- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisg
tag
Tegnap megint megtörtént. Skype videotelefonálás közben a 12. perc körül. Egyáltalán nem volt meleg a telefon, a Chrome böngésző használata közben jóval melegebb szokott lenni.
Ha a Skype app lenne a hibás akkor simán csak kilőné a rendszer, de az egész telefon újranidul, PIN kód kéréssel.
-
zezoka
őstag
Na, nekem is működik, köszi, bele is tudok menni, megjelenik a belsó memória is, de abba belkattintva belül üres... De ez valszeg a "nincs rendszergazda jogosultság" miatt van, hogy nem bírtam rendesen felrakni a plugint. De legalább majd otthon jó lesz.
Vagy akkor nem is kéne a TotalAndDroid plugin?
-
zezoka
őstag
Nem lehet szerintem sem átrendezni, variálni, stock romon nekem sem sikerült.
Előző telóm custom romjaiban úgy volt megoldva, hogy nem kellett két ujjal bohóckodni, ami sokkal kényelmetlenebb egykézzel használva, hanem ha az óra fölött húztam le egy ujjal, akkor az jött be, ha máshol egy ujjal, akkor meg a sima notification bar. Szerintem az tök jó volt. Meg persze ott ment a variálás.
Meg azt hiányolom, h ha pl rányomok a wifire, blue-ra, vagy mobilnetre, akkor ne a beállítások menüben jöjjön be, hanem csak szimplán kapcsolja be/ki a kívánt funkciót.
Cantu99: Attól függ, mellette mennyi készenlét volt! Nekem pl 2nap 14 óra volt a jelenlegi (3 full nappal, 2 éjszaka - tehát 3 nap használat). Igaz mellette csak 1óra40perc volt a kijelzőidő.
-
Keeperv85
nagyúr
Teljesen felesleges összenézni ezeket a paramétereket, ugyanis nem ezeken a részeken van, ha van a hálózati zár. Ha ennyire egyszerű lenne, akkor egy custom rommal ki lehetne szedni bármelyik készülékből.
A hálózati zár a FW része, amibe bele van írva melyik PRL-t töltse le a RIL, jellemzően a "factory" nevű EMMC szuperblokk valahol a bootloader és a kernel közti partíciós mezőben.
@FragMaster: OTA-val nem lehet lockolni. Ez a veszély nem fenyeget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged