- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
-
dannyl
addikt
Szerintem ez a google f@szsága. Megtanulja a szokásaidat, és megcsinálja helyetted. Nézi a helyadatok alapján, hogy hol vagy, és ha azt látja, hogy ott, ahol wifi-t szoktál kapcsolni, akkor bekapcsolja.
A másik lehetőség, hogy oltári nagy baromságot írtam, és egy rejtéllyel állunk szemben
-
waccamár
senior tag
ha azt állítom be, hogy semmilyen értesítést ne jelenítsen meg, akkor is ilyen.
engem nagyon zavar.
ha valaki belefut valami megoldásba, kérem ne tartsa magábamás:
úgy vettem észre, hogy a wifi is jobb lett. eddig a konyhában alig volt wifi, most meg korrekt ott is.
ez lehet a oprendszer miatt, vagy placebo? -
-
FearTomi
őstag
Bocsi, rosszat linkeltem, itt alul van egy video...meg kepek. Ja, amugy meg a Playstation controller gombok is kiegetnek. http://www.androidauthority.com/material-design-android-l-397180/
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
atillaahun
veterán
Javítsatok ki ha tévedek mert én is most kezdtem csak el trükközni a dologggal, de asszem most a felbontás nem változott, tehát ha megnézed a kép tulajdonságait, ugyanúgy 768x1280p-s, és szerintem a DPI sem változott a gyakorlatban. Csak azt hazudtuk a build.prop-ban, hogy mégis, és erre válaszul a rendszer meg az app-ok átváltottak tablet/asztali nézetre, ami annyit jelent hogy az ikonok, szövegek, gombok, sávok, stb ... jóval kevesebb pixel-t foglalnak el - mert így vannak megírva. Ugyanezek az ikonok, stb ... pedig azért látszanak mégis nagyobbnak egy tablet/asztali eszközön mert ott fizikailag nagyobbak maguk a pixel-ek.
Remélem érthető lett.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Teljesen mindegy, mert a teló ~50 megabitet tud maximum, hiába az N-es wifi.
Mondanám, hogy talán egy minőségi ac-s router átvisz annyit, de a telefon nem tud 802.11ac-t.
(#30672) M3oH: Az a mobilnetre vonatkozik (3G). A WiFi elméleti maximuma 300Mbps, a gyakorlatban még a 60 megabit sem megy át, inkább 50 körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
Ezt hogy érted???
Amúgy Nexus 4 toolkittel pl. de vannak akik az adb mód hivei , bár szerintem az bonyolultabb , mint toolkittel feltenni.(toolkit leírást találsz sokat , csak használd akeresőt , leírnám de rég használtam toolkitet , 4.3 napján utóljára)
Igen már javítottam hogy így érti
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
rum-cajsz
őstag
De nem biztos, hogy te tégyleg annyira akarod azt...
Továbbá a Nexus 4 vonal valamiért "discontinued" státuszba került a cikk szerint.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
dombila
senior tag
Ha a 4.4-re elhasználják a K betűt, akkor a jövőbeli 5.0 legalább L-el kell hogy kezdődjön, így a KLP már ejtve lett. Egyébként azért váltottak KLP-ről KitKat-re, mert: "very few people actually know the taste of a key lime pie.", azaz nagyon kevés ember tudja, hogy igazából milyen izű a KLP.
-
pcnet
addikt
Akkor 4.2alatt is bugos lenne. Vagy lehet nem támoggatja 4.3at? A 20% alatt extrém merülésnél gomdoltam program hibára, de 3 programmal is néztem és egyszerre esett a töltöttség. (GSam battery monitor, Battery indicator, Notification toggles)
Egyébként még azt vettem észre, mintha tényleg akki kijelzés sem lenne tökéletes. Pl éjszaka 100%ról 97re merül, de nézek egy emailt, frissítek időjárást, felnézek fórumra és máris csak 92%. Sokáig áll fixen egy értéken, majd merűlni kezd, megint megáll egy értéken, megint gyorsabban merűl. Nem egyenletes akkor sem ha egyenletes a terhelés, pl Mobilarénán tesztet olvasok és gyakorlatilag "csak a kijelző" fogyaszt.[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
Végig próbálgattam a csatornákat, némelyiken net sincs, a telefonok látják a wifi hálózatot, de nincs adatforgalom, némelyiken Mini még wifi hálózatot sem látta. Csatornák 1-13ig vannak. Automatikus nincs is.
Petipetya: Lehet neked lesz igazad, az implantátum a ludas.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Worlon83
aktív tag
Swype billentyűzetet ajánlom. Megéri azt a hatalmas 230 Ft-t.
Jó az alap szótára is, de bővítheted is a saját szavaiddal.
Remekül beazonosítja az elgépeléseket és felajánlja a helyes szót, helyesírást is kiválóan javítja.
Sokszor meglep, hogy milyen "elb@szottul" begépelt szót is magától jól beilleszt.
Nagyon gyorsan és pontosan lehet vele írni.
Tudja a személyes szótáradat szinkronizálni, így egy újratelepítés után letölti azt, nem veszik el.
Ha pedig angol nyelven használod a telefonod, akkor az ingyenes Dragon hangvezérlővel is együtt tud működni. -
Pompi
MODERÁTOR
Tegnap belefutottam én is miután kipróbáltam ezt a framework adatörlésés ota előrébbhozást (mindjárt bele is írom a tegnapi posztomba). Google fiók törlése - visszarakása oldotta csak meg. Volt közben egy play áruház cache törlés is, de nem tudom, hogy ez végül kellett-e.
Feel Good Inc.
-
korpicschess
veterán
-
-
petipetya
nagyúr
Ez nekem is piszkálja a csőrömet, ezért tettem egy próbát. Kollégám ugyanazokon az androidos telefonokon a friss térképet kapta tegnap, míg az én gmail címemmel még egyiken sem ajánlotta fel a Play a frissítést.
A Chrome viszont nálam frissült most reggel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Viper26
nagyúr
Megpróbálom, bár ezt találtam:
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sompetike
aktív tag
-
saltanus
aktív tag
szereny velemenyem szerint igy a napi sajtot kovetve nap szinten a Google I/O majus 15. szerintem bejelentik a 4.3 es en pl nem tudom elkepzelni h ezt ne egy google keszuleken mutatnak be.
(szerintem amugy a 5.0 KeyLimePia vagy barhogy is nevezzek majd szerintem majd csak az ev vegge fele lesz esetleg vagy csak jovore)
en szemely szerint nagyon orulnek a 32 GB verzionak mert nekem pl anno nem tettszet h csak 16 GB van es nincs benne memory sd bovitesi lehetoseg.
szerintem ez 32 GB, LTE és 4.3 rajta siman hihető... -
Bilux
veterán
Ubuntu for smartphones, we go hands-on (video)
Confirmed working on my N4 using the following instructions:
1. Download quantal-preinstalled-armel+mako.zip and quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip from: http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-tou...ntal/mwc-demo/
2. Push files to sdcard
3. Reboot into recovery (using CWM here..)
4. Flash quantal-preinstalled-armel+mako.zip
5. Flash quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip
6. Reboot and enjoyP.S.: This method retains CWM recovery. I haven't tried flashing the imgs via fastboot yet though..
User video az ubuntu-ról nexus 4-en
Egyáltalán nem rossz
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
z0d1AK
nagyúr
Mint már fent le lett írva párszor, bármelyik microUSB-s töltővel tölthető. Sony mobilokhoz 850 mAh-es adnak, a legtöbb telefonhoz meg 1000 mAh-est. A Nexus 4 töltője 1,2 A-es, ilyet is lehet találni, de akár 1,5 és 2 A-es töltővel is tölthető. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor vegyél LG töltőt, bár a szabvány miatt teljesen mindegy.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
agabe
addikt
Szerintem a 8 gigás kevés, alapból 5 giga alatt van a felhasználható terület.
Ha pár nagyobb progit is telepítesz (jákékok esetleg), vagy tartani akarsz rajta zenét, filmet...esetleg fényképeznél / videóznál néhányszor és nem akarod rögtön letölteni róla, az mind foglalja a helyet, és gyorsan kevés lesz az az 5 giga.
Persze ha a fentiekből nem sokat, vagy semmit nem akarsz jellemzően használni, akkor nem kell sok tárhely...ez felhasználási szokás kérdése, viszont saját tapasztalatból azt mondom hosszabb távra jobb a 16gigás ha most nem tudod eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akvarisztika
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest