-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Ma "az" üzletben is megerősítettek abban amit egy ideje vartyogok a topicokban...
Hogy a Brando sajnos egy sz@r lett...hiába régen neves volt és minőséginek számított,,,
Mindezt éreztem az utolsó két (évben)(Brando)fóliámnál is...
Az azért milyen már, hogy egy üzletben azt mondják "ne azt inkább ne..."(utolsó esélyt akartam neki adni, mert most valahogy nem "kívántam" a spiegen-re várni,meg rendelni,meg ötezer.. )
Szóval eze'öté' (fólia+ perfect fóliázás) fel is pattintotta a "kislány",,,a "gagyit", ami az érzékelőknél szépen meg is van lyukasztva,,, úgy tapad mint az álom és szivárványmentes,,,és csúszik is az ujjam,,,,úgyhogy ennyi pénzért elégedett vagyok,,,,[ Szerkesztve ]
-
benco
tag
Amúgy mitől függ, hogy melyik készülék mikor kapja meg az app frissítéseket??Vagy ez randomszerű?
"nem az van, hogy ücsörgünk a tengerparton és kézzel fogunk halakat" -Bog. Nexus 4
-
dergander
addikt
Én tegnap megkaptam a maps es a chromet is...ma viszont már megint frissitett a maps méghozzá 7.0.1 verzióra.
A chrome nem béta mégis 28as...
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz petipetya #17191 üzenetére
Igen, azt értem MTP Alatt amit General kolléga ír. Hogy géphez csatlakoztatom és fájlokat másolok rá.
General: Nálam ahogy a gépemre dugom, eszközkeleőben megjelenik Nexus 4, de mire rá kattintanék, már ADB eszközre vált, mert pillanatok alatt lerántja netről a drivert. Viszont marad egy MTP sárga felkiáltójellel. Próbálok frissítésre nyomni, de neten nem talál drivert, ezért töltöttem le többet is amit betallóztam neki, de egyik sem volt jó. Azt írta nem talált illesztőprogramot. Holnap megpróbálok mindent eltávolítani, letiltani autómatikus driver telepítést és betallózom neki ami a ROOT leírásban van. Ma már eleget szívtam vele, örültem, hogy édesanyám gépén mindent fel tudtam másolni és még este telepítek, beállítok mindent.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
GeneraL_XTX
veterán
-
petipetya
nagyúr
-
pcnet
addikt
válasz GeneraL_XTX #17184 üzenetére
Köszi, de az ADB-t telepít, nekem viszont MTP kellene.
Tárgytalan. Úgy látszik 32 bites rendszert nem szereti. Édesanyám laptopjára rádugtam és fél perc alatt felkúsztak driverek.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
C.Brigante
veterán
az mekkora fless, h nekem nem frissít a gmaps... pedig kiváncsi vagyok rá nagyon!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
pcnet
addikt
-
csenor
senior tag
Ha Uk google play-ről származik a telefonom a Telemax javítja garanciával!?
-
Paca2
senior tag
3 hete van meg, de bármikor kézbe veszem, egyre jobban tetszik kívül - belül, vétek elrejteni a formáját, csak félti az ember
bocsi, csak kijött belőlemKindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
twine
veterán
Gyorsaságban, és simaságban nem mernék állást foglalni, de az biztos, hogy kevésbé melegszik tőle a telefon, és kevesebbet is fogyaszt az aksiból, mint a chrome,,, nekem a chrome mellet az szolt eddig, hogy az asztali pc-n is azt használok, de a legutóbbi frissítés óta a dolphine fullextrán szinkronizálja az asztali chrome-bol a dolgokat,,,(könyvjelzök,elözmények...mappába szedve,,stb...)
Csak az asztali chrome böngészöhöz hozzá kellet adni a dolphine extension-t,,,3 klikk volt..és full extra lett..van teljes képeenyös mod is..meg minden mi szem szájnak ingere...
Én személy szerint kikapcsoltam minden oldalrol beuszo sz@rt dolphine-ban,,meg minden gesture,t...igy szinte "chrome szerü minimal" feeling...
Csak ajánlani tudom -
czombos
tag
Azért az nem volt szép tőlük, hogy kivették a latitude-ot a mapsból és beletették a google+ba
-
jano6220
tag
Én Operát használok nagyon régóta és alig melegszik fel ha félórát vagy akár többet is netezek.Szerintem nagyon jó böngésző.
LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 15Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dergander
addikt
válasz gery2123 #17172 üzenetére
Figyelj,nemakarom elhinni hogy mind a 4 magot meg a GPU-t pörgetni kell hogy én internetezzek...szóval van mit fejlődni a chromenak,pláne hogy most jött a frissítés de még mindig maxon tekeri a procit,vicces!
Amit javítani kellene azzal nemfoglalkozik senki,amúgy nemcsak ezen a telefonon fő hanem az asszony optimus 4x-e is...a chromenak meg nincs akkora gépigénye hogy ez kelljen,komolyan mondom egy real racing 3 alatt se meleg ennyire
-
-
dergander
addikt
Nekem 10 perc böngészés után olyan forró a hátlap hogy tojást süthetek rajta persze Chrome-al,de ez nemcsak nálam van igy egyik ismerősnek ugyanez...valahogy nem akarom elhinni hogy 30 perc után csak kellemes langyos,az kicsit tulzás
-
w333
félisten
válasz C.Brigante #17168 üzenetére
Viszonyitási alap miatt néha előjön
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szponzor
senior tag
Vagyis méretben kb. akkora, mint a Nexus 4-em a Ringke Fusion-ben, továbbá az enyémen sincs menügomb, csak PIE. A különbség nem itt kezdődik, hanem mondjuk egy Nexus 4-Note 2 összehasonlításnál...Az tény, hogy a Nexus 4-nek nagyon jó fogása van tok nélkül, de amióta törött az üvegem, azóta nem merem már tok nélkül használni.
-
twine
veterán
válasz Integra #17148 üzenetére
Bár alapjaiban egyet értünk az "ergonómiában", de ezzel annyi a "dolgod", hogy feldobsz egy apexet, és beállítod, hogy lefelé "suhintásra" nyíljon a roló...pont,,, ami a roló alatt van, és a fenti menügombok, már pont annyival van(nak) lejjebb, amit kényelmesen elérsz "egy kézzel"
(Magad uram, ha szolgád nincs)
De hangsúlyozom,,, alapjaiban igazad van[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
Ellenőrizhető, van-e biztonsági rés androidos eszközünkön
Megérkezett a Google Maps 7.0Nekem már 7.0.1-re frissült.
-
w333
félisten
válasz szponzor #17152 üzenetére
Vigyázz mert az a +0.1 az csak a kijelző méret !
Magasság +2.7mm / széllesség +1.9mm
Ezen kívül teljesen más a formája (kicsit szappantartó + tepsi) és S3 LTE -n nincsenek a menügombok a képernyőben, és egy kézzel szinte lehetetlen még egy alkalmazásból is kilépni(#17153) Integra
Szerintem ez nagyon jó döntés
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz C.Brigante #17154 üzenetére
Köszönöm szépen! Sikerült! #1 hozzászólást böngészem, keresőt tényleg eszem ágában sem volt. Sorry!
-
Integra
titán
-
szponzor
senior tag
0,1" tesz kényelmetlenül naggyá egy telefont?
A baj az, hogy nem alul vannak a kezelőgombok az appokban, hanem a bal felső sarokban. iPhone 5-ön is nehéz elérni, a Nexus 4-en meg főleg.pcnet: Toolkit-tel csak bootloader után tudod root-olni. A bootloader nyitás törli a háttértár tartalmát!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz gery2123 #17149 üzenetére
Attól függ hogy milyen telefon az-az 5" kijelző, mert pl. az S4 az ok mert ugyan akkora volt méretben mint az S3 pedig az 4.8"
Lehet hogy csak pár mm -el kisebb a Nexus 4, de mégis sokkal kényelmesebb mint az S3 LTE(#17148) Integra
A Nexus 4 méretben kisebb mint a GNex. viszont a képernyő picivel nagyobb !
Galaxy Nexus : 135.5 x 67.9 x 8.9 mm
Nexus 4 : 133.9 x 68.7 x 9.1 mm
Hidd el nekem, ez a pár "mm" is sokat számít
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Máris lenn egy kérdésem. Csak ROOTolni szeretném a telefonom. Letöltöttem Toolkitet, de ROOTolásnál azt kérdezi unlockolva lett e a bootloaderem. Bootloader nyitás nélkül nem tudok ROOTolni sem? Nyitni nem szeretnék ha egy mód van rá. Nem akarok ROMolgani (legalábbis egyelőre), csak ROOTra lenne szükségem.
-
Integra
titán
nekem már a gnex is nagy, az n4 is ugyanekkora.. még ok, lenyeli az ember, de van a holo-nak egy nagy hiányossága, mégpedig az, hogy a képernyő tetején van a címsáv és nagyon sok alkalmazásnál a menü is. lekellene hozni mindkettőt a kijelző aljába, hogy egy kézzel lehessen használni. így nem lehet. de legalább opcionálisra átírni, hogy user választhassa, hogyan szeretné használni.
a windows phone-ban ez már rég így van, ők rájöttek erre az ergonómiai hibára.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
barnam_
nagyúr
-
Integra
titán
teljes elkenődés - ha ez igaz...
akkor marad a nexus4 a gnex után cserére, tököm tele már ezzel a méret növekedéssel[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
-
pcnet
addikt
Ma én is beléptem a klubba. Megérkezett a teló. Majd jövök ostobaságokat kérdezni.
-
MODERÁTOR
Ma én is csatlakoztam a Nexus 4 táborához.
-
twine
veterán
válasz zezoka #17132 üzenetére
Szerk:
Vulgáris beszélgetés,,csak szülői felügyelettelT*köm tudja....
Csak "Briganti&Vorlon" Professzor urak annyira fizikáztak már, hogy gondoltam, keresek Övegestől valamit, de mivel nem találtam, gyorsan készítettem egyet...
Ezért földhöz csaptam a sajátom, hogy legyen kép, és egy bannert ráhegesztettem...
F@szt....
Szívinfrastruktúrát kapnék, ha ez történne a drágaságommal...[ Szerkesztve ]
-
-
sonique
őstag
válasz C.Brigante #17129 üzenetére
sztem elég egyértlemü
dehogy mar egy olyan programért kapjon pénzt google-n keresztül az app készitöje
ami kart okoz a google nek és hivatalosan még sajat magukis is segitik -
Worlon83
aktív tag
válasz C.Brigante #17129 üzenetére
Adaway továbbra is létezik, csak a Google minden reklámblokkolót eltávolított Playről, mivel ezek mostantól ütköznek a programfeltételekkel. Magyarul ez pénzkiesést okozott a Google-nak, így kitiltották, de továbbra is elérhető és működik:
[link](#17126) twine
Ez jó
Biztos ez is magától repedt meg[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
reklám blokkra mi most a leghatásosabb, adfree?
(miért távolították el play-ről.. )
bár az oldalukról szedhető
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz Worlon83 #17121 üzenetére
persze, h nincs. értem mit akarsz mondani csak itt a feszültség gyüjtése miatt kanyarodott el picit a téma. Én arra gondoltam, h a feltöltődés mértéke tud nőni, míg a felületi feszültséget a hőingadozás befolyásohatja.
-
twine
veterán
Ha mindenhonnan elhajtanak, és nem akarsz 10+ezret költeni üveg hátlapra:
dbrand inc
Egy két ember itt a topicban ezzel takarta el a repedését,,,
A törés attól sajnos megmarad, de ha hosszú távon tervezel a telefonnal, legalább a szemed nem b@ssza a törés(Nekem ugyan nem tört, de nem sokkal vásárlás után dobtam rá egyet, mert így jobban tetszik a teló)
[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
válasz C.Brigante #17114 üzenetére
Viszont ennek még mindig semmi köze ahhoz, ha egy anyagban belső feszültség van, és ettől törik el.
Elektromosságtól egy üveglap nem fog törni, sokkal inkább a belső fesztől, vagy a külső behatástól, pl. meghajlik, csavarodik. -
barnam_
nagyúr
válasz Worlon83 #17080 üzenetére
Előlap + Érintőplexi + LCD: kb. 31 ezer ft
(#17082) Injun: drága dolog az üveg: 17 ezer ft munkadíjjal együtt
LG ügyfélszolgálatán próbáld meg jelezni, hogy magától tört el. Valószínűleg lefognak pattintani, hogy fordulj a szervizhez, a szerviz meg azt fogja mondani, hogy nem cserélheti gariban...(#17115) slayer93: én ezt rendeltem, bár még nem érkezett meg.
-
rasky
senior tag
Ma jártam az MM-ben és a kirakott N4-en is ott van ez a "beégés" effektus, úgyhogy nem egyedi a dolog, szürke színnél látszik. Könnyen ellenőrizhető például az akkuhasználat és a képernyőnél oldalra fordítva a kezelőgombok, statusbar helye is ott marad halványan egy jó ideig az átmenetnél...
[ Szerkesztve ]
-
slayer93
tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor holnap fog megjönni az én nexusom is.
Keresgélek valami jó tokot ami jó is meg nem egekben van az ára és védi a telefont a külső sérülések ellen, mert sajnos én béna vagyok és a mostani telómnak is hápog már a hátlapja a sok esés miatt.Na abban kérném a segítségetek, hogy milyen tok/bumber lenne nekem a jó?
Én néztem egyet ami tetszik nekem ez lenne az.Előre is köszi a segítséget!
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
C.Brigante
veterán
válasz Worlon83 #17109 üzenetére
én sztatikus feltöltődésről beszéltem, csak felületi feszültség néven maradt a sztori, de azért remélem értetted tanár úr! " ha az anyag szigetelő (nem vezető) a töltés nem fog tudni a felületen mozogni és így gyakorlatilag egy elektromos töltetű gyűjtőponttá válik." teccikérteni?
-
törölt tag
Hát ez az, hogy az utóbbi napokban valamiért az Android OS folyamat merítette az akksit, nem a képernyő. Bár most lecseréltem a CM-et, mert mind a stabil, mind a nightly változat ezt játszotta, és egyelőre jónak tűnik a mostani felállással.
assemble: Nem tudom, engem inkább a fejlemények hiánya zavar, mert elvileg idén már év elején jönnie kellett volna, sőt, a rá épülő cuccoknak is, aztán azt nyilatkozták, hogy a mobilos részleget visszaveszik, és utána kb sehol nem hallottam semmit, mintha eltűnt volna a cég a mobilpiacról. De ha meg már késik, akkor meg már akár jöhetne az OMAP6 is egyből, mert már elhaladt az idő felettük.
w333: Hozzá kell tegyem, hogy itt most olyan 35 fok van nappal és 30 fok éjszaka, de például már a Wechat-től is melegedett, pedig az nem egy olyan hatalmas program. Mondjuk szerintem ez inkább valami olyan probléma lehetett, hogy a CM és valami (Google framwork?) összeveszett, és nem hagyta aludni a telefont. Most factory reset után jónak tűnik.
-
gulb
senior tag
Uj Gmaps nicccceee!!!
Ha valakit erdekel: https://www.dropbox.com/s/oarc0kadzowd7bq/com.google.android.apps.maps-7.0.0.apk
-
Worlon83
aktív tag
válasz C.Brigante #17106 üzenetére
A felületi feszültség (bár én inkább belső feszültséget mondanék, mert a felületi megint más...) mechanikus, míg ha kocsid megbasz az elektromos (hacsak nem elé állsz és átmegy rajtad). A nem vezető testeknek is van mechanikus feszültsége. Amúgy meg az üveg szigetelő anyag, szóval elég érdekes lenne ha eletromosságot vezetne. Fizikaórára illett volna bejárni
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz defy456 #17100 üzenetére
nem túl nyerő viselkedés ezt és ezt kérni meg vásárlókönyv stb. le se fogják szarni kit kérsz és kivel akarsz beszélni... ha igazad van és ezt tudod bizonyítani akkor jogi út, na ettől már inkább beszarnak.
(#17088) FearTomi: mindennek van felületi feszültsége, neked is. Ez képes távozni egy másik testre (ez miatt szerintem nem kellene törni mondjuk) ilyenkor érzed, h megbasz a kocsid ha hozzáérsz pl. Keress rá: ESD
[ Szerkesztve ]
-
jano6220
tag
Használta már valaki a GooManagert rom cserére?,megbiszhatóan teszi a dólgát?
LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 15Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest