Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benco
tag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Igen, most én is ezt használom próba képpen.Az lenne a kérdésem, hogy a trial ugyanazt tudja mint a teljesverzió? (persze csak 15napig)
-
petipetya
nagyúr
válasz
Worlon83
üzenetére
Meg is jött ugyanez a töltőm, amit 19-én rendeltem.
Korrekt módon be volt csomagolva. Annyira szép a felülete, hogy egyenlőre vissza is tekertem köré azt a vékony fóliát (gondolkodom is egy 300 forintos fólián a QI töltő felületére) - így is is simán tölti a telefont, amin ráadásul fent van a műanyag rápattintható tok.

Nekem is sípol egyet szolidan, amikor elkezd tölteni. Illetve ha bénán helyezem rá a telefont, akkor addig sípol amíg meg nem igazítom.
Az adapteren 1,5A szerepel, kíváncsi leszek majd a töltési időre.
-
chriss23
tag
Ebreszto hangot siman be lehet allitani rajta. En is mar a cm 10.2-t hasznalom. Egy sima file kezelovel kivalszottam es ugy is szol.

Nekem nagyon bejon. Sokkal jobban mukodik mint a 4.2. Az akksi nalam meg nem igazan allt be de teljesen elfogadhato az akku ido. A munkahelyemen sajnos nagyon szar a terero es folyamatosan eldobalja ezert olyan szinten merul olyankor bekapcsolt adatforgalommal, hogy reggel fel 5-tol delutan 2-re majdnem kopra lemerul. -
Worlon83
aktív tag
Swype billentyűzetet ajánlom. Megéri azt a hatalmas 230 Ft-t.
Jó az alap szótára is, de bővítheted is a saját szavaiddal.
Remekül beazonosítja az elgépeléseket és felajánlja a helyes szót, helyesírást is kiválóan javítja.
Sokszor meglep, hogy milyen "elb@szottul" begépelt szót is magától jól beilleszt.
Nagyon gyorsan és pontosan lehet vele írni.
Tudja a személyes szótáradat szinkronizálni, így egy újratelepítés után letölti azt, nem veszik el.
Ha pedig angol nyelven használod a telefonod, akkor az ingyenes Dragon hangvezérlővel is együtt tud működni. -
JasonD
aktív tag
Nos, uraim! Úgy néz ki, hogy a héten én is megrendelem a masinát. Viszont kellene nekem egy olyan gsm bolt, amelyik megbízható és a garanciája is ér valamennyit.
-
benco
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Ti milyen billentyűzetet használtok/ajánlotok, mert a gyárinak sajna nincs szótára és le szeretném cserélni. -
twine
veterán
válasz
Zárzorró
üzenetére
Nem is akartam én "vitát" generálni ezzel,,,,azért is írtam mindenki úgy használja ahogy akarja,,az ő pénze, és felelősége,,,
De mondjuk mikor havernak sok éve eladtam egy akkor közel 50 rongyos Bt. GPS-t, és tönkrement, mert az állat szinte fixre kiragasztotta a műszerfalra a fekete vevőt,,akkor azért nem voltam olyan boldog,,,hogy el kellet magyaráznom, hogy .......................................mert még majdnem én voltam a szemét, hogy fél évvel az adásvétel után tönkrement a cucc...
Na szóval,,,aki akarja használja a szélvédő mögött, ráadásul tartóban, töltés közben, amitől a hátlap nem is szellőzik,,,
(bár erre is kitér a kézikönyv-*töltés közben jól szellőző helyen legyen,,,)

-
Zárzorró
csendes tag
Amúgy még van olyan, akinek nem frissült 4.3-ra? Csak mert kicsit csönd lett a topikban.
Vagy a többiek ráérnek? No offense, csak kérdezem... 
-
twine
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
EZ csak nekem tűnik abnormálisnak ,hogy egy ilyen finom elektronikát/kijelzőt kirakunk nyáron a tűző napra a szélvédő mögé?

Én olvastam már ezt oly sokszor, és mindannyiszor a fejemet fogtam,,,(talán mert gyermekkorom első quartz játéka,épp így ment tönkre egy nyaralás alkalmával...mondjuk "jól jöttem ki belőle", mert utána kaptam a C16-ot
)A felhasználói kézikönyvben a maximum üzemi hőmérsékletnek 45fokot írnak,,,
Szélvédő mögött nyáron a fekete hátlapon megkockáztatom, hogy ezt bőven túllépi a hőmérséklet
Természetesen mindenki úgy használja a készülékét ahogy kívánja,,

Csak mivel sokadszorra olvastam,,,"kiszaladt"
(#19178) atike:
n-cry pont olyan végtelen egyszerű,,,
-
pcnet
addikt
CM 10.2 akksi ideje... Egy éjszaka alatt 3%ot merült bekapcsolt wifivel, délelőtt meló volt, nem nyomkodtam, reggeltől készenlétben 7%ot merült, össz-visz 2-3 emailt olvastam. Most negyed óra fórum olvasással 6%ot merült. Tegnap kora délután tettem fel, telepítgettem, belaktam és este 8kor kellett töltőre tennem. Máskor kb ilyen használattal nálam délután 4ig bírta. CM 10.2 előtt CM 10.1 + intersectR kernel volt, ahhoz képest érezhetően gyengébb. Várom, hogy kijöjjön intersectR 4.3hoz is.
Egyébként gyors, folyamatos, egyetlen hiba amibe eddig bele futottam, hogy nem lehet ébresztő hangot beállítani. De ez legyen a legnagyobb bug egy pár napos ROMban.
-
-
atike
nagyúr
Mi most a legegyszerűbb módszer rootolni a 4.3-at...?

Ráguglizva csak valami 12-14 lépéses retteneteket találtam... 4.2.2-ként rootolva volt, de a frissítés után elveszett...
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró
üzenetére
Én ezt a Nokia Fatboy-t szereztem most be Vaterán, este megyek érte. Holnap írok majd pár sort róla.
Én is úgy voltam vele, hogy inkább költök rá egy kicsit többet, de legyen "márkás" kínai
-
pusihusi
addikt
Sziasztok milyen az új rom, nekem eddig nagyon bejött!
-
twine
veterán
válasz
ben800
üzenetére
semmi köze "a melegedéshez", meg az "okostelefonokhoz,,,"
haveromnak15 évvel ezelőtt a "rendkívül buta" Nokiája kezdett füstölni vezetés közben a "zsákjánál" (a lába között)

Akumlátor probléma ez,,,zárlat vagy ilyesmi,,, előfordulhat "bármilyen" elektromos készüléknél...
-
petipetya
nagyúr
Valaki írta, hogy látja a processeket az értesítési sávban. Ez jöhetett elő neki? [link]
-
TomPack
őstag
Méghogy csak a Nexus melegszik!?

[link] -
Scooter74
őstag
-
Scooter74
őstag
Egy gyors kérdésem lenne tudom, hogy volt márt de az istennek sem találom.
Hogy lehet be állítani, hogy amikor ütöm a számot akkor a neveket is beadja?
Meg azt vettem észre, hogy eddig amikor üzim vagy e-mail jött akkor fehéren villogott a led most üzin kék, ezt is lehet állítani stock romnál? -
Zárzorró
csendes tag
válasz
Worlon83
üzenetére
Persze, tudom, hogy mind kínai, csak valahogy a "márkás" dolgokban jobban bízom (mégha nincs is így). Ha nincs gond a no name gyártókkal, akkor belevágok.

Egyébként visszaolvastam még a kérdés feltevése előtt, és azt tudtam, hogy páran használtok kínai töltőket, csak a nagyobb gyártók töltőivel nem tudom, hogy mi a helyzet.

-
Benex
senior tag
Mióta letöröltem azóta nem volt ilyen gondom

Aki cm 10.2-őt használ , akksi időről mi a véleménye ?? Van olyan jó mint a stock ??? és a rendszer sebessége van ilyen sima , smooth ,stb???
(tudom hogy még gyerek cipőben jár , de mire stable lesz belőle 2-3 hónap addigra már kb. itt az 5.0 , és ha jók lehet kipróbálom
)
Előre köszönöm
-
gulb
őstag
Hasznalja valaki G+ kepeket osztottam meg rajta es azt latom hogy veletlen se rendes minoseg..eddig ezt nem vettem eszre...
-
Worlon83
aktív tag
válasz
Zárzorró
üzenetére
Rossz hírem van neked, minden töltő kinában vagy a környékén készül. Nokia és samsung is. Viszont ha vissza olvasol láthatód, hogy többen rendeltük már kintről a hazai ár feléért. Gyorsan megjött és kiválóan működik. Gyorsabban tölt, mint ha gépen át töltenéd.
Dergander: így születnek a marhaságok, amiket holnap már hírként olvasunk...
-
dergander
addikt
Akkor valószinű hogy hamarosan érkezik egy stock rom patch

-
temes69
aktív tag
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Tudom sokan feltették már ezt a kérdést, de szerintetek megéri most beruházni egy ilyen készülékre? (Leginkább fejlesztésre kellene, ezért pozitívum a szoftveres támogatás) Igazából már régóta tervezem a vásárlást, de állandóan lebeszéltem magam, mondván megvárom az újat. Sajnos ki tudja mikor lesz ebből valami (tudom október elejét emlegettek, de amire az ideér...). Esetleg azt valaki tudja, hogy amikor megjelent ez a telefon mennyi volt az ára itthon? Keresgéltem, de nem találtam. Előre is köszi a válaszokat.
Üdv,
Pho3bus -
zezoka
őstag
FB-on már ezt rja a Google a Nexus 4 4.3 update-el kapcsolatban:
"Its highly recommended that you must Factory reset* your Google Nexus 4 after every major update (This will fix all miscellaneous bugs and improper behavior including battery life )
So you have no bugs or improper behavior after Android 4.3 upgrade ? Then also it's recommended"
Nekem azért nincs bajom, mert én megcsináltam rögtön update után!

-
komoyosz
csendes tag
Jol latom,hogy az akksi szazalekos erteket nem lehet megjeleniteni?
Milyen appot javasoltok?
Koszi. -
Slukkica
őstag
Android 4.3 története:

d90fa5d "JSS15J" by The Android Automerger - 9 days ago jb-mr2.0-release android-4.3_r2.1
863f612 "JSS15I" by The Android Automerger - 9 days ago
1a35c22 "JSS15H" by The Android Automerger - 11 days ago
276ef9a "JSS15G" by The Android Automerger - 11 days ago
4962f14 JSS15F by The Android Automerger - 12 days ago
10bd266 "JSS15E" by The Android Automerger - 12 days ago
8048266 "JSS15D" by The Android Automerger - 12 days ago
fc248ca "JSS15C" by The Android Automerger - 13 days ago
2460df9 JSS15B by The Android Automerger - 2 weeks ago
566c698 "JSS15" by The Android Automerger - 2 weeks ago4027d0e JSR78D by The Android Automerger - 5 weeks ago android-4.3_r2
519720d JSR78C by The Android Automerger - 6 weeks ago
d41113f "JSR78B" by The Android Automerger - 6 weeks ago
d48861f "JSR78" by The Android Automerger - 6 weeks agoc80dc3e "JWR66V" by The Android Automerger - 3 weeks ago jb-mr2-release android-4.3_r1
3fd8e2e JWR66U by The Android Automerger - 3 weeks ago
2452408 JWR66T by The Android Automerger - 4 weeks ago
afc26fa "JWR66S" by The Android Automerger - 4 weeks ago
f8dfc3e "JWR66R" by The Android Automerger - 4 weeks ago
627c2b2 JWR66Q by The Android Automerger - 5 weeks ago
2f47c8f JWR66P by The Android Automerger - 6 weeks ago
be90175 JWR66O by The Android Automerger - 6 weeks ago
310c2d3 JWR66N by The Android Automerger - 6 weeks ago
3e7a208 JWR66M by The Android Automerger - 7 weeks ago
8168ebb JWR66L by The Android Automerger - 7 weeks ago android-4.3_r0.9
8a9f5ca JWR66K by The Android Automerger - 7 weeks ago
42cd97b JWR66J by The Android Automerger - 7 weeks ago
8864c28 JWR66I by The Android Automerger - 7 weeks ago
d6da9bb JWR66H by The Android Automerger - 7 weeks ago
337ee5b JWR66G by The Android Automerger - 7 weeks ago
3fbee5a JWR66F by The Android Automerger - 7 weeks ago
1104a50 JWR66E by The Android Automerger - 7 weeks ago
dd4fad0 JWR66D by The Android Automerger - 7 weeks ago
c864743 JWR66C by The Android Automerger - 8 weeks ago
664a0bb JWR66B by The Android Automerger - 8 weeks ago
afeb5b4 JWR66 by The Android Automerger - 8 weeks ago
1ce7555 JWR65 by The Android Automerger - 8 weeks ago
3f7da79 JWR64B by The Android Automerger - 8 weeks ago
8c5d8a6 "JWR64" by The Android Automerger - 8 weeks agoEzek alapján mindenki döntse el maga

-
komoyosz
csendes tag
Halihó :-)
Ha valakinek van eladó Ringke tokja, érdekel.
-
FőDudu
veterán
SuperSu 1.51 eleg sok hibat javit - tobbek kozott a Call recorder is mukodik utana.
A meglevo supersu nem tudja updatelni magat - recoverybol kell felrakni install zip from sdrcard opcioval..Valahogyan az SD elereset korrigaltak - lehet, hogy a hibak nagy resze a megvaltozott eleressel kapcsolatos amit most jol kijavitottak.
-
Zárzorró
csendes tag
Srácok kellene egy kis segítség. Tudom, hogy többeteknek van tapasztalata QI töltőkkel. Mivel én nem rajongok a kínai cuccokért, ezért azon gondolkodtam, hogy valami Nokia, esetleg Samsung S4 töltőjét vásárolnám meg az N4-hez. Használja valaki ezek közül valamelyik töltőt? Nincs vele gond? Ez alatt azt értem, hogy nem áll le a töltés? Láttam pár YT videót, de nem volt nagyon meggyőző. (tudom, h N4-töltő kellene amúgy, de itthon hivatalosan nem kapható, ebay meg nem a kedvencem)
Köszi előre is.
-
w333
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Szerintem semmivel sem újabb, sőt ezt Nexus 7 kapta meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maxentius
addikt
És végre kijött a frissített Titanium...

-
Benex
senior tag
válasz
Zsa_Ti2
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét
de (és ne is haragudjatok meg ) nagyon leragadtatok a LUX proginál , és én csak úgy írtam h arra gyanakszom h az miatt van ilyen hibám. Szóval a kérdésem ez lenne Valaki találkozott már ilyen hibával , hogy telefonálás végén behal a kijelző és nem sötétedik el a telefon és utána reboot van???(azért gyanakszom a lux-ra mert annak a proginak van még köze fényérzékelőhöz és az ott van a közelség érzékelőnél )
-
w333
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Mondjuk én nagyon nem értem hogy miért a "JSS15J" -re fejlesztenek

Mikor a Nexus 4 -nek a firmware verzió "JWR66V" érdekes
-
Zsa_Ti2
csendes tag
Nem biztos, hogy a Lux tudja a 4.3-at. Írj a supportjuknak és meglátod. Persze, ha megvetted
Nekem a floating notification nem ment, írtam nekik, válaszoltak és ki is adták a 4.3-as verziót tegnap. Excellent support azért az ~500 ft-ért. Érdemes türelemmel lenni, mert sok dolog nem működik, mivel friss a 4.3. Ilyen a facebook messenger chat head és értesítés is és nem minden programkészítő tudja tartani a lépést. (nem azért, mert nem akarja, lehet, hogy akkora változtatást kell csinálnia, ami nem megy egyik napról a másikra) -
temes69
aktív tag
nah jelentem az előbb kiírta a teló, hogy hibás jelszót adtam meg, és próbáljam újra. bevertem neki az új jelszót és most már ok minden. úgy látszik, csak kicsit várni kellett és észrevette a jelszómódosítást.
nekem kb egy hónapos a telóm(xxlgsmnél vettem) és még nincsen 4.3asom. -
bruxelles
tag
Hello!
Most vettem észre, hogy 4.3 tól képszerkesztés is jobb lett. Több keret van és rögtön belép ha rányomunk. Régebben nekem kellett kb. 5-10 mpt várni.
-
atike
nagyúr
Nekem is most jött meg a 4.3... Telenoros vétel, gyári rom, csak rootolva volt. Semmi mókolás nem volt, kivártam...

Root ugrott, most varázsolom vissza rá...

-
temes69
aktív tag
sziasztok!
Ma reggelre a google letiltotta a gmail fiókomat. Küldettem velük egy smst és jelszót változtattam, most már működik a számítópépen. A telón azonban nem tudom átírni a jelszót. Lehet egyáltalán módosítani? Gondoltam törlöm és újra hozzáadom, de törlés előtt kiírta, hogy még a névjegyeket is törli meg minden mást, így először próbálkozom itt. Szal lehet valahogy átírni a jelszót? Sajna én nem találtam sehol
-
dergander
addikt
Nálam nincs ilyen hiba...meg minek fényeröszab. Progi? Felesleges,az új droidra nincs még szerintem optimalizált alkalmazás biztos ez a baj.
-
Benex
senior tag
Sziasztok, találkozott már valaki olyan hibával hogy telefonálás végén kifagy a telefon, úgy, hogy újraindul....??? Most arra gondoltam h lehet h a lux autó fenyero program okozta.( 4.3 van fent)
Más : Tudom h újra írtak a wifit stb... De hogy lehet kikapcsolni? Mert kikapcsolom és 2 perc és kb újra bekapcsol.
Előre köszönöm a segítséget

-
HardRic
addikt
-
chriss23
tag
válasz
FearTomi
üzenetére
En is lattam hogy hianyoznak a 3D-s modellek. Kerdes mennyire befolyasolja. Bar modellekkel futott mar ennyit szoval szerintem nem kamu. Nekem mindenesetre nagyon is bejon a 4.3.
Valaki meg tudna mondani hogy a Semaphore manager-ben hogy lehet a gammat allitani?Ui: megtalaltam csak azt nem tudom hogy ha most ott atirkalom a szamokat akkor honnan tudja miblesz jobb vagy rosszabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bár erre is kitér a kézikönyv-*töltés közben jól szellőző helyen legyen,,,)

(tudom hogy még gyerek cipőben jár , de mire stable lesz belőle 2-3 hónap addigra már kb. itt az 5.0 , és ha jók lehet kipróbálom
hamarosan bemutatják az 5.0 !
petipetya kolléga is mondta