandó mobilnettel
továbbá pikk-pakk vissza tudod rakni a gyári image alapján a 4.4-et, ha mégsem nyeri el a tetszésedet.. . -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #61413 üzenetére
Utolsó 100 hozzászólást visszaolvasva arra jutottam, hogy maradnom kellene 4.4.4-en, ez nem merül úgy, mint egy tengeralattjáró, ha megy a mobilnet. Már pedig a mobilnet az kell, különben honnan veszem észre, hogy e-mail jött a céges fiókra? Mobilnet nélkül számomra a telefon használhatatlan, mint munkaeszköz.
-
zezoka
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #61357 üzenetére
Én a gyárit használom, hibátlan (attól eltekintve , h hulladék szar képeket lő a teló, de ez nem a progi hibája).
Annyi van csak, h ha tudom, h vakuzni akarok, akkor rá kell böknöm a képre egy fókuszálásért (amit leddel segít), mert egyébként sötét kép lesz a végeredmény (érzésre "külön dolgozik" a fényképező és a vaku ha nem így teszek).
@fokukac #61360: Nekem ezek sincsenek, ellenben hétvégén megint PIN kóddal várt, ami k..a frankó, mert melóhelyen készenlétes voltam/vagyok. Szerencsére kb 20 perccel azelőtt volt a kezemben, úgyh max annyi ideig voltam nem elérhető.
Meg csinálja néha, h brutál mód felmelegszik. Valami megpörgeti a procit. Lehet visszaállok gyárira állapotra, mert csak kíváncsi voltam a 6osra...
@Freeman: Ne aggódj, másnak sem!
De ha rá is böksz a képre, és emiatt jó lesz (mert ekkor jó lesz), gépre dugva majd nézd meg milyen fura színű az intézőben az előnézet!
Szerencsére nagyban már jó.
-
szentkuti11
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #56698 üzenetére
A beállításokba természetesen bele se néztem, csak károgni tudok.
Nagyon szépen köszönöm.
Más téma, de szintén veled beszéltünk erről: Most 3 napja használom gyári Lollipop alatt a b64-es HC-t és teljesen jól működik egyelőre, stabil, fagyásmentes (kopp-kopp-kopp) és természetesen minden számomra fontos funkció benne van..
-
hallerlaller
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #56590 üzenetére
Tegyük hozzá, eza nincs hang probléma csak n4-en fordult elő, moto x, n5 nem produkálja, viszont az apró gui bugok vannak ott is.
Volt már ilyen anno a galaxy nexus valamelyik 4.0.x frissítés után elég sok telefon eldobálta a térerőt magától, szóval azokat nem is lehetett hívni. 2 hét után javították remélem most is gyorsak lesznek.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #56575 üzenetére
Ne csináljátok már, hogy ennyire nehezet kérdeztem..
Ettől függ felpróbálok-e egy 5.0.1-et (most már csak leghamarabb holnap).
Bízok benne, hogy ott elmúlnak a problémák, mert jelen állás szerint szívem szerint visszatenném a 4.4.4-et, gyorsabb, megbízhatóbb és stabilabb volt nálam, hogy az akku időről már ne is beszéljek. (3x próbáltam gyári imageből telepíteni az 5.0-t, a telepítési hibát ezzel kizárnám) -
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #55968 üzenetére
Írtam, hogy a promax kernelt is érdemes kipróbálni, a fejlesztője korábban más név alatt nagyon korrekt kerneleket csinált. Abban is van faux féle hangmod, ha jól emlékszem. Nézd át a leírását. Említettem az Unleashed kernelt is. Abban is van már minden, ami kellhet.
A Faux123 Kernel Enhancement app a legjobb kernel buheráló, használd nyugodtan, működik a fentiekkel is és amiben benne van a hangmod, azt tudod majd állítani vele. -
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #55870 üzenetére
Nem biztos ugyan, de a hc-ban is csak a faux sound control van benne. Azt meg sok más kernel is tartalmazza. Érdemes körülnézni. Az AK-ról visszavonom a véleményem, tegnap egész nap jól működött, ma reggelre totál meghülyült. Promax, Unleashed kipróbálható, viszont a hc kernel managerrel nem fogod tudni állítani.
-
heidricha
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #55862 üzenetére
Mire mennél a szabad RAM-mal?
Ha akad, az más tészta, az persze zavaró, ezért figyeled a RAM-ot? A rendszer magánügye, mennyit szabadít fel, és mikor. Nálam 1G felett szokott lenni, engem ez zavar inkább (minek akor a sok RAM) - de nem nagyon, inkáb csak meglep.
Ami lehetne jobb:
- QS lehúzás gyakran akadozik
- telefon app maradhatna örökre a RAM-ban, ez nem elég pattogós. Minden más ráér egy fél-egész mp-et, de ez mégiscsak egy telefon, vagy mi a rosseb??
- standby fogyasztás általában elég vacak. Nem mutatja, hogy mi használja, de 6 óra repülő módban 5%, ez 5x annyi, mint az elfogadható. Aztán néha gondol egyet, és - anélkül, hogy bármit állítanék - teljesen normálisra simul az akksi grafikonja (2-3 óra 0%). Jellemzően napközben egy-egy használati pár perc után. Telefonhívás, mail, játék...bármi után volt már ilyen. Semmit nem állítok rajta, nem frissítek, ugyanott vagyok, ugyanaz a térerő, WiFi...Hátha 5.0.1 megoldja
-
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #55865 üzenetére
FR kellene, mert ott valami nem jól működik.
Tudom, hogy mostanában HC a divat, de szerintem nem jó. Lassú a töltés pl. Próbáld ki a promax-ot, a fejlesztője korábban elég jó kerneleket dobott össze. Most épp AK van nálam, elég jól viselkedik egyelőre. Még az is lehet, hogy marad, pedig csak azért raktam fel, mert egyre ritkulnak a caf verziók és nekem az kell. -
Cseri0058
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #55769 üzenetére
Igen híváskezdeményezésnél várni kell. De szerintem nem lassú csak valamiért késöbb nyitja meg...a memória nekem is kb 1 hét alatt elfogy és folyamatosan töltögetni kell a régebben megnyitott appokat. Ilyenkor mindig újra indítom. Illetve nálam van az a hiba is hogy mikor nem youtube appban nézek meg egy videót hanem valamilyen weboladalon pl. akkor egyszercsak nem játsza le a videót. Ezután sehol semmilyen videót nem játszik le. Ez mindig tök random szokott elő jönni. Ilyenkor is csak az újraindítás használ. Remélem ezeket a hibákat mielöbb javítják.
-
Cobalt14
tag
válasz
A_ScHuLcZ #54838 üzenetére
A játék teljesítmény nálam is furcsa, én csak Dead Trigger 2-vel játszom, a küldetések első 2-3 percében brutálisan akad az egész, kb játszhatatlan, de utána mintha csak melegednie kéne a motornak, egyből szépen fut, bizonyos részeknél szebben is mint 4.4 alatt. De az a 2-3 perc minden küldetés elején, az rendkívül bosszantó.
-
Pompi
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #54838 üzenetére
"Képernyőmentés nálam sem megy, külső progi szükséges hozzá, még nem kerestem."
Én egyelőre csak a Nexus 7-re tettem fel, így kicsit off, de nekem ott nincs gond a screenshottal, úgy megy, mint eddig - csak más a hangja.
És ott a 3D-vel sincs gondom, úgy megy, mint előtte pl. a Real Racing 3.
-
FőDudu
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #54565 üzenetére
Nem a Droidwall vagy hasonlo tuzfal blokkolja a rootot?
Nalam az ADB Sideload-os OTA felrakas utan (nem csinaltam factory resetet igy minden megmaradt) a Photos nem mukodott. Aztan kiderult, hogy a Droidwall uj alkalmazaskent erzekelte es blokkolta.
Hatha nalatok is ez lesz.
Nekem a 2.19-es Beta SU nem mukodott, a fastboot-os CF-Auto-Root-mako-occam-nexus4.zip viszont igen.
Ki kell bontani egy konyvtarba, telefont fastboot modbe tenni (kikapcsolva vol down es power eyszerre amig be nem jon a fastboot kepernyo) aztan root-windows.bat (windowsrol... -
mm89
őstag
-
adabra
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #52131 üzenetére
Én ezt vásároltam (pénteken érkezett meg; kb 4 hét alatt ért ide). Eddig működik.
Viszont olyan irgalmatlan erős (egyébként kis méretű) kék led van benne, hogy éjszaka "tök világos" lett tőle a szoba. Ragasztottam rá egy kis szigetelő szalagot, de még azt is átvilágítja. Kell rá még egy réteg.Nem tudom, mennyire hatékony, de reggelre mindig feltöltött állapotban van a telefon. Majd ha lesz egy kis időm, megmérem a fogyasztását (üresjáratban és töltés közben is).
A töltés megkezdésekor a telefon hangot ad, amit nem lehet kikapcsolni. A hangfile-t /system/media/audio/ui/wirelesschargingstarted.ogg (emlékezetből írom, lehet, h nem pont itt van) nem elég letörölni / átnevezni, mert akkor egy másik (default?) figyelmeztető hangot ad. Valószínűleg egy csend.ogg file-t kell odamásolni és azt a fentire átnevezni. Vicc...
-
randras_83
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #52133 üzenetére
Az igazat megvallva elsőre én hánytam a neutron ui tól. PlayerPro t használtam, de aztán megszoktam és mára semmi bajom vele és valóban jobb mint a többi lejátszó.
Igaz csak Soundmagic E10-em van meg egy Piston 2.(#52144) NewmanHD: vagy max megint lesz kiárusítás és egy 100$-os engedmény.
-
-
flexxx2
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #49623 üzenetére
A neutron tényleg torzítás nélkül is erősít a hangon, jobbnak látszik mint a poweramp, és már van folder/mappa is benne. De itt a fórumon mellette ajánlották a jetaudiot, na az is elég jó, free, és egyenlőre ezt használom. Az equalizere 10 sávos, és nem halkul el a hang ha állítom, gondolom nem a gyárit használja.
-
niof
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #49623 üzenetére
Én továbbra is azt állítom, hogy a telefon (egyik sem) nem való zenehallgatásra. Talán kivételt a Wolfson DAC-al szereltek jelentenek, de ezeket a mai készülékeket még zenehallgatással is meríteni, egyenlő a gyilkossággal.
De persze kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya...
-
Scooter74
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #49467 üzenetére
Ahogy igértem. Nekem nagyon jól müxik. Samu fülesem van még hozzá az amit a Nexus S hez adnak gyárilag és semmi ilyen gondom nincs vele.
Más tészta: látom nagy az unalom itt a topikban, mostanába csak egymásba tudunk belekötni úgy hogy Beszéljünk inkább másról.
Amúgy ma lett kész a jó kis c.g.ny meggy pálinkám és valami nagyon fini lett. -
atillaahun
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #49467 üzenetére
Lehet hülyeség, de szerintem ha sima fülessel tolod, akkor az elsődleges mikrofont kivezeti rá a rendszer, esetedben némítja, mert ugye nincs hova kivezetni. Marad a másodlagos ami meg talán zajszűrésre való, és gondolom másként rögzít.
Szóval próbáld meg egy rendes headset-el is.
Igazából csak azt találom meglepőnek, hogy nálam 3 különböző headset-el is használhatatlanul halk a hangom 4.4.2 óta minden rendszeren, gondolom kernel hiba miatt. Téged akkor hogy a francba hallanak egyáltalán. -
mm89
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #48497 üzenetére
És közben semmi nem jelenik meg a kijelzőn? Bármi féle képernyő érintésre elhallgat? Pont a napokban szórakoztam az android device managerrel, abban van egy lehetőség, hogy csörgesd a telefont. Ha valaki tudja a google fiókod jelszavát akkor ezt könnyen meg tudja tenni. Én azt vettem észre, hogy csörgő hangot ad a telefon, de pl az asszony S4minijén meg a hívásokra beállított csengőhangot játsza.
Szóval lépj be fentebb a device managerbe (eszközkezelő?) és csörgesd a sajátod.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #48330 üzenetére
Én a helyedben választanék egy olyan céges telefont, ami belefér a keretbe, akár egy kis méretű, sima, nem okos telefont. Nekem az a tapasztalatom, hogy jobb szétválasztani a céges és magán dolgokat telefon téren.
Így megspróolsz pénzt (abból esetleg még egy Moto G is beleférhet a barátnődnek) és használhatod az N4-et.
-
zezoka
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #48310 üzenetére
Nekem most készenlétessé minősült az eddig általam fizetett számlájú, általam vásárolt telefonos céges előfizum. Fizetni fogja a számlát a cég, és kapok telefont.
Akarnak adni egy Samu Galaxy Ace-t (eddig S4et adtak, de most szigorítottak, csúcsteló csak főosztályvezetőtől felfelé jár, alatta Ace)... Mondtam h köszi, elég ha az előfizut fizetik!
Még az asszonynak sem kell Ace (4X HD-ről vált LG G2-re), eladni meg nem tudnám nyilvánvalóan, mert a cégé.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #46474 üzenetére
A fólia nem a karcok ellen van a telómon.
Nekem egy ilyen tok van rajta: ebay-es link
Kb. 6-8 hónapja lehet rajta, es csak gúvadt szemekkel lehet rajta észrevenni minimális kopást az élnél. A hátulján se karc, se kopás nincs, pedig tologatom mindenféle asztalon. Az anyaga minimálisan gumírozott merev műanyag így abszolút nem csúszik, nagyon jó a fogása. Azért is tetszik a noname, mert így semmilyen felirat nem töri meg a hátulján látható matt feketeséget. -
petipetya
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #46472 üzenetére
Attól függ, hogy mire kell. Van aki a leejtés ellen vásárolja, ekkor jó lehet az ilyen Ringke Fusion, mivel körben is védi. Van aki az asztalokon való tologatástól akarja védeni, mint például én - ekkor a rápattintható műanyag tokot javaslom, mert védi a hátulját és az oldalát, miközben alig lehet észrevenni a jelenlétét. Van aki mindentől védi, ám hamar látni akarja a kijelzőt - neki megfelelő egy kihajtható fedlapos tok. És van aki mindentől védi, neki a belebújtatós való.
Ez persze csak az én véleményem, amely személyenként eltérő lehet. Például van aki folyton leejti (ne kérdezd hogyan). Van, akinek tok nélkül is sértetlen a telefon. Illetve az tény, hogy ha a kijelzőre esik, akkor lehet rajta ilyen Ringke Fusion, akkor is bereped mivel azt nem védi.
Akárki-akármit mond, fólia kell rá. Ha nem teszel rá, akkor vagy bújtatóst, vagy kihajtható fedlapos tokot ajánlok neked. Mások persze előszeretettel dobálóznak azzal, hogy mindez felesleges. Könnyen teszik, mivel nem tartoznak felelősséggel a telefonod iránt. Szerintem ez könnyelműség, emellett aki ezzel dobálózik, az a saját életében is felelőtlen lehet (ez megint csak egyéni véleményem). Én nem adok neked olyan tanácsot, amiből károd származhat.
-
bAtt001
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #46134 üzenetére
jobb lesz, 3 napja raktam fel de baromi jó
én is stockról mentem végre át customra, de alap kernellel is sokkal takarékosabb mint a gyári bármilyen kernellel
nem nyúlsz hozzá kb éppen h merül
(#46137) gzbotii nekem ez az első custom ezen a telón, nem tudok összehasonlítást írni, de nem tűnik úgy hogy hamarosan cserélem
-
X DoZ3R
tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #44629 üzenetére
Nekem egy ilyen tok van rajta: ebay-es link
Kb. 6-8 hónapja lehet rajta, es csak gúvadt szemekkel lehet rajta észrevenni minimális kopást az élnél. A hátulján se karc, se kopás nincs, pedig tologatom mindenféle asztalon. Az anyaga minimálisan gumírozott merev műanyag így abszolút nem csúszik, nagyon jó a fogása. Azért is tetszik a noname, mert így semmilyen felirat nem töri meg a hátulján látható matt feketeséget.
A múltkor kérdezték a srácok a tokot, de akkor még nem tudtam nekik linket adni. Aztán úgy döntöttem, hogy ha már szóba jött, akkor itt az ideje a cserének, így újra megkerestem azt, ami szerintem most a telómon van, és ezt találtam. Be is rendeltem egyet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #42697 üzenetére
Ezt a posztot kerestem. Tegnap hívtak, és egy számomra ismeretlen csengőhangot hallottam a zsebemből. Csodálkozva elővettem a telefont, amely kijelzője fekete maradt. Benyomtam a power gombot, de azzal meg letettem a hívást, ugyanis ez be volt állítva a kisegítő lehetőségeknél. Amúgy a cimbora volt az, mert egymás felé tartottunk, ő kocsival én pedig gyalog. Egyből visszahívtam, akkor nem volt semmi gond.
Aztán az autóban visszaállítottam a megszokott mp3 csengőhangomat az ES fájlkezelő segítségével, és ekkor újabb érdekesség történt. Alig 1 perc múlva hallottam is a saját csengőhangomat, elő is vettem a telefont, ám nem volt bejövő hívás. És addig csörgött, amíg le nem húztam az értesítési sávot, ahol nem volt semmilyen értesítés.
Aztán megint eltelt pár perc, és újra ugyanezt csinálta a telefon.
Volt előtte restart, de ezek szerint nem használt.
Ezt az egész jelenséget csak úgy tudtam megszüntetni, hogy megcsináltam a régi módszer szerinti media/audio/ringtones mappát a telón és oda másoltam be az mp3-at, majd beállítottam csengőhangnak a telefon menüjében. Azóta nincs fantom csengés. A bejövő hívást azóta nem néztem direktben, hívni pedig nem hívott senki.
Stock 4.4.2, dalvik.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #43291 üzenetére
További érdekesség, hogy felvenni sem tudom a postafiókot, ami eddig rajta volt.
Gondoltam csinálok egy resetet, úgyis halogattam már a múltkori probléma miatt, mert a napokban újra előjött, de Titanium Backup nem tudja menteni a programjaimat, arra panaszkodik, hogy nincs elég hely. Jelenleg 4GB szabad hely van a telefonon, annak elégnek kellene lennie, nincs is rajta sok program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest