- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
kornel76 #56528 üzenetére
Régen tanultam már nyelvtant és akkor is kettes, hármas voltam, de nekem úgy rémlik három szót nem írunk egybe, hanem kötőjellel. Jelen esetben magyar-tanárnő lenne a helyes. A kapcsolat azért kell a szóban és azért nem írható külön, mert akkor egy tanárnőt jelent aki magyar és nem magyar nyelvet oktató tanárnőt.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
kornel76 #47622 üzenetére
Az se rossz. De oda meg kell hogy vágjalak rendesen.
Ami nem gond. A baj az, hogy ha jobban megváglak viszed magaddal a plútót egy másik naprendszerbe.
Megoldás lehet még, hogy keresek hozzád egy két lidércet. Aztán ilyen csoportosba toljuk. Ott még némi kedvezményt is tudok biztosítani.
Persze a pénzt előre utalva kérem! -
Trailblazer
veterán
válasz
kornel76 #46693 üzenetére
Ami kimaradt, az ehhez kapcsolódó hír.
-
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
kornel76 #19925 üzenetére
Röviden: ahogy customer114 megírta...
Bővebben: telefon kamerával veszi a környezet képét, és arra rávetíti a kívánt tartalmat. Nem a környezet alá renderel neked egy objektumot (jelen esetben egy pokemont) árnyékolva, mivel a tér megjelenítése egy darab 2D képből egy csúcstelefon számára sem megvalósítható feladat. Természetesen, ha a térképen egy statikus objektum szerepel (például épület), ezeket figyelembe veszi a program ha megfelelően lett lekódolva, így azzal elrejtheti a user elől az épülettel.
De egy autó tipikusan nem ilyen...
-
raubisoda
senior tag
válasz
kornel76 #17704 üzenetére
Sajnálom nem sértésnek szántam de az állításom igaz.Az igénytelen jelző a munkahiányból fakadó pénzhiányt célozta.Van ismerősöm arra és sajna ő is abban a becstelen helyzetben van,hogy kevéske pénzből nehéz nagyot alkotni.De ismétlem bocs igaz durván fogalmaztam és még1x sajnálom nem így akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged