-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz truefx #55150 üzenetére
még nincs, szerintem majd az app fejlesztőitől függ a dolog. Nem csak azzal a kapcsolóval van gond amúgy, van több is, ahol csak a menüpontot hozza elő, nem pedig kapcsol. Én hülyét kapok a hangprofiltól is, össze-vissza megy a váltás. A gomb mutatja, hogy hang+rezgés aktív, erre jön egy hívásom és meg sem nyikkan a telefon. Mutogat ott valami nyomi csillagot is, miközben hangos módban van power toggles szerint. Szóval ez az app még nem tökéletes LP alatt.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz truefx #54944 üzenetére
erről fogalmam sincs, nem is értettem, mivel nekem kb 10perc után simán elindult. Az eddig megszokotthoz képest tényleg jóval lassabb volt az első indítás. Ha nagyon nem akarna elindulni én simán újra ráflashelném. Ha magától nem indul el, akkor ott már valamivel gond van és lehet, hogy nem lesz 100as a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz truefx #47296 üzenetére
Hazudnak ... a legmegbízhatatlanabb weboldal ami valaha is létezett, pl. azt is ők találták ki hogy Máj. 23 jön a 4.4.3 frissítés ami szintén kamu volt !
(#47298) Krisztián
Vagy a 4.4.3 -t mutatják be a Google I/O -n és nem lesz 4.5
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
janosibaja
őstag
válasz truefx #45164 üzenetére
1.) Nem "nyávogok", hanem tanácsot kérek egy fórumban. Fölösleges kőbunkó stílusban osztani az észt, legjobb tudomásom szerint nem azért jöttünk itt össze, hogy beszólogassunk egymásnak.
2.) Írtad-írtad a tanácsod, köszi, de meggondoltam magam, mégis vettem egyet. És elárulom, petipetya javaslatát felhasználva sikerült megoldanom a problémát és hála segítőkész kollégának, már működik a cucc.
3.) Néha nekem is unalmas egyik-másik poszt, de akkor nem beszólok, hanem - ha nagy ritkán tudok - segítek, vagy egy mozdulattal csendben tovább görgetem az oldalt. -
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz truefx #38723 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni. Én még 4.3-on tettem föl, és állta a verziófrissítést és runtime váltást. Ha fel van telepítve, próbáld meg az android beállításoknák az app cache-t és alapértelmezéseket törölni, aztán az appot, tedd fel újra, indítsd a telefont újra, és így elvileg a lehető legkompatibilisebb verzió kell hogy a telefonodra kerüljön.
-
-
-
Mathiassa
tag
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz truefx #18493 üzenetére
Szerintem nincsenek jól beállítva a hozzáférési pontjaid azért nem jön meg az MMS. Elvileg a szolgáltatótól automatikusan le kellene töltenie a beállításokat, de kézzel is be tudod állítani. Aktuális pontos info a szolgáltató weboldalán, vagy [itt] vagy [itt]
Feel Good Inc.
-
pusihusi
addikt
válasz truefx #18294 üzenetére
Szia köszi ilyen van már, nekem Bumper kellene olyan v. hasonló mint annó az Apple kezdte el az Iphonénál a antenna gatenél! Valaki elmagyarázná hogy mit tudok csinálni a recoverynél stb...A samsungnál valahogy könnyebb volt! Köszi! Ja elolvastam az 1-est, de valahogy nem értem!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
zezoka
őstag
válasz truefx #14415 üzenetére
Én is aláírom, hogy nagy ész vagyok , de akkor sem volt vele semmi problémám! Mint ahogy sokan másoknak sem! Eddig Maxentiusnak, meg akkor most már Neked!
Attól még lehet, h a notification rendszerrel van a baj, nem a konkrét appal, de akik más appokat használtak, azoknak piros villogás volt, az uninstall után pedig megjavult a telefon. Nálam meg az általam említett progival elő sem jött. Ettől még lehet a notofication rendszerrel baj, de úgy látszik e két kivételtől eltekintve ez az app jobban kezeli a (szerinted) rossz notificationt.
De ha már így összehaverkodtunk, akkor én azt mondom: felőlem mindenki olyan progit rak fel, amilyent csak akar! Vagy éppen olyan nem rak fel, amilyent nem akar! Egy biztos, nálam még nem volt gond a progival. Ha meg mégis lesz, akkor majd én is elgondolkozok, h megéri-e nekem a színes led, vagy maradjak egy gyári egyszínűnél, aminél nyilván nem fog fagyni, tehát nem fogos sört kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest