Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Már kezdem belakni a telót végre, eddig nagyon elégedett vagyok vele.

-
szponzor
senior tag
válasz
Scooter74
üzenetére
Ha másik ROM-ot akarsz, akkor root-olva is lesz a telefon (legalábbis a custom ROM-ok nagy része root-olva jön).
#16379 Endless: Contacts+ -t próbáld ki. Van hozzá Dialer+ és Messages+ bővítmény is, ami valójában csak egy gyorsindító.
-
Tüske0614
aktív tag
[link] az amazonról lehet rendelni ?
-
törölt tag
-
zezoka
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Te olvasod/olvastad, hogy én mit írok??? Elég lett volna csak egy hsz-el feljebb olvasni a javítást (mert a szerkesztési idő addigra sajna lejárt). Visszaolvastam (mind a 137hszt, ami egy délután/éjszaka alatt keletkezett), csak azt hittem közben újra elérhető lett a termék, mert az ebay oldalon nem a legördülőt nem néztem, csak magát az ebay oldalt! De miután észrevettem a legördülőt, és s hibámat, ezt leírtam, és még bocsánatot is kértem!
-
zorromoto
senior tag
A kérdés viszont még mindig foglalkoztat hogy vajon miért fosta össze magát a rendszer. A twrp miatt? vagy mi volt a ludas?
Apropó a cwm hol jár most ?
-
-
zorromoto
senior tag
válasz
dombila
üzenetére
Nos . Látszolag megtörtént a felmásolás ,de gyakorlatilag nem látok semmit a telefonon felmásolva. Nyomom a choose zip from sdcard.ot. "no file found".
Közben az "sdcard-ra" felmásoltam. Most telepűl.Ésss IGEN cyanogen boot van épp.
Ismételten Köszönöm neked dombilla és mindenkinek aki segítő szándékkal volt felém.
remélem nem kell többet alkalmaznom.
Persze elszállt mindenem ami rajta volt.
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok cm 10.1.0 használok m3 kernellel és kicsit furcsa ha leveszem töltőről pár perc és már esik az akku % .. ok ez igy ?
-
kicsigal
csendes tag
Van itt valakinek fehér N4? Élőben nem túl csajos, jól néz ki?
-
BDave
őstag
Milyen fóliát ajánlotok a telefonra?
-
Chrome Beta-val más is tapasztalt újraindulást?
Eddig 3-ból kétszer böngészés közben indult újra a telefon, és nem tudom miért
CM10.1 stable és Franco M3 kernel van fenn, tuning nincs, csak UV -100mV-al, azt pedig stabilitás tesztelő programmal kiteszteltem. -
szponzor
senior tag
válasz
Scooter74
üzenetére
Nem! Abban tudod kezelni a backup-okat, esetleg ROM-ot vagy magát a CWM-et flash-elni. Ez akkor jó, ha már nyitva a bootloadered és van root-od, de ha ezek megvannak, akkor egyszerűbb felrakni a CWM-et és onnan felrakni a ROM-ot. Én anno a Linux-os Nexus 4 toolkit-tel csináltam az enyémet, kb. 5 perc alatt megvolt (miután 2 órát szívtam Windows-on a driver-ekkel).
-
zezoka
őstag
válasz
okezsoke
üzenetére
Nem igazán értem a kérdést... Hogyhogy melyik?
A három Samsunghoz való "fogadó" vevő-matricát lehet csak választani a legördülőből (és belerakhatod a típusnak megfelelő telefonba, h azt is lehessen vezeték nélkül tölteni ezután), maga a Qi töltő kifogyott a készletből.
Nexus 4-ben alapból van vevőtekercs, ezért abba nem kell, nekünk csak a töltő kell, tehát ez most bukta.
-
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne:
Ha én a stabil cm-t akarom feltenni a telefonomra akkor csak a boot nyitás is elég és kell mellé egy cwm telepítés is?
A cm-hez új kernel is dukálna ugye?Bocsi a sok hülye kérdésért de még abszolute nem romoltam telefont és nem akarok téglát csinálni belőle.
-
szponzor
senior tag
válasz
Kevin's
üzenetére
Nekem szintén nincs semmi gondom a PA-val (jún. 24-ei 3.60-as verzió, Franco M3 kernellel). Mindenesetre érdekelne a véleményed a váltásról és mivel jobb/rosszabb a CM.
#16356 zorromoto: Bár én még soha nem ADB-ztem és lehet, hogy te írtad csak el a hsz-ed, de a zip után nem kellene egy szóköz? /storage/emulated/0/-ra is próbáltad rakni?
-
defy456
aktív tag
Én ma frissítettem a PA-t és olyan jelenség jött elő, hogy nem tudtam hívást kezdeményezni. Újra flash-eltem még 2x szét wipoltam, de semmi nem segített. űgy döntöttem, hogy fél év után váltok, és kipróbálom a cm-et.
-
zorromoto
senior tag
-
-
vasn
tag
A számítógép nem látja a telefont mint meghajtót. Hol és mit kell beállítani? A gépen az eszközkezelőben ott van h Google Nexus ADB Interface.
-
zorromoto
senior tag
Arra már rájöttem hogy a twrp-vel lehet a gond (sztem) mert egy ROM sem telepűl ami a telomon van és ez legalább 3-om.
-
flyinthebox
csendes tag
Le a kalappal mindenki elott aki segit másoknak!!!!
--------------------RESPECT----------------------
-
zorromoto
senior tag
válasz
TomPack
üzenetére
Hát az hogy nálam megvolt a factory reset mégis ez lett.Most kaparom a fejem mert megint beleestem a csapdába amiből valószínű csak az adb húzhat ki .csak most annyira nem fog az agyam hogy azt se tudom mennyi 1+1.Viszont a telóm nem műkszik és ez kiakaszt.
Arra emlékszem hogy adb push parancsra telepűlnie kéne az adott ROM-nak
-
zorromoto
senior tag
szevasztok.
Megint bootloop-ba kerűlt a telefonom.Nem tudom miért .az előírásoknak megfelelően telepítettem egy ROM-ot.A gáz most az hogy hiába van fenn az sd-n több ROM-is és látszólag telepűlnek is , mégis mindig megáll a google feliratnál.
Mi lehet szerintetek a bibi?
-
vasn
tag
Segítsetek. Ma Nexus 4 tulaj lettem. Szeretném rootolni a telót a rootkit segítségével, de állandóan azt mondja, hogy nincs bekapcsolva az usb hibakeresés, ami nem igaz, mert bekapcsoltam a telefonon és a drivereket is telepítettem. Hol nézzek utána a hibának?
-
válasz
HardRic
üzenetére
Nem mindegyik olyan, de ha látod hogy nem olyat akar adni, akkor szólni kell.

Nekem már nem kell, mert ár több telefonba is microSIM kellett így már megoldottam. Bár én pont kártyásról előfizetésre váltáskor, de működik a fent leírt "módszer".
(#16332) petipetya
Igen, az fontos "kellék" hozzá.

-
válasz
Medellin23
üzenetére
"Sokszor nem érzékeli a telefon a SIM-et, dobálja a hálózatot. A telefon másik SIM-el jól működik." Ezt kell mondani.

-
Medellin23
tag
Írta valaki, hogy hogyan lehet microsim-re cseréltetni a t-mobilban a meglévő sim kártyát. " rendetlenkedik" a kártya. Ki tudnád fejteni hogy mit takar pontosan? hülyének néznek a T-nél ha csak ennyit mondok, hogy rendetlenkedik

-
Worlon83
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Esetleg próbálj meg egy új usert létrehozni Windows alatt, alatta telepítsd az ADB drivert, és dugd rá a telódat.
Nekem egyszer ez megoldotta a hasonló problémát.Lehet ez a mostani ROM-d az oka.
-
GeneraL_XTX
veterán
PTP módban már látja, MTP módban továbbra sem

Nem tudom mi lehet a baj

-
BDave
őstag
Amúgy megjött a telefon barátnőmnek, Telenor, független és rev 1.1.

-
Viper26
nagyúr
Az mitől lehet, hogy az expanded desktop lehetőség szürke, tehát nem választható?

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Worlon83
üzenetére
ADB drivert már telepítettem a toolkitből, látszik is az eszközkezelőben, ahol nincs sehol felkiáltójel.
A hardver biztonságos eltávolításánál a tálcán látszik a nexus 4, le is lehet választani, mégse látja a gép, mint tárhelyet, sőt a TC-es megoldás se vezetett eredményre. Telóban látszik a belső tárhely, 12,2GB van szabadon jelenleg.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
ADB driver telepítve van? Eszközkezelőnél semmi melett sincs felkiáltó jel?
Telefonban látod az SD kártyát? -
w333
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Total Commander>Beállítások>Általános Beállítások>Képernyő>Fájlablak> itt be kell pipálni a "Szülő mappa megjelenítése [...] a gyökér mappában is" részt.
Ezután a TC két fájlablakában legfölül megjelenik a [...] jel amire ha rákattintasz láthatóak lesznek a fizikai meghajtók C:, D:, E: és végül a Nexus 4
-
Cooler96
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
kb 10 kommenttel ezelőtt írtam a megoldást.....usb debug
-
Slukkica
őstag
Ha valakit érdekelne egy jó kernel

Mivel tesztelési időszak alatt probléma nem mutatkozott így merem ajánlani
-
GeneraL_XTX
veterán
Érdekes, nem látja a telefont a PC-m, az intézőben egyszerűen nem jelenik meg semmelyik módban sem
Mitől lehet ez? (windows 8 egyébként) -
Worlon83
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ahogy tudom elég a bootloadert nyitni, és felteni rá a CWM-t.
A Root arról szól, hogy az adott rendszer alatt Rendszergazdai jogot kapsz. -
Worlon83
aktív tag
válasz
JeffDebr
üzenetére
JeffDebr (#16272)
Ha az betölt akkor már nyert ügyed van.
Letöltöd a kiszemelt ROM-t (+ Gapps, ha van hozzá), felteszed az SD kártyára, és Recovery menüből felteszed (ha már van fent CWM), fastboot-al indítva a telót (hangerő le + bekpacs gomb).Ha nincs, akkor előbb tedd fel a CWM-t, ehhez csak bootloader nyitás kell meg a CWM-t telepíteni.
Bár mivel már másik ROM-t tettél fel, így ezen túl vagy.
Ezután másolhatod az SD-re.Most melóban vagyok de van erre ezer féle megoldás a One Clicltől a CMD parancssorig.
(#16310) HardRic
Mert biztos a mikulás hozta és tett bele diót
-
HardRic
addikt
Egyik fórumtárs korábban nagyon szépen lefotózta a kijezőn az érzékelőket.[link]
Egyébként vicces, hogy egy csomó új tulaj azzal kezdi, hogy valami csörög a telefonban, és hogy ilyen izés a kijelző
-
BDave
őstag
Nektek is lehet látni fény felé fordítva a kikapcsolt kijelzőn "mintákat"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem nem jönnek be a GO! csapat cuccai, iszonyat erőforrászabáló dolgokat írnak. Régebben használtam a GO! keyboard-ot, de hamar leszoktam róla emiatt (és mivel átmentek adware-be).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)