-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worlon83
aktív tag
válasz Slukkica #17798 üzenetére
Én egyetértek veled. Egyre többen vannak, akik informatika és az android alapjaival sincsenek tisztában (ne adj uram isten linux...), de minden áron varázsolgatni akarnak, aztán csodálkoznak, hogy a telefonjuk nem indul el.
Közben meg a fogalmakat is keverik.
Szerintem megkérdeznénk az itt lévőket, hogy mi is az a ROOT (amit minden áron akarnak), nem tudnák megmondani. -
Slukkica
őstag
Uuuurrraaaammmm isten!!!
Ennyi tévhitet amit most egyhuzamban olvadtam fáj! Hát elég kevés az olyan hozzá szólás ami fedi a valóságot.De azért mindenki határozottan állítja amit állít :-)
Nem is értem minek ír itt olyan ember aki tudja mit kell csinálni amikor le sem sz@rják amit mond. Dev telefont mindenkinek! Root, ota, adb, wipe, recovery fogalomzavar és egyben káromkodás :-)
Könyörgöm aki azt sem tudja kedd van-e vagy köd, ne akarjon már rom-olni, sem frissíteni, sőt ne mókoljon mert az jót nem hoz magával. A
Na de ennek a post-nak sem lesz foganatja sem hatása....mert a hülyeség ragályos!
Tisztelet a kivételnek és építő hozzászólásoknak, csak így tovább!
Na megyek is és iszom még valamit :-) :-) :-)Gondolat vége. Asszem most nem loptam sok ember szívébe magam. Semmi gond eddig sem volt ez másként!
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Worlon83
aktív tag
Azért nézzetek meg pár ROM és egyéb leírást:
Ha CWM van fent: telepítsd simán
Ha TWRP: csináld végig a köv. 15 lépést, ha nem akarod kinyírnia telefonodÉn eddig már nem egy embert láttam szívni, aki TWRP miatt majdnem téglásította a telefonját.
Vagy csak épp amiatt volt neki bugos a telepítés, maga a rendszer, stb.Nem tudom, ha valami egyszer már jó, működik, miért kell minden áron egyeseknek lecserélni, hogy aztán meg panaszkodjanak csak.
-
sonique
őstag
válasz trance89 #17789 üzenetére
soha nem találkoztam eggyel sem
volt egy verzio ami szar lett a 2410 ha jol emléxem
a 2440 nagyon jo
a mostani 2600 is fasza
cwm csak régi megszokás semmi más@Scooter74
milyen twrp van fen verzioszam szerint ?
ha valami régebbi akkor goomanager
és onnan rakd fel a legfrissebet[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz Scooter74 #17783 üzenetére
Ht majd miközben jutubon nézem hogy bemutatják a 4.3-at majd toolkittel vissza teszem a stock 4.2.2-őt és várok legalábbis így tervezem ,de azért várok majd hogy valami olyat is mutassanak hogy akarjam én a 4.3at , most én nagyon jól elvagyok slukk+franco-val
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
-
Benex
senior tag
válasz sonique #17772 üzenetére
Szerintem nincs semmi olyan dolog benne ami miatt fel kellene h tegyem , majd ha valaki ír olyat h akksi idő jobb vagy h netán gyorsabb (bár ez hüly*ség mert ettől gyorsabb már hova) akkor talán , de addig tényleg nem látom értelmét h egyenlőre csak annyit tudni h új camera (ami mellesleg már rég fent van apk-val ) Részemről ennyi ez a nagy "négyponthármazás"
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
sonique
őstag
válasz Scooter74 #17771 üzenetére
minek jön hozza root mikor az mar megvan
sööt rootolt/deodexed cwm install is igy már minden megvan
mako-4.3-rooted-deodexed-signed.zip[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
sikerültle lementeni végre a 4.3 hoz a bootloadert és a modemet is
cwm-radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.83.zip
z20i cwm-mako-4-3-bootloader.zip[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz gery2123 #17765 üzenetére
Vissza kéne zárnia. Nem tudom MIÉRT nem zárja vissza. En nem próbáltam MÉG azt a menüt pedig nekem is a toolkitböl az 1.6.4 van meg. Amúgy M adva hivatalos frissítés vissza zárja neked ha nem zárnád vissza.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
adammkaa
senior tag
válasz C.Brigante #17753 üzenetére
Nem még nem küldte el majd cserélni fogok vele egyébként, azt írta holnap küld el másolatot a garanciapapírrol majd megmutatom neked privátban ha megérkezett.
Nexus 5 Black
-
gery2123
őstag
válasz Scooter74 #17759 üzenetére
En tegnap raktam vissza mindent gyáriba és a toolkit nem zárta le. De amúgy is a menu pontok között az van hogy flash Stock and unroot, majd alatta relook Bootloader. Legalábbis nekem az 1.64 toolkit ez van.
Na de tényleg az a lényeg ha visszazar akkor jó ha nem akkor magad megcsinalod. :-D-- PSN_ID: GerY2123
-
Scooter74
őstag
válasz #13908480 #17761 üzenetére
Nincs mit!
Amúgy csak a 4.3 miatt akarod visszazárni a telefont?
Mert ha igen akkor szerintem maradj a CM-n.
Majd az ötös előtt zárd vissza, vagy ha lesz egy nagyobb javítása a 4.3-nak.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gabo91
aktív tag
válasz zorromoto #17641 üzenetére
Aha gyari rajt minden.
Leteszteltem ma a GPS-t zabál nagyon. Ha nem kapcsolgatom akkor gyorsan megtalalja a poziciom, viszont 15perc terkep megeszi a 30%-ot.Visszabb olvastam, hogy melegedesi illetve tererő problemak is elofordulnak. Neha èn is tapasztalom hogy teljes a tererő meg se mozditom a telot es ledobja. Bar mostanaban sokan panaszkodnak a tmobilra lehet hogy csak halozati eredetü a hiba. Melegedni tenyleg melegszik a 3G-től de nem sokat hasznalom, wifi-nel nem veszes, ha nem lesznek komolyabb gondok (remèlem!) inkabb nem postaztatom szervizelni.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz adammkaa #17746 üzenetére
most megvetted már és úton van, vagy megígérte a fiú, h elküldi neked holnaputánra, vagy a kezedben fogod már vagy most mi van? a leírtak alapján ami egy svájci boltot nevez meg eladónak, 99%-ra veheted, h nem fogadják el itthon! Ha még nem vetted meg, kértél fényképet a gariról??? vagy bemondások alapján fogod megvenni?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
törölt tag
Sziasztok CM10.1-ről szeretnék visszamenőleg stock 4 2.2-re és onnan OTAval frissíteni 4.3ra a kérdésem az lenne, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer? Mskip toolkitje xda ról vagy melyik? Es először bootloader zárok aztán uproot? Most mennék vissza először stock csak még nem ismerem hogy, hogy mennek a dolgok, a régi galaxy w-n egyszerűbb volt (persze az egész procedurahoz át kell menni az osztály tarsam hoz mert csak ott ismeri fel a gép a telót)
-
-
Scooter74
őstag
A csed boxot be kell pipálni kernel cserénél?
Mert slukk kerneljét nem engedi telepíteni azt írja, hogy failed.
Ha bepipálom akkor sem engedi.
Miért lehet ez?[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Worlon83
aktív tag
válasz adammkaa #17746 üzenetére
Üzletet kérdezd meg, ne az eladót. Mondjuk mivel gondolom a cégnek nincs képviselete itthon, üzlete, így egyszerűen nincs hova vinned a telefont. Esetleg vissza postázhatod, aminek a kifelé költségét neked kell állni, vissza díjat meg nekik, már ha jogos volt a garanciális ügyintézés.
Max. ha EU szintű gyári LG garancia van rá, akkor LG szervizbe. Na de ilyen gari meg ritka, mint a fehér holló.[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
válasz adammkaa #17741 üzenetére
Mondjuk mi lenne, ha ezt az eladó üzlettől kérdeznéd meg?
Kicsit egyszerűbb és az biztos, valamint nem kell 3 kört futnod még a témával.Amúgy ha most azt mondjuk, hogy "Igen, persze, elfogadja a sarki közértes is a garit", majd kiderül, hogy nem, akkor mit teszel? Az lesz a h*lye aki segíteni akart?
Nem tudom mi teszi, hogy mostanság az emberek önálló gondolkodási hajlandósága és józan esze a 0-hoz közelít.
Mindig mástól várják a megoldást, és hogy megcsinálják, megnézzék azt, amit nekik kéne.[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
Kiderült végül "Brack.ch electronics" itt lett véve a nexus Svájcban szóval Electronics ban ahogy látom, azt elfogadják a M.O bármelyik Electronics-ban is igaz?
Nexus 5 Black
-
Scooter74
őstag
válasz C.Brigante #17738 üzenetére
Köszönöm, akkor előtte és utána is csinálom a full wipét.
-
C.Brigante
veterán
hülye dolog de rájöttem, h a gyári védőfólia (előlapi) a legjobb, lassan 2 hónapja küldöm a telefont (zsebbe) és egy fél hajszálkarc nincs a fólián. (a telefon testén sem, krómkereten szintén semmi, pedig a keretre többen panaszkodtak, h 1 hét után karcos) csak ezt a hülye + - jeleket hagyták volna le róla, nem jön le semmi otthon elérhető dologgal se, olyan mintha a festék kemencézve lenne rajta, akkor meg bszhatom!
(#17737) Scooter74: a kernel egy elég kényes része a telefon sw-ének, ha cserélgeted wipe nélkül nagy eséllyel összeakadhat régebbi összetevőkkel, ilyenkor jelentkezhetnek fagyások, ami elég kellemetlen tud lenni.
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Scooter74
őstag
Skacok!
Kernel cseréhez is kell a full wipe?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
MartOOn
addikt
válasz PPeti1986 #17611 üzenetére
Koszi! Raprobaltam... Sajna csak a 'fuck'tory reset segit majd... Remelem. Mi okozhatja ezt? Azt lehet tudni? Teljesen stock minden. Ezert csodalkozom... Gondolom az hogy roamingban vagyok egy masik orszagban nem befolyasoljaa google accountomat. Tuti nem csak furcsa hogy ahogy kiertunk elkezdett hulyeskedni.
Ha valaki tudja az okat ossza meg velem legyszi. Koszi!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kisml
tag
Sziasztok!
Ezt a 4.3 kiszivárgási verziót olvastátok? Elég nagy fail
http://www.telefonguru.hu/mobil/hir/Video_Android_43_a_Nexus_4-en_2013-7-18(Bocs a linkért, telón vagyok)
-
[P]laci
senior tag
-
Endless
aktív tag
válasz forintuser #17721 üzenetére
pont most olvastam én is, egy picit sok volt. Ismét jönnek a toolkites és egyéb kérdések.
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
adammkaa
senior tag
Nem tudom pontosan hol lett véve a telefon Svájcon belül szerintem google play, de ahogy olvastam azt M.O-n nem fogadják el gariba
Nexus 5 Black
-
kapka20
csendes tag
Sziasztok,
Melyik office alkalmazást ajánlanátok? Doksi olvasásra mindegyik jó gondolom, de szerkesztésre kinek melyik jön be?
Köszi elöre is! -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Most lesz egy ilyen telefonom nemsokára, a srác akitől veszem, svájba vette azt mondta 2év garancia van rá, azt Magyarországon is elfogadják ugye? Illetve antutu 3.0.3 eredményeket kérhetek akik mértek gyári rom és kernellel?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
petipetya
nagyúr
Android 4.3-as bemutató YouTube videó. Vajon mi lehet az a Notification rész a végénél? Egy beállítások parancsikonról nyitotta meg.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Scooter74
őstag
A play nekem reggel óta az új!
Ahhoz nem kell a 4.3-s android!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
nzolo76
tag
Látom egyre többen használjuk a JellyB-TSM-r22 ROMot, és olvastam, hogy többen ajánlottátok hozzá a kernelt is, ami az oldalon van. Most láttam a #15 kernel is kijött. Van egy olyan sor a leírásban, hogy: "swipe2wake ON, horizontal". Ez mit jelent pontosan? Azt, hogy a kernelt felrakva a Touch Control progi nélkül is működne a telefon felébresztése? Ehhez a kernelhez is kell valamilyen progi, amivel a beállítások macerálhatók, vagy a kernelt telepítve lesz a beállítások menüben valami plusz menüsor?
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest