-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
Szia!
Ezen ne lepődjél meg, én kétszer is beküldtem a telenornál tavasszal a szervizbe (telemax javítja) és előszőr nekem is ugyanezt rakták vissza rá, másodszor a hibaleírásba beírtam ne elavult szoftverrel teszteljék hanem a legfrissebbel, úgy látszik az lg ezt adja nekik utasításként, hogy ez a legfrissebb szoftver hozzá..... -
janosibaja
őstag
Ezt fogom csinálni.
Azért ha mégis úgy alakul, hogy összetettebb útvonalakon sokáig bekapcsolt kijelzővel megyek, akkor, ha elér egy bizonyos hőmérsékletet, akkor van valami automatikus védelem a Nexusban, ami lekapcsolja a mobilt? (A régi Samsungomban ilyenkor a következő idióta felirat jelent meg a kijelzőn, becsszó: "Az akkumulátor túl hideg vagy túl meleg, ezért a telefon kikapcsol."
Tapasztalt már valaki túlmelegedés okozta lekapcsolást? Van védelem, vagy megsül egy-két áramkör?
-
heidricha
őstag
-
klasszsrac
tag
Szerintem is elég jó kis rom. Én ART-tal és Semaphore kernellel használom és teljesen bevállt. Minden flottul működik benne.
Itt egy friss saját építés, egy halom új funkcióval és persze lefordítva minden benne: Slimrom 2.3 by klasszsrac -
gombasm
aktív tag
Használtam, tetszett, főleg az, hogy a saját beállításai is le vannak fordítva magyarra. Én franco kernellel váltottam fel a slim -ét, úgy tudott 19500 pont körül az antutun, dalvikkal.
Jól konfigurálható és weekly frissítések vannak hozzá, bátran tedd fel!
Ja és nálam az akkuja normál beállítással bőven vitte a másfél napot (estére még volt 50 % -om úgy, hogy reggel öttől nincs töltőn a telefonom, használom beszélgetésre bőven /céges SIM/, állandó wifi bekapcsolással, négy e-mail fiók szinkronizálásával), én is meg voltam ezen lepve, de nagyon jól bírta!
(Most a MAHDI -t próbálgatom faxu123 kernellel és ART alatt, az kicsit kevesebbet bír, viszon sokkal gyorsabb a rendszer vele.)
-
bajaki
őstag
Én most PA4 bétát használok. 2 napja raktam fel. Eddig teljesen stabil. Franco r200-as kernellel használom, és az akkuval is nagyon jól bánik. Előtte a 1224-es Mahdi rom volt fent, de az nem jött be. Folyton hibaüzeneteket dobált és nagyon gyorsan merítette is az akksit.
-
Criton
veterán
Ez alapján nem is fog menni ART alatt
de szerintem itt nem csak az ART-al van probléma, hanem a 4.4.2-vel is, írtam nekik, remélem megnézik...pár napig még várok, ha nem lesz frissítés akkor törlöm (egyébként tegnap volt frissítve...)
Törlésre egy jó megoldást találtam, ami elvileg mindent töröl:
delete cache > delete data > uninstall
-
törölt tag
Semmiképpen sem. Ha nem vagy rootolva és CWM-ben a reboot opciót választod, akkor megkérdezi, hogy akarod-e rootolni és felkerül a Superuser. Ha pedig felraktad az OTA-t, akkor azt is megkérdezi, hogy flashelje felül a CWM recovery-t stock-ra. Nyilván nem engedélyezed felülírni a CWM-t.
(#37503) csordas11: nem olvasol figyelmesen. Tedd fel a CWM Touch 6.0.4.3-t. Nem mondom, hogy ezen fog múlni (más TWRP-t használ), de jobb ötletem épp nincs. Ja igen, valaki említette, ha nem 2.6.3.3-t használsz TWRP-ből és szeretnél ennél a recovery-nél maradni, akkor frissítsd fel erre.
-
Scooter74
őstag
Csinálsz egy Nexus mappát
le töltöd a mappába ezt: android-sdk-platform-tools-r16.0.2
majd ugyan abba a mappába ezt a zip fájlt: KOT49E from KRT16S :
KOTE49E
kikapcsolod a telefont
majd bootloader módban elindítod
itt kiválasztod a recoveryt ami gyári legyen
amikor bejön kell egy bekapcs és hangerő fel gombot nyomni egyszerre
megjelenik a menü
feldug pc re a telefon
aztan recoveryben update adb menüt kiválasztani
aztan varja a parancsot
a letöltött Nexus mappában elindítom a start.bat filet ami elinditja a cmd és beírom neki
először adb devices
aztan ha megtalálta az eszközt
adb sideload és a space gomb után tab gomb és be is dobja a zip fájl nevét és enter. -
törölt tag
Fel tudod CWM-el, én is így csináltam. KRT16S után nem érdemes rootolni, azt a KOT49E OTA után csináld meg.
(#37499) csordas11: próbálj belépni a zip-be Total Commander vagy WinRAR-al. Ha nem hibát, akkor nem kell újra letöltened. Nyomj factory restet és format systemet. Ha nem jó, tedd fel az utolsó CWM-t (bár TWRP-vel is mennie kellene).
-
törölt tag
Ha az illetőhöz hozzárendelek egy képet, akkor a mobile felirat alatt és a széles piros hívást befejező gombig kerül kihelyezésre a kép. De ettől még mindig látható a hívást fogadó/elutasító ring alatt a speaker, mute, stb gomb. Kegyetlen ronda, főleg kép nélkül, de az is csak azért, mert próbálja elterelni a figyelmem a négy gombról.
(#37453) gery2123: köszi. Na ezért is kérdeztem itt. Sokan feltették már a 4.4.1-t, talán hívást is fogadtak vagy kezdeményeztek azóta.
-
törölt tag
Ziddey r197-t alapértelmezett beállításokon, ami a Franco CM kompatibilis változatát jelenti. Nekem volt egy rebootom tegnap Chrome-ban, most stock kernel-el használom. Amúgy is kíváncsi vagyok milyen a gyári kernel 11 alatt. A színek borzalmasak és a készülék is melegszik, ez már biztos.
(#37104) sheratan: a dev a PA-t ajánlja (egyelőre).
Késő. -
mtcob
senior tag
Most telóról vagyok, szóval nem linkelek,de hivatalos CM oldalon (cyanogenmod.org) fent van a mako-hoz
Gapps ból én a PA féle full gapps ot tettem fel, tökéletesen megy(#37092) trance89 Fú, köszi, jó tudni hogy ez normális dolog (bár tökmindegy hisz gari hiányában nem tudom cseréltetni)
Szerencsére annyira nem durva a helyzet mint a videóban, igazából én csak akkor veszem észre ha pl böngészés bemegyek a beállításokba....de teljesen együtt lehet vele élni, főleg hogy 3-4 perc alatt eltűnik -
-
fatal`
titán
A telót nem lehet tönkrevágni.
Senki nem mondta. Nem attól lesz valami alpha/beta mert fizikai kárt tesz a hardverben. Ettől még a Google nem ítélte stabilnak, máskülönben alapértelmezett lenne. Én nem mondom, hogy instabil vagy bármi ilyesmi, az alpha verzió is túlzás (inkább béta), de nem véletlenül van csak a fejlesztői lehetőségekben és nem véletlenül nem kompatibilis vele néhány app (pl. WhatsApp).
-
w333
félisten
Fejlesztői Beállítások = Fejlesztőknek vagy fejlesztesz rá alkalmazást
Ha annyira stabil lenne akkor ezt nem a Fejlesztői Beállításokhoz rakták volna hanem pl. alapból ART -n működne a rendszer vagy valahol a Biztonság beállításokban lenne ... de nekem teljesen mindegy hogy ki hogy használja a telefonját, lehet hogy használható de még mindig ez csak egy Test verzió
De mint már mondtam jelenleg nem sok értelme van még : Link
(#35532) pepe091
Milyen stílusról beszélsz ... mikor folyamatosan oltodatod az embereket ?
Szerintem mindenki nézzen magába, legalább én segítek a felhasználóknak ...
És kérlek linkelj már egy olyat ahol fél információkat terjesztek ... -
DMG
senior tag
Basszus, sejtettem. Hogy tudom rá visszavarázsolni az eredeti recovery-t? kernelnek is stock-nak kell lenni?
És ha visszavarázsolom rá az eredeti recovery-t hog ytudom rávenni arra hogy frissítsen megint?#petipetya: Bízom benne, hgoy nem így lesz, Az OTA meg nyílván azért nem olyan nagy probléma, mert a Nexus az egy referencia, fejlesztői mobil, mire jön az OTA a legtöbb tulajnak már rég valami főzött ROM van rajta, szeritnem. Jó nekem épp nem, mert mióta van 4.4 nem volt időm foglalkozni vele.
-
sangva9970
csendes tag
Én is így voltam két napig,de ez megoldotta a dolgot: A google search beállításainál a hangoknál vedd ki a pipát a hotword detection mellől(bocs csak angolra van állítva a system nyelv) . Ezzel megszűnik az a funkció, hogy a search megnyitásánál elég csak annyit mondani ok. google és már figyel is a keresés( viszont,ha rátapicskolsz a mikrofon jelre,ugyanúgy működik)
A másik,hogy a location menüpont alatt a beállításoknál állítsd át battery saving módra a telefont( így csak wifi és mobilnetet használ helymeghatározásra és nem a gps-t. -
sonique
őstag
itt is igaz hogy amig van download mode
ugyanis nexus 4 en is van ilyen
igaz egy már egy kicsit melyviz
de lehet inkabb mariana ároksamsungon meg addig nincs gond amig a secondary bootloader nem sérül
régen csak Usb Jig kellet manapság már nem nezegettem samsungot szerencsére -
C.Brigante
veterán
-
sonique
őstag
rakd fel side loaddal ..pikk pakk megvan
ugyan az mintha otan jött volna csak manuaálisan csinalod
letöltötd eztandroid-sdk-platform-tools-r16.0.2
kicsomagolod
mellérakod http://android.clients.google.com/packages/data/ota/google_mako/70f3bd408ca3d142509cd4bace2f2c7e3aa486c6.signed-occam-KRT16S-from-KRT16O.70f3bd40.zipezt a filet
kikapcsolod a telefonod
majd bootloader modban elinditod
itt kiválasztod a gyari recoveryt
amikor bejön kell egy power + volume fel gombot nyomni
megjelenik a menü
feldug pc re a telefont
aztan recoveryben update adb
aztan varja a parancsot
a letöltöt platform-tools ban elinditod a start bat filet és beirod neki
elöször adb devices
aztan ha megtalálta az eszközt
adb sideload 70f3bd408ca3d142509cd4bace2f2c7e3aa486c6.signed-occam-KRT16S-from-KRT16O.70f3bd40.zipés ugye ez a file név
szépen megcsinalja magátol majd ha kész nyomsz egy restartot -
Scooter74
őstag
KazaiLecso neked is szól
Ugyan úgy ahogy az O-t tetted fel csak a cmd-ben nem azt a parancsot adod, hogy flas all.bat hanem ezt:
fastboot update image-occam-krt16s.zipsacro
Szerintem az image-occam-krt16s.zip-t felrakod az sd gyökérbe és telepíted a twrp-vel. De lehet, hogy rosszul tudom.
-
Criton
veterán
30as t-home adsl-en próbáltam családnál, de akkor ma az albiban is megnézem 240es nettel, hogy mennyi idő. De ha gyorsan is jönne le, elég sok probléma van az ART-al még, márhogy a programok sokat fc-nek, nem indulnak stb...Ti egyébként rögtön telepítés után beállítjátok a telefont, leszeditek a Google frissítéseket majd nyomtok rá, hogy álljon át ART-ra és akkor utána a többi program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged