- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
envagyok
veterán
válasz
arelim #62571 üzenetére
Én szeretek.
Másodperc alapú, 6ft/perc, és ha meghallod a beszédét, egyből lejön, hogy réti ni...er, vagy normális ember, átverős seftes, vagy tényleg csak szar képeket csináló géppel szerencsétlenített egyszeri halandó.
Annyit meg megér. Online nehezebb ezt levenni.
Plusz van egy kontakt egy user néven kívül. -
-
envagyok
veterán
válasz
arelim #62254 üzenetére
Van akinek az utcán szemben van a posta, és minden nap elmegy előtte, van akinek 15km, és soha nem jár arra egyébként. Biztos van akinél hegyekben áll az antisztatikus zacskó, buborékos fólia, kartondoboz, ragasztószalag, és olyan is akinél nincs.
Az eladó a fentiek tudatában találja ki, mennyiért hajlandó feladni a csomagot, ha sokat kér, maximum nem veszed meg. De ha ez bárki szerint ingyen jár, szívesen fogadok mindenkit csomagolni és postára adni cuccokat, antisztatikus zacskó is jöhet, több száz darab is akár, a gyűjteményemben sincs még mindenhez, kb lehetetlen beszerezni.Még az ekézés előtt, a napokban 3 csomagot is adtam fel, volt amelyikért többet fizettem a postán, mint amennyit kaptam a postázásért, mert nem fért bele a súlyhatárba, de a legjobb esetben is pont elég volt. Mindezt fél órát sorban állva, 20km-t kocsikázva szorozva háromszor. Mondjuk itt nagyobb tételek voltak, egy 3000Ft-os HDD-ért lehet én sem csinálnám meg, főleg ha a kedves vevő belealkudná a postát, amivel 5-ből 4 bepróbálkozik.
-
KROK640
nagyúr
válasz
arelim #62078 üzenetére
Igen, de érdemes a sorok között olvasni, fordítok :
"sata hdd (bővíthető-cserélhető ssd-re)" - tehát jelenleg HDD van benne, arra nem vettem a fáradtságot, hogy SSD-re cseréljem.
"világítással, wifi, kártya olvasó, meglepően gyors !?" - még ő maga sem biztos benne h gyors az a gép.
"Mondhatni a szezonra felkészítve márr csak használni kell ??" - ő maga sem biztos benne, hogy használható a gép."Meglepően gyors masina !" - sikerült meggyőznie magát. Biztos mert leelőzte a szomszéd 366MHZ-es Pentium 2 alapú Celeronját
"A képek magukért beszélnek !" - ugyanazt a gépet sok háttérrel is le tudom fotózni. (egyébként nagy magyar vagyok, vegyétek észre azt is!)"Akku nincs benne ! Ezt az ára is tükrözi !" - Igen, bizony, bizony. A tönkrement akku veszélyes hulladék, amit sokba kerül eltüntetni. Na én ezt már előre eltüntettem helyetted, azért ilyen bitang drága ez a gép. (hehe, vegyél laptopot amit igen nehezen hordozol, mert már unom h annyira mobil mint egy asztali gép, de csak annyira bővíthető mint egy laptop)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest