- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Fingom nincs, mennyi egy hangvalto ara, "
Attól függ, milyen felépítés. Pár ezer ft., ha te építed, akkor pár száz. Ilyen kis hangfalakba elég olcsó összerakni.Amúgy egy hangváltó még összerakható egy bármilyen pákával, de bármi komolyabbhoz kell tudás, meg valami műhelyszerűség.
-
Astroboy
őstag
Régen (15-20 éve) azért tudtak egészen elfogadható minőségű termékeket gyártani, pl. a "kommersz" egereik-billentyűzeteik szinte elnyűhetetlenek voltak.
Már rég a fröccsöntött 2000W pmpo-s foskupacok uralták az aktív hangfalszettek világát, mikor ők egyes szettekhez még mindig fát használtak - kisebb nagyobb sikerrel persze.Anno ~ 12 éve ilyet vettem a 40 nm-es albérletbe, csóró voltam na, kellett a pénz nőkre meg piára.
Némi utómunkával (hangszórókba 2 köbméter gyapot + megfelelő árnyékolás az erősítőbe, pókfonal vastagságú gyári kábelek cseréje 2.5 mm-es árnyékolt rézkábelekre) kisebb fajta csodát lehetett vele elérni.Oké, nem lett GangBang and Olufsen se Haumann Kordon, zenére továbbra se volt alkalmas, de filmezéskor egész szépen kitöltötte hanggal azt a kis pecót.
-
-
Én vettem nemrég egereket, a kisméretű rádiós Logitech-eket szeretem nagyon, vettem egy olyat is, meg egy 'ugyanolyan' Geniust mert azt írták, több mint egy évig bírja az elem, jobb mint a Logitech, stb.
Üzenem az értékelőknek hogy legalább utólag fogjanak a kezükbe egy Logitech-et is...
Az elem meg oké hogy munkára használva, de másfél hónap volt, és nem gagyi, Kodak, amit hozzá adtak... -
ElektrikusDE
senior tag
"KI A SUGAR DADDY?
Sikeres férfi vagy nő (Sugar Mommy), aki tudja, hogy mit akar.
Munkája által már egzisztenciát teremtett magának, és most arra vár, hogy az életét megossza a leendő párjával."Én nem igy tudtam...
-
KROK640
nagyúr
Akkor lehet, hogy nem beállt akváriumokhoz volt szerencsém.
Az iskolai igazán be se nagyon állhatott, mert vagy 3 hónapig volt meg csak.
Egyik reggel arra mentünk be, hogy kb fele annyi víz volt az akváriumban mint lennie kellett volna, hófehér volt a víz, mint amiben feloldottak egy doboznyi krétát, és az összes hal elvolt pusztulva. Sosem derült ki, hogy ki és mit csinált, vagy mi történt valójában. Az ofő meg azt mondta, hogy rendben, ez volt az első és utolsó akváriumunk. -
homerhamm
addikt
Közbe rákerestem.
-
-
TaaT
nagyúr
Az egyik topikban beírt egy csávó egy olyat, hogy a rászáradt paszta CPU-ról történő eltávolításának menete szerinte a következő:
- száraz paszta csavarhúzóval való felkaristolása
- okozott sérülések durva, majd egyre finomabb csiszolóvászonnal történő kijavításaÉs még ő volt besértődve amikor elkezdtem ekézni ezért a kommentért.
-
KROK640
nagyúr
Ez ugyanaz, mint a 2012-es árvíz volt a HDDknél... a 2TB-os 12 ezer ft-os HDD helyett lett 25 ezerért 1TB, aztán eltelt 10 év (ok, romlott a pénz) aztán még mindig 19000ft(!) a legolcsóbb 2TB-os HDD... úgy, hogy 10(!) év eltelt!! ok, romlott a forint meg minden, de ez pont olyan nevetséges, mintha valaki 2009-ben (amikor már 1TB-os HDD is 30 ezer körül volt és nekem 1TB HDD volt) a 4GB-os HDD-t (nem, nem memóriát, hanem merevlemezt) 30 ezerért árulta volna (1999-es ár), és komolyan is gondolja ... (gyártói szinten). Elelt 10 év és még nőtt az ár??? Ez 1992 és 2002 között gyakorlatilag nemhogy elképozelehettlen volt kb bármilyen hardverre, de az volt a csoda, ha 10 évesen nem a tizedét vagy kevesebbet éri ...
Attól félek, hogy a VGAk ára sosem fog visszatérni a "normális" szintre, mert így vagy úgy, de abuse-olva lesz már a piac, hogy lehetőleg egy alsóközepes VGA is, minimum egy havi fizetés legyen... aztán csodálkoznak, mikor a fél PC-s piac konzolos lesz, bár az utóbbi 2-3 évet elnézve, szerintem pontosan ez a cél! A PC építés egy hatalmas luxus legyen, aki játszani akar konzol (és mindenféle előfizetés ami fix bevétel), akinek meg egy sima gép kell, az egy bővíthetetlen hamar tönkremenős drága laptop mellett tegye le a voksát ... -
-
-
KROK640
nagyúr
Egy hollófejű kolléga a kommentálhatatlan modorával a War Thunder topicban nemrég hasonlóan járt. Csak csodálkozott, hogy miért repül naponta ... Hát szinte mindig ugyanaz volt az avatarja, és a stílusa nagyon árulkodó volt ... ő lassan megunta, mert egy jó ideje nem láttam (de nem is hiányoltam).
Spirit barátunk nevéből lehagytál egy 7-est. Rá akartam vezetni, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban az alapján amiket csinál, és postol, de sajnos hamarabb megkapta Ő A PONTot. (Tocska U - na jó, ez csak akkor vicces, ha valamennyire tudsz ukránul) -
-
fatpingvin
addikt
törékeny cuccot pont emiatt szivacs felett bontok ki, de ezt igazából nem is érdekel, a totál feleslegesen termelt hulladék sokkal jobban zavar- ráadásul ezeknek a dizájnos csomagolásoknbag a nagyrésze olyan hogy egyrészt körülményes sérülés nélkül kibontani, másrészt meg újrahasznosítani elég nehéz ugyanis úgy vannak kialakítva hogy az kb kizárja a bármi egyéb tárolására való felhasználást.
-
fatpingvin
addikt
mertem remélni hogy senki nem fogja fullba tolni a dilettánst, nyilván a higiéniai kellékek fogyóeszköz, így a használt fogalma is nehezen értelmezhető.
a ruháim nagyrésze viszont turkálós gönc (oké, mondjuk a Háda nem sensu stricto second hand turi, de elég sok actual secondhand cuccom is van), már amit nem kaptam valakitől vagy magamnak varrtam. -
fatpingvin
addikt
és hcl: kutya legyek ha értem... lehet hogy a BIOSában szerepel az opció? mindenesetre ahogy néztem a rajta lévő vezérlő sem az ami hardverből fog tudni xor-t számolni...
(akinek nem ismerős a kérdés: RAID 5-höz minimum 3 lemez kell, az alatt egyszerűen a matek nem működik.) -
Én is hasonló okból szretem ha a telefon van céges e-mail. A céges telefon. Nem a sajátomon
"Angol bankok appjai nagyon rinyalosak ilyen szempontbol. "
Fasza... mondjuk én úgy vagyok, hogy a Simple is muszájból van (buszjegy+parkolás), de alapból fázok tőle, hogy a bankkártyaadataim telefonon használjam, vagy bármilyen bankolást arról." hiaba gyari OS, ha rootolt, azon se mukodik,"
Igen, és ez érthető is, mert roottal tudsz csúnyaságokat csinálni. De egy nem rootolt custom ROM ilyen szempontból nem gázabb, mint egy outdated gyári.A frame.work nekem is tetszős
@fatpingvin : Phejj, porthoz én kevés vagyok
De talán végre lesz eszköz tesztelésre, mármint amin érdemes is. AMin nincs 3D support, azon kb. helyből esélytelen. (Samsung A5 2016, felment, XFCE megy csak, csiga sebességével -> kevés. Most, hogy nem kell külön droidos app teszt telefon, lehet megnézem az S5 vagy az S4-en.)
-
"valami mindig fos volt, "
Évek óta használok official Lineage-ket, semmi gond velükPont ezért szoktam kiemelni, hogy official, mert ez nem Pistike által gyártott cucc. Van olyan eszközöm (a Nexus 7 2012 mondjuk ) ami már nem official supportos, csak néha valaki összedob rá egy cuccot, na azok tényleg borzalmasak.
Amúgy ja, céget tök megértem, ha outdated a teló szoftvere, az nem gáz, de ha cserélt a ROM és friss, az igen
(OK, a 2 év az nem outdated Samsungon, de nálunk pl. Android 6 felett bármit enged a telefonmanagement rendszer
.) Csináltam cégnél is a megfelelő régebbi telefonokra ilyet.
Nálunk is ilyen szerencsétlenül van megoldva a céges profil, hogy valójában teljesen saját fiókjaiddal vagy bent, tehát a céges telefonmanagement még egy távoli törlést se tud megoldani, de legalább hozzáférsz mindenhez is a cégen belül (már amikor működik) szóval baromi biztonságos, de ha meg bekorlátoznák rendesen cégesnek, akkor azon rinyálnának a userek, hogy nem tudnak játszani rajta...
Banki sw-t nem tudom, az S5-ön a Telekom szoftvere rinyált, de azért, mert rootolt -> nem volt rootolva
Most az A5-ön szó nélkül megy a Simple.
-
Szar sw -> https://download.lineageos.org/d1
Oficial support, 12-es droiddal.SW oldalon az a gond, hogy nem olyan a mobilok architektúrája, mint egy PC. Nem szabvány, nem lehet rá szabvány OS-t alkotni, így helyből vendor lock-in van - hiába vannak 3rd party ROM-ok, nagyon kevés olyan modell van, amire van valamilyen hivatalos supportos Lineage vagy AOSP, vagy valami kisebb disztró (horrible dictu PmOS). Aztán ha nem akarsz pár évente telefont cserélni, akkor ne akarj biztonságos eszközt -> mindezt olyan korban, amikor egyre fontosabb az informatikai biztonság.
-
és @szebe : Fairphone kell neked
Asszem az szétjön, és Lineage vagy Postmarket support is elég hosszan szokott rá lenni.
Amúgy ezt a cserélhetetlenre hegesztett akkut hagyjuk már
Jellemző volt pl. Samsung esetén egy ideig, az tényleg gáz volt, hogy fel kell szedni a kijelzőt. De az A5 2017 óta simán hajszárítóval lejön a hátlap, pár csavar, az akkut is kimelegíted (hajszárítóval), be az új. Ennek szervizben sem szabadna drágának lennie. Amiket mostanában csinálok, A5-ösök, A50, A51, A52, és ezek alatt-fölött levő kategóriák (A20, 40, 32, 70, 71), meg az S-es darabok is így vannak felépítve (S8-tól kezdve). Nagyon sok Huawei szintén (sok ragasztva sincs), meg Xiaomiból is volt olyan talán 2018 körüli modell, aminek simán lejön a teljes hátsó burka. (Szerencsére olyanból nem sokkal találkozom.)
Ami gáz volt, az a J Samsung széria, 2015-2017, az tényleg agyhalál, hogy kijelző le, és úgy tudod szétcsavarozni. S7 dettó, de az S6 akkuja asszem még cserélhető volt, és az S8 már szintén ragasztott hátlapos.
BTW én is örülnék a simán levehető hátlapnak, de ez még bőven elfogadható, hogy hőre elengedő ragasztó fogja.Amúgy akkun kívül nagyon kevés olyannal találkoztam eddig, ami tényleg elromlott, és nem beáztatták, vagy összetörték. Előbb avul el sajnos szoftveresen (azaz nem elavul, csak a gyártók nem támogatják hosszan, ennyiben jobb az Apple.)
Amúgy Samsung S5? S4? Flagship, IP minősítéssel, levehető hátlappal. 2013, 2014-es telefonok, mai naping Lineage supporttal, 11-es Android fut az itt levőn is. (Csak sajnos kevés már a hardver.)
Most vettem magamnak A5 2017-et, felugrott rá egy Lineage, 11-es droid, tök jó gyors, és nincs bloatware. -
szebe
addikt
lehetne valami tenyleg felsokategorias telefon, ennek megfelelo minoseggel, szolgaltataskinalattal, stb, aminek otthon, szerszam es szetszereles nelkul cserelheto az akkuja
Ezt kb lehetetlennek tartom.
A cserélhetőség miatt bukna valszeg az IPxx minősítés. Illetve egy idő után az illesztések se tartanának úgy, rengeteget romlana a "komfort", vagy hogy mondjam. (nyiszogás, nyikorgás, stb). Ezek pedig egy flagship közeli telónál megengedhetetlenek. -
Az itteni Samsung pl. nagyon jó abban, hogy megállapítsa, miért nem garis a cuccod
Úgy tudom, hogy az itteni szerviz hogy azért dobál vissza mindent, mert a Samsung mindenbe beleköt, és nem fizeti nekik ki a garis javítást.A szokásos ügymenet most úgy néz ki, hogy beviszem a melóhelyről a telefont (kivéve a törötteket), elküldik a szervizpartnernek, majd visszakapjuk, hogy nem garis, mert...
Aztán a többi donor telefon alkatrészeivel szépen megjavítom. (Igazából kb. az a kérdés mindig, hogy kijelző ép-e, mert általában összetörik.) -
fatpingvin
addikt
mindkettő ugyanaz a kaptafa, a mikrosütő trafóról lebarmolod az eredeti nagyfeszültségű szekunder tekercselést. a ponthegesztőhöz rátekersz két teljes menetnyit egy legalább 1 cm^2-es de inkább vastagabb sodrott rézkábelből, a végére bronz pofák és kész is kb (youtubeon számtalan videó van a témára)
a nagyáramú tápot én úgy oldottam meg, hogy egy építkezésről maradt nagyáramú földelőkábelből rátoltam a trafóra 2x tizenvalahány menetet (pontosan nem emlékszem már, mértem a feszültséget rajtuk), középen közösítve, szereztem két nagyáramú diódát (értsd 250A-es...) ezekből és a középcsapolású szekunderből csináltam egy félhidas egyenirányítót, rá egy autóhifiben használt 1F-os kondenzátor, a primer oldalon egy relé volt az indítóáramkör (amíg a kondi nem töltött fel 10 voltig addig a primer kört egy 100as izzón keresztül táplálta, utána direktben, ezt a kondihoz adott kis mérőpanellel könnyen meg lehetett oldani) a kimenet pedig lényegében két réz tömb volt amibe mint egy brutálnagy csokiszorítóba bele lehetett csavarozni vezetékeket. mérve a max áram amit még épeszű feszültségen le tudott adni valami 83A körül volt. -
-
-
koby11h
őstag
Felhívtam, küldtem képeket is... csalódott volt, én viszont nem akarok e-hulladékot eladni. Mondta, hogy megjavítja, de az meg vagy jó lesz vagy nem. Mondtam Neki, hogy utána meg egy rackbe szerelve esetleg kigyullad, másban is kárt okoz... egyszerűen nem éri meg.
Megkapta a fiam, gyakorolhat rajta, illetve a táp neki még érték belőle. -
KROK640
nagyúr
Pedig ez szerintem érthető is. Pacsa (ez egy létező település) karambol, mentők, rendőrök.
De ahogy egy nem túl kedves privában személyeskedő fórumtársunk írná : "A helesirasra mindig a legbutabb emberek hivatkoznak. Akik azt hiszik mert ok pont hejesen irnak le valamit ok a vilag legokosabb emberei kozben meg fingjuk nincs hogy a masik egyen epen hany nyelven tud beszelni vagy irni es melyik nyelvet eppen menyire ismeri. Hiaba ahoz hogy ezt valaki fel tudja fogni esz is kellene nem csak a nagy fej az ember nyakara. "
Van kérdés? -
-
Chaser
legenda
én szinte csak eladok és adtam az elmúlt 10 évben, mégis sokkal jobban örülök a telefonos mesének
ha van valami amit rögzíteni kell azt leírjuk, de a fene akar 10-20 üzenetet egy emberrel mikor a végén rájön nincs is pénze vagy hasonló nyalánkság
nem kevés ilyen esetem volt, hívjanak csak fel szépen inkább - ott %-osan sokkal több vevő jött ki nálam, mint érdeklődő -
szóval lehet ezt nyugodtan kombinálni is, nem kell túlbonyolítani melyik a jobb, mindkettőnek megvan a szerepe
és persze hiába van a hirdetés elején a telefonszám, mégis sokan elkérik... -
-
-
-
-
Meg hát, csak ugye így egyszerűbb. Meg azért képzelj el egy M35-öt 4-5" kijelzővel. Na.
"Ha simán, fillérekért, otthon tudnád cserélni roncsolás nélkül, egy szál csavarhúzóval,"
Fenét. Előbb törik össze ezeket nálunk, mint szétmenjen az akku.
Amúgy az újabb Samu felépítés tetszik, hajszárító van a legtöbb helyen, és legalább nem turkál bele minden olyan Pistike, akinek amúgy sem kéne.
Amúgy is öngól az az idióta felépítés, ami korábban volt, mert a garis javításhoz is le kellett venni a kijelzőt, az meg sok munkaórával több, mintha csak a műanyag hátlapot kell. (Üveg hátlap a másik nettó szívás.) Szóval maguknak is jót tettek ezzel.
Illetve akkut lehetett cserélni a korábbiakban is, csak inkább kellett hozzá szerviz, aki korrekten le tudja venni a LCD-t. Nem nagy tudomány az sem, megy egy rezsón is, csak anélkül 99% összetöröd.
A gyári kijelzők drágaságát+ az utángyártottak sz@rságát sokkal nagyobb gondnak éreztem Samsung vonalon. Az S5, S4, S3... -ban lehetett akkut cserélni, kijelző ragasztva, de a gyári ótvar drága, utángyártott meg bajos. 2 kijelzőt szenvedtem végig, mostanra már csak tesztteló, mert nem lehet emberi áron normális kijelzőt kapni rá.
Rakás Sziamiau meg Huawei volt amúgy sima pattintós házzal, bár azokban is volt hülyeség rendesen, de kevésbé macerás (meg azért úgy is el lehet törni, na
) . Viszont az elmúlt időszak (kb. 2019? 2020? óta ők is inkább ragasztott hátlapot használnak, és ugyanúgy hátulról bonthatóak, mint a Samuk.
-
koby11h
őstag
Misi feletti kocsi, németből behozva, adásvételin az eladó a német tulaj a vevő pedig ismerősöm, a mosolygós kisebbségi nepper meg papíron sehol... csak a zsét teszi el.
Aztán fél év múlva mondja ismerős, hogy kocsit vitte a yard, mert azzal az alvázszámmal kettő olyan Volvo is furikázik az utakon... Mázlija volt, 2 hónap múlva visszakapta, az Övé volt az eredeti és a másik a hamisított alvázszámú... Ez sajnos napi dolog. -
200k nem mindegy, mire megy ki?
És ha autóval csinál valami baromságot az, aki használja, az az "eladónak" nagyobb macera, mert őt veszik elő - és az a terület durvábban szabályozott. (Az üzembentartói olyan, hogy ha nem fizetik a biztosítást, kárt okoznak a autóban, stb., akkor a tulajt is előveszik...)
Nem tudom, mikor költöztél ki, de ezek a dógok nem ma kezdődtek, 10-15 éve tutira megy az üzemben tartóival eladás. Főleg azért, mert az átíratás nem kevés pénz, azt meg nem szeretik kiköhögni.
@koby11h : Azt hittem, még kettő
-
Nézd meg az értelmi szintet... szerinted? Lehet túloztam, de elnézve az embereket, nem tűnik úgy, mintha mindenki foglalkozna vele, hogy amit a szolgáltató ad, az hova kerül. Előfizetést meg fizeti, mert amúgy is fizetné.
-
-
Helyzetfüggő... Egy valami létrehozása esetén valószínűleg jobb ha valami vizuális is van, az tuti. (Meg amikor oda lehet egyáltalán menni.) A problémamegoldás más dolog.
De a tutit BiP mondta meg.
@BiP: Ja, ez mindig szándék kérdése. Egyben biztosabb, de kevesebbet kapsz érte, külön több az összeg, de több a macera is.
@F.E.K. : Ez is jó
-
BiP
nagyúr
Nem mindig nagy a baj, csak a user nem bírja elmondani. Azt hiszi, hogy mert az ő fejében ott a probléma, az adott projekt, ezért ha annyit ír, hogy "légyszi segíts", akkor én fejből tudni fogom, hogy ő min dolgozik épp és miben akadt el.
Ezért kell millió dolgot visszakérdezni. Nem azért, mert nagy a baj, csak mert nem mond el semmi használható infót arról, hogy miről van szó, és mi a probléma, azon túl, hogy "nem jó"!
Meetinggel meg elsőre nem fogom pazarolni az időmet. Mert lehet, hogy emailben is le tudná írni, csak magától nem teszi meg, mert azt hiszi, rálátok arra, amit csinál.
Szintén kedvenc, amikor küld egy táblázatot, hogy nem egyeznek a számok, de a fejléc nem látszik, nem mondja el, milyen rendszerből van, milyen időszakra, és mondjuk euró vagy adott ország local currency stb. -
BiP
nagyúr
Ezt aláírom. Sajnos így van.
Az 1-essel viszont egy gond van. Vagyis kettő.
1a: sokszor úgy keresnek meg, hogy annyira nem mondják el, hogy mi a nyűgjük,mi a bajuk, hogy egy kérdésben nem lehet visszakérdezni. Mert kb. bármi lehet. És akkor elindul a barkochba, hogy ugyan már, ha ő szeretne valamit, akkor közölje is a részleteket, hogy tudjon az ember segíteni.
Mintha a dokitól úgy várnám a megoldást, hogy annyit mondok neki, hogy "beteg vagyok".
1b: az elméleti esély csak elméleti. Mert van, hogy azt az 1 kérdést sem érti meg. Úgyhogy valóban tőmondatban kell fogalmazni.2. Pontosan. Tegnap is rámír a csóka fél5kor, épp nem voltam gépnél, fél óra múlva visszakérdeztem, hogy ugyanmár, mit tudnék segíteni, azt se tudom, miről van szó, mondjon részleteket. Majd újabb fél óra múlva visszaír, hogy megoldotta. Ennyire volt sürgős.
-
koby11h
őstag
Én írnék egy harmadikat, ha szabad:
3) Ha valamit megcsináltál és jó, elfogadta a kérést feladó, akkor azt dokumentáld!
Nem egyszer volt már, hogy hónapokkal később pl. jelezte a főnökének, hogy neki a VPN sosem működött. Nálam meg ott volt egy kép, amin látszik, hogy be van lépve VPN-en és egy email Tőle miszerint kipróbálta otthon és jó!
Save your own ass! -
KROK640
nagyúr
Zoltánnak is ilyesmi van (talán 8450?) (ez meg 6450) csak 1GB-osba (ezért sem hiszem h jelen cucc 2GB-os), és még soha sem panaszkodott, arra hogy egy játék szarul futna ...
El sem indul ugyanis xD (pont mint én anno azz Athlon XP 1466@2669MHZ + 1GB RAM + GeF3 kombóval... ami elindult az meg se rövvent, csak épp egyre több minden el se indult...)
-
KROK640
nagyúr
Pedig de, van ilyen rejtett erőforrásom is. Volt egy munkahelyem, ahol ezt a különlegesen értéknövelő skillt is, érdemes volt expeditíven elsajátítanom, a munkám kreatívan értékes szeleteként, hogy ezáltal a cégünk versenyképesebb legyen a folyamatosan versenyző piacon.
Azóta van az, hogy sehol nem az "olcsó" hanem a "legkedvezőbb árú" kifejezést használom, hogy szintetizált szinergiáim kedvezőbb elbírálás alá essenek a megfelelő csatornákon, az expanzió érdekében.(és még van az angol, a francia... a pici török...és A1-es szinten megy a magyar joginyelv is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest