- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
David3 #55335 üzenetére
Nem a megállók. Ha megnézed, 2 pont között mindig egyenes van. Pontosan nem tudom mik, de vagy a mintavételezési pontok, vagy azok a pontok, ahol szerinte eltértél az egyenestől. Amúgy főleg a külföldi részen eléggé ritkák, ez nekem azt mutatja, hogy nem volt bekapcsolva a GPS.
-
janosibaja
őstag
válasz
David3 #54680 üzenetére
Nekem szépen szinkronizálja az otthoni asztali gépemmel. Nem lehet, hogy nem írtad be pontosan ugyanazt a felh nevet-jelszót? (bocsi, a legjobb családban is előfordulhat)
w333: én arra használom, hogy a munkahelyemen, a munkahelyi kedvencek, adatok Chrome-ban vannak, az szinkronizál az otthoni gépemen és a Nexuson lévő Chrome-mal. A Firefoxban a "magán" kedvencek, miegyéb van, s Firefoxszal szinkronizál természetesen másik felh névvel-jelszóval minden asztali gépen és a mobilon.
Nekem eddig ez volt a legegyszerűbb megoldás arra, hogy teljesen külön tartsam a meló és a magánélet cuccait... A Firefox hetente egyszer lefagy, különben jó.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
David3 #44812 üzenetére
Néztem már én is,durva.
Én tavaly decemberben vettem 77 ezerért. Gondolom olyan nagy volt a kereslet,hogy bátran árat is emeltek. Karácsony előtt,már december 10-én szinte készlethiány volt az egész országban,és idén év elejéig nem nagyon lehetett kapni,csak elvétve egy-egy példányt.
petipetya! kérlek! Nehogymár emiatt maradj le róla!
-
agszabv
csendes tag
válasz
David3 #39595 üzenetére
zsír új teló volt, semmit extra programot nem tettem fel, nincs rootolva stb. mondjuk ilyen gyári visszaállítást nem csináltam de ahogy nézem mások is szenvednek : [link]
Nagy verseny van, a windowsphone szerintem sokkal jobb op. rendszer lenne csak a 'kisebb tudásához' mérten hiba nélkül kellene mennie, a droid meg egy nagy tudású de hihetetlen tákolt rendszer, egyszerűen nem tudnak egy stabil hibátlan verziót kiadni főleg azoknak akik nem is referencia mobilt használnak. Egyszer lehet veszek egy Iphon-t csak az nagyon messze van árban az elveimtől.
Tulajdon képen nem is tudom mit ajánlanék 50.000 ft alatt szerintem inkább windows, felette talán inkább droid de csak valami elterjedt típus.
-
mm89
őstag
válasz
David3 #30764 üzenetére
Háttértárat nem tud. Az MTP kell neked. Akkor fogja felismerni, ha felrakod a kellő drivereket.
Rádugod, kiválasztod az MTP módot, nyitsz egy eszközkezelőt pc-n. Valószínűleg felrakta a drivereket magától, akkor működnie kell. Ha sárga kérdőjeles vagy felkiáltójeles vagy mi, akkor viszont jobb gomb, illesztőprogram frissítése. -
TomPack
őstag
válasz
David3 #26515 üzenetére
Ez odáig rendben van, tényleg kell segíteni az "újakat" is, meglehet válaszolni 1000x is ugyanazt a kérdést, ami már le van írva az összefoglalóban, de nem ez viszi előre a világot, és a sok szakmai kérdésnék éppen ezért nem is ad helyet ez a topik, mert infót nem ad Nexus 4-ről, Akit viszont ez érdekelne, érdektelenül csak továbbgörget.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
David3 #26515 üzenetére
Pár emberrel már egy éve toljuk, de nekem valahogy még mindig minden nap olyan élmény mintha most bontottam volna ki a dobozból.
Amúgy szerintem ez a fórum is sokat fejlődik, emlékszem az elején, amikor mindenki ki akarta nyírni a google-t (én még január elején is ezen nyűgösködtem). Néha kicsit már hiányzik is talán, lehet majd át is nézek az N5 topicba trollkodni egy kicsit.
-
waccamár
senior tag
válasz
David3 #25454 üzenetére
Beam Player-t használom, ajánlom. Kicsi, egyszerű, gyors, könyvtár-alapú lejátszás.
-
zsocy
őstag
válasz
David3 #25274 üzenetére
Én 1 hete mondhattam bármit az Alleeban a T-mobile moltban, csak mosolygott az eladó hölgy és azt ismételgette hogy 4500 Ft az új sim vagy vegyek új készüléket most.
Utólag jutott eszembe hogy mivel a hűségidő nem gond, kellett volna kérnem valami 0 ft-os telefont ami jár az előfizuhoz, készülékhez már adnak simet is, aztán a telót otthagyni nekik hogy csináljanak vele amit akarnak.
Csak a T ekkora tré, a másik két szolgáltató simán cserél simet, mivel az kell ahhoz hogy igénybevedd a szolgáltatást amiért fizetsz...
Sok sikert a cseréhez!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
David3 #25247 üzenetére
A múlt héten a Westend nagy T-Mobiljába vittem, 4.500-ért csinálták volna meg, de az ügyintéző barátilag leküldött a földszinti telefonos boltba, ahol 2 másodperc alatt megoldották egy vágógéppel. Ki akartam fizetni, de nem kértek semmit, úgyhogy nagyon megköszöntem...
-
mcsabi84
senior tag
válasz
David3 #24832 üzenetére
Az első tokok egyike volt talán az S-Line, így én is ezt rendeltem de azóta vannak jobbak. Érdemes egy kicsit nézelődni a neten, hátha van olyan ami jobban bejön.
De ha már úton van és nincs fóliád ezt ajánlom. Az eddigi olcsó kategóriás fóliák közül nekem ez jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest