-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Szürke akkor is lehet ha nincs net. Tehát wifi van de adatkommunikáció nincs. Illetve az előttem szólónak is van igazsága, mondjuk ha a a wifi jel gyenge, akkor azt csak 1-2 pálcika mutatja. Van még egy olyan lehetőség is hogy nincs google szinkron,....
-- PSN_ID: GerY2123
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok.
Pár napja én is tulajdonosa lettem egy N4-nek. Úgy érzem jó választás volt, eddig nagyon tetszetős!
Hátlapon van gyárilag egy fólia. Nagyon szépen pontosan illeszkedik.
Érdeklődnék mennyire karcolódik a hátlap? Csak mert, hogy levegyem róla vagy maradjon.
Illetve hátul van még IMEI számot tartalmazó kis fekete matrica. Ez eltávolítható?Köszi
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Az mitől van, hogy a barátnőmék wifijére csatlakozva a wifi erősségét jelző torta szeletek rovátkái szürkék. Bármelyik másik wifire kapcsolódva kékek ugyanezek a szeletkék.
Válaszotok köszönöm.Jah még az hozzátartozik a jelenséghez, hogy a net jóval lassabnak is tűnik ha szürke a wifi piktogram.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
zorromoto
senior tag
img formátumu kernelt hogyan a legegyszerübb feltenni számitogép nélkül?
-
Matexy
csendes tag
válasz forintuser #17293 üzenetére
Ok
-
törölt tag
-
okezsoke
tag
Már régebben is feltűnt, hogy remeg a szenzor a Skymap-ben. Folyamatosan ugrál, lehet valahogy kalibrálni?
-
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel az lte és t-mobilos annak itt van még 1 videó igaz ezt márt kitárgyaltuk de ha valaki még is ki szeretné próbálni:
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Nexus 4 em van március óta, remek és nagy örömmel használom.
Eddig nem erről hallgattam zenét, de úgy döntöttem, hogy ezentúl igen.
Szépen szól!
Kérdésem lenne.
Nem rakja ki a feltöltött képet az együttesről, pedig a telefonon van,
Benn a zenei albumban, és a képek mappában is.
Mit nem csináltam jól?Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Beka
csendes tag
Zizeg a tápom töltés közben. Aggódnom kellene?
Miután kihúzom a falból még 10 sec és csak utána hallgat el. Furcsa.
Nemzetközi traveller verzió egy szimpla átalakítóval dugom a magyar dugaljba.Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
forintuser
őstag
válasz bodoraudio #17281 üzenetére
Én is ajánlom.Nekem is az van fent.Igen jól sikerült.
Holnapkészítést vállalok.
-
bodoraudio
aktív tag
Slukk r22 rom+14 kernel egy nyerő páros.
-
tomi5244
őstag
Tegnap először tapogattam meg élőben a Nexust és hát mit tagadjam beleszerettem! Jelenleg egy galaxy ace-em van, kijelző szempontjából elég határozott a különbség! A tulajoknak nyilván nem kell ecsetelnem de baromi gyors és szép telefon, az összeszerelési és anyagminőség is figyelemreméltó. Tetszik a króm keret is! Merem remélni, hogy jövőhónapban sikerül is megvennem.
A Média Marktról meg annyit, hogy a lopásgátlót gyors kötöző műanyag kábel bilincsel tették fel - tehát a kijelző előtt volt egy műanyag csík - mondanom se kell felqu...ta az agyam elég sok élvezeti értéket rombolt a dologból de legalább megtudtam nézni/nyomkodni élőben is.
Erősen elgondolkodtam az S4 minin is (azt is megnéztem) de a nyújtott kijelző és a 'táccsvííz' inkább maradjon meg másnak én már nem kérek belőle. Pedig szép teló az is és sok okos funkciót pakoltak bele, elfordítottam a tekintetem pár másodperc múlva levett a kijelző fényerejéből De ahogy a samsungot ismerem a frissítéseket nem fogják olyan komolyan venni!
T
-
C.Brigante
veterán
Üdv.
ha valakinek esetleg lenne elfekvőbe jobb fajta kijelzővédő fóliája, cserélhetnénk ilyen fajta hátlapira: [link]
nekem még van 4dbuɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
dergander
addikt
Konkrétan az volt a baj hogy zabálta az akksit,a cpu maxon pörgette ezáltal a telefon hátulja atom meleg volt...sokszor féltem hogy nehogy szétrepedjen annyira forró volt...hál istennek megszünt ,viszont nem értem mi tartott idáig? Már nagyon régen állt fent a hiba.
Más a telom hátlapja tele van karcal ahoz képest h karcálló az eleje 100x jobban bírja...pedig én ugy bánok vele mint a himestojással le se teszem sehova h nem tennék alá rongyot.
-
dergander
addikt
Na megtört a jég a chrome hosszas aksi es procipörgetése valamint a telefon hátsó részi melegedés probléma megoldódott...ideje volt már...azért köszönet a fejlesztőknek
-
twine
veterán
válasz trance89 #17270 üzenetére
Hálás köszönet a leírásért,,, így értem az aksiidőd...
"Közösségi sz@rok" nem hogy fent sincsenek, még regisztrálva sem vagyok rajtuk
Az üzemidőmmel mondhatni elégedett vagyok, de azért erre a majd 4 nap futásra felkaptam a fejem
nekem ma ezt tudta a telefon:
Ahhoz képest hogy minden be van kapcsolva "fullon",,, nem is rossz
Ma voltam úton is ahol, ment a 3g, böngésztem is, fotóztam is,,,áá nem sorolom használtam a készüléket...
Ez a mai nap egy "teszt" volt, mert egy ideje bűvészkedek a "beállításokkal" hogy"jobb"legyek,(google now kikapcsolás,only 2g,etc,,etc) de azt veszem észre, hogy csak magamat verem át, hogy "elég a 2g, meg minek a now,,stb) mert igenis hiányzik minden, amivel "butítom" a készüléket...Lehet hogy egyszer kipróbálom ezt a franco kernelt, sokan dicséritek,, de ennek tükrében, amit leírtál, már reálisak az adatok (illetve annál azért jobb )
-
trance89
őstag
mobilnetet ritkán kapcsolom be, mindig offon van ha nem használom, a kijelzőidőm kb 95%-a wifis netezéssel ment el, a szinkronhoz/google appokhoz pedig nem nyúltam, mind alapbeállításon van
böngészéshez pedig boat browser, fent van a chrome is de azt már egyre ritkábban használom mert 2x annyira zabálja az akkut mint pl a boat
telefonálás nem sok volt ezalatt a 4 nap alatt, többnyire csak sms-t küldtem
ha normális akkuidőket akarsz akkor pedig minden facebookos faszságot nagy ívben kerülj mert egyszerűen nem engedik a telót pihenni, a hivatalos twitter app is ilyen, arról nem is beszélve hogy szarásig vannak buggal, én nem használok semmiilyen közösségi szart simán csak böngészgetek a telefonon ezért vannak jó akkuidőim
ha érdekel akkor a FKU-el egyszerűen felrakod és restart, viszont hogy a beállításaihoz hozzáférj a fizetős verzió kell ami 4 euró vagy megteszi az ingyenes Trickster MOD is amivel állítható a kernelünk minden egyes támogatott funkciója bár a FKU sokkal átláthatóbb és egyszerűbb a használata, én megvettem (akkor még csakis a kijelzőkalibrálás miatt de azóta sok más hasznos funkcióját is használom) és abszolút megérte az árát[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz trance89 #17266 üzenetére
Aaaz félelmetes....ilyen van? Már csak azt áruld el pliiiiz ebből cirka ? % volt wifi, és mennyi 3g....Illetve az "egyéb apróságokat"...(2g-n voltál e, vagy 3g-n,,, google now be van e kapcsolva,, szinkronok etc....)
Hiszek neked, csak durván meseszerű ez az adat,,, és én is szeretnék ilyet
Szóval ha van kedved és energiád,,,a kernel linkjének nagyon örülnék, és egy mindenre kiterjedő leírásnak, mi volt ki, illetve bekapcsolva a telefonon,(mit használtál a majd 4 nap alatt-telefon, böngésző stb) hogy ilyen adatot tudtál produkálni....
Előre is köszönettel...[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
franco, cm alatt most volt vele 3,5 óra kijelzőidőm 3 nap 21 óra készenléttel, 8%-on volt amikor töltőre tettem
amit még ajánlok és semmi bajt/lassulást nem okoz: UV 100 mV-al, franco-ban 25 mV-onként lehet léptetni fel/le, lehet lejjebb is menni de ott már egyre nagyobb a rendszerinstabilitás esélye, 100 mV UV pedig max az akkuidőn észrevehető esetleg játszás közben akadhatnak gondok, minden más ugyanúgy megy mint UV nélkül
szal ha nem játszol ajánlott kicsit alulfeszelni a procit ha a kerneled tudja -
bodoraudio
aktív tag
Egy próbát megér./slukk kernel/.
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
Lehet valami gyari hibaja a telonak, amire erdemes odafigyelni vasarlaskor?
-
w333
félisten
válasz korpicschess #17256 üzenetére
Aztaaaa .... juj ez mekkorát tud robbanni
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
dergander
addikt
Jöhetne már egy új adroid verzió,legyen mivel killódni
-
davta
csendes tag
válasz korpicschess #17256 üzenetére
Sajnos ez nemjatszik
-
korpicschess
veterán
-
davta
csendes tag
Pa 3.65-höz tudnátok ajánlani egy akkukimelo kernelt? Mert ezzel a gyarival alig van tobb, mint 2ora kijelzoidom
-
kovadika
őstag
Sziasztok. USA-ban 300 $-ert jutnek hozza a leszulekhez a google-tol. Mo-b ervenyes lenne a garanciam?
-
jano6220
tag
Kérdésem az lenne,hogy a Wipe menű alatt a / Wipe cache/davilk cache partition és a Wipe data(factory reset)
kell bejelőlni,hogy a letőltöt rom megmaradjon a telepitéshez?LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 15Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Slukkica
őstag
válasz hallerlaller #17233 üzenetére
Esetek 80%-ban azt használom. Egyik legjobb a mai napig!
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
assemble
addikt
Chrome is kezd azert egyre hasznalhatobb lenni, sokat gyorsult a legutobbi frissitessel is sztem (eddig a betat hasznaltam), teljesitmenyen (mobilon) kivuli dolgokban pedig azert mindig is ott volt, szoval nalam most az az elsodleges bongeszo.
-
w333
félisten
-
bodoraudio
aktív tag
Boat browser a nyerő.
-
noorbertt
őstag
firefox nektek is rossz? megy megy de mint ha nehezére menne az oldalbetöltesek
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Nekem böngészőből a gyári CM-es böngésző jön be a legjobban Chrome-ból szinkronizálja a kedvenceket (amire igazán szükségem van) emellett gyors is, kell több? Nagyon hasonlít egyébként a gyári samsung böngészőre.
-
dombila
senior tag
Ha már böngészők: csak ajánlani tudom a Naked Browser-t. Nagyon miinimál felület, viszont elképesztő gyors és keveset fogyaszt. Talán nem véletlen a 4.7-es értékelés... Gyorsan meg lehet tanulni használni, nekem nagyon bejött.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
ha valaki flashplayer-es böngit szeretne ajánlom az xscope bowser pro-t. én 3-at használok, mindegyiket másra! dolphin, next bowser, xscope
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
barnam_
nagyúr
Fóliából én ezt rendeltem: [link]
Nem akartam a leggagyibbat, de nem is drágát. 700 Ft-ért egy hét alatt itt volt, egy ismerősöm feltette, tökéletesen illeszkedik a telefonra. Elégedett vagyok vele, mert napfényben végre jól látni a kijelzőt, és nem gyűjti az ujjlenyomatokat. -
Worlon83
aktív tag
Na megadtam magam én is a nagy vezetéknélküli töltés mizériának. Meguntam az állandó le-fel húzogatást.
Ezt rendeltem (EU töltővel):
[link] -
petipetya
nagyúr
Ez nekem is piszkálja a csőrömet, ezért tettem egy próbát. Kollégám ugyanazokon az androidos telefonokon a friss térképet kapta tegnap, míg az én gmail címemmel még egyiken sem ajánlotta fel a Play a frissítést.
A Chrome viszont nálam frissült most reggel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz Integra #17148 üzenetére
Tökéletesen egyetértek a Holo problémával! Tableten is jól elb...ták a jó kis ICS felületet, aminél minden kényelmesen alul volt, most feltették felülre. Pedig pont az ellenkezőjét kellene csinálni. Nevetséges, hogy a böngészőknél is felül van a menüsáv meg egyéb cuccok, és (például Operánál) ha leteszi az ember alulra a menüsávot, akkor a címsáv még továbbra is felül marad.
Komolyan, meg lehetne szépen oldani, hogy alul legyen egy sáv, amin a gombok vannak, és mellette az óra, meg értesítések, és ha mindenáron akarnak felülre tenni valamit, akkor az legyen egy statikus térerő meg akksi jelző, aztán annyi.dergander: Szerintem a Nexmusic a legjobb
-
w333
félisten
Most nézem az új Google térkép 7 verziót, és jól látom hogy végre sikerült azt megoldani hogy nem fut folyamatosan a háttérben ? hatalmas köszönet érte a fejlesztőknek
(#17210) chrometent: csak 10 főverzióval újabb
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Most frissült a Chrome 28 -as verzióra, és a Play Music
-
-
twine
veterán
A dropbox tök jó,,de másolgatni szvsz. Az Airdroid még jobb
Kedvencekhez bedobod a böngésződben az oldalt, telefonon indítod az appot,,qr kóddal csatlakozol, és oda vissza másolgatsz...szerintem vezeték nélküli másolásra, ennél kulturáltabb és egyszerűbb megoldás talán nincs is
Persze ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
-
vasn
tag
válasz GeneraL_XTX #17203 üzenetére
Na ezt én is végigjátszottam annyira, hogy még egy korábbi visszaállítási pontot is választottam, de vmi más szemét lehet az oprendszerben, mert az istennek sem megy. Feladom. Marad a dropbox.
-
twine
veterán
válasz kali8n #17202 üzenetére
Szép volt a körme Orsinak,,, tetszett ahogy felhelyezte a fóliát már csak úgy szakmailag
Januárban rakattam fel valami hasonlót,,, akkor alig egy hónapot élt a telefonon a fólia,,, meguntam letéptem...azóta nélküle használtam...most megint "bekattant" valami hogy akarok rá...
És a thaiföldi idézet még mindig nem az enyém kecsege
(Fene sem gondolta hogy ennyiszer megkapom ezt még itt ...most már tudom,, akinek ilyen barátai vannak,,, semmi szüksége ellenségekre[ Szerkesztve ]
-
vasn
tag
Én is kipróbáltam az összes drivert, amit találtam a neten, de nekem se megy média eszköz módban. Kamera módban viszont tökéletesen működik csak akkor nem látok minden mappát. A munkahelyemen szintén 64 bites win 7 van ott meg megy mindkét módban. Nagyon kiakasztó. Ha van rá ötlete vkinek szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.