- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz RootRulez #60667 üzenetére
Szia. Digitizer csere vagy komplett kijelző - könnyebb, de drágább.
Nekem is ugyanazokat a hibákat produkálta mint neked, ez alapján kb 1 hétig működött utána már ez sem használt és idővel rosszabb lett a helyzet - kb 1 hónap múlva már az alsó harmad használhatatlan volt."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
dashed
senior tag
válasz RootRulez #60552 üzenetére
Nekem volt onnan egy.. Nem eredeti, raadasul a juliusban toluk vasarolt akksival szenvedtem 1-2 hete. Felpuposodott es gyakorlatilag fel ora kepernyo idot tudott futni. 50% korul allandoan mar le-le is kapcsolt a telefon.
En magam reszerol nem ajanlom.
Bar kaptam toluk egy masik akkut gariban, ez mar eredetinek tunik de 2012-es gyartasu. Viszont jol birja.Szerintem rizikos toluk rendelni.
ment pm
[ Szerkesztve ]
-
hYpErKe
tag
válasz RootRulez #57087 üzenetére
Én is nagyon ezt érzem, nemrég azzal a gondolattal játszottam, hogy illő volna már lecserélni a két éves vasat (gar csere miatt 1 éves ), de alternatívákat nem érzem elég nagy ugrásnak, nexus 6 iszonyat tetszik de 6 col farmer zsebben meg rohadt nagy. Megszerettem a kis vasat és szeretek is mókolni a romokkal, szóval amíg bírja tuti nem cserélem le. 5.0.1 nél elő jött nálam is kamera restart de rohadt keveset fotózok szal leszarom.
Pixel --> Pixel 7
-
vicze
félisten
Inkább időt állónak mondanám.
Nagyon szerencsés időpontban jött ki, mivel az akkori tényleg lehető legújabb dolgokat kapta meg, és a 2GB RAM sokat dobott rajta. A HW mostani középkategória szintén van, kicsit egy S615 alatt van teljesítményben a SoC maga.
Illetve azért az is elmondható, hogy a S600, ha nem is a vége volt a jelenleg őrületes fejlesztési tempónak, de már elég közel volt hozzá, hogy megfelelően időtálló legyen. Igazából, szerintem az S800-zal tetőzött a dolog, persze nem fog megállni(az ugye lehetetlen), de a közép és a felső között akkora a szakadék, hogy a nagyobb sebesség már csak végrehajtási sebességben hoz előrelépést, a rendszer sebességében nem. Az leginkább elterjedt 4magos A7-esek és a most bejövő A57-es SoC-ok között iszonyatos a szakadék teljesítményben. -
pityaa23
senior tag
Szerintem ez épp az a szint, aminél nem szükséges erősebb telefon. (Igaz újabb, hardver igényesebb játékokkal nem játszom.) Szépen megy rajta minden gördülékenyen. Amíg nem érzem kevésnek nem fogok váltani, teljesen felesleges részemről, minden igényemet kiszolgálja.
(Amúgy csak az én fejemben fordult meg az a gondolat, hogy mivel idén egy nagy telefont adott ki a Google, a Nexus 5 is már két éves modell lesz novemberre, nem reménykedhetünk idén egy kisebb nexus 4-5 méretű készülékben?)
szerk.: (Vagy mivel csúcs hardvert követnek, a nagy felbontású kijelzők miatt nem tudnak és fognak kisebb méretet?)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem rá lehet mondani,hogy megállja a helyét
Nem tudnak még egy olyan 50ezer forint körüli telefont mondani amiért odaadnám
Engem tökéletesen kiszolgál és még ki is fog szerintem 1-2 évig ha nem viszik el.
Az enyémen pl egy tűhegynyi hiba sincs. 4.4.4 el szerintem tökéletes.Még mindig támogatott google álltal a telefon. -
-
NTonee
veterán
-
-
pcnet
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz RootRulez #46931 üzenetére
Az igaz. Még megnézhetné, hogy mit tapasztal, ha biztonságos módban bootol be a telefonja. Ha úgy gond nélkül működik a mobilnet, akkor valamelyik alkalmazás a ludas.
bruxelles:
- kapcsold ki a telefont
- nyomd be a bekapcsoló gombot, majd engedd fel
- ezután nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot, amíg be nem bootol a teló
- ekkor a bal alsó sarokban látod, hogy ott figyel a biztonsági üzemmód felirat"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz RootRulez #46910 üzenetére
Azt azért nem hiszem. Talán az apn-ek között van rossz helyen a jelölés. Ha vodás, akkor csomó felesleges apn is ott van a használt mellett. Mindenesetre az általam linkelt app nem csinál ilyet, mivel az tényleg csak a megfelelő menüpontba dobja az embert.
"nincs rá lezsóidő"
-
bruxelles
tag
válasz RootRulez #46905 üzenetére
Igen, és nem csak nem csipog, hanem az értesítési sávon sem látok semmit. Ha facebook üzenetet kapok akkor chat headnél sem.
Aztán ha már chatelek egy ideje, akkor meg magához tér. Pl. most a whatsapp. De eddig nem jöttem rá mitől függ :SSzerk: most megint nem
[ Szerkesztve ]
-
válasz RootRulez #46877 üzenetére
Nem, csak a sima előlapi kamerát használják a samsungok, a galaxy tab 2 7.0-ban is tudja, pedig az csak középkategória. Sőt, még a galaxy ace 2 bétás 4.1.2 romjában is benne volt, aztán sajnos a véglegesben kikapcsolták.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz RootRulez #45435 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi szabad hely van. Az android nem engedi, hogy teljesen elfogyasszuk a tárhelyet, ami érthető is, hiszen az appok a cache-t meg az adatokat is oda írják. Szóval az normális, hogy akár fél giga hely is lehet szabadon, és már nem enged mást telepíteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
itanczos
senior tag
válasz RootRulez #44983 üzenetére
Srácok! Fizika órán hol voltatok?
A töltő adatlapján szereplő amper a lehetséges áramfelvétel maximális mértékét jelenti!
Vagyis csak akkor ad le mondjuk 2 ampert, ha a telefon "kéri".
Szóval semmi baj, ha egy 20A-es tápegységgel töltöd!Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
NTonee
veterán
válasz RootRulez #44981 üzenetére
Teljesen eredeti, gyári LG töltőfej, ezt vettem én is utólag. Valami olyasmit olvastam talán, hogy a KR újabb verzió, mert az ER sok embernek zúgott, vagy mit csinált. A KR már csak akkor zúg, ha bent van a konnektorban, de nincs rádugva semmi.
Az 1,8A-es akkor hasznos, ha qi töltőt is szeretnél használni, mert azok az 1,5A fölötti töltőfejeket szeretik.[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz RootRulez #44738 üzenetére
igen erre gondoltam. hangerő gombok még korrektek mert ott nagyobb a felület jobban be tud nyomódni de a bekapcsoló gomb viszont na az nem tetszik. rendesen erőt kell kifejteni hogy érzékelje, na most ezt nem tudom h csak az enyém ilyen vagy mindegyik de nekem nem jött be ez a buperes dolog, gyűjtötte a port is a hátlapnál zsebből így fiókba helyeztem jobb ott neki
-
bAtt001
addikt
-
appel
őstag
válasz RootRulez #43067 üzenetére
Nagyon sokáig a Phoneweaver-t használtam, nagyon szerettem, de egy ideje nem fejlesztik.
Mostanában próbálgatom a Smart Volume Control-t.
Nem rossz, de még lesz 1-2 feature requestem a fejlesztőnek.
Az airplane módot nem próbáltam, nem használom azt a funkciót.
(mindkettőből a fizetős verziót használtam, de próbára a trial-t javaslom) -
törölt tag
válasz RootRulez #42851 üzenetére
Valahogy így.
(#42852) Scooter74:
Viszont ha jól értem akkor nem független. Egyébként a garancia nálam nem volt szempont sose, az eddig használt 30x készülékem egyike sem volt garanciális idő alatt problémás, sőt utána sem. Vagyis de, egy ZTE Blade tégla lett egy buhera során saját hibámból, a T-Mobile akkor még volt olyan tök, hogy 1-1 cserélte őket kifelé -
Scooter74
őstag
válasz RootRulez #42851 üzenetére
Azt tudom ha most adnám el az enyém akkor 80K lenne az ára a 2 év LG gari miatt mert az enyém nem sufni gsm-s hanem telenoros vásárlás és 100%-ig letiltás mentes mert 20 éve flottás telenoros vagyok egyedi díjcsomaggal.
Ja és nem 9 hó gari van rajt mert húsvétkor lesz 1 éves![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
törölt tag
-
gombasm
aktív tag
válasz RootRulez #39506 üzenetére
Na ezt még nem próbáltam - megnézem.
Én a romokról komplett mentést készítek, új rom felrakásánál nekem csak az sms -eim és a híváslistám hiányzik. Az sms -ek főleg azért, mert a swiftkey -t azokkal (is) tanítom, nekem fontos a gyors sms -ezéshez a jól dressszírozott swiftkey.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
heidricha
őstag
válasz RootRulez #39487 üzenetére
Sms és híváslista mentésére szerintem és most mindent ver: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softrelay.calllogsmsbackup
Annak ellenére, hogy nincs folyamatos mentés. Van még az Avast-nak is ilyen, az pont ezeket szintén ingyen tudja, másokat meg pénzért.
-
Benex
senior tag
válasz RootRulez #39468 üzenetére
A te érdekedben nem küldök apk-t , néha nagy baromságok vannak. És 99%ban nem jelez semmit a fb app.Álatlában én is m.facebookot használok.(De ha nagyon szeretnéd irj PÜ-t és elküldöm)
Nah, elcsiptem, néha ilyen az UI , de alig tölt be valamit, akad, és ha kilépek és vissza akkor a régi jön be.Feltételn irok ide ha végre már új külsö lesz.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
stargazer
senior tag
válasz RootRulez #39014 üzenetére
jaaaaaajnemááááááár... valamire tuti nem fogok gondolni és utána eret vágok magamon hogy elveszett.
mikre kell ilyenkor gondolni?appok minden le lesz gyalulva igaz?
file-ok?
sms-ek?
híváslista?mi van még? bár azt hiszem egyszer vettem vmi ilyen elmentős programot.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #38953 üzenetére
Meg ami korábban DEFY-ben alapból benne volt a CM-ben, azokat is külön-külön kell bepipálganti, holott sztem alap lenne, pl képernyőmentés menüpont a kikapcsolásnál és újraindítás alopciói (recovery, boootloader, stb). Szóval ezekhez is külön app kell a BravityBox személyében...
═════════════════════════════════════════
-
M3oH
addikt
válasz RootRulez #38940 üzenetére
Telepíted az Xposedet, majd elinditod és keretrendszer menü, ott telepítés/frissítés gomb. Elvileg aktív lesz(zöld) és újraindítás. Aztán GB telepítés, (bár ha már fent van nem kell)Xposedben modulok menüben bepipálni, hogy használja. Asszem még egy újraindítás és így mennie kell.
-
NTonee
veterán
válasz RootRulez #38865 üzenetére
nem próbáltam cm11 alatt, de ha működik, akkor elvileg a deodex-es kell.
A cm-ben alapból tudod változtatni amúgy (van hozzá beállítás), de sajnos csak egy kis kört tudsz kirakni, benne egy apró százalékos kijelzéssel. Így néz ki, csak természetesen fehér.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest