Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Def26
félisten
válasz
hardverhudi
üzenetére
Ezt mikor lehet nálunk kapni?
-
ordogl
tag
Van akinek megjött már a 4.3 hivatalosan OTA?
-
korpicschess
veterán
-
trance89
őstag
én sem bírtam ki és felraktam még tegnap este lefekvés előtt, furdalt a kíváncsiság

hasonlókat tapasztaltam én is, eddig akármilyen rom/kernel kombót próbáltam ezt a smoothságot/reakcióidőt nem tudtam produkálni soha mint amit most a 4.3 nyújt
és ami az akkuidőt illeti, eddig nagyon nagyon jók a tapasztalataim, kerek 1ó sot-nál járok 85% akkuval tegnap estétől, ebből fél óra netezés volt a másik fél óra pedig appok telepítgetése, szóval eddig nagyon pozitív csalódás, gyári 4.2.2 alatt sokkal jobban merült -
korpicschess
veterán
Elvileg nagyon sok az újítás az új kernelben, stratosk írta, hogy elkezd azon dolgozni. Ha lesz Semaphore, akkor lehet felpattintom. Bár kipróbálást megér így is.

-
chriss23
tag
Nézzétek meg ezt -> [[ROM][Soft-mod][4.3-Deodexed] 4.3 light Rom v1.0 (MORE RAM FREE)]
Én ezt raktam most reggel fel, mert nincs gépem amin használjam a toolkitet. Tökéletesen feltettem TWRP-ből és maradt a nyitott bootloader a root fix pedig meghagyta szépen a rootot is.
Egy gond volt csak, hogy a GO backup PRO csak az APK-kat rakta vissza a datákat nem. Ezen kívül minden mást is visszrakott. Nekem ez jobban bejött, mint a Titanium backup.
Remélem segít!

-
Sanya
nagyúr
Egyesek úgy várják, hogy megjöjjön, mint egyszeri lány a buli után

-
Scooter74
őstag
Na skacok most Stock romon vagyok és semmi OTA idáig nekem

Amúgy aki feltette annak milyen?
A rootolt verziósnál a radio-t meg az új bootot, hogy kell feltenni? -
Bilux
veterán
Na mindenki megkapta már a 4.3-at?
Van változás a kamera minőségében? -
chriss23
tag
válasz
sonique
üzenetére
De igen, lehet növelni a hangerőt. A [ViPER4Android] programot kell leszedni XDA-ról és abból az FX programot fel kell telepíteni. Miután elindítottad a programot kérni fog egy driver telepítést, mert nem csak a Nexus-ra van a program. Ez után kell egy reboot és, ha elindítod a programot kapsz egy hasonló kezelő felületet, mint a DPS manager-ben, csak jóval több és másabb beállítási vannak. Itt találsz egy opciót ahol +6,1 dB-ig lehet hangerőt növelni. Kb olyasmi ez, mint a Samsungon a Bouffla sound, csak talán nincs annyira jó minősége a hangerő növelésnek. Én jelenleg +4,1 dB-n használom gyári S3-as fülessel és nekem tetszik.

-
sompetike
aktív tag
Hogy kell megjavítani a playt?régen már volt róla szó.de most nem találom...megtalálja a frissítést,de nem tölti le,csak azt írja,hogy:Hiba történt az információk szerverröl lekérése során.kösz.
-
rum-cajsz
őstag
Akit érdekel, a bemutatón lévő háttéképet itt leszedheti: [link]
-
sonique
őstag
válasz
TomPack
üzenetére
http://filefeltolto.hu/letoltes/1bc196cc799a19c8/googlenexus4.3.zip
talan ez gyorsabb
-
komoyosz
csendes tag
Sziasztok :-)
Van egy apró problémám. Ha görgetem a címtárat, híváslista, azonnal leáll.
Szerintetek miért van ez?Komoyosz.
-
TomPack
őstag
válasz
sonique
üzenetére
Nagyon lassan jön lefele a belinkelt cucc!
Szerintem inkább holnapra hagyom a rootolást.A wifi problémám viszont jelentem megszűnt!

Igazából ezt a javítást vártam a frissítéstől.
Most már 15 perc altatás után is azonnal megérkezik rá a push üzenet!
Nem tekergettem a wifi beállításokban semmit, minden gyári. -
Colani
tag
Sziasztok.uj tulaj vagyok nem titok note2rol valtottam.nem rossz telefon nekem kicsit az akuido gyengusznak tunik a note utan de ez lehet valtozni fog...amugy rettenetesen gyors egyszeru ninvs semmi csicsa a rendszerben...eddig tetszik...meg olyan kerdesem lenne hogy a hangerot hogyan tudnam novelni fulhallgaton keresztul? Van olyan kernel amiben benne van ez az opcio? Valaszotokat elore is koszonom.
-
sonique
őstag
Android 4.3 - Stock/Deodexed/Rooted - OFFICIAL
- Android 4.3
- Rooted
- Deodexed
- Fasthttp://dfiles.eu/files/ge7am5kde
elötte természetesen rakjatok fel az uj bootloadert és az uj radio img filet
-
TomPack
őstag
Van már valami hír a 4.3 root-al kapcsolatban?
Most esett le, hogy nem tudok még cwm-et se visszatenni a tudomány mai állása szerint.
-
Benex
senior tag
A nexus 7 promo videójában a kisgyerek néz valami jutub videót és lesz egy kör a csávónál , az micsoda??? Nekem nem lesz olyan

-
mrdavid
aktív tag
Nem egységesen érkezik meg a frissítés? Nekem még nem jelzi, gondolom az hogy nyitva van a bootloader nem gond...gyárira vissza álltam
Szerintetek mikor lesz elérhető OTAn?
-
Zsa_Ti2
csendes tag
A frissítés megérkezett OTA. Stock - Telenoros

-
TomPack
őstag
Nexus Root Toolkit-el álltam neki, de amikor betallóztam neki az új romot akkor kért valami md5hash kódot, és alul volt két link. Így hagytam, és inkább Pőze leírását követtem kicserélve a fájlneveket, és így felment.
Antutu-t most futtattam le, 16200-at dobott
, de mondjuk elég forró volt a telefon amikor elindítottam. Én ugyanolyan gyorsnak érzem mint a 4.2.2-őt, vagy CM/crDroid-ot.
Paranoid-ot, és Miui-t éreztem röcögősnek, de az utóbbit azt nagyon. -
Benex
senior tag
Halljátok , az h lehet nekem h stock 4.3at tettem fel toolkittel és nyitva van a botloaderem??
ez így normális?? -
artytech
csendes tag
Sziasztok!
Én az Universal Nexus Linux Toolkit 2.1.2 (vagy 2.1.0 már nem tom) -vel próbáltam. Annyi hogy az unlt.sh-ban átírtam a factory image linkjét és md5-ét. Eddig nem volt gond, de bármit indítok (root, open bootloader, flash factory image) a "<waiting for device>"-nál ácsorog miután reboot-ol és áll a teló a menüben.
Ötlet valaki ? (Állapot: full gyári rom, nincs nyitva a bootloader, root-olva sincs.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
-
C.Brigante
veterán
birom a toolkit-es türelmetlenkedőket..

-
szponzor
senior tag
-
Benex
senior tag
válasz
TomPack
üzenetére
Toolkittel simán feltettem

Ht 30 perc használat utáni vélemény hogy (eddig is smooth volt de ez überel
de az is benne van hogy lehet régen használtam stock romot és a custom romok nem voltak ennyire simák és gyorsak
telepítés, törlés ,háttérkép állítás, animációk tuti hogy gyorsultak valamennyit
Holnap kiderül az akksi milyen 
-
TomPack
őstag
Még nem tudom hogyan. Már egyszer visszaállítottam gyárira, de az már rég volt.
Semmi bajom a crDroid-romommal, sőt, tuti hiányozni fog pár hasznos funkció, de kötelességemnek érzem Nexus tulajként, hogy kipróbáljam a friss ropogós google romot sokmillió embertársunk előtt! 
-
KillBorn
senior tag
Amint lesz Trinity kernel 4.3 alá, fel is rakom a factory imaget
Örülök hogy megjött, és az új nexus7 is elég jó lett! 229 dállör...mikor lesznek nálunk ilyen árak... -
vadcitrom
tag
Hogyan tudom frissíteni 4.3-ra? Telenor a telo.
-
MartOOn
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
ahogy feltettem ebayre jön a 4.3...
super! -
C.Brigante
veterán
kiváncsi leszek, a mostani üzemidőm túl jó, remélem nem lesz rosszabb!
-
Cseri0058
őstag
Play games app a playen!
-
gery2123
őstag
Na én megvárom az OTA-t szerintem

-
HardRic
addikt
Na, franco nyaral, pont jókor. Nekem nem éri meg egyik 4.3 feature sem, hogy feladjam a szép színeket. Let's fucking wait.
-
pusihusi
addikt
Na akkor most várni kell s jön a 4.3?

-
Scooter74
őstag
XDA-a azt írják, hogy 15 percen belül fent lesz a deodexed és rootolt verzió!
-
petipetya
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
valaki belinkelte, loptam
-
GeneraL_XTX
veterán
Mik a változások végülis a 4.3-ban? Van valami lista?
CM rom vajon mikor fog verziót ugrani?
-
HardRic
addikt
AOKP-ék mennyire szokták csipkedi magukat verzióváltáskor? És franco bácsi?
-
szponzor
senior tag
A chromecast bemutatóban egy magyar csapat, a Face Team kosarazott!

-
FearTomi
őstag
Azt hiszem az apple-nek valami nagyon durvát kell alkotnia

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kellemes meglepetés.

, de mondjuk elég forró volt a telefon amikor elindítottam. Én ugyanolyan gyorsnak érzem mint a 4.2.2-őt, vagy CM/crDroid-ot.

ahogy feltettem ebayre jön a 4.3...