-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #16295 üzenetére
Parancsolj itt van : Paranoid a 3.60 Jun. 24 verzió a legfrissebb
(#16301) HardRic
Nagyon jól néz ki közben meg találtam "témázgatunk" oldalon
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
--Rawlings--
tag
Megrendeltem ma végre a telót, kíváncsi leszek milyen lesz az S3 után!
-
kezdő
senior tag
Hello!
Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán.
Tudtok javasolni olyan helyet ahol olcsón, de 27%-os ÁFÁval árulják? (akár privátban is)
A garancia elég ha 1 év bolti.Illetve mi az általános vélemény, érdemes a fehér változatot választani? (élőben sajnos nincs lehetőségem megnézni őket)
Ha már most veszem, ennyivel a megjelenés után, akkor szeretném a legfrissebb rev. számút, praktikusnak tartom a kis pöcköket, illetve lehet vennék Qi töltőt is és állítólag a rev10 nem mindegyiket szereti.
Van valami azonosító a dobozon amire rákérdezhetek a boltoknál, mármint a rev. számot illetően? (gyártási dátum, stb.)Erről jut eszembe. Qi töltő $13-ért ingyen postával Ennyit csak megér
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Paranoid-ot még nem próbáltam, lehet előbb megpróbálom azt, arról is tudnál dobni egy linket?
Ha jól értelmezem ezzel a toolkittel ami linkelve van az első oldalon egyszerre ki tudom nyitni a bootloadert, rootolni tudom és a CWM-et is felrakja. Utána már ugyanúgy megy az egész mint S3-on? CWM-ből .zip-ből felrakni az épp kiválasztott romot? (előtte-utána persze full wipe)
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #16289 üzenetére
A Paranoid Rom szerintem sokkal jobb, de ez ízlés kérdése
Itt a stabil CM 10.1.0 verzió[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah már letöltöttem ezt a nexus 4 toolkitet, lassan megy fel az aktuális CM verzió kíváncsi leszek Az első hsz-ben linkelt verziók frissek?
-
HardRic
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz buvartacsko #16280 üzenetére
Minden csak nézőpont kérdése.
Nekem például tökéletes a fényerő szabályozás, másnak nem.
Amíg én még idén májusban is a JB-re vártam, addig itt már mindenki fütyürészve hónapok óta azt használta, függetlenül attól, hogy rev10 a telefonja.
Olyan ez, mint a vajaskenyér. Ha csak alulról nézik, akkor a sima kenyeret látják, de felülről már látszik a vaj is.
"nincs rá lezsóidő"
-
joey04
titán
válasz buvartacsko #16278 üzenetére
a funkció működik, de nem az én igényeimnek megfelelően szabályoz.
-
FearTomi
őstag
válasz buvartacsko #16280 üzenetére
Nyugi, a droidos fényerő szabályozást is fikázták és én sem értem. Nekem is minden droidos készülékemen tökéletesen működött
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
buvartacsko
addikt
válasz GeneraL_XTX #16279 üzenetére
Nm tudom nálatok mi működik érdekesen rajta. Nekem felveszi a fényerőt hogyha kint vagyok, és leveszi amennyire kell hogyha bent vagyok. Ennél több nem értem miért kell. Kint is bent is ugyanolyan jó a fényerő így.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz buvartacsko #16275 üzenetére
Az automatikus fényérzékelő pontossága aligha lehet user error.....
Az iPad3-amon is igen érdekesen működik
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Csodás, ettől a ténytől az összes többi Apple készüléken is megjavult. Köszönöm.
-
joey04
titán
nem az.
-
JeffDebr
tag
válasz Worlon83 #16266 üzenetére
az általad linkelt oldal leírás szerint végigmentem, és újraindítás után BETÖLTŐDÖTT a Paranoid Android 3.15-ös verziója! de ez a rom nem teljesen magyar nyelvű
[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Viper26
nagyúr
MTP módban van csatlakoztatva a teló mégsem látom a tárhelyet gépen...
Valamit rosszul csináltam?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
JeffDebr
tag
válasz Worlon83 #16266 üzenetére
igaz,h a kernelcsere miatt már nyitottam a Nexus-t, root-olva is van.
és hogy rakom fel a rom-ot?[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Worlon83
aktív tag
válasz JeffDebr #16261 üzenetére
Pedig szerintem ebből az lesz...
Mindig mentsd le a telódról ami fontos, mielőtt ROM-t telepítesz. Az a biztos, és utána nem kell parázni se csomó időt elvesztegetni, ha mégis valami baj van.
Én a helyedben fognám, kinyitnám a bootloadert, tennék egy cwm-t, aztán mehet fel az új ROM.Esetleg próbálkozz a különféle Toolkitekkel, van ami pár kattintással vissza teszi a gyári ROM-t. XDA-n nézz körül.
Tessék egy leírás:
[link][ Szerkesztve ]
-
JeffDebr
tag
válasz Worlon83 #16256 üzenetére
Paranoid Android-ot tettem fel, vagyis bootloop-ol, mert a 3.15-ös verzió nem jó. ez csak telepítéskor derült ki. a CWM-et honnan lehet letölteni, éshogyan teszek fel vele új rom-ot, amikor a telefont nem is látja a gép?? nem szeretném gyalulni a telefont, ha nem muszáj!
-
FearTomi
őstag
válasz Worlon83 #16258 üzenetére
Nem tudom felfogni, hogy miért sértődtél be Kérlek magyarázd el! Vagyis sejtem, de ha elolvasod még egyszer a hozzászólásom és meg is érted, akkor rájössz, hogy a semmiért kelted a feszültséget
[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
válasz FearTomi #16252 üzenetére
Hát én magam sem tudom, hogy bírok én és még vagy más pár százezer ember élni első v. 2. kiadású N4-el. Nekünk se bütyök, se kisebb lencse, sőt ha a telefonomat csapkodom, még valami hangot is ad, ha 10000 telefonból megy egynek kijelzője besárgul, akkor el kell vinni cserére. Hát mindjárt megyek a Dunának... hacsak valaki nem ajándékoz meg egy holnap gyártott N4-el....
Na nekem amúgy Rev 1.1 van, bütyik nélkül.
(#16253) JeffDebr
Használj CWM-t, azzal telepíts, és kész. Te is csak a saját dolgod nehezíted.[ Szerkesztve ]
-
JeffDebr
tag
Erre valaki???
-
FearTomi
őstag
Nah jó, akkor készítek erről is egy kis szösszenetet tehát ->
Rev 10 - Első kiadás, sárguló kijelző, nagyobb kamera érzékelő, 140 grammos a telefon
Rev 11- sárguló kijelző megoldás, illetve alapból jobb fehér színt ad a kijelző, kisebb kamera érzékelő = jobb fénykép minőség (nem magát a kamerát cserélték) 134 grammos a telefon + a rev 11 jobban teljesít benchmarkokon
Rev 12 - bütyök a telefon alján, hogy segítse a speakert és a csúszást is ez hivatott megoldani. (Habár, néhány bütykösnél még rev 11-t ír fastboot módban, ez nem tudni miért van, lehet ezért nem volt tiszta a dolog
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz FearTomi #16245 üzenetére
Összevissza van én már ezt nem tudom követni
Van ahol azt írják hogy a kijelzősárgulás + bütykök + kisebb kamera lencse a Rev 1.1 !
De olyan is van ahol ez külön sorrendben van feltüntetve pl. kijelzősárgulás Rev 1.1 bütykök Rev 1.2 kisebb kamera lencse Rev 1.3 ...Szerintem mindenki döntse el magában hogy akkor ez most melyik
-
FearTomi
őstag
Ez egy butaság, nem Rev 11 a bütykös, csak szólok...Rev 11 (kijelző sárgulás megoldva) volt amikor nem volt rajta bütyök, az enyém is az és nincs rajta bütyök . A Rev 12 a bütykös...és van már Rev 13 is...
[ Szerkesztve ]
-
peternac
tag
Sziasztok!
Más is tapasztalta már, hogy a gyári digitális óra modul (magyarul widget) rosszul jelzi az ébresztési időket?
Itt egy kép, hogy érthető legyen.
Nincs beállítva ébresztés (értesítési sávon sincs kis óra ikon), de a modulon azt írja, hogy van.
Fordítva is szokott lenni, tehát hogy be van állítva ébresztés, de a modulon nem jelzi ki...és persze jó is szokott néha lenni, azt mutatja, amit kell neki. Ha letörlöm a modult, és újra kirakom, akkor sem minden esetben oldja meg, mintha nem frissülne a dolog (de pl. az óra mindig jót mutat, ébresztés is OK).
Nexus 7-em volt előtte sokáig (gyári rendszer), azon ezzel nem volt probléma soha.
Ötlet valaki? Factory reset nélkül meg szeretném úszni...[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Srácok az miért van hogy a telefon nem talál gps jelet? Egész eddig talált, de most nem. Újra indítottam, de utána sem lett jó. Valami ötlet?
-
jacis
nagyúr
Megjött az enyém is serácok
Bütykös és minden ok veleiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
atike
nagyúr
A Telenor tök ingyen kicserélte az enyémet minden kínlódás nélkül. Amikor vettem a telót szóltam, hogy normál simem van, elkérték, berögzítették, kaptam egy újat... Ennyi.
-
FearTomi
őstag
Ez a 4500 igaz, csak rohadtul nem mondják meg, hogy ez nem a sim cserére vonatkozik, hanem abban az esetben, ha mondjuk ellopják a telefonodat, vagy elhagyod és a régi számodat át akarod vinni. Sima lehúzás az egész és ők meg elszámolják számhordozási költségnek Minden, ismétlem minden más országban ingyen cserélik a SIM-et és még a posta költséget is állják, ha otthonra kéred. Mennyi szerintetek egy sim kártya előállítási költsége? Szerintem nem 4500 Ft
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz chrometent #16227 üzenetére
Mit próbáltál?
-
chrometent
csendes tag
feladom...
[ Szerkesztve ]
Here's to Your Imagination
-
w333
félisten
Kipróbáltam ezt a HD telefonálást, szerintem nagyon jó
-
Worlon83
aktív tag
Én bementem, mondván, hogy véletlen másik SIM helyett a jót vágtam ketté (valójában a rendes SIM-ből akartam Micro-t csinálni, nem jött össze...), mondta, hogy 4500 lesz. Aztán a mivel céges volt a kártya, így egy meghatalmazást átfaxoltunk a céghez, közben egy jót dumáltam a hölggyel. Kb. 10 perc múlva érkezett meg a kitöltött papír. 2 perc munka után megkaptam a MicroSIM-t, és a hölgy be X-elte, hogy ingyenes csere...
Így lett ingyen a csere
Lehet ha szépen mosolyogsz, bejössz, neked is megcsinálják -
Endless
aktív tag
-
HardRic
addikt
válasz chrometent #16212 üzenetére
Nem látszik a kép, de ha ennyire stock minden, akkor gondolom Chrome-ot használsz. Azt cseréld le egy Dolphinra vagy egy Next browserre, jobban jársz.
-
MODERÁTOR
Lehetőleg T-pontba menj, ne pedig partner céghez, és mondd, hogy rendetlenkedik a kártya.. Aztán mikor kicserélik, mondd, hogy micro SIM-est adjanak, mert a közeljövőben venni szeretnél náluk egy telefont, ami micro SIM-es lesz.. De egyébként ez csak az ügyintézőn múlik. Általában ingyen szokott lenni, de hivatalosan 4500 lenne így.
-
FearTomi
őstag
minek mondod, hogy független telefonba kell? Én odamentem és közöltem, hogy kell egy mikro sim és tök ingyen adtak egy új sim kártyát...nem kell, sőt nincs joga tudnia, hogy neked minek kell, visszaadod a régit, ő odaadja az újat és viszlát. Fizeted a szolgáltatást továbbra is, úgyhogy jogosult vagy a sim-re. Szerintem nem is teljesen hivatalos amit csinálnak...
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Aszondják a T-nél, hogy 4500 Ft-ba kerülne micro SIMmé alakítani a normált, ha független telefonba kéne a kártya. Ha T-s a telefon, akkor ingyé' van. Mit mondjak, hogy ingyen megcsinálják? Azért ez elég nagy lehúzás...
-
FearTomi
őstag
válasz chrometent #16212 üzenetére
nem public mappába raktad a képet
-
chrometent
csendes tag
Szerintetek ez mennyire vészes üzemidő? Ez az első okosom, próbálom megszokni az üzemidőt, de furának tűnik, hogy minden stock, alig van pár plusz alkalmazás telepítve, és a ,,semmitől" is így merül. Direkt nem cseszegettem töltőről való levétel után, csak egy 2G only-t állítottam. Persze lehet, hogy ez normális, sőt még jónak is számít, nem tudom.Brrr, mobilról nem tudtam méretet csökkenteni, bocs
[ Szerkesztve ]
Here's to Your Imagination
-
Scooter74
őstag
Skacok lenne egy hülye kérdésem ez hogyan müxik:
Telepítem az apk-t a telóra elinditom és kész is egy kis idő után a root?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Endless
aktív tag
Igen akkor ez egy érdekes este volt
De van jó oldala is mert 2 napja miután újrahúztam a ROM-ot azóta megy a Zedge nem tudom mit csináltam de most nem írja ki, hogy az alkalmazás leáll pedig legalább 3x telepítettem újra a rendszer wipeokkal és mindig befagyott 10perc után. Igaz párszor elküldtem nekik a jelentést Kár, hogy most merülési problémák vannak.#16183 sheratan
Megvolt minden format system, data, cache, dalvik cache nem tudom miért fogyasztott annyit. Gosms,exdialer,next launcher, eweather,swype,google szolgáltatás,franco kernel updater ezek vannak az alkalmazások között.On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
vasn
tag
Sony okos órát használ vki ehhez a telefonhoz? Nekem nem sikerül párosítanom az eszközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Akvarisztika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest