Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
atillaahun #31596 üzenetére
azért a nem tudja és nem akarja közt nagyon nagy a diferencia
a nem tudja azt jelenti valami qrva nagy gebasz van
ilyenkor lehet neked akármilyen adásvételida nem akarja pedig aki direkt pénz szerzésre használja
és mas nevére vett elöfizetéshez kapott telefontezt kell csak kiszürni telenor számla személyi !!!
ha egyezik nagy valoszinüséggel nem lessz az letiltva -
w333
félisten
válasz
atillaahun #31590 üzenetére
Szerintem kérdezd meg az eladótól hogy 2 tanúval írhattok egy adásvételi szerződést pl azzal a kitétellel ha a telefont letiltják számlatartozás miatt, hogy ő visszafizeti azt az összeget amennyiért vetted ?
Ha ebbe belemegy akkor elég megbízhatónak tűnik, de ha nem akkor pedig szerintem felejtős az egész, ha ő saját magában sem bízik meg
(#31596) atillaahun
És ezt már megkérdezted tőle, hogy egy ilyen adásvételibe ő benne van ?
Teszt jelleggel meglehet tőle ezt kérdezni ! -
sonique
őstag
válasz
atillaahun #31590 üzenetére
nem a legrégebbi mivel nem 9 el kezdödik
nekem pl 9 254a telefonszamom
ami régen ugye 254 volt
a legelsö pedig pl 3 as tartomány volt
utána nyitották meg a 2-est
ezek a régi szamok mind 9 est kaptak amikor 7szamjegyü lett a hivoszám
az összes többi már ujabb
a tied meg akármilyen elöfizetés lehet mert sajnos már ujra kiadjak a szamokat
és már semmi sem garancia -
fatal`
titán
válasz
janosibaja #31587 üzenetére
Toolkittel visszazárod, vagy fastboot. De minek kéne visszazárni? Zavar a nyitott lakat a Google logo alatt boot közben?
-
janosibaja
őstag
válasz
fatal` #31575 üzenetére
Köszi! Még valami lámaság:
- ha a gyári visszaállítás nem zárja le a kulcsot, akkor hogyan tudom visszazárni? (Nem vagyok profi, mint nyilván érzékelhető: valami egyszerű megoldás kéne, amit képes vagyok felfogni.)
- legyalulja a gyári visszaállítás a belső tárat? Ha nem, akkor hogy tudok rendszerkönyvtárakat, meg mindent tökéletesen törölni róla?
-
ilyen_85
senior tag
válasz
madoxx #31572 üzenetére
Szia
volt már ilyen nálam is, valami nem volt megfelelő a kernellel, újra letöltöttem, majd újraktam a kernelt és utána tökéletes volt, próbáld meg újra letölteni és felrakni, nálam megszűnt a remegés.
(arra gondolsz, hogy a mozgó dolgok remegnek igaz? Pl nekem homescreen lapozásnál volt a legfeltűnőbb, illetve a beállításokban, mikor görgettem lefelé a listát.)
-
sonique
őstag
válasz
atillaahun #31564 üzenetére
szerintem nyugodtan vedd meg
manapság elég durva szankciok vannak a nemfizetökre
10nap után már megy a figyelmeztetés
és rá cirka 15napra le is tiltjak az elöfizetöt stb ..
és amennyiben tényleg egy nagyon régi elöfizetésröl beszélünk
ami valos és nem kamu iratokkal vasarolt akkor nem hiszem hogy a tulajnak megérni
nem fizetni és eladni a készüléketaz én elöfizetésem is 1996-os és amikor eladom a nexus4-t semmilyen rizikofaktort nem jelent hogy telenornal vasarolt ..
-
NTonee
veterán
válasz
Keeperv85 #31582 üzenetére
na kötekedjetek még
azon eszközök bootloaderét, amik gyárilag zárva vannak, nem lehet garanciavesztés nélkül kinyitni. Kivétel ez alól a Nexus család.
Egyébként olyan más gyártótól származó eszközök is vannak, melyeket lehet úgy nyitni, hogy visszazárva azt később ne lehessen megállapítani, hogy volt e piszkálva. -
surgery
senior tag
Végig olvastam megint az egész fórumot nem volt rövid és igen megosztott a vélemény a fóliázásról illetve a hátlap védelméről ezért picit tanácstalan vagyok de tényleg nem akarom elrontani egy ilyen szép telefon kinézetét ilyen kiegészítőkkel
-
izoli76
tag
Hogyan lehet a Google Play-ről törölne az eddig telepített alkalmazásokat.
Tehát: Play - Alkalmazások - Alkalmazásaim - Android-alkalmazásaim jelennek meg. Ezeket akartam szelektálni, de gőzöm sincs hogyan lehet törölni. :-(A Cache Cleaner-t valaki használja? Sokan dicsérik de kb. ugyan annyian nem. Azt írják hogy a telefon tudja mit mikor kell leállítani és előbb vagy utóbb kárt fog tenni a rendszerbe. Vélemény?
-
fatal`
titán
válasz
janosibaja #31571 üzenetére
Csak mentésre használom a heliumot és csak a freet.
Wipeolni recoveryből szoktam.
- A gyári visszaállítás ugye felszámolja a root-ot és visszazárja a kulcsot?
A rootot a módszertől függően igen, a bootloadert nem zárja vissza."- Vajon egy ilyen verziószám változásnál a Helium nem hibásan állít vissza néhány alkalmazást? Hiszen bár felhasználói programokról van szó, azért azok csak együttműködnek rendszeralkalmazásokkal? Kedvenc launcherem (ssLauncher) pl hogy mászik vissza, ha például a jelenlegi widgetek nem is szerepelnek, vagy nem ezzel a verzióval szerepelnek a 4.4-ben?"
Nem. Semmi köze a launchernek a widgetekhez.
(#31573) madhat911: Én pl. még sosem csináltam házi függetlenítés, IMEI cserét meg aztán pláne. Ésszel kell vásárolni.
És tévedsz, a Nexus esetében nem jár semmilyen szankcióval a bl nyitás és a romok cseréje.
-
madhat911
tag
Meg ne kövezzetek már... Mintha itt még soha nem csinált volna senki ilyesmit. Egyébként ha már itt tartunk a romok heggesztgetése, bootloader nyitás garanciamegvonással jár. Az hogy vissza lehet csukni az csak a hekkereknek köszönhető és nem azért csukható mert úgy lett kitalálva. Ha heggesztettel hazavágod, visszarakod az eredetit és bemész gariztatni, az nagyon közel jár a csalás fogalmának kimerítéséhez. Szóval erről ennyit...
-
madoxx
aktív tag
Arra van tippetek miért remegnek a kijelző egyes részei lapozáskor, carbon rom alatt a pluszos és a sima Franco kernel mellett?
Alap kernellel nem volt ilyen, viszont az akksit ette. -
janosibaja
őstag
válasz
fatal` #31458 üzenetére
Szia, írod, hogy Heliumot használsz. Megvettem a pro-t, több kérdésem lenne, segítséget kérek.
Jelenleg rootolt a mobilom, de stock 4.3 van rajta. Úgy képzelem, hogy amint végre megérkezik a 4.4, tiszta lappal indulok újra (legalább egy darabig), azaz nem rootolom a telót (mert momentán gyakorlatilag nem is használok olyan alkalmazást, ami root jogot igényel). A kérdések:
- "A gyári adatok visszaállítása" a belső tárhelyet is törli? Tele van szemetelve mindenféle installált és uninstallált program maradékával, rémesen néz ki. Ha a visszaállítás nem törli a belső tárhelyet, akkor azt mivel tudom legyalulni (rejtett könyvtárakat is törölni)?
- A gyári visszaállítás ugye felszámolja a root-ot és visszazárja a kulcsot?
- A Helium most persze a mentésnél felismerte, hogy rootolt a mobil, úgy mentett. Nem lesz gond a visszaállításnál, hogy akkor már nem lesz rootolva a teló?
- Helyes sorrend ez? Vissszaállítás, frissítés, Helium install, visszaállítás Heliummal? A Helium képes MINDEN felhasználói és program adat visszaállítására?
- Vajon egy ilyen verziószám változásnál a Helium nem hibásan állít vissza néhány alkalmazást? Hiszen bár felhasználói programokról van szó, azért azok csak együttműködnek rendszeralkalmazásokkal? Kedvenc launcherem (ssLauncher) pl hogy mászik vissza, ha például a jelenlegi widgetek nem is szerepelnek, vagy nem ezzel a verzióval szerepelnek a 4.4-ben?
Köszönet és bocs a sok kérdésért!
-
madhat911
tag
válasz
atillaahun #31559 üzenetére
Főpanel. Akitől én vettem, 20/93... volt a száma, szal nemigen lesz letiltva. A 20/93... annyit tesz, hogy a legelsők között volt amikor a számát megkapta. Akkoriban 3al kezdődött, a 9-est 96-ban vagy 97-rakták elé.
-
janosibaja
őstag
válasz
ßrainiac #31563 üzenetére
Ja, de hát én is a múlt századból való vagyok
...
Mint írtam, nem a telefonkönyvben, hanem az SMS "névjegyzékben" idegesítenek. Mi a ...-t keresnek az SMS lehetséges címzettjei között olyan kontaktok, akiknek nem tudok SMS-t küldeni? Elég erős meggyőződésem, hogy ez a nagy integrációs hajlam marketing, hogy csak a guglinak jó (bár ezt csinálja az Apple és a WP is), hogy ezer fölösleges szálon kösse magához a felhasználóit.
-
atillaahun
veterán
válasz
Criton #31561 üzenetére
Azért nem mindenki jelentette ezt ki egyértelműen, de a lényeg hogy van rá esély, megértettem. Köszi mindenkinek aki válaszolt.
Akkor még azt fogom csinálni, hogy beballagok az eladóval az üzletbe, és ha tényleg 14 éves a száma, akkor meghibásodási esély vs. letiltási esély alapon maradok szerintem a gyári garinál.(#31565) Sanya
Törvény szerint az. Azt olvastam a bírói gyakorlat ezt nem mindig igazolja, bár viszonylag kevés ilyen ügy volt.
Szerintem max. felfüggesztettet osztanak érte, nem úgy mint az imei mókolásért. -
ßrainiac
addikt
válasz
csenor #31531 üzenetére
Szerintem ne rakd fel. Tegnap toltam fel ra. Csomo ido szarakodni vele, es nem olyan jo valahogy. Persze sokkal tobb a feature
Janosibaja: a telefonkonyvben tudod allitani a nezetet, hogy ne mutassa az emailes kontaktokat, ha ez nem eleg, akkor esetleg hasznalj 2 emailt es csak az egyikbol synceld a kontaktokat. A telohoz hozza lehet fuzni tobb accot is. Ez a vcf-es megoldas a mult szazadbol ismeros nekem is
egy google telonal en nem szorakoznek ilyesmivel.
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #31534 üzenetére
Talán nem sikerül elég világosan fogalmaznom, nekifutok még egyszer:
Mániás vagyok, ezért mindent hagyok automatikusan szinkronizálni a Google-lal, kivéve a névjegyeket (címtárat, ha úgy tetszik).
A mániámnak az az alapja, hogy UTÁLOM, ha SMS-t akarok írni, s egy halom olyan névjegy is van az "SMS névjegyzékben" (vagy a fene tudja, hogy hívják ezt), ami csak e-mail címmel rendelkezik, s lehetetlen rá SMS-t írni. Ezért végül is, némi kínlódás után nem hagytam, hogy a Hangoutsba integrálódjon az SMS. Részemről vagy SMS-t írok, vagy chatelek: vagy-vagy.
A dolgot úgy oldom meg, hogy új ROM vagy új telefon esetében .vcf fájlból importálom a valóban telefonszámmal rendelkező kontaktjaimat. Rend van.
De ha Neked, valakinek van egy jobb ötlete, örömmel olvasom.
-
Criton
veterán
válasz
atillaahun #31545 üzenetére
Igenis komolyan veszi, te nem fogod fel. Mindenki ugyan azt mondja mint en.
Belsos vagyok szval tudom, de jarj sikerrel. -
Keeperv85
nagyúr
Bemásolom ide, amit az előbb elküldtem pü.-ben is...
"Annyit tudunk, amit tudni engednek. Nálunk nincs lista előkészítés, akkor kerül fel a készüléked, mikor elsőre arra a hálózatra mégy vele. Ez azért fontos, mert vannak olyan országok, ahol a szolgáltatói együttműködés keretében egy megvett T-s telefont azonnal feltesz pl. a Voda listába is, ahol alapban tiltva van szóval hiába piszkálod ki a hálózati zárat lokálisan a telefonból, nem segít. Na, ez nálunk nincsen. Nálunk listaszinkron van, de az is csak és kizárólag a fekete listákat érinti, ami a gyakorlatban még megsaccolhatónak sem tűnő időközönként megy le. Van akinek a tiltott készüléke éveket megy a másik hálón, van akinek órákat sem. Elképzelhető, hogy típusszűrés (is) van és prioritást élveznek egyes drágább modellek.
Ami a Nexust illeti: elvileg mindegyik teljesen független az egész sorozatban, kivéve a Galaxy Nexust."
Kiegészíteném annyival, hogy a készüléknek nem csak IMEI azonosítása van, hanem az abból származtatott, illetve az ahhoz köthető azonosítókat is lekéri a hálózat. IMSI és egyéb csúnya kódsorok. Még a hálózatok közti szinkron nem fut le, vagy külön nem kérik a tiltást egymástól, addig a telefon gond nélkül megy a másik hálón. Többnyire nálunk ez így is marad még, ám vannak kivételek...
-
fatal`
titán
válasz
Komolyan veszik. Egyébként nem 1 ilyen lista van, hanem sok. Számla nem fizetése miatt tiltják a telefonokat és itthon mostanra már többnyire a másik hálózatból is.
(#31547) atillaahun: Nem, nem azt csinálják. Nemzetközi listára teszik (több is van, többet is használnak) és emiatt (mivel a másik szolgáltató is használja) nem tudod használni semelyik itthoni (és a legtöbb nemzetközi) hálózaton sem.
(#31555) madhat911: Az IMEI cseréje bűncselekmény.
-
madhat911
tag
Ha leiltják az imei-t, akkor első körben a saját toronyra a problémás sim-mel nem megy fel. Aztán saját hálóra semmilyen saját sim-mel nem megy fel. Ezután ha van az adott országban a szolgáltatók között megegyezés, akkor semmilyen hálora nem megy fel. (Nem tudom nálunk van e ilyen, nem vagyok benne biztos, hogy meg tudtak egyezni) De. Az európai unión belül nincs egységes megállapodás. Angliai tiltott telóm nekem is volt itthon. Meg még tudok egy párat ami mai napig megy. Ugyanez svájc, német, spanyol telókkal tuti igaz. Itthon tiltott teló is vígan megy UK-be. Régebbi nokiákkal ment az imei csere, azért tanultuk meg a *#06# kódot, hogy le tudjuk ellenőrizni, hogy passzol-e a hátlapon lévővel. Nokian még product kód cserét is csináltam a köcsög szolgáltatós szoftverek ellenszereként. Nem hinném, hogy egy ennyire moddolható telón ne lehetne imei-t cserélni, bár ezekbe a témákba már nem vagyok annyira otthon. Én a pannon garist választanám a +1 év miatt. Nekem már kellett a Nexus 4-et gariztatni és megnyugtat, hogy nem jár le hamarosan...
-
w333
félisten
Megvadult a Google ...
futó alkalmazások ...
Play szolg.1 folyamat /1 szolgáltatás és Play szolg. 3 folyamat /4 szolgáltatás -
petipetya
nagyúr
válasz
pepe091 #31551 üzenetére
Állj. A billentyűzet kombinációval végrehajtott restartról beszél? Így már értem.
Mert én a sima restartról (kikapcsolom majd bekapcsolom a telefont). Persze lehet azon vitatkozni, hogy ez valóban restart-e. Még jó, hogy nem csesztem el a futási időmet azért, hogy levideózzam.
-
surgery
senior tag
válasz
atillaahun #31547 üzenetére
Igen vettem olyan telefont kb 2 hónapig használtam és lelőtték a hálózatról akkor bementem a szolgáltatóhoz és csak annyit mondtak hogy számla tartozás miatt tiltották le semmi egyebet azóta soha nem veszek semmilyen szolgáltatós telefont bár szerencsém volt mert nem volt nagy értékű telefon de akkor is idegesítő
-
C.Brigante
veterán
válasz
ezt te sem gondolhatod komolyan amit beszélsz... ha tiltják az imei számát a telefonnak, akkor azt te nem fogod más szolgáltatónál használni. Tök evidens dolog nem, egyébként kismillióan visszaélnének a lehetőséggel.
-
w333
félisten
válasz
Teljesen mindegy hogy melyik szolgáltató tiltja az imei -t, a lényeg ha letiltják nem tudod használni a telefont semmilyen sim kártyával
-
atillaahun
veterán
válasz
surgery #31546 üzenetére
Úgy érted volt már olyanod, hogy vettél telót egyik szolgáltatóhoz szóló hűséggel, majd ott letiltották, és másik szolgáltatónál se tudtad többet használni?
szerk.: na jó látom te sem vagy teljesen képben. Olyan nem lehet csinálni, hogy nem fizeted a számláid, erre a szolgáltató hálón keresztül ráküld valami vírust a telefonodra, ami kiradírozza belőle az imei számot. Azt csinálják, hogy a a saját hálózatukba mikor jelentkezik fel a telefon az imei meg sim azonosítóval azt megszűrik. De egymás hálózatába nem tudnak belenyúlni. Csúnya is lenne.
(#31550) C.Brigante
Visszaélnének, ha nem lenne a telefonok 95% függő. -
surgery
senior tag
válasz
De bizony nagyon is komolyan veszik a letiltást én már belefutottam ilyenben és én is inkább a bolti garanciát választom mint az élőfizetéssel vásárolt telefonokat.
És egyébként teljesen mindegy hogy sim lockos a telefon vagy nem a gyári szám alapján kilövik úgy hogy semmilyen hálózatra nem megy fel a telefon...
-
atillaahun
veterán
válasz
Criton #31538 üzenetére
Hogy lenne már független? A telenyomor nem tud belenyúlni a tré hálózatába, hogy onnan is kitiltsa a telefont. Erre találták ki a közös imei ban listát, ami olyan mint bankok esetében a bar lista - csak az a reményem hogy messze nem veszik olyan komolyan. Erre vonatkozott a kérdésem. De mindegy, nem akarok tovább off-olni a témában, holnap megkérdezek egy belsős ismerőst, aztán max megírom tudott-e valami értelmeset mondani.
-
Steelheart2
őstag
-
fatal`
titán
válasz
Criton #31537 üzenetére
Nem, az szabályos újraindítás.
A hard reboot a kernel panic, a soft reboot pedig többnyire rom hiba, vagy szélsőséges esetben alkalmazás hiba, ilyenkor a kernel nem indul újra, csak maga az android.
(#31539) petipetya : Soft reboot esetén (akár gyári, akár nem) a gyárin se nullázódik. A számláló a kernel idejét méri
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Másnak sem működik a Call Meter 3G normálisan?
-
Criton
veterán
válasz
atillaahun #31529 üzenetére
Ha Telenornál van a hűség, te meg a Telekomnál akarod használni, akkor is tégla lesz. Mert nem a simet tiltják hanem a készüléket. Szolgáltatótól független az egész.
-
volvoguy
addikt
Nem fikázni akarom a telefont - hiszen erre váltottam HTC One X-ről, de bizony annak a kamerája jobbnak tűnt. Legalábbis így első blikkre.
Voltam nyaralni nyáron külföldön, végig a HTC-vel fotóztam, sokszor csak "úgy simán lőttem képeket" és meglepő módon az itthoni 82cm-es FullHD tv-n nagyon szép volt a végeredmény...majd még az N4-et is kipróbálom
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #31480 üzenetére
És be van kapcsolva annak a fióknak a megjelenítése, amelyik alá létrehoztad a névjegyzéket? Egy fiók alatt van létrehozva az adott névjegy? Ha van ismétlődés, akkor azok össze vannak kötve?
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #31526 üzenetére
Inkább a bolti garancia mint a hűség, mert ha letiltják mit csinálsz
-
csenor
senior tag
Gondoltam lecserélem a Stock romot Cm-re!
Melyiket változatát ajánljátok (én a 10.2nightly felé hajlok)!? -
Criton
veterán
válasz
Ha hűséges a telefon, és az eredeti vevő nem fizeti tovább, akkor a telefont komplett letiltják, lesz egy téglád sajnos, a szolgáltatót meg nem fogja érdekelni, hogy nem te vagy az aki a hűséget kötötted. Ez úgy lenne korrekt, hogy a maradék összeget az eladó kifizeti és akkor a hűség is lekerül. Ezt veheted egy belső infónak is, azt viszont inkább nem írom le, melyik szolgáltató
-
trance89
őstag
válasz
mondjuk hogy egy rakás letiltott készüléket árulnak alkatrésznek apróhirdetésekben?
-
atillaahun
veterán
válasz
trance89 #31523 üzenetére
Van valami belsős forrásod vagy olvastad valahol az infót?
Sajna most abból lehet választani, hogy vagy külföldi/bolti garis telót veszek (amikkel komolyabb gond esetén kitörölhetem) vagy gyári garisat, ami ugye telenyomor hűséget jelent.
Akkor most melyik a nagyobb kockázat?(#31524) turika86
Nem köszi, külföldi garival nem. -
trance89
őstag
válasz
Steelheart2 #31521 üzenetére
miért ne lenne nálunk imei tiltás?
-
turika86
aktív tag
válasz
atillaahun #31520 üzenetére
Valaki azt mondja h igen, cserélnek a szolgáltatók imei ban listát, valaki szerint nem...Egyébként nekem lesz egy eladó angol play-es(16gb) ha érdekel priv...
-
trance89
őstag
válasz
az IMEI tiltás annyit jelent hogy a telefon használhatatlan lesz minden hálózaton, soha a büdös életbe nem vennék hűség alatti telót bármilyen szimpi is az eladó
-
mihione
őstag
válasz
turika86 #31517 üzenetére
Okes koszi lehet benevezek en is egy ilyenre majd.Tegnap vonaton a kaller beakadt a fulesem madzagjaba es lerantotta a telot az olembol,leesett a foldre de a kabel szerencsere tompitott valamit meg elere esett.jobb also sarokba a krom keret jol benyomodott,de nem csodalom eleg nagyot koppant viszont a kijelzo nem serult es a hatlap se ugyhogy annyira nem erdekel.
Elso "leejtesem" volt -
Steelheart2
őstag
válasz
HA jol értelmezem nálatok a dolgokat,akkor ha imei-t tiltanak,akkor lényegtelen milyen elöfizus vagy,mert a telot tiltják.Igy nem fogod tudni használni.De lehet hogy tévedek.Nálunk ilyen Totiában nincs.
-
atillaahun
veterán
Úgy néz ki sikerült találnom végre egy egész korrekt N4-et, ha minden rendben lesz szerdán megyek érte.
Egy apró hibája van csak, hogy telenyomor hűség van rajta. Szerintetek ez mennyire gáz?
Ha elfelejti befizetni a számláit akkor pár hónapra rá gondolom tilt a telenyomor is IMEI-t, de az engem mint Tré-s előfizetőt nem érint ugye? Vagy mennyire osztják meg és veszik komolyan egymás között a szolgáltatók a fekete listát? -
-
turika86
aktív tag
válasz
barbaron99 #31510 üzenetére
Mi lesz helyette?! N5?! Ha nem túl indiszkrét kérdés mennyiért sikerült eladnod?!
-
ßrainiac
addikt
válasz
mihione #31494 üzenetére
Nem emlekszem pontosan, de nem volt olcso ahhoz kepest h ilyen "gagyi" a cucc. Vmi 2000 lehetett.. De kellett gyorsan, hogy ne legyen csupaszon a telo.
Jo a fogasa, nem ejtettem meg le benne a telot, nem tul vastag, dehat erzed h rajta van. Nincs nalam most tolomero h megnezzem hany mm
-
vicamuso
tag
válasz
NTonee #31511 üzenetére
Ebben teljesen igazad van ezt én néztem be, de nem neked írtam hanem a kollégának aki kérdezte a véleményt a bumperrel kapcsolatban....de gondoltam ez egyértelmű.
"A gyári LG bumpert, ami csak egy keret próbálta már vki? Milyen, mennyiver védi a telót? Ugye ennek nem fedett a hátlapja..." Erre írtam, hogy nem fedett a hátlapja, szövegileg azt értelmeztem, hogy Ő talált olyat is aminek fedett a hátlapja.....
-
barbaron99
tag
módosítva van a recovery (elírás volt, nyilván értitek mire gondoltam..) Továbbá egy kérdés. Van támogatott, licences Nexus 4 toolkitem, gondolom a licenc meg a program N5-tel nem fog menni, ne is kísérletezzek. Van egy eladó gyári új bontatlan Skinomi N4 dobozos fóliám, amennyiben valakit érdekel, eladó.
-
cirx
senior tag
Szerintetek ez szoftveres vagy hardveres bug?
Kb egy hete 4.3-nál kivéve a zsebemből kérte a pin kódot! Nem indult újra csak a kódot kérte!
Ezen felbuzdulva mondom visszarakom a 4.2.2-öt, mert nekem a stabilitás a legfontosabb!
Tegnap este viszont 4.2.2-nél csinált egy olyat, hogy fullon eldobta a térerőt, se pint se se semmit nem kért! Wifi minden ok, csak a cell indikátor volt full üres, tehát no pálcika! Működésre csak egy restart után tudtam bírni!Szerintetek mi lehet? Találkozott valaki hasonlóval?
-
barbaron99
tag
sziasztok, Megválok az N4-től, hogy tudom gyári állapotba visszatenni? Nyitva van a bootloader, módosítva a bootloader, rootolva van. Gondolom nem elég a factory reset és a bootloader visszazárása. Írjátok meg légyszi mik ilyenkor a pontos teendők. Bocs, ha már korábban egy tucatszor leírtátok, nem találom és nincs időm keresgélni, mert délután már át szeretném adni az új tulajdonosának, lementettem róla mindent. Azt szeretné, ha gyári állapotban adnám át, root neki nem kell, kifejezetten kérte, hogy semmi módosítás se legyen a telefonon.
-
vicamuso
tag
Csak érdekességként: netezéssel (Wifi, 3g) böngésző használattal (nem gyári), telefonálással, Lightflow villogással (több órán keresztül), 1napja és 3 órája megy a telefon töltés nélkül, az akksi 72%-on.
-
Criton
veterán
válasz
surgery #31491 üzenetére
Lassan két hónapja használom, se fólia, se tok, se bumper. Eddig sajnos 2x esett elég nagyot a telefon. A króm kereten látszik valami, de más észre sem veszi. Se a hát se a kijelzője nem karcolódik, pedig nadrág/kabát zsebben szoktam hordani.
(#31500) izoli76: miért okozna meghibásodást? én samsung headsetel használnom, meg minden 3.5 füles dugható rá, max van olyan ami nem fog működni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest