- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
mcsabi84 #57328 üzenetére
Bnomnek g2 van de a terero az sokkal rosszabb mint az n4en.Ez nalad is igy van?ugyanaz a szolgaltato ugyanazon a helyen a g2 van hogy csak fele annyira latja a tornyot.
Szerintem siman vehetned az N4et en most vagyok 69%on 1o 42p kijelzovel ami 80%ban chrome bongeszessel telt el.2G mobilnettel auto fenyeron.az mondjuk sokat szamit h itt nagyon jo a terero altalaban olyan 5 oras sotokat tudok elerni igy suliban
de wifin otthon is megvan a 3-4 ora.ja azt neg hozzatennem h viszonylag uj gyari akksim van kb 4 honapos.
-
t181
senior tag
válasz
mcsabi84 #56654 üzenetére
Hát, nem tudom. Szerintem nem sok minden szól a Nexus 4 mellett.
Nem tudom mennyire optimalizált a rendszer a G2-n, és hogy kap-e lollipop-ot hivatalosan.Viszont tudom miről beszélsz. Pár hete vettem a Nexus-t és nagyon nehezen sikerült elszakadnom az előző telómtól, ami teljesítményben sehol nem volt ehhez képest, de akkor is.
-
heidricha
őstag
válasz
mcsabi84 #55461 üzenetére
Dettó!
Nálam Putity volt, ott is ugyanez... a multitask/korábbi appok beállításaiban van balra söprés = ablakos mód kapcsoló, meg alapértelmezést is lehet állítani. Sajnos nincs előttem, nem tudom minden részletét felidézni.
Az viszont előttem van, hogy ezek a váltások nem 100%-ig megbízhatóan mennek.
-
mihione
őstag
válasz
mcsabi84 #55115 üzenetére
Miert nem probalod ki amit javasoltam?Erdekes hogy sok embernek semmi baja, nehanyotoknak meg szar de biztos van valami oka amit akar meg ki is tudnal deriteni hogy valtoztass rajta.Ha csak az megy h szar szar akk tenyleg terj vissza vmi masra...en elotte pont emiatt csinaltam backupot az elozo rendszerrol.
Elhiszem h idegesito de en csak kiprobalman szuz allapotban hasznalni 100+app nelkul vagy csak a nagyon fontosakat hagynam fent,akkor legalabb kiderulne h gyarilag fos a telodon vagy valami bekavar. -
NTonee
veterán
-
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #53915 üzenetére
Írták valahol, hogy a Nexus 4-re nem fog ma kijönni? Amúgy engem nem izgat annyira, hogy találgassak, meg rémhíreket terjesszek. Ha jól emlékszem anno veled egyetemben 4 hónapot vártam arra, hogy megkapjam a telefont, most 1,2 hét várakozás nem nagyon borít meg
Jön amikor jön
-
pcnet
addikt
válasz
mcsabi84 #53891 üzenetére
Nyah! Akkor ha jól számolom, a Goggle appok le is frissültek, material dizájn kipipálva! Launchert nem kapunk, ahogy tavaly sem kaptuk meg, de majd letöltjük Playről. December 6-án jön egy 5 megás OTA, amiben megkapjuk a kernelt is. A Google meg majd minden júzernek kiküld egy emailt, hogy hogy állíthatja át a futtatási környezetet dalvikról ART-ra. Oszt helló! Nesze nektek Lollipop! Mit kell itt remegni a factory imageért?! Nem értem!
(#53893) mcsabi84: Valamennyi = minden. Szerintem legalábbis, én így értelmezném.
-
-
SamS20
senior tag
válasz
mcsabi84 #53712 üzenetére
Ha jót akarsz nem veszel Lg telefont ami nem gpe
borzasztó a support, és hidd el mutatják mennyire fasza egy egy készüléken az új os, mégis folyamatosan halasztgatjak.
Én anno Lg Optimus 2x-et használtam, és kb egy évet kellett várni a 4.0ra.
Plusz anno ha valami működött ami az előző romban jó volt a másikban már nem volt az, mindig volt valami De...
Hidd el a Nexus vonal még mindig a legjobb mert bár a n4nek is letelt a hivatalos 18 hónapja, mégis ki jön az 5.0
Lg és más egyéb telefon gyártónál ez úgy megy h csak a legfrissebb telefonra adják ki, és ha új ost akarsz akkor vegyél új telefont
-
NTonee
veterán
válasz
mcsabi84 #53596 üzenetére
Szerintem csak annyi a gond, hogy túl sok az értelmetlen hsz, oldalakon keresztül csak azt lehet olvasni, hogy jön - nem jön, ekkor-akkor lesz, a disznók megint átvertek.
Lesz, kész, téma lezárva, mindenki észre fogja venni, mert úgyis rögtön be lesz linkelve még a wc falán is. Vagy nyitni kell egy "Google hírek, pletykák" topikot is, ahol készüléktől függetlenül lehet kitárgyalni a sorozatos sajtó által kitalált 99%ban helytelen információkat. -
fokukac
nagyúr
válasz
mcsabi84 #53596 üzenetére
2 éves a telefonod, tehát elvileg már nem is kéne adniuk, de mégis kapod, jófejségből, ráadásul ingyen.
Szerintem várjál.Amúgy pedig, ha visszakeresel, tavaly valami november 15-20 körül kezdtek jönni az ota frissítések, előtte való évben is kb. ekkor. Az azt megelőző évben pedig decemberben jött az ICS.
szóval, türelem, rózsát terem.
-
SamS20
senior tag
válasz
mcsabi84 #53437 üzenetére
az új készülékek már kaphatóak, azok is hamarabb kapták meg a rendszert
szerintem rosszul vagy informálva, az igaz hogy ota később szokott jönni mint a factory image, de szerintem ha a mai nap lesz is factory image, akkor csak a wifis eszközökre. és szerintem max ilyen 9-10 óra magasságában az időeltolódás miatt (tavaly talán ha jól emlékszem dél körül adták ki)
-
NTonee
veterán
válasz
mcsabi84 #53369 üzenetére
Próbáltam húzni az időt én is, de már idegesítően akadozott, napi többször újraindult. Úgyis csak akkor fogok 5.0-ra váltani, ha már megérkeznek a custom romok, így nekiestem a factory image-el, aztán fel a szokásos liquidsmooth romot. Azóta jól működik ismét, nem is merül annyira.
-
szentkuti11
addikt
válasz
mcsabi84 #52830 üzenetére
Szerintem a G3 sokkal nevetségesebb. Egyszer próbálgattam azt a telefont, kioldottam a képernyőzárat, a főképernyők közötti lapozgatásokban háromszor megakadt, a zenelisták görgetésekor kétszer sikerült előadnia egy 0,5mp-s beszaggatást. G2 a saját tulajdonomban is volt, az annyira mocsok egy telefon, hogy a végén visszaköltöztem a Nexus 4-be, ez már sokat elmond mindkettőről.
-
supercharley
tag
válasz
mcsabi84 #52735 üzenetére
Na, teljes a siker. Sikerült ADB-vel visszamásolni egy romot a készülékre, majd telepíteni. Mivel TB mentésem volt lerakva PC-re, így a szoftverek is gyorsan visszamentek.
Ennél még jobb, hogy a donor készülékből sikerült kiszedni a volume gombot, és beültetni a másikba, és még működik is frankón, pedig szinte fullra szét kellett szedni a készülékeket. Most már lehet hogy veszek kínából kijelzőt, és kicserélem a törött képernyőjű készüléken. Még a végén belejövök!Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
niof
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1
- Horgász topik
- Robogó, kismotor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest