- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
Csaby25 #62044 üzenetére
kijelzőcsere
nekem a digitizer is elkezdett vacakolni akkoriban.
csak nem tudom melyik volt előbb: ez a kijelző "lag" vagy az hogy nem érzékelt az alsó sávban - emiatt cseréltem kijelzőt. Elméletileg elég csak a digitizert cserélni de baromi macerás, egyszerűbb kijelzőstül de ez meg drágább móka. -
Freeman007
senior tag
válasz
Csaby25 #62042 üzenetére
Szia. Előtte van olyan hogy hatástalan az érintésed?
Nekem ilyesmit csinált: nyomom a kijelzőt, semmi reakció, fél perccel később meg elkezdte azokat a műveleteket végrehajtani ahol összenyomkodtam a kijelzőt. Olyan mintha a kijelző/digitizer késve hajtja végre az érintési parancsot. -
petipetya
nagyúr
válasz
Csaby25 #54281 üzenetére
A mobilarénás leírás szerint az automatikus fényerő azt jelenti, hogy ha például te kb. 60%-ra állítod a csíkon, akkor a rendszer olyan 50-70% között állítja automatikusan a fényerőt. Feltéve ha jól értelmezem a dolgot.
Persze ezt a mai nap folyamán fogom kitapasztalni.
-
Mustanggt
csendes tag
válasz
Csaby25 #54140 üzenetére
E szerint megvan a direkt elérési út a majd feltöltésre kerülő factory image-hez.
Kíváncsiságból google-ben rákerestem, az xda fórumán is így vélekednek.
Járulékosan rájöttem, h itt még nyugodtság van nálunk, az xda-sok közül volt aki már scriptet írt ami 5 s -ként ellenőrzi a linket, h elsőként tölthesse
-
X DoZ3R
tag
válasz
Csaby25 #54092 üzenetére
Factory image telepítése is adatvesztéssel jár szoval az unlock nem oszt nem szoroz, és igen, kell unlockolni mert bootloadert különben nem tudja felrakni neked, utánna hogy nyitvahogyod e vagy vissza zárod az már rajtad múlik, a működést nem befolyásolja, a bootloader zárás viszont nem jár adatvesztéssel.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Csaby25 #53722 üzenetére
"Ezt irtak a Google Nexus 4 facebook oldalan:"
Pontosan mit is? Mert ebben semmi érdemi (új) infó nincs. Egyébként ez egy fanboy által managelt oldal. Igen, az Android Lollipop is. Tehát annyira hiteles, mint, hogy én most ideírom, hogy a karácsonyfa alatt lesz a lállipáp.
-
NTonee
veterán
válasz
Csaby25 #50595 üzenetére
Ettől eltekintve az történt, ami másoknál, nullára merült. Ezután ugyanazok a tünetek jöttek elő nálad is, nem kapcsol be, töltésre sem reagál. Remélem, hogy nem az, de ha mégis, akkor is van megoldás, ahogy azt előttem linkelte dsr.
Egyelőre tartsd töltőn éjszakára és reggelre hátha magához tér (erre is volt példa). Ha nem, akkor mivel a garanciád még érvényes, viheted szervizbe, vagy megoldod otthon. Ez is olyan "valakinél előjön, valakinél nem" hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest