Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
felfedeztem egy bug-ot.már a második ROM amin előjön.beszélgetés után a "dátum és idö" beállítási oldal fogad.Senkinél nem jött elö? Az egyik crdroid a másik slukkica Tsm ROM-ja.
-
válasz
Tussky
üzenetére
Nem látom a képet amit beszúrtál.
De a Google+-hoz semmi köze.
Ha első indításkor hozzáadod a Google fiókot, létrehoz egy felhasználód a neveddel, az lesz a gyors kapcsolókon, s ha rányomsz, tudsz képet kiválasztani.Ha nem jelentkezel be első indításkor, csak azt írja ki hogy Owner, és ha rányomsz, nem tudsz semmit se csinálni. Én ezt figyeltem meg CM-el. Amit megpróbálhatsz, az az, hogy a Személyeknél létrehozol egy saját profilt (ha lehet), és az lesz fenn az értesítési sávban.
Ami a fura, hogy Nexus 7-en CM-ben létre lehet hozni több felhasználói fiókot is, ott ha első indításkor nem jelentkezel be a Google fiókoddal, később akkor is megjelenik a neved.
-
tormaaa
csendes tag
Nexus 4 bumpert lehet rendelni valahonnan Magyarországon?
-
Tussky
tag
válasz
petipetya
üzenetére
A startup setupot skippeltem végig,mert egy videó alapján csináltam a rootolást. Első alkalommal végig mentem a setupon és beírtam a nevet,akkor nem volt gond vele. Viszont nincs Google+ accountom.
Másodszorra ugye nem állítottam be,most pedig úgy fest,hogy utólag nem lehet,viszont ezért nincs kedvem újrarakni mindent a telefonra

-
Tussky
tag
Sziasztok!
Rootolás után skippeltem a beállításokat és most az a gondom,hogy az Ownernél ez látszik:

A kép nem saját,de nálam is pont ugyan így néz ki. Ha rámegyek,akkor annyit ír,hogy ilyen contact nem létezik. Eddig semmilyen lehetőséget nem találtam,ahol ezt be lehetne állítani. Az accountoknál a gmail szinkronizálva van és ott minden be van állítva.
Valakinegk van ötlete,hogy ezt hogy lehetne meoldani ?
-
válasz
Viper26
üzenetére
Hagyd egy ideig fenn töltőn, aztán próbáld meg bootloader módban elindítani. Próbálkozhatsz usb-re kötni, hátha valahogy felismeri a számítógép, onnan pedig már vissza tudod állítani a rendszert. Csak nem bántja a bootloader-t a kernel
El kellene annak indulnia...(#16880) maki12: Ha nem indul el a szervizben, akkor ők sem tudják kideríteni, de ha elindul, és kiderül hogy nyitott a bootloader, és esetleg még az SW is megvan piszkálva, akkor szerintem instant gar.megvonás.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Mint írtam semmire nem reagál, csak a piros led villog rajta.
-
törölt tag
-
tibi206
tag
Oké, rendben köszönöm szépen a válaszokat!
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Viper26
üzenetére
Dobj fel egy ilyen kernelt. Utána elindul rendesen. Vagy ha USB kapcsolatra nem reagál, akkor rakd újra a miui-t wipe-ok nélkül. Csak rajta van még a telón. Bár magamból indulok ki, mert én mindig egy jól működő rendszert rajta hagyok. Plusz egy backup is van. Így gond nem lehet.
-
tibi206
tag
Sziasztok, ilyen telefont szeretnék venni és az lenen a kérdésem, hogy stock rommal viszi-e akadásmentesen a nagyobb játékokat pl: vice city, real racing 3, dungeon hunter 4, nova 3 stb.
A választ előre is kösz, Tibi
-
Viper26
nagyúr
Feldobtam a TSM kernelt MIUI-hoz, és miután a rendszer elindult, sötét lett a kép, és semmire nem reagál...
Hogyan lehetne észhez téríteni?

-
törölt tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Melyik kernellel nézed? Stock?
-
C.Brigante
veterán
1.5.1-es framaroot fullon megy N4-en. biztonsági rés megadatott a kernelünkbe.
SuperSU szalad szépen. (bootloader nyitásmentes root) -
MartOOn
addikt
válasz
Maxentius
üzenetére
Dehogynincs! Nekem mar az 5.0-at szedi... Kozben is errol irok mert ebben javitottak a multitaskingot...

A homerseklet kulonbsegtol eltorik a hatlapra pedig most annyit mondanek hogy tegnap -21 fokban meloztam par oracskat aztan meg kimentem a tuzo napra es +25 fokra... na akkor jott meg a fuggetlen telenoros telomra az 5.0...
a hutokamionban meg direkt benchmarkokat futtattam hogy ne fazzak annyira... par fagyi ki is olvadt... Sajnos azokat meg kellett ennem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
Itthon lehet valahol Spiegen fóliát beszerezni?
-
sonique
őstag
Ha valki szeretne egy jo kernelt ajanlom ezt:
[[KERNEL][FAUX☆017] [3.4.52+][ALL☆ROMS] [4.8.2☆O3] ★ HYBRID MEETS AK ★ v.018 ★]Probaljatol ki sztem gyors es jo is
-
törölt tag
A napokban a szorgos kernel cserélgetés közben vettem észre, hogy a CM-ben alapból levő Performance alatti CPU állítgatást nem nagyon szeretik a kernelek. Előbb franco m3 alatt jött elő, aztán faux-nál, hogy hihetetlen szívta az akksit az Android OS, egészen addig, amíg vissza nem állítottam alap órajelre (illetve kiszedtem a "set on boot" opciót).
Egyébként nem tudom, hogy más mennyire próbálkozott a bricked kernellel, de nálam nem akart bootolni, úgy sem, hogy tettem fel reset kernelt előtte, meg teljesen újrahúztam a CM-et. -
törölt tag
Skacok szerintetek erre erdemes beruhazni? http://www.skinshop.hu/shop/termek/4261/1221/fullbody-protector-foliak/lg/lg-nexus-4-fullbody-protector Nem podorodik vissz a folia az elekrol szerintetek?
Esetleg tudtok jo kijelzo vedo foliat amit belfoldrol lehet rendelni? Elo+hatlap
-
TomPack
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Nem a pontszám alapján ítéltem meg.
Azért futtattam le a benchmark-ot, mert úgy éreztem valami nem az igazi.
Menükben való lépdelésnél többet gondolkozott, mint amit megszoktam.
Pl. a hívásnapló megnyitása sem olyan pattanós, és az egész úgy ahogy van röcögött.
A teljesítményre adott pontszám valamit mégis mutat. Mégha nem is pontos, és sok egyéb körülmény is befolyásolhatja, de ez a különbség rengeteg. 40%-al kevesebbet teljesít, mint egy kiforrottabb custom rom.
Ez az eredmény már biztosan másban is kiütközik, nem csak a szintetikus tesztekben. -
defy456
aktív tag
Az intersectr kernelt milyen programmal tudom állítgatni? lehetőleg ingyenes?
-
TomPack
őstag
Találtam egy videót, ahol a srácnak szintén ilyen gyengén teljesített a rom az Antutu tesztjén.
Itt egy kolléga 23 ezer pontot emlegetett.
Nagyon izgat a miui, de ez nálam nagy feketepont.
Nektek hogy teljesít, milyen kernelt raktok alá? -
buvartacsko
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Gratulálok...

-
twine
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére

-
Kevin's
senior tag
válasz
Maxentius
üzenetére
Neeem én arról beszélek mikor fel rakom a romot a lejátszóba egy zenét nem talál ha fel rakom a megvásárolt poweramp -t akkor se lájta zenéket egyedül a fájlkezelőben látom hogy ott vannak és onnan letudja játszani ! Nekem az kellene hogy a média lejátszóban ott legyenek a zenék a gallery app -ban a képeim ..
-
Maxentius
addikt
Fasza ez a MIUI...

-
JeffDebr
tag
válasz
forintuser
üzenetére
napok óta szenvedek,h OTG varázsoljak a Nexus-ra.
van egy kábelem (külső DVD-íróhoz adták - lehet nem OTG?)
Paranoid Android 3.6, (mako 4.2.2.) és
Franco kernel Milestone 3 (ziddy otg)
lehet a kábel a ludas? magyar találat nem volt olyan, ami kellene!
EZ lenne az!. vagy nem jó a PA se?van valaki aki tényleg használja az OTG?
milyen megoldással? -
tormaaa
csendes tag
Üdv,
Angliában GooglePlayről vásároltattam egy nexus 4-et, de a csomagban amit kiszállítottak (nem volt megbontva vagy ilyesmi) nem volt csak egy delivery note. Imei alapján meglehet valahol nézni a garanciát? Egyáltalán milyen garanciát ad a Google Play?
-
Slukkica
őstag
Ebben nincs igazad

1.6.24 -óta használható napi szinten, most 3.7.5-nél járnak. Ami több mint 2 év.
Hidd el nekem nem a levegőbe beszélek úgy hogy mögöttem van a MIUIhu

A magyar nyelv ami most is benne van a multi languages verziókban az az én munkámon alapul. Vagyula vitte tovább amikor kiszáltam. Ha nem hiszed olvass utánna!!!
-
trance89
őstag
nálam ugyanúgy ment rajta a lightflow mint a gyári 4.2.2-n, amióta cm-et használok azóta viszont csak a beépített megoldást használom, igaz hogy nincs sok beállítási lehetőség de ez legalább mindig jól megy nem mint a lightflow aminek random időközönként átb@sznak és egyszer villog egyszer nem, ez nagyon sok embernél volt már mindenféle romon, nálam is előfordult és elegem is lett belőle
színeket pedig nem gyári/cm kernellel kell állítani, ezekkel max a színmélységet tudod állítani, a gamma értékek finomhangolásával érsz csak el szép színvilágot de ehhez másik kernel kell pl franco esetleg semaphore vagy faux -
rasky
senior tag
Na feltoltam a CM 10-et, szépen testre szabható, színeket is beállítottam, jó lett.. Eddig a gyári rendszert pártoltam, de most marad ez egy ideig

szerk: egy észrevétel, hogy a lightflow-t nem szereti, az alap meg eléggé beállítás szegény.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nálam még nem jelez frissítést a manuális keresés után, de várom.

-
C.Brigante
veterán
-
zorromoto
senior tag
skacok g-mail-be az arhivált leveleket hogy lehet visszahozni?
közben rájöttem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem max 2:30 perc kijelző megy bele, mondjuk nekem a 11 órából 8-at 3g mobilneten hasít, és a 2 óra 30 percből 1:45 minimum 3g netezés. Na de hét közepén szerintem dobom fel a CM-et és megnézem azzal is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jàrtam màr úgy.