- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz werszomjas #28192 üzenetére
Akkor tényleg igaz lehet a pletyka hogy gyártásban marad a 4-es?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
zlatan77
aktív tag
Egy ismerősöm most akar nexus4-et venni.
S3 van neki is most.
Szeretnék érdeklődni, hogy akinek mind a kettő telefonja volt már mi a véleménye a kamera és a zenei képességek terén? -
zsoltiz
aktív tag
"Breaking: 16GB Nexus 5 listed on the Google Play Store with a $349 price
2Ez euróban is nagyon jó ár, német ismerősömet mozgósítom azt hiszem."Euróban biztos nem ennyi lesz, emlékezzünk csak a nexus4 árakra. Az USA ár is nettó ár, a 350 dollárt nyugodtan felkerekítheted 400-ra (mert jön rá adó + szállítási költség), ennyiért fognak kint hozzájutni az emberek. EU-ban szerintem nem lesz 400 Euro alatt a 16GB-os. 100e Ft alatt csak az ússza meg, aki USA-ból hozatja be privát úton.
[ Szerkesztve ]
-
papi77
addikt
-
werszomjas
addikt
UK Play oldalon meg kint van még a Nexus 4, az "Elfogyott" felirat helyett viszont már "Coming soon"-t írnak alatta
üdv
-
Criton
veterán
Hol kirakja a Google a N5-t, hol nem.... ezt már komolyan direkt csinálják
-
ßrainiac
addikt
Uuuu.. Haver amcsi nagynenjet mar mozgositjuk is xD
Oriasi!
Ez vmi bug lehetett hogy kikerult, vagymi?
-
Bilux
veterán
Breaking: 16GB Nexus 5 listed on the Google Play Store with a $349 price
Ez euróban is nagyon jó ár, német ismerősömet mozgósítom azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Zenelejátszó progit milyet ajánlanátok ?
-
cyberkind
félisten
válasz Integra #28173 üzenetére
Akkor vagy veszek olyan alkalmazást, vagy leveszem a "főhangot" vagy mi az, és akkor úgy csöndbe lesz, igaz ?
Egyébként hasonlóra gondoltam, de együtt tudok élni ezzel a "nagy nélkülözéssel" .(#28175) Integra
Szerintem akkor bekapcsolom az állandó rezgést, és ha le is veszem a hangot, még rezegni fog, ami tökéletes .[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Létezik ebben a készülékben olyan hogy néma mód/profil ?
Vagy hogy kell megoldani azt ha nem akarom hogy hangoskodjon ha valami jön, csak rezegjen ? -
barnam_
nagyúr
válasz assemble #28148 üzenetére
Nemrég próbáltam. Elég lassú, és kevés funkció van benne, inkább csak érdekességnek jó. Fel lehet tenni Android mellé is: [link]
Igazából azért csalódás kicsit, mert innen nézve fényévekre van attól a koncepciótól, miszerint a telefont dokkolóba helyezve a rendszer egy Desktop Ubuntu funkcionalitását tudná...
-
mrdavid
aktív tag
Jó estét! Valaki nem tud nekem meghívot küldeni Aviatehez?
Köszönném:-P
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
mm89
őstag
válasz ananasz1 #28111 üzenetére
Szia!
Gondolom ez is ugyanaz a kínai cucc belülről mint a többi, úgyhogy valószínűleg amit én linkeltem az is jó lesz
Na majd látjuk, ha holnap meglesz a teló, akkor rendelek hozzá egyet.
Arról tud valaki valamit, hogy ez mennyire káros a telefonnak, mármint ez a fajta töltési eljárás?
Szerintem csak nem nagyon, különben minek találták volna ki?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
dombila
senior tag
válasz assemble #28148 üzenetére
Hááát a linkelt Ubuntu leírás szerint:
Ubuntu for phones is intended to be used for development and evaluation purposes only. It is an early release that can potentially brick your device. It does not provide all of the features and services of a retail phone and cannot replace your current handset. This is the first release of Ubuntu for phones and it will continue to evolve quickly
azaz kb.:
Az Ubuntu for phones-t fejlesztői és értékelési célokra szánjuk. Ez egy korai kiadás, amely akár téglásíthatja is a készüléket. Nem nyújtja egy kereskedelmi forgalomban kapható készülék minden tudását és szolgáltatását, és nem tudja helyettesíteni a jelenlegi eszközöd. Ez az első kiadása az Ubuntu for phones-nak és gyorsan fog fejlődni.Ez alapján nem sokat várnék tőle. Talán majd jövőre, vagy 2015-re...
Az egyel korábbi kiadást NewmanHD kipróbálta a mélyvíz topikban, eléggé rossz véleménnyel volt róla.
-
Atish19
őstag
Aki használ esetleg vezeték nélküli töltőt és tudna válaszolni pár kérdésemre az legyen szíves dobjon egy pm-et
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Mi hír van az új Nexus 5 felől?
Van már valahol hivatalos specifikáció?Androidos Outlookból küldve
-
-
FearTomi
őstag
a leglogikusabb az lenne, ha kijelezné azt, hogy elküldés előtt figyelmeztet, hogy ez most fizetős lesz, amúgy én is ezért kapcsoltam ki anno, mert vagy 10 sms-t küldtem úgy, hogy azt hittem, hogy neten megy...
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
twine
veterán
válasz FearTomi #28156 üzenetére
Azért nagyon remélem, hogy megfelelően lehet majd "paraméterezni" a dolgot, és nem ö fogja helyettem eldönteni mikor küld "fizetős" sms-t, és mikor hangouts-t mert az első verziója valami csapni való volt,, de legalább nem az én pénztárcám kontójára "beta teszteltek"....így leszrtam....Most viszont azért érdekel a dolog...akár még jó is lehet,, csak tudjam a "kezemben tartani", mit, mikor, hogyan küld...
-
veterán
válasz Integra #28152 üzenetére
már kb 4szer rendeltem kínából ingyen postával, eddig egy nem érkezett meg, havernak gopro tartó. írtam a supportnak küld még egyet, csak ne minuszoljam le jó arc
de ez másik eladó voltॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Bilux
veterán
-
Criton
veterán
válasz Integra #28152 üzenetére
itthon is kapható ahogy nézem, de laza 3-4ezerrel többet kérnek el érte... most már tetszik nekem is...
nekem suzuki swift II 2009-van, és ott a szélvédő elég messze van, azért volt a választásom a belkin.
De amit most itt mondtok, ez a Suzuki műszerfalára pont jó lenne... -
Integra
titán
haha, pont tőle rendeltem én is
jah, vicces, hogy ez ingyen, pedig van mérete a doboznak, rendeltem a t61-hez egy teljes készlet pót csavart, érted, kis zacsi az egész, és 6 dollár szállítás volt.. a csavarok meg 1e ft..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
assemble
addikt
Megjelent a stabilnak mondott Ubuntu (13.10) Nexus 4-re es Galaxy Nexus-ra. [link]
Az elso verziokrol nem sok jot hallottam, kivancsi vagyok azota mennyit sikerult csiszolni rajta, es tenyleg stabil-eValaki probalta/probalja?
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Integra #28139 üzenetére
befér simán. nézd meg a postot amire válaszoltam, ott van kép, szép nagyra nyílik a szája.
Nekem is a 6genben ívelt eléggé a műszerfal, de megtalálta a helyét és rácuppant keményen
jaszy76: na majd azt a megoldást is kipróbálom ha videózni akarok
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
a dension-om betettem a dobozába, nem használom, mert nem fér bele az n4
jó lenne valami kultúrált másik tartó, ez egész jónak tűnik, amit vettél. na meg nagy kérdés, hogy nálam is hova tapad fel a kezem ügyében, mert eléggé hajlított a műszerfalam teteje szilikon tokkal is befér közé?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Exogear Exomount 2 tapasztalat.
2 hete van meg, azóta használom is.minden gond nélkül feltapadt a műszerfalra, kicsit érdes, de jól tapad.
a telefont tartja mint a fene, egyszer nem esett ki eddig. nyomkodni is lehet a telefont, nem esik ki.eddig két hátrányt fedeztem fel.
két kéz kell ki-be rakáshoz, a kialakítása miatt.
videofelvétel alatt eléggé rázkódik. VIDEOszerk: ja és a lényeg, hogy nem bántam meg, nekem megfelel
nem a rázkódás részeszerk2:
Criton: szélvédőre nem akartam. az már messze lenne a kezemnek. közel akartam tudni magamhoz, ez meg pont ideális távolságra van[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
KillBorn
senior tag
válasz forintuser #28134 üzenetére
csak kis update lesz
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Medellin23
tag
Sziasztok!
Használom az asztali chrome-ot, ahol ki van kapcsolva az angol nyelvű szövegek lefordítása /soha/, majd használom a nexus-on, utána megint asztalon és kidobja lefordítsa-e az angol nyelvű..., rámegyek hogy soha, és ez addig soha míg mobilon nem használom megint a chrome-ot. van valami opció hogy a soha az soha maradjon? köszönöm! -
FearTomi
őstag
válasz próbakocka #28125 üzenetére
Még páran csináljatok ilyen képet, nem elég elcsépelt még
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
assemble
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz próbakocka #28125 üzenetére
Ahah!
En ezt annak idejen egy icecream sandwich-el csinaltam ezt meg
-
próbakocka
senior tag
Nem kellett megvárni a 28.-át .... megjött OTA-n:
Az én Nexus 4-emen már KitKat van!
(special thx for Ádám, aki szintén egy N4-el fotózta ...)
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
SamS20
senior tag
válasz Steelheart2 #28088 üzenetére
Tudtommal nincs talán fakobb a színe mint egy amolednek napos időben jobban látod az ipst, az amolednek meg jobb a feketeje és erősebbek a színei
-
Slukkica
őstag
Elkezdtem egy rom összehasonlító táblázatot készíteni.
Szeretném ha segítenétek nekem, persze akinek van kedveHa olyan rom-ot használ valaki ami nincs benne vagy régi adat szerepel a táblázatba akkor legyetek szívesek nekem elküldeni a méréseket és tulajdonságokat hogy bele írhassam. Köszönöm
Lehet sokaknak segíthet a rom választásban
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
w333
félisten
-
C.Brigante
veterán
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
ananasz1
tag
válasz Tibro5 #28099 üzenetére
Sziasztok,
Én ezt a töltőt rendeltem meg, ragyogóan teljesít. A munkahelyemen használom, mert gyakran el kell mennem az asztalomtól és nem akartam kábellel vacakolni. 3-3 és fél óra alatt feltölti a telefont, semmi gond nincs vele.It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
-
mm89
őstag
válasz Integra #28101 üzenetére
Az jó!
Most a mediában 140, állítólag leakciózzák ha kijön az 5-ös. Kérdés hogy mennyi lesz belőle, mert már most is nehezen kapni.
Speedshopon csak 8gb-os van most, 106 ért.(#28099) Tibro5
jah, csak én is tartok tőle egy kicsit...
A telefonban tud kárt tenni egy ilyen töltő?[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Criton
veterán
Ha a picassaról állítok be egy fényképet háttérképnek, akkor az a kép hova lesz mentve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest