- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz Kunsztler #38855 üzenetére
azért ez igy erös
ha csak a teszteket és specifikáciot nézem
valoban jobb n4 nél
és olyan szempontbol van értelme a cserének hogy anyagilag igy jobban kijöhet az ember
mintha kihagy 1 szériát akkor a difi nagyobbén pl szivesen cserélnék n5re ha csak a tudást és kinézetett veszem
de a méret miatt nem fogok
nem akarok már nagyobb telefont -
Scooter74
őstag
válasz Kunsztler #38773 üzenetére
A hiba az ön készülékében van!
Nekem minden klappul müxik 4.4.2- Dalvik alatt.
Hétvégén akarok FR-t csinálni és ART-ra lépni!De látom a Nexus 5 topikban nem igen akarnak válaszolni neked!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Kunsztler #38755 üzenetére
Nálam működik mindkettő. 4.2.2 ART.
Más: Kipróbáltam az AirDroid-ot. Hát egy álom így kezelni a dolgokat....
Bár ezen a telefonon minden álom,pár napja van meg,de nem bántam meg,hogy ezt vettem....Olvasom a kommenteket a Play áruházban a játékoknál. Így sz.r,úgy f.s,akad,szaggat,el sem indul írják sok játékhoz. Én meg csak letöltöm,elindítom és nem értem miért rinyálnak ennyit............
"Nincs megállás"
-
Benex
senior tag
válasz Kunsztler #37389 üzenetére
Volt a kezemben nexus 5 , oké kinézetben nagyon szép (öszintén elgondolkoztam a cserén csak a külső miatt , annyira szép/tetszik) de sebességben kb ugyan az mint a nexus 4. Semmivel sem gyosabb (kb 10-15 percig próbáltam). Szvsz nem éri meg a csere, de ez mindenkinek a maga dolga.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #30249 üzenetére
majd te megmondod mi legyen az emberek véleménye? ok hallgatunk mester....
"Fikázásról" szó sem volt abban a topicban...pusztán vélemény formálásról...nagyon nagy különbség
Neked pedig az volt a véleményed a videóról hogy "nem rossz", még mielőtt megtudtad volna ,hogy nem szedték le a fóliát...azért megengeded hogy ezek után kicsit szkeptikus legyek a véleményeddel kapcsolatban ?
Ráadásul senki nem is akarta meggyőzni a másikat arról hogy jó, vagy sem...egyszerűen nem is értem ezt a hangvételt amit itt most megütöttél...[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz Kunsztler #29169 üzenetére
Ez elég gyenge Ilyen visszaszámolás elméletek voltak már 21-ére is, 7,6,5,4 ig elmentünk, de a maradék kimaradt
Viszont ennél sokkal egyértelműbb postok voltak korábban, amik mind 28adikát hirdették.
Az egyik a "This is it" post volt, a másik az "Everybody dance now!" volt. Ha jól emlékszem, mindkettő 28-ára utal, ráadásul a tweet szövege az volt, hogy "Look for the signs"
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Kunsztler #27894 üzenetére
Azt nem tudom, mert 4.2 kb. fél percig volt rajta, aztán rögtön 4.3 lett, de állítólag a gombképek javultak. Nekem amúgy 3-ból 1 használhatóan sikerül (mindenből kettőt lövök), és nappal, mint pl. a leveles képek (utóbbinál vaku is volt) a Nexus 4 remekül teljesít. Sötétben viszont bizony elvérzik. Ez nappali kép.
-
MartOOn
addikt
válasz Kunsztler #8878 üzenetére
de. 2 kép erejeig majd osszeomlott... leszedtem a staywithme-t most jo... remelem az is marad. sztem egyszerre akartak a ket kamerat hasznalni... ugye en fenykepeztem volna a staywithme meg "ramnézett" hogy nezem-e a kijelzot... sztem...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Kunsztler #8625 üzenetére
Tudom. De hiába is mondanám, hogy jobban jártál így, úgy sem fogadod el, mint érvet. Te is pontosan tudod, hogy a szabályzat nem dísznek van ott a helyén! Nem én hoztam azokat a szabályokat, nem is feltétlen értek velük egyet, de ettől még léteznek. Sajnos pont én jártam erre, vagy éppen szerencsére, mert ha egy tényleges joggal bíró moderátor kap rajta, lehet nem úszod meg ennyivel...
--------------------Ezt az "irkálsz marhaságokat" kifejtenéd bővebben? Szerintem nem írtam semmi marhaságot...
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #8442 üzenetére
mert a maps-ra épül egy csomó google szolgáltatás...
CSak szimplán nem tudod kipöckölni,,,mert újra indul...(úgy tudom)
Pár hónapja nagyon sokat foglalkoztak ezzel a témával az Android app topicban....
Személyes véleményem hogy nem hiszem hogy ha tiltanád,/fagyasztanád őket "örökre",,olyan rengeteg aksiidőt nyernél vele,,,,valamennyit biztosan,,de nem hiszem, hogy szignifikáns különbséget tapasztalnálAz "aktualitásokról" nem tudok semmit,,,(azon kívül hogy olvasgatom néha),,,"kérem kapcsojja ki"
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz Kunsztler #7821 üzenetére
Ez a videó túl szép hogy igaz legyen
Videó alatt ott a link http //www.androidcentral.com/android-advanced-usb-otg-nexus-4
Itt már kicsit máshogy van ez megoldva mármint a pendriveos csatlakozás konkrétan külsű táp kell neki na meg Franco's kernel.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #7656 üzenetére
Talán, mert a lehetőségek tágabbak mint a gyári felületeken,,,
Lehet hogy valakinek az bejön,,,nem akarom leszólni az alkalmazást, mert tényleg "többet tud", mint bármely gyári,,,de részemről
Nem rosz,,nem rosz,,,(de nem is jó )de nem tapasztaltam azt a csodát amit vártam az infók alapján(#7658) crhis86 : Faja
És akkor jól értem, hogy ugyanezt a gyári alkalmazással nem tudtad elérni?
Ha ez így van,,akkor neked érdemes volt megvenned
Pont ezért hangsúlyoztam hogy "részemről",,,mert sokan szeretik....[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Kunsztler #7649 üzenetére
én megvettem,(annó akciós volt, fillérekért vásároltam) de az istenért nem tudok hozzá szokni,,,még az első napokban feldobtam a Nexusra is,,,de hamar töröltem,,valamiért számomra "utálatos",
Samun,HTC-n, és Nexuson is a gyári appokkal próbálom kihozni amit lehet...
"Zsebből tüzelve " eddig még egyik márkánál sem tapasztaltam szignifikáns különbséget a "gyári fotó " és a Zoom fx-el lőtt képek között....(#7654) RigoJancsi:
"trollJancsi",,miért van az az érzésem ,hogy te hiszel a reinkarnációban?Szerk:
Persze ha tényleg igaz amit mondasz,,elnézést,,és sajnálom, hogy egy pár napos készüléket így hazavágtál[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
válasz Kunsztler #7641 üzenetére
És nem próbálgattatok ki más kameraprogramokat?
Engem mondjuk hidegen hagy ez a kamera mizéria ,de persze van aki erre ugrik.Sokkal inkább ráugranék egy combosabb akku-ra.Azért ha el kezdem használni akkor nem birja ki az 1 napot sajna ,de hát azért van hogy használjuk.
Nem is tudom mit hozhat még egy combosabb proci? Mert ezt sem tudom megröccenteni.Talán majd az 5.0 igen de addigra milyen appok lesznek már ?
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz Kunsztler #7626 üzenetére
Hát igen, amikor valaki megkérdezi, hogy van e valami gyári hibája a telefonnak, akkor mindig azt válaszolom, hogy igen, a kamera. Amúgy még mindig meg vagyok győződve róla, hogy a szoftver a szar, amit aláraktak...
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
mcsabi84
senior tag
válasz Kunsztler #7626 üzenetére
Nem is igazán értem a versenyeztetés lényegét. Eleve nem ugyanaz az árkategória, sőt a nexus kb fele annyiba kerül mint bármelyik ezek közül (leszámítva persze a GS3-at, bár az is még pár ezerrel drágább). Ha a N4 is erre az árkategóriára lett volna belőve nem ilyen paraméterekkel érkezik.
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
válasz Kunsztler #7193 üzenetére
2gb memoria mellett en ezen nem stresszelnek
Swiftkey tudtommal tud magyarul "flowolni" bar en nem hasznaltam soha. A programot pedig csak ajanlani tudom.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
rum-cajsz
őstag
válasz Kunsztler #6584 üzenetére
Állítólag igen. De ha Írországba leszel, onnan már csak USA visszaküldéssel intézheted. Ha ettől eltérő információid lesznek írd le bátran ide, szívesen fogadjuk.
Mellékesen: ehhez az infóhoz elég lett volna lenyitnod a téma összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest