- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz leslien #28496 üzenetére
Full stock böngésző tehát nincs benne könyvjelző szinkronizálás !
Manuálisan vagyis a legegyszerűbb ha a könyvjelzőidet elküldöd magadnak Email -ben, majd böngészőben megnyitod őket, és elmented könyvjelzőnek !Más megoldást nem nagyon tudok, de ha valaki tudja akkor ne tartsa magában !
(#28495) Criton
Igen érdemes letiltani ! mert néha elindul magától, sok sok RAM kíséretében !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata/tanácsa, hogy nexus 4-hez TV-re milyen miracast adapter működik, illetve érdemes venni?
Köszi!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz janosibaja #28478 üzenetére
37mm a menet mérete. Ilyen menetes lencséket lehet rátekerni.
Én konkrétan ezt rendeltem hozzá: [link]Amúgy egy 37mm gyújtótávú obi nem igazán nagylátószögű. A nagy látószög olyan 24-28mm körül van.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
w333
félisten
Most találtam : Aosp Böngésző natív full stock és még ROOT sem kell hozzá
-
w333
félisten
válasz kiki89 #28482 üzenetére
Az Opera Classic még ettől is sokkal kevesebbet fogyaszt ...
(#28484) cyberkind
Firefox az nagyon kaka ... vagyis szerintem a legrosszabb !!!
Igen az Opera Mobile Classic szerintem a legjobb !
[ Szerkesztve ]
-
kiki89
aktív tag
válasz gabesz839 #28479 üzenetére
Az opera classical nincs összehasonlítási alapon, mert azt még nem próbáltam, de szerintem elég kevés energiát fogyaszt, szerintem különösen ajánlott! A chrome-nál sokkal kevesebbet fogyaszt, bár legyünk őszinték, ez azért nem nagy kunszt, mert a Chrome igencsak sokat zabál.
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
A másik topik slice14 által leírtak alapján próbálnák felrakni valamit, de még az elején elakadok. Tudtok segíteni?
Nálam állandóan samsung android phone jött be. Uninstaláltam majd PdaNetA4126.exe, de az updating pdanet on your phone-nál megállt. a nexus 4 bootloaderben van rá kötve. Most mi tévő legyek? -
defy456
aktív tag
válasz forintuser #28440 üzenetére
Ezen a telefonon csak 1 partíció van ha jól tudom.
-
Medellin23
tag
Sziasztok!
Az elmúlt 2 hétben /köszönhető 1-2 előadásnak / elkezdtem megismerkedni a google play games szolgáltatással, illetve kipróbáltam milyen a játék élmény a nexuson - nagyon jó!! annyira folyékonyan fut rajta minden, hogy öröm nézni. Sehol egy akadás, élvezet játszani rajta
Hamarosan jön a KitKat és ugye ilyenkor ajánlott a frissítés után egy rendszer visszaállítás. Kérdésem az lenne,-hátha tudja itt valaki, hogy a Clash of Clansban van cloud save?-mert bejelentkeztem a google play games-be csak nem tudom hogy az aktuális játékomat is menti vagy csak a megszerzett jutalmakat. nem szivesen kezdeném újra Aki gyakran cseréli a romokat és véletlenül játszik ezzel, tudna írni tapasztalatot? megköszönném![ Szerkesztve ]
-
cynric
tag
Létezik olyan alkalmazás, ami root nélkül is tud app adatokat(pl játékok állásai) backupolni? Bocsi a kezdő kérdésért.
Válaszotokat előre is köszönöm!
7lövetű konyhakés
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz janosibaja #28471 üzenetére
Ez a jelly lens nem hagy nyomot, és nem a kamera lencséjére tapad, hanem köré.
Eggyel talán komolyabb megoldás lehet egy ilyen adapter és hozzá valamilyen 37mm-es lencse.
Én rendeltem ilyet, már úton van egy 37mm makró+wide lencsével együtt. Ha megjött írok majd róla.Feel Good Inc.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz janosibaja #28463 üzenetére
A makróhoz nem program kell, hanem optika.
Legolcsóbb a jelly close up lencse megoldás, párszáz forintból megvan.
Itt írtam róla és. linkeltem képeket.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
bruxelles
tag
Megcsináltam, sajnos nem működött. Megvárom a 4.4-et aztán ha akkor se lesz jó reset.Köszönöm a segítseget!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Criton #28465 üzenetére
Igen arról ! de szerintem az Opera Mobile Classic sokkal jobb !
Alkalmazások / Öszes / Chrome / Frissítések Eltávolítása / majd Letiltás !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
válasz petipetya #28453 üzenetére
Nem ,csak az ES exlporert javasolja a vágólap törlésére.
(#28459) Integra: az a helyzet, hogy az összes neves tech portál csak pletyka alapján közölt specifikációt, ill. előkerült egy félkész szervizes füzet is, amire azért nem lehet alapozni, mert több bizonyítottan hamis info volt benne, így nem lehet tudni, mi igaz belőle. De ettől függetlenül még lehet, hogy tényleg 2300-as akku lesz benne.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
janosibaja
őstag
Tud valaki egy jól működő makró fotó appot ajánlani, amivel mondjuk 5 cm-ről tudok fotókat csinálni?
Próbáltam a saját kamera appal, meg az amúgy jól működő ProCapture-rel, de szemcsés vacak képet készít közelről Nexussal mindkettő. -
petipetya
nagyúr
válasz bruxelles #28456 üzenetére
Lényegében ezeket kell megtenned. Kérdés, hogy használ -e, mert például a gyári recoveryben nincs fixed permission menüpont. Azért egy próbát megér:
- Kapcsold ki a telefont.
- Nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot, majd nyomd be a power gombot és ezeket egyszerre tartsd lenyomva, amíg meg nem jelenik a kibelezett robot.
a hangerő gombokkal lapozz el a a "recovery mode" szóig, majd nyomd be a power gombot.
- Most megjelenik egy kisebb kibelezett robot, a hasában egy véres háromszöggel, amiben egy felkiáltójelet látsz.
- Itt jön a szopatós rész, mert ekkor a hangerő fel+power gombokat egyszerre kell lenyomni gyorsan, hogy tovább tudj lépni.
- Bejön egy szöveges rész, ahol a hangerő gombokkal a "wipe cache partition" menüre kell állnod, majd a power gombbal kiválasztani. 1-2 mp alatt lefut.
- Utána a a hangerő gombokkal a "reboot system now" menüre kell állnod, majd a power gombbal kiválasztani.Az ES-nél már elboldogulsz egyedül is.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
cirx
senior tag
Keves Nexus 4 fórumozók!
Tudom, hogy én leszek az "x"edik aki rákérdez ugyanazokra a dolgokra, de nézzétek el nekem, hogy több mint 28000 hozzászólást nem akarok átolvasni!Első kérdésem:
Vannak e még komolyabb széria hibák amit eddig a Google-nek nem sikerült kijavítani?
(Gondolok itt a kijelző érintési problémára, és a túlmelegedésre)
Ha jól hallottam létezik egy Second Edition a mobilból, ha igen miként tudom csekkolni a boltban?
Hogy áll a gép a stabilitással, random fagyások újraindulások mennyire jellemzőek a N4-re?S23 GREEN
-
bruxelles
tag
Sziasztok! Azt vettem eszre hogy nehany napja barmilyen appbol szoveget akarok kimasolni bezar. Eloszor azt hittem csak a viber csinalja de chrome is es masik bongeszo is. Messenger es meg sorolhatnam.. Valaki tapasztalt hasonlot?
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
Hmm...Ha recovery-ben csinálsz egy sima SD kártya törlést, az olyan, minta full wipe-t nyomnál a telefonnak.Nem értem hogy miért? A system-hez mi köze van?
Holnapkészítést vállalok.
-
Pompi
MODERÁTOR
Bitang gyors lett a most frissült Next Browserben a lapok betöltése, aki még nem tette próbálja ki
Feel Good Inc.
-
cynric
tag
Létezik olyan alkalmazás, ami root nélkül is tud app adatokat(pl játékok állásai) backupolni? Bocsi a kezdő kérdésért.
Válaszotokat előre is köszönöm!
7lövetű konyhakés
-
mihione
őstag
válasz Integra #28348 üzenetére
Koszonjuk megmondo kapitany,kerlek meselj meg!
Ez a hasonlat elegge ferdites csak hogy a te szavaiddal eljek hogy jon ossze a 2G meg a fele akkora funkcio kihasznaltsag,jol kikalkulaltad a sajat kis kepleteddel,gratulalok hozza!Ha csucshardvert veszel akkor remelem fullos 3D jatekokkal jatszol rajta egesz nap, mert hat minek a v8 ha ugysem hajtod meg?!
Ja es ilyen egy igenytelen paraszt homescreenje aki nem hasznal 3g-t a lassitot netre mert nincs ertelme.Valoban rettento igenytelen
En tudom nekem mi mit er meg,nem kell a tanacsod foleg nem ebben a primitiv formaban!Az lesz a legjobb ha nyitsz egy sajat gyarat ahol megcsinalod magadnak a sajat elit kis telefonod ugyis akkora majer vagy!
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
-
NTonee
veterán
válasz cyberkind #28424 üzenetére
itt még nem láttam olyan hsz-t, ahol azt írta volna bárki is, hogy kiválóan működik. El kell felejteni a microsoft termékeit, ennyi.
az újraindítás pedig csak rajtad áll. Valaki szerint tök felesleges. Én is úgy szoktam, ahogy ßrainiac. Ha valami nem úgy működik épp, ahogy azt megszoktam, akkor reboot és ismét minden szép és jó.[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Azert az LG-nek meg sokat kell gyurnia, hogy a gyari softja jo legyen. Felteszem, hogy meg a G2 is lehetne jobb, ha nem az lenne rajta. Na de majd meglatjuk a Nexus 5-tel ^^
Mas: ma skype-oltam rajta eloszor, borzalmasan megy rajta. Ezzel kapcsolatban van barmi info? Eddigi telokon tokeletesen ment, itt darabos a kep, es folyamatosan valtogatja 4:3 es 16:9 kozott a keparanyt. Ketszer meg is szakadt, egyszer pedig ujraindult kozben a telo, ami mas teren atomstabil egyebkent. Mindekozben 1.4GB szabad ramom volt, igy ezt nem tudom hova tenni.
Nexus 5, nagyon varlak mar
TayRol: na ezt nem vettem eszre meg h ki lett targyalva. Bar nem egy nagy durranas a progi, azert az eddigi teloimon soha nem volt teljesitmenybeli gond. Meg a galaxy nexuson is jol ment, ott a hanggal volt csak gond. G Pro es Note 2-n mondjuk teljesen jol muzsikalt.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
-
Criton
veterán
Hol tudom azt megnézni, hogy melyik alkalmazás használta utoljára a GPSt?
-
Viper26
nagyúr
További sok sikert, minden jót, és szuper 4.4-et Mindenkinek!
Váltottam, kedden érkezik az utód, de néha benézek majd.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
w333
félisten
válasz vicamuso #28407 üzenetére
Total Commander > Beállítások > Általános Beállítások > Képernyő > Fájlablak > itt be kell pipálni a "Szülő mappa megjelenítése [...] a gyökér mappában is" részt.
Ezután a Total Comander két fájlablakában legfölül megjelenik a [...] jel amire ha rákattintasz láthatóak lesznek a fizikai meghajtók C:, D:, E: és végül a Nexus 4iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
vicamuso
tag
sziasztok.
a kérédésem ha rá dugom usb-n a telefont, a total commander bár látja a cserélhető lemezként, de nem tudok rá másolni stb.... hogy lehetne ezt megoldani ha meglehet.
windows-os felületen működik látja a windows hogy nexus 4. köszi
-
Criton
veterán
na, ma sikeresen kiesett a kezemből a telefon (az elmúlt két évben még egyszer sem esett ki készülék a kezemből, na meg múltkor egy nagyon görbe este alatt sem esett ki , főleg, hogy minden ismerősöm tapizta/megnézte a telefont, és mindenkinek nagyon tetszett- S4 tulaj rögtön váltani akar ) egy kicsit megállt bennem a vér, aztán lámpa alatt jobban megnézve, egy darab karc sincs, az oldalán meg szintén semmi
[ Szerkesztve ]
-
ordogl
tag
-
assemble
addikt
válasz Integra #28384 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy legkozelebb inkabb csak ird meg hogy ne is probalkozzak veled ertelmesen vitatkozni, mert nyilvanvaloan nem megy, es akkor kevesbe rombolod le rolad velt kepet.
Nyilvanvaloan vagy semmit nem ertettel meg abbol amit irtam, vagy csak ugy csinalsz, de a gond nem is ezzel van. A gond azzal van, hogy te vadolsz meg ferditessel es onigazolassal (mikozben nem gondolnam, hogy barmelyikre is raszolgaltam volna), utana pedig semmi mast nem csinalsz, mint amikkel te magad megvadoltal, hozzaadva pedig szemelyeskedsz, tovabba tenykent jelentesz ki hamis dolgokat (ersd: hazudsz) rolam, mikozben nyilvanvaloan semmit nem tudsz rolam.Ennek a kommentednek a szemelyeskedes tartalma szerintem onmagaban a forum szabalyaiba utkozik, es retorzioval buntetheto. De ami a megnagyobb baj vele, hogy ezen a forumon nem ilyen szinvonalhoz szoktam, ez a stilus, es a szint egyszeruen meltatlan egy ilyen szakmaibb helyen. Ennek megfeleloen erdemben nem is reagalok ra, mert azzal en is csak a szinvonal rontasaban vennek reszt. Nem fogok arulkodni sem, csak ha folytatod.
Ez remelem tiszta.
Egyebkent tenyleg javaslom hogy olvasd el megegyszer a hsz-emet amire valaszoltal, mert tenyleg az az erzesem hogy egyszeruen nem ertetted meg. Es remelem azt is eszreveszed, hogy csak a temarol erveltem, nem tamadtalak teged, nem szemelyeskedtem. Ahogy egy normalis, szakmai vitanak ki kellene neznie. Csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest