-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz pepe091 #20606 üzenetére
Ez nem hunnia A garanciával kapcsolatban énnekem nem érne meg + 30-40 ft! A T-mobilnál is meg vagy 40-60-nal többe kerülnek a 2 éves garanciával árult készülékek! S az új törvények szerint az eladónak van bizonyítási kötelezettsége az első 6 hóban, utána ha romlik akkor nekünk. S ha megállapítják hogy mi hibánk a készülék elromlása úgy fizethetjük a bevizsgálás és a javítás költségét! Úgyhogy a kisebbik rossz az 1 éves bolti gari kicsi áron!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz ::Trunks:: #20555 üzenetére
Szia,dehogynem! Meg tudod sütni rajta a reggeli rántottát, nem veszik kárba az energia
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Szia miért van töltő? Nekem tegnap óta megy ez a szolgáltatás, ugyanannyi az akku használatom!!! Akkor igen eszi ha keresed a telefont vagy törölsz mindent róla! Természetes hogy eszi ha vijjog 5 percig a telefonod! Tegnap eljátszottuk az unokámmal ő eldugta a telefont én meg varázsoltam, s mindig megtaláltam! S kurvára merült!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz #16820480 #20222 üzenetére
Köszi még egyszer, akkor marad a gyári, mert amivel egy pici gondom van az akkuidő, hogy nem tart egy hóig De az nem gond! Egy érdekességet megfigyeltem hogy legjobban a netezés viszi az energiát a telefonálás fele annyira! Még mielőtt lehurrognátok, biztos nem én találtam föl a spanyol viaszkot!Gondolom a kijelző és a 3 G miatt, de 2 G alatt nem vitézkedik a t-home Divi27: Elcsúfítanád a szép telefont?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz #16820480 #20213 üzenetére
Köszi szépen! Nem kell FR. csak ha kell akkor ezt a megoldást nem ismertem! Volna egy kérdésem, rendben minden a gyári rommal, mi indokolja hogy rootoljak, mert az S 4-et kellett mert ott kevés volt a ram, az S3- nak még kevesebb! Az Iphone 5-öt nem kellett jb-ézni!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz temes69 #20147 üzenetére
Szia nem szabad csörögnie! oliwire: Már láttam 86-ért 16-ost! adequate_cou: Igazad van, de nekem az ipadon, a pc-men a Chromeval szinkronizálok! Töltöm naponta, használom, ha lemerül van 1 power bank akksim kicsi usb-vel a táskámban elfér s azzal háromszor meg tudom tölteni bárhol!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Én már a második Nexus 4-et fogyasztom, minden root és rom csere nélkül, lehet hogy nekem a szerencsém, de semmi problémám nem akadt! (igaz 1-2 naponta újra indítom ) Stabil, gyors a rendszer!!!! Én amit olvastam cikket hogy a 4.3-hibás abban a mi fórumonkra hivatkoztak, keresem azt a cikket de nem találom! "Lehet" hogy innen indult az egész, nem elképzelhetetlen!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz sonique #19960 üzenetére
Érteni értem, de én úgy olvastam hogy nem árt 1-2 naponta újraindítani az Androidos telefonokat! Igaz nálam is szépen megy a 4.3, de 2-3 naponta csinálok újraindítást! S mintha megtáltosodna a telefon! --Rawlings--Magyarországon nem, én most várom Chínából!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Énnálam mióta a 4.3 van jó minden, az akkuidő lehetne jobb, igaz én gyári romot használok, megfogadtam nem is romolok, így jó a Nexuska ahogy van! Csak használom,telefonálok,netezek, videózok, szóval használom!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
http://www.arumania.hu/tolto_adapter_vezetek_nelkuli_tolteshez_fogadoegyseg_qi_wireless_samsung_gt_i9300_galaxy_s_iii_81710?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Akkor ez szerintetek jó a telefonunkhoz?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Szerintetek ez is jó hozzá? Töltő
Üdv. Feri!!
-
-
pusihusi
addikt
válasz petipetya #19418 üzenetére
Jò reggelt, szia ezt a töltőt hol vetted? Itthon a nokiás, mert én is akarok venni, de akkor ha ennyi baj van vele akkor itthon veszek. Szponzor:-)ez mivel jobb? petipetya: de akkor még nem tudtam a problémáról, s akkor majd megkeresem, ez az ebayos?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
A kukit is begumizzuk S attól még szebb lesz! petipetya: Van rá 1 fóliám! Amilyet parancsolsz!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
-
pusihusi
addikt
Nekem most jött meg újra, fehérben! Madein- Honkong! Nagyon szép, de gondolom az nem gond, hogy nem Korea
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok milyen az új rom, nekem eddig nagyon bejött!
Üdv. Feri!!
-
-
pusihusi
addikt
Ezt a telefont lehet tölteni vezeték nélkúli töltővel? Nem az Antutuval az érdekes, hanem hogy gyorsabb és jobb az akku idő!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok kellene egy progi ami hangokat felerősíti-pl. érintés-gépelés stb. köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Kivártam itt van a neve Győrgy
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
adb sideload
NOTE:Make sure you have the latest version of adb. It seems people are having issues with older versions. Its attached at the bottom Provided by-xaueious
1) Download the OTA.zip on your PC, rename the file update.zip, and place file in the same directory as adb.
2) Connect your phone and boot into the bootloader
3) Toggle to “recovery mode” and press power. You’ll see android laying down, press power then immediately press volume up and release. The menu will appear. Select “apply update from adb”
4) Open up command prompt from the directory above on your PC and type: 'adb sideload update.zip' The file will load and it will begin to update.
5) Reboot Helló ezt nem én írtam, csak másoltam, nem tudná valaki lefordítani? Érthetően, mert a belinkelt oldalon én nem értettem csak azt hogy ez villog az villog! Köszönjük!Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Antutu 4.2 16100
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz truefx #18294 üzenetére
Szia köszi ilyen van már, nekem Bumper kellene olyan v. hasonló mint annó az Apple kezdte el az Iphonénál a antenna gatenél! Valaki elmagyarázná hogy mit tudok csinálni a recoverynél stb...A samsungnál valahogy könnyebb volt! Köszi! Ja elolvastam az 1-est, de valahogy nem értem!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Na akkor most várni kell s jön a 4.3?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Nekem is megjött 2 órakor, eddig szépen teljesít! Meglepett elől hátul fólia! Akkor én is tapsikolok : Majd elfelejtettem bumpert hol lehet kapni Magyar honba? Szilikon , műa. alumínium stb....Köszi!!!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Köszi mindenkinek, megyek szieztázni, további szép napot!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Szerintetek, most váltottam ( ma érkezik) Nexus 4-re, S 4-ről, előtte Iphone 5-öm volt, csak az kicsi voit! Az S4-et lassúnak találtam! Tesztek szerint úgy nézem ez beválik! Igaz az Antutu és társai nem igen magasak, de engem nem azok érdekelnek, hanem hogy a valóságban hogy teljesít! Remélem jól döntöttem!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest