- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
Sziasztok! Mától én is más vizekre evezek, de maradok a gyártónál. G3 lett az N4 utóda.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Váltott innen valaki LG G3-ra? Ha igen, mik a tapasztalatok? Üzemidőben gyengébb a G3? Mennyire gördülékeny G3 alatt a Lollipop?
-
David3
őstag
válasz C.Brigante #56454 üzenetére
Vegyesek az érzéseim az 5.0.1-gyel kapcsolatban.
Úgy összességében, mintha gyorsabb lett volna a telefon (Nexus 7 alatt viszont tuti, hogy gyorsabb a rendszer).
5.0-hoz képest sok változást érdemben nem tudnék mondani, bár nyilván nem véletlenül adták ki a frissítést. 5.0.1-re OTA-val frissítettem (5.0-ra factory image-ből), szerintem érdemes kivárni jelen esetben az OTA-t.
-
David3
őstag
Tegnap este megjött OTA-n az 5.0.1, elég fura, hogy csak 16.7 MB volt a csomag... kicsit többet vártam. : ) Bár, gondolom csak apró hibajavítások voltak, mert sok változást nem vettem észre...
-
David3
őstag
válasz fokukac #56290 üzenetére
Érdekes, kíváncsi vagyok mitől lehet ez a szórás. Régebben (legalábbis bada rendszer alatt) régiókódok alapján jöttek a frissítések, nem tudom Android alatt miként működhet ez most. Fura, hogy ennyire véletlenszerűen kapják meg a felhasználók a frissítést, még egy-egy adott országon belül is.
-
David3
őstag
Valaki kapott már OTA-n keresztül 5.0.1-es frissítést? Nexus 7-emre már múlt hét előtti héten megjött, tegnap láttam kiadták N5-re is, hamarosan gondolom mi is megkapjuk...
-
David3
őstag
válasz Bambalazs #55327 üzenetére
Hogy tanúsítsam, tényleg nem kell mobilnet, de tud fura dolgokat művelni... pl, voltam Milánóban, a kép szerint még csak Brescia-ig se mentünk, illetve amikor mentem le Szombathelyre Győrből, légvonalban mutatja... viszont amikor hazamentem Keszthelyre, azt szépen mutatta, hogy pontosan merre mentem. Érdekes.
-
David3
őstag
Bár nem ismertem személyesen, de nyugodjon békében!
Szörnyű mik vannak... sajnos mindegy, hogy ki hibájából történik az ilyen. : ( Nekem a munkatársam a múlt hét közepén járt így, csak ők 4-en voltak a családdal, hazafelé tartottak, amikor egy idióta előzött, lehúzódni már nem tudtak, és telibe trafálta egymást a két autó... és mind a négyen horzsolásokkal szálltak ki a kocsiból... ott ők újraszülettek.
-
David3
őstag
válasz Diamond500 #55198 üzenetére
Köszi szépen, petipetya, Neked is! Akkor bele is vágok...
-
David3
őstag
Srácok, nem kifejezetten Nexus 4-hez kapcsolódik, de... szóval ha megveszem a Nova Launcher Prime-ot N4-re, akkor Nexus 7-en is tudom használni a teljes verziót? Ergo egy vásárlással több eszközre is használhatom? Illetve még a PlayerPro lenne az, amit szeretnék megvenni, a kérdés itt is ugyanaz.
-
David3
őstag
Na, most találtam még egy érdekesség. Szóval 4.4 alatt lehetett törölni a híváslistáról egy-egy adott telefonszámot. Most úgy tűnik, hogy nem megy. Valakinek sikerült esetleg rájönnie, hogy miként lehet törölni?
-
David3
őstag
Szóval belefutottam én is az első 5.0-ás hibába... erre van megoldás? Újraindítás talán?
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz fokukac #54661 üzenetére
Power toogles-t használom én is, az eddig megszokott 3G kapcsolóm helyett egy másik kapcsolót kellett beraknom, hogy tudjam ki-bekapcsolni a mobilnetemet. Nekem most nem rakja ki lezárt képernyőre, és szerencsére az értesítési sávba sincs ott (már)... szerencsére ezeket ki-be lehet kapcsolni (mármint, hogy mutassa/rögzítse vagy se).
Apropó!
Használja valaki közületek a Firefox sync-et? Nekem valamiért nem akarja rendesen szinkronizálni az asztali FF-os könyvjelzőket. Egyszerűen a táblagépen megtalálható előzményeket tudta csak szinkronizálni a telefonom, pedig beállítottam mindent rajta... erre esetleg tudtok megoldást?
-
David3
őstag
Sziasztok!
Korábban olvastam másnál is ezt a felkiáltójeles problémát. Szóval a mai napon felraktam én is az 5.0-át, és nekem is megjelent. Ha nincs net (WiFi vagy mobilnet), akkor egyből kirakja a térerőikonba a kis fehér felkiáltójelet. Erre nem született valami megoldás? Engem nagyon zavar...
-
David3
őstag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy se telefonnal, se táblagéppel nem tud WiFi-re csatlakozni? Laptop egyből csatlakozott rá (ahogy megadtam a jelszót), de telefonnal (Nexus 4) és táblagéppel (Nexus 7) se tudtam rácsatlakozni (pedig jó jelszót adtam meg).
Mi lehet a hiba?
-
David3
őstag
Sziasztok!
Erre (#50576) valaki nem tudna nekem választ adni?
-
David3
őstag
Sziasztok!
Arra van valakinek valami tippje, hogy a tárcsázóban hogyan tudom cserélni a képeket? Egyszer még régebben szinkronizálta a Facebook-kal őket, de azóta semmi sem változik, az új névjegyeknél pedig nem frissíti a fotókat. Mitől lehet ez?
A beállításokban próbáltam újra-szinkronizálni, de nem működött...
-
David3
őstag
Tegnap éjjel egy újraindítás után egyből felajánlotta végre a 4.4.3-as rendszert, nagyjából 20-25 perc alatt fel is rakta szépen, azóta szépen megy.
Valami dizájnbeli változás történt a névjegyeken kívül?
-
David3
őstag
Oh, igen, megvan, köszi a srácok!
Ha már itt vagyok, akkor már szeretném is ajánlani az új Firefox böngészőt, szerintem az új frissítéssel egészen elképesztő lett (le is váltotta a Dolphin-t, és ez itt a reklám helye ). Az asztali 29-es FF-szal remekül lehet szinkronizálni, tényleg csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Ha már felhoztátok a Facebook-os alkalmazást... amúgy is akartam kérdezni, de talán most leszek a legaktuálisabb: szóval az előző verziós FB alkalmazásoknál be tudtam állítani, hogy a legfrissebb vagy a legnépszerűbb bejegyzéseket jelenítse meg. Ezt viszont most nem találom sehol sem. Van erre valami beállítási lehetőség?
-
David3
őstag
Nem tudom innen ki használja a Be-on-road navigációt, de frissültek az OpenStreetMap (OSM) térképek, 2014Q1-re.
-
David3
őstag
Észrevettétek, hogy a PartNeroGSM-nél ismét drágább lett a Nexus 4? Most megint 87.000 Ft (ennyiért vettem tavaly ősszel én is), azóta már volt 83.000 és 77.000 (azt hiszem).
Lehetséges, hogy a készletfogyás és/vagy a hatalmas kereslet miatt emeltek árat?
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz #27813376 #42493 üzenetére
A Powert Toogles- alkalmazást használom erre. Rengeteg más egyéb beállítási lehetőség. Annyi hátránya van viszont, hogy a százalékos kijelzést nem az akksi mellé jobb oldalra, hanem a status bar bal oldalára teszi.
catroot: Szerintem benyomódott a zsebedben a be/kikapcsológomb, azért nyomott újraindítást. Ilyet egyébként még nem tapasztaltam...
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz johnny23 #39592 üzenetére
PlayerPro mindenképp. Rengeteg beállítási lehetőség, plusz van hangszínszabályzó is. Előtte viszont le kell tölteni a DSP pack-et hozzá.
(#39603) agszabv: Érdekes, nem értem akkor mi lehet a probléma. Azért én egy teljes visszaállítást megpróbálnék, esetleg egy szoftverfrissítést is, hátha valami gubanc akadt a letöltéskor/frissítéskor.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Minőségi flip tokot keresek!
Akinek van olyan eladó flip tokja Nexus 4-re mint EZ, az legyen kedves és írjon már egy PÜ-t, hogy mennyiért válna meg tőle. : )
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Áttértem én is ART-ra, egyelőre, amiket tapasztaltam, hogy rendszerindulásnál a widgeteket lassabban tölti be. Az alkalmazások indulásánál nem vettem észre különbséget. Talán még annyi, hogy az első felállás után kicsit döcögött az egész, de mostanra már egész vállalható a sebessége.
-
David3
őstag
Itt van egy cikk, ami részletesen leirja, hogy mik az újdonságok a 4.2.2 esetében: http://www.androidpolice.com/2013/12/13/whats-really-new-in-android-4-4-2/
Ah, nem tudok telóról linket bemásolni... : (
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Na, nekem OTA-n megjött a 4.4.2.
-
David3
őstag
válasz pepe091 #36883 üzenetére
Azta, már meg is érkezett a 4.4.1-es frissítés. Igaz még egyelőre nem OTA-n, de szerintem hamarosan így vagy úgy meg fog érkezni. : )
-
David3
őstag
-
David3
őstag
válasz eladogeppc #35431 üzenetére
Köszi, ezt el is mentem, még jól jöhet egyszer. : ) Ilyen szervizkódok vannak még esetleg?
-
David3
őstag
Na, most így nézünk ki...
Sikerült állítgatnom végre így 4.4 alatt a dolgokat, és a 2.3-as Nova is fent van... : )
[ Szerkesztve ]
-
-
David3
őstag
Próbáltam ma is ezt a google szolgáltatások keretrendszer leállítós dolgot, de se Nexus 4, se Nexus 7 (2013) nem mutatott frissítést. : (
-
David3
őstag
válasz petipetya #33661 üzenetére
Mindegy, nem siettetem a dolgokat. Amúgy is úgy terveztem, hogy megvárom az első reakciókat, hogy milyen lett a 4.4, mire kijön OTA-n keresztül, addig minden hibája ismert lesz a rendszernek (talán addigra javítják is...), no meg az is jó lenne, ha a Nova launcher nem béta lenne, hanem átlépne végleges kiadásba. : )
-
David3
őstag
Aki hozzám hasonlóan az OTA frissítésre vár, annak kissé rossz hír lehet: [link]
-
David3
őstag
Nálatok ott van az eszközkezelőben a Nexus 4? Amikor megvettem, beléptem, és ott volt. Majd utána vettem egy Nexus 7-et, ott volt utána egyszerre mindkettő, erre most csak a Nexus 7-et mutatja. Törölték volna?
-
David3
őstag
Na, látom itt a Kitkat, lenne is ezzel kapcsolatban egy kérdésem. A játékmentéseket hogyan tudom megoldani? Mondjuk vegyük példának a Real Racing 3-at. Elég, ha lementem a mappáját, és később, a frissítés után visszamásolom? Nem szeretném elveszteni az eddig elért eredményeket...
Egyébként én is azt várom, hogy a telefon feldobja a frissítés lehetőségét, nem igazán szeretném bütykölni...
(#32312) w333: Próbáltam, nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Ezt láttátok már? Nem lenne rossz, ha tényleg ilyen fejlett képszerkesztőt kapnánk...
-
David3
őstag
Azt nem tudjátok, hogy hogyan tudnám a telefont háttértár módban csatlakoztatni a laptophoz? Próbáltam MTP és PTP módban is, de nem jó... a Total Commander egyikkel se ismeri fel.
A zenéim ID3Tag-jeit szeretném módosítani, de egyszerűen nem megy...
-
David3
őstag
válasz RootRulez #30729 üzenetére
Szerintem érdemes lenne elgondolkodnod egy Motorola S10-HD bluetooth fülesen, nekem is ez van. Biciklizéshez használom elsősorban, mert elég praktikus tud lenne (számot tudok vele léptetni előre-hátra, megállítni, hívást tudok felvenni és lerakni vele... de itt írtam is róla). Még a Wave 3-hoz vettem, de Nexus 4-gyel is tökéletesen működik.
-
David3
őstag
válasz RootRulez #30534 üzenetére
Szerintem érdemes toborozni a népet, és többen rendelni egyszerre, így a postaköltség is elosztódna köztetek. Én is innen rendeltem a fórumról. : )
Egyébként nagyon meg vagyok elégedve vele, mert a hátsó plexi teljesen védi a hátlapot, ráadásul a kamerát se takarja el, és a Nexus logót se. : ) Az anyaga sem az a teljesen csúszós, a műanyag és a gumi keveréke lehet... egyedül a csatlakozóknál zavaró, hogy néha bekerül oda egy kis kosz...
-
-
David3
őstag
Na, beújítottam egy Nexus 7-re is... 2013-as természetesen, és nagyon tetszik!
-
David3
őstag
-
David3
őstag
válasz retesz147 #29179 üzenetére
Én is féltem nagyon a kicsikét, de igy még talán nem veszti el a szépségét. : )
Meg amúgy is fel kell dobni a topikot valami témával, mert mindenki a Nexus 5-öt és a KitKat-et várja... Türelem, tornaterem. : D
Hopp, most nézem, volt egy gépelési hiba...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest