- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
SyMbioTe #69662 üzenetére
Nem érthet mindenki a számítógépekhez. Ez a magára vessen pont olyan, mint nekem pénzügy, vagy az orvoslás, csakhogy én ezeket másokra tudom bízni, míg azok, akik tudatlanul neteznek, azok meg nem. Ezért is örülhetünk, hogy egyre többen tableten, és telefonon neteznek, és egyre kevesebb pc-t lehet megfertőzni.
-
koby11h
őstag
válasz
SyMbioTe #69662 üzenetére
Ha ésszel használják tényleg elég a Windows Defender, de az ritka. Egy tagadhatatlan előnye, hogy nem nagyon fogja vissza a gépet.
Az ismeretségi körömben sajnos minden családban van egy olyan aki kattint de nem olvas
Nekem meg véges időm, így amit pl. "vérpistike" megcsinált és jóvanazúgy azt én másodjára már megcsinálom rendesen és tényleg jól van az úgy évekig. Vagy elsőre én. De sosem Defenderrel.
Korlátozott userként meg agyhalál, azt céges gépeknél kell csinálni.
-
BiP
nagyúr
válasz
SyMbioTe #69187 üzenetére
Én sem értem ezt a kukacoskodást, szavakon lovaglást.
A vevő csak szeretné megnézni, hogy a termék valóban létezik-e, megfelel-e a képen látottaknak, és ha nincs semmi baj vele, akkor úgyis megveszi.
Eladó szempontjából ugyanaz a végeredmény, elment megvenni. A vevő meg csak óvatosan fogalmaz, mert láttunk már hülye/átverős eladót. -
Syl
nagyúr
válasz
SyMbioTe #68984 üzenetére
> Columbo felesége. Mindenki beszél róla, csak éppen senki nem látta.
Közben meg saját sorozatot is kapott
-
válasz
SyMbioTe #68952 üzenetére
Meg mondjuk nem akarom a képeimet a Google-nak/Apple-nak/akárkinek adni.
@Syl : Nézd meg, mit hoztak ki belőle azóta...
2000 körül kezd érdekes lenni, amikor az oroszoknál már 4MB-os VGA kimenetes Spectrum-ok épülnek, PC házba -
válasz
SyMbioTe #68923 üzenetére
Abból indultam ki, hogy az Apple az első 20-25 évben arról volt híres, hogy brutál jól összerakott sw és hw környezetet kreáll, hihetetlen optimalizáltsággal.
Ennek még vannak nyomai ai iOS-ben, de csak néhol; lassan már nem a szögegyszerű, hanem a nehézkes jut eszembe.
Anyámnak akarok szerezni valami SE-t vagy hasonló olcsóbbat, amire van még support, de alapvető bajom az, hogy mennyire tudná használni.@quailstorm : Viszont rossz a hatásfoka.
-
cof
veterán
válasz
SyMbioTe #68541 üzenetére
Igen, nem azt mondom, hogy ártatlan mert kb. ha beírod google-ba már ott virít jobb oldalt magyarul ráadásul az alkalmazás leírása. Inkább nem gondolta volna, hogy ez csapda, csak a mekkora jó üzletet fogok én csinálni járt a fejében, és elnyomta a gondolatokat.
Viszont a keylogger az érdekes, ezek szerint semmi védelem nem volt a gépén, se vírusírtó se semmi, azért gondolom bejeleznek ilyen programokra. Szóval szerintem ott az az eset állt fenn, hogy semennyire nem értett(ek) a PC-hez.
Az utalás viszont nem rögtön megy el itthon sem, csak jóváírodik a fogadó számláján, a bankok egymás között egyeztetnek napi egy alkalommal és a különbözetet fizetik egymásnak, nem vágom a banki dolgokat, csak a Csengétől hallottam, hogy így működik [link].
-
válasz
SyMbioTe #68220 üzenetére
Medionnal szervízben találkoztam párral amikor lejárt a gari még előző melóhelyemen hoztak párat.
Volt egy aránylag jó windowsos tablet de konstrukció hibás volt, a gyári elem ha lemerült akkor nem indult el. Sima 2032-est bele lehetett erőltetni, a gyári mérete kissebb volt. Kicsit mókolni kellett. Maga a tablet szerintem jó volt.
Aztán volt medion notebook hibájára nem emlékszem, totál átlag belseje volt semmi extra bár nehéz volt szerelni. Meg volt pár medion pendriveom is azok jól bírták de tetü lassúak voltak.
Valahogy az az érzésem hogy ár/teljesítményben jók, minőségben talán alacsony közepes szint. Nem mondanám rossznak. Az előnyűk gondolom a garancia.
De messze többre tartom ezeket az egybe medion gépeket mint az ilyen olyan számtech bolt leglaja mindenből a legolcsóbb konfigjait. Lapok MSI, videókártyák is MSI vagy valami oem néha egyedi specekkel. -
-
BiP
nagyúr
válasz
SyMbioTe #65049 üzenetére
Nyilván, van, akinek egyszer meg kell venni. Hogy mi is jól járhassunk
Én ezeken a kategorikus kijelentéseken szoktam röhögni. Az újnak ára van, és persze bőven van az a tárgy/helyzet, amiért én is megfizetem. De sokszor meg a használt az ésszerűbb.Haverom feleségének a szülei voltak így, hogy CSAKIS újépítésú lakást voltak hajlandóak venni kicsi lányuknak, amikor felköltözött Pestre. Ők tudják, csak hát durván többe kerül az ilyen igény, meg a kivitelezőnél ott a kockázat is (hogy nem lép le idő előtt a pénzeddel), hogy jól megépíti, stb. Pár éves használtnál azért már ismertek a gyerekbetegségek.
-
BiP
nagyúr
válasz
SyMbioTe #65023 üzenetére
Gondolom. Csak ér-e annyi felárat?! Meg mondjuk kevesebbet fogyaszt, ez is lehet érv. Végülis mindkettőnek (1660-ok, 1070) van létjogosultsága, igény szerint.
A Ti erősebb a Supernél, azért mondtam azt a példát. A Super jobb ár/érték aránnyal rendelkezik. De hát pont ezért kérdés, hogy akkor ki a fene vesz Ti-t?
Aki újat és erősebbet akar, és nem sajnál érezhetően többet kiadni rá. -
Cs1csó
titán
válasz
SyMbioTe #64487 üzenetére
Sajnos de ahogy írta KROK640 ez a Windows sara, mert amikor kitalálta ezeket a KÉPEK, VIDEÓK, ZENÉK, DOKUMENTUMOK könyvtárakat azok ugye alapértelmezetten a C-n vannak és ez főleg a mai kis SSD nagy HDD világában bazi egészségtelen de egyébként is hiszen egy Windows reinstall vagy Windows rendberakás is macerásabb.
-
-
Migráns
tag
válasz
SyMbioTe #63597 üzenetére
Erre a kiválóságra rájött a Tesco management is, és a 0-24 Tesco egységekben az utóbbi időben ( COVID-19 előtt) éjszaka már nem is üzemeltettek normál pénztárat, csak az önkiszolgálót, általában egy megviselt idősebb dolgozó felügyelete alatt.
Egyszer kivertem a raplit, hogy legalább egy üzemelhetne, mert nem mindenki szeretne kényszer-pénztárossá válni, de gazdasági indokokkal végül levettek a lábamról.....
Érvelésük szerint ha nincs éjszakás pénztáros,akkor fizetést sem kell neki folyósítani....ami igaz is!
Olyan ez, mint a Flip reklám: nem köt a hűségidő, ha nincs hűségidő!
Persze én felvetettem, hogy ha a Tesco beugró kényszer-pénztáros munkakörben alkalmaz, akkor valami ellenszolgáltatást is kell biztosítania....mondjuk két almáért meg egy körtéért megcsinálom a melót!
Elhajtottak, ellenszolgáltatás alma! -
BiP
nagyúr
válasz
SyMbioTe #62705 üzenetére
Igen. Mindkettőre kb. 1 hétig lehet lecsapni, hogy a tiéd legyen. Ezért nem értettem, hogy miért lett kiemelve, hogy "korlátozott ideig".
Epic-nél minden héten van valami, Uplay-en meg néha-néha, de ugyanúgy bekerül a library-ba.(#62707) koko52: Én Guru3D-n olvastam, ott 21-ét írtak. Sorry.
Most nézem a store-ban, ott tényleg 17 van. -
BiP
nagyúr
válasz
SyMbioTe #62253 üzenetére
Én sem mindig szeretek postázni, pont a felsorolt okok miatt,
viszont emiatt nem nyavajgok a vevőnek, hanem egyszerűen megoldom, és kész.De hogy a személyes átvétel feláras, ezen röhögtem. Oké, idő elmenni adott helyre (amit amúgy ő adott meg), várni a vevőre, stb. de ez az üzlet része.
Még jó hogy nem számolja fel a telefonhívásokat is. -
Starchm
őstag
válasz
SyMbioTe #59284 üzenetére
Ez általában felmegy 3200-re bármilyen probléma nélkül.
szerk: Elnéztem, azt hittem több boltban is 20k körül van -
Gyuri27
félisten
válasz
SyMbioTe #58783 üzenetére
És? Most van.
Amúgy meg ha megjelenik a 4xxx nyilván kifut az 1xxx. Ez is azért 12nm-s mert már gondolom a 14 nm-s gyártás kifut.
Ha meg jön a 4xxx akkor a 2600 lesz olcsóbb. Már most is kb 5k van a kettő közt.
Akkor meg lehet olcsón 2600-t venni. Ez tényleg nagy gyász az usernek. -
törölt tag
válasz
SyMbioTe #58779 üzenetére
4. gen i3 nem ér sokat (adatlap), szóval messze nem megy vele. Amúgy most a R5 1600@2600 a sláger 30000 elejéért.
-
Cs1csó
titán
válasz
SyMbioTe #58441 üzenetére
Pontosan ez az amit nem értek, mikor egy héten a Neoton Famíliától ugyanazt a dalt lenyomják negyedjére akkor finoman szólva is elszomorodok.
Már annak sem örülök, hogy 30 évben korlátozták a slágereket, hiszen pl. az 1954 Mr. Sandman a The Choredettes-től vagy az If I Didn't Care a The Ink Pots-tól.
De simán lehetne a 90-es évekből is pl. Queen-től az Innuendo stb.
Száz szónak is egy a vége, túlságosan egysíkú és önismétlő a repertoárjuk.
-
Trailblazer
veterán
válasz
SyMbioTe #58441 üzenetére
Ó, hát ezek mindig a változatosságra hivatkoznak, holott rendre ugyanaz a playlist forog randomizálva.
#58436) Fehér Farkas: Hát igen, az átlagemberek sokaságát nevezhetnénk annak a bizonyos piacnak, amelynek el kéne az említett tematikus adókat tartania. Aztán hogy ez miért csak retro és katyvasz slágeradók képében nyilvánul meg... Ja, és ott vannak még az okoskodó reggeli műsorok is a "sztárműsorvezetőkkel", számomra érthetetlen népszerűséggel, ezt is egy külön téma lenne kivesézni.
-
KROK640
nagyúr
-
Armagedown
őstag
válasz
SyMbioTe #58359 üzenetére
Az tényleg jó mobil, elérhető rá a jelenlegi legfrissebb Android is, igaz vannak kisebb bugjai.
Aki jól választott mobilt, annak még nem kell szenvednie az appok használhatatlansága miatt.
Sajnos sokakat megtévesztettek a Windows Phone nácik -
koko52
nagyúr
válasz
SyMbioTe #58156 üzenetére
0 naposnak nem küldünk semmit, se 1-2 értékelésesnek sem. Valamint megnézem kik értékelték. Ha pl van 10 pozitíva niemandoktól akkor az nálam 0.
Igen én is nullával kezdtem és olyanoknak utaltam akik sok pluszosok és elküldetem előre is az árut, mert nem utaltak nekem előre. De ne is várja el a 0-ás, hogy bizalommal álljanak hozzá. -
Gyuri27
félisten
válasz
SyMbioTe #58152 üzenetére
Pofázik? Tehát én meg mások is pofázunk?
Minőségi hsz.Voltom 0 napos. Voltam 0 bizniszes.
És hosszú, hosszú utat kellett bejárnom, hogy legyen valami hitelem, zsanzsém.
Ilyen az élet. Az ember előbb tegyen le valamit az asztalra.Bird: gyere bástya gyere. Jöhet privibe.
-
Speed®
titán
válasz
SyMbioTe #57578 üzenetére
Csak azt nem, hogy hibás/hiányos is lehet, mert nem tesztelik az elállásból visszajövet.. így vettem nemrég cimbinek DIMM hibás B450-A Prot, aztán a csere Tomahawkot kibontva felezett bundle és pasztával szennyezett socket került a kezembe..marha nagy mázlival sikerült kitakarítani és eddig hibátlanul üzemel, de csak a már sürgőssé vált átadás miatt nem álltam el végleg :S
-
envagyok
veterán
válasz
SyMbioTe #56215 üzenetére
Az utalás után vettem észre, hogy volt előzetes levelezésem a taggal.
Ott írta, hogy ő alaplap javítással foglalkozik.
Nem mindegy, hogy egy "teszteletlen" cuccot olyantól veszel, aki az adott termék szerelője, vagy akinél csak évek óta áll. Akkor írtam rá, kétszer is leírtam neki, hogy ha nem jó, engem nem érdekel, inkább utalja vissza a zsét. Erre elküldte a lapot. -
envagyok
veterán
válasz
SyMbioTe #55853 üzenetére
Nem csak a fogyasztás különbség a gond nv és amd között.
A gpu-k lábkiosztása különböző elv alapján készült. A leghamarabb elpattanó bga lábakon az AMD pont fontos kapcsolatokra használja, míg az NV-nél a sok feszültség/föld lábból 1.
AMD lehal, NV vígan megy tovább.Más:
Este felraktak egy retró hw-t.
5 percen belúl írtam, hogy jöhet a számlaszám postaköltséggel, mert már régóta keresek dobozos voodoo2-t. Hívtam is volna, de nem volt telefonszám. Válasz nem jött, közben jegelve is lett. Igazi úriember. -
Chaser
legenda
válasz
SyMbioTe #55847 üzenetére
még azt megmutatom neki, de a babatétet' nem ( : sztem valami szörnyű....aztán eldönti
horppc
tesztekben azt láttam, épp a nitro+ verzióknak van értelmes fogyasztása az összes rx közül, zafíron belül is, 470 itx majdnem annyit eszik mint az 580 nitro, utóbbi van 170-80w körül, előbbi 140 ha jól rémlik1660 és a ti 120w-nál megáll a 90%-uk, 1-2 modell megy föntebb, de minimális 10w fogyasztással, szóval azoknak brutál jó a teljesmény/fogyasztás mutatójuk, ha magamnak kellene venni akkor nv, de bajban lennék, 1050ti-k teljesítménye ma már nem túl acélos, 1650-ek picit gyorsabbak, de értelmesebb árban majdnem ott van mint a 1660 belépők, és már annyit is sajnálnék vga-ra adni, one x-nek azért korrekt teljesítménye van, és azt lehet lőni most is újan 130-ért, az meg komplett gép, nem csak egy sz@ros vga amihez még sok minden kell, fps-re nem az igazi, de autósra meg tomb raider szerű játékokra tökéletes az is, és megyen' neki a 4k is több játéknál 30/60 fps-sel
-
törölt tag
válasz
SyMbioTe #55850 üzenetére
Ja a nitrók baromi jól néznek ki. Meg a fogyasztás maga is ilyen legyen min lovagolni probléma, csak ha tegyük fel / már más tma / pl a 1660 valóban mondjuk 140W , egy 590 meg 230, akkor hiába a jobb a hűtés úgymond, ugyanott van az ember. Szal kinézetre bika, de mégse éri meg.De van egy feelingje. 2 db 8 as tápdugó rajta stb. Feelingjét nem negatívan értem.
-
törölt tag
válasz
SyMbioTe #55847 üzenetére
De amúgy mi szól az 590 ek mellett? Ha amd fan lennék se vennék többet fogyasztó / lassabb kártyát. És nem a villanyszámla miatt, hanem csak úgy elvből nem. Nitro+ ok fogyasztják a legtöbbet. Ha meg nincs mögötte teljesítmény" akkor nem buli. Amúgy nekem is azok tetszenek, csak 570 esből a nitro + /200w on evett, húzni meg isten ments, hogy mégtöbbet egyen. Én sima msi armor oc-t vettem 8g. //Többször átírtam az ezelőtti kommenteket, és mégsem változott.//
-
cof
veterán
válasz
SyMbioTe #55296 üzenetére
Programkódot próbáltál te beilleszteni? Figyelmen kívül hagyja a sortörést, ha sima szövegként illesztem be, és utána ruházom fel programkód tag-el, egy sorban lesz az egész...
Jobban szeretem én, mikor látom a nyers formázást a válaszomban.
Na mindegy csak megjegyeztem, hogy ha már szóba jött, pont a lényeg lett elrontva, nem kellett volna megváltoztatni, vagy lehetne A / B verzió. Amíg lehet úgyis a logout verziót használom.
-
Chaser
legenda
válasz
SyMbioTe #50209 üzenetére
egyik eladó ezt írja:
AMD processzor vagy AMD videokártya kell az aktiválásukhoz.VGA: AMD Radeon VII, VEGA56/64 a RX590/580/570)
Processzor: AMD Ryzen 2.gen 2700X/2700 MAX/2700, 2600X MAX/2600X/2600 a 2400Ggondolom a kódot nem direkt pl 2600-hoz kötötték, tehát bármelyik promóban résztvevő cpu-val lehet használni, esetleg vga-val, mert ugye ezekhez most mindhez adják
koko52
igen, már értemScorp2011
tehát ha jól értem, amdrewardson ha beírom a kapott kódot, ellenőrzi azt a gépet amiről beírtam, ha megfelel, akkor kapom külön a uplay kulcsot, ami nincs acc-hoz kötve? nyilván aktiválás után már az adott acc-hoz lesz jó csak -
Chaser
legenda
válasz
SyMbioTe #48539 üzenetére
tudom, de ez így nonszensz történet, ahogy látom elég sokan szóvá is tették már egyes termékeknél ezt náluk
csicso ajánlotta nemrég az alzát, ipont csak a konfig összeállításásra használom, azt az ui-t jól átlátom ( :no de hol lehet samu ssd gart csekkolni? nem találom
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest