-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ElektrikusDE #96314 üzenetére
Az még jobb
Mondjuk ennyiből tényleg te is meg tudod tenni
-
válasz
ElektrikusDE #96311 üzenetére
A poén az, hogy a nagyobb gyártók kifejezetten vizsgához kötik a gépeik javítását
Meg mondjuk egy Power (de akár x86) szervernek nem is nagyon tudsz nekilátni a desktop alapismeretekkel
Amúgy a telón ha nem megoldás egy factory reset, akkor ténylg a legtöbb helyen kicserélnék a lapot, mert nem fog flasht cserélni... nem is tud, meg nem is tud rá garanciát vállalni, mert béna
-
Cs1csó
titán
válasz
ElektrikusDE #93655 üzenetére
Röviden: tartós kapcsolat pénzért. A legkényelmesebb pl. férfi esetén: van család, gyerekek, stb. de van egy egyetemista csaj akinek fizeti a tandíját, a lakást, a kocsit, és heti pár alkalommal "meglátogatja" alapvetően ez win-win mindkét fél számára.
-
Astroboy
őstag
válasz
ElektrikusDE #93655 üzenetére
És most mi lesz?
Dobod a csajt mielőtt 19 lesz és mindent bevallsz az asszonynak? -
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #93466 üzenetére
Én egyszer árultam olyan 160GB-os HDD-t amiben 8 óra volt mindössze, mindenével, bubi tok, csavarok, gar papír, számla, minden is.
Vártam. hogy valami erre izguló majd eviszi jó pénzért.
Aztán egy ügyfélnek "sürgősen kell winyó mára" (szombat este) elment. De legalább megfizette a felárat, még ha nem is "műértőhöz" került -
Astroboy
őstag
válasz
ElektrikusDE #93468 üzenetére
Hát a szöveget olvasva + ezen topik alanyai alapján nem a gugli fordító volt az első ami eszembe jutott
-
Astroboy
őstag
válasz
ElektrikusDE #93466 üzenetére
"Más helységben csak előre küldöm!"
...
Mi a frász ez, drogkereső kutya?
"0 óra használat! Ez jelenti a legjobb kompromisszumot azok számára, akik egyszerre akarnak sebességet és helyet (megbízhatóbb és jobb teljesítményt nyújtani, mint egy klasszikus HDD)!"
...
Na várjá má'...veszek egy meghajtót drága pénzért, és utána még a helyet és a sebességet is nekem kell nyújtanom?
Hova tart ez a világ kérem? -
nullpoint
őstag
válasz
ElektrikusDE #93316 üzenetére
Mondjuk ha felhívod és mondja hogy posta, de te mondod hogy el tudsz menni érte akkor lerakja...
Aztán írtam neki hogy előre utalnék akkor azonnal küldte az utalási adatokat.
Nyugodtan gúnyolódhatsz rajta, (sajnálom hogy neked örömet okoz ha másokat kár ér ,
), de vannak olyanok akik ebbe beleugranak, főleg hogy nem látják az aránytalan olcsóságot. A jófogás meg ehhez vidáman asszisztál.
-
válasz
ElektrikusDE #93242 üzenetére
De ez sima szöveg volt...
-
Armagedown
őstag
válasz
ElektrikusDE #89214 üzenetére
Nézd meg a Smoorez csatorna videót.
Ő mutatott olyan Wishről rendelt mobilt is, ahol be lehetett állítani, hogy hány magot, mekkora memóriát és tárthelyet mutasson.
Volt erre a beállításokon belül külön menüpont -
KROK640
nagyúr
válasz
De az miért jó, hogy kamu adatokat mutat???
Mutathat akármennyni RAMot, aki tudja milyen egy 6-8GB-os teló, az egy 2GB-osról egy pillaanatig sem veszi be, hogy az.
Miért jó, hogy azt hiszed van egy csomó tárhelyed, közben meg nem?? és szerintem a proci és a fényképminőség is bukó.
Vagy ez ilyen rajkodó cs1cs gyerekeknek jó? -
PHM
addikt
válasz
ElektrikusDE #89218 üzenetére
Azt hiszed, egy kihagyott szó megakaszt akár egyet is az itt lévő feketeöves
ork nyelvészek közül? Nem azért, de ez elég gyenge próbálkozás volt... -
válasz
ElektrikusDE #89216 üzenetére
Máshol sem nagyon szeretik a replikákat, mert amúgy törvénybe ütköző
-
BiP
nagyúr
válasz
Nem tudom, most mik most a hardverapró szabályok telefon kategóriában, de mintha kamutelefonokat, hamisítványokat nem lehetne hirdetni alapból.
-
Syl
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #88781 üzenetére
Van vér a pucájában, meg kell hagyni...
Alig pár hónapja: [link] -
mpo
veterán
válasz
Azért majd jól mutatna a síromon egy Dr...
De annyit azért nem ér. (legalábbis nekem)
A sírkőkészítő azt vési bele, amit az ügyfél kér (az örökösök).
Ha a végrendeletben ez lesz, akkor az elkövető halála miatt, nem indul nyomozás.
Temetés után is megoldható és kevesebben látják.
Nincs többletköltség. -
Trailblazer
veterán
válasz
Az, diszkrét. Végülis csak ország-világ látja, főleg, ha fb-hirdetés.
-
válasz
Hatóság lájkolja
-
Ciccuka
veterán
válasz
ElektrikusDE #87687 üzenetére
Nemcsak esztétikai, hanem helyesírási hibákkal is.
-
envagyok
veterán
válasz
ElektrikusDE #84995 üzenetére
Nekem eddig mindig sikerült elintézni.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #84995 üzenetére
Természetesen a PayPal védelme szolgáltatások vásárlása esetén is használható, ezt az előbb kihagytam.
-
koko52
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #84786 üzenetére
Pont a locsolástól gyulladhat be. De ez ritka.
-
Syl
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #84491 üzenetére
> Ha van benne játékterem, ott én ellennék pár órát!
De régen voltam már óvodás
-
Trailblazer
veterán
válasz
ElektrikusDE #84420 üzenetére
Aha, hát szerencsére ez a túlárazott Razer-vonal elkerült eddig, nem is értem, miért...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #84420 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
válasz
ElektrikusDE #84414 üzenetére
Ettől nem lettem okosabb.
-
Trailblazer
veterán
válasz
ElektrikusDE #84405 üzenetére
Mi az a Basilisk kép?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ElektrikusDE #84374 üzenetére
Bitang jó cucc ennyiért, még ilyen állapotban is. Bár az a Basilisk kép, az nem tudom hogy került oda.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #84384 üzenetére
9000 DPI?!
-
válasz
ElektrikusDE #84384 üzenetére
Hogy Win7 vagy 10 van az egérre írva, az kb. mindegy, de ilyen egérakadozást, pláne vezeték nélkülinél, valami baromi meredek USB kontroller hiba okozhat kb. Inkább a BIOS-ban nézelődtem volna, USB módok, stb. között.
-
válasz
"Két egért fel sem ismert, 3 meg akadozott vele!"
USB csati rendben? -
Faterkam
addikt
válasz
Már ahol az OLX maradt. Nem a csodás jófogás :/
-
Cs1csó
titán
válasz
ElektrikusDE #82647 üzenetére
Magyar területen szerintem az nem annyira releváns. Vagy pedig egy szűk termék piacán. Mint pl. a Hardverapró is inkább specializált területen jó.
-
válasz
ElektrikusDE #81556 üzenetére
Nem tudom, ez egy Logout post volt, azután az infó után nem követtem, hogy török volt a főnök, mert ott megvolt a bug
@opr : És az egyébkénti fizuk?
-
opr
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #81556 üzenetére
Amúgy Svájc nem épp leányálom. Mérnök hugom kiment Svájcba melózni, merthogy elege volt a Magyar munkaviszonyokból, meg a normálisnak számító 10 órás munkanapból úgy, hogy persze túlóra fizetve nincs.
Na, bejött, ott nem kell 10 órát dolgozni úgy, hogy nincs fizetve a túlóra. Ott 12-t kell. -
koshmar
veterán
válasz
ElektrikusDE #81368 üzenetére
Csak sajnos nagyon problémás motor a Wankler, nem csoda hogy a Mazda el is engedte.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #80943 üzenetére
Na bazz! XD Ez nagyon kemény xD
-
válasz
ElektrikusDE #80346 üzenetére
"Mivel már átvettem szombaton az OLX a futártól árut amit pénteken adtak fel, nyugodtan vártam szombaton a futár SMS értesítését."
Mire kihámoztam, hogy nem "átvettem", hanem "átvette" -
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #79721 üzenetére
Milyen rossz már nem?
Négy napig senkit sem érdekel, és volt benne egy hétvége is, hát pont egy picivel előznek be. És tök jó ára is volt a cuccnak.
@tserrof77 Én is voltam így. Elutalta a pénzt, becsomagoltam. Vaterafutárt kitöltöttem, kinyomtattam, másnap meggondolta magát wtf...
-
válasz
ElektrikusDE #79318 üzenetére
Alkoholos mosás, menthető minden, ha nem volt áram alatt, amikor víz alá került.
-
koko52
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #79321 üzenetére
Legalább csökken a diff.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #78085 üzenetére
Rendes körülmények között ez általában jogos.
Viszont pl Cipruson jól jártam. Ugyanis már előléptetés előtt is kb ugyanazt csináltam mint amit utána kellett (több munka, több feleőség) viszont az elfogadásával több fizetés is járt. (ok, csak 100 eur-al, de akkor is, annyival többet tudtam félrerakni havonta) -
válasz
ElektrikusDE #77705 üzenetére
Én is, amikor valami jóféle retro procit adtam el egy ismerősnek, akkor én akartam kevesebbet kérni érte, de nem hagyta
-
koko52
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #77291 üzenetére
Csak épp nem mindegyiket szabad. Lehet ezért keres alkatrészt.
-
MasterMark
titán
válasz
ElektrikusDE #77207 üzenetére
Ööö nem. Hanem rosszul írod csak simán. Nem húzza alá, mert külön is lehet értelme. Ehhez fejlettebb helyesírás-ellenőrző kell.
-
válasz
ElektrikusDE #77169 üzenetére
Ja, azt sejtem, ez ilyen 20. rendű cucc
ON : Na mostantól nem viszek semmit sehova.
Rám ír a bástyanyelvű nő, (persze rágcsáló), hogy telefon. Egész értelmesen ír, ránézek a profiljára, ház, gyerekek, normális környezet, mondom ezt más úgysem veszi meg.
Az volt a baja, hogy nem helyi, busszal meg nem tud leszállni-átvenni-hazamenni. Mondom OK, kiviszem a buszpályára, nincs messze. Adott telefonszámot.
Odamászok, semmi.
Hívom, semmi. Kikapcsolva. Mondom tuti rossz a telefonya, azért akar valami olcsó gombost.
A megbeszélt időpontban üzenet, hogy ja sry, ő már otthon van, mert el tudott menni előbb haza. De holnap mikor veheti át?
...semmikor. -
válasz
ElektrikusDE #77149 üzenetére
Szétszed, megjavít?
Ha leesik a táp, akkor szoktak ilyet USB cuccok.
-
Ciccuka
veterán
válasz
ElektrikusDE #77154 üzenetére
-
koby11h
őstag
válasz
ElektrikusDE #77151 üzenetére
Hát az biztos, hogy a posta még itthon is többszöröse lenne mint ami a billentyűzetek ára volt...
-
koby11h
őstag
válasz
ElektrikusDE #77149 üzenetére
2 hónapja kérdeztem volna, hogy KB-216 kell-e, volt 2 tucat, meg ugyan olyan HP mint fentebb a képen, de már csak 3 darab van, saját használatra...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #76646 üzenetére
EgyŐszinteVásárló:
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
NAGYON JÓ MINŐSÉG!
Előnyök:
elmegy rajta a roblox meg a fortnite majdnem full grafikán
nem olyan drága(segélyből megtudtam venni)Hátrányok:
kevvés az a 24gb
-
Csupingo
veterán
válasz
ElektrikusDE #76640 üzenetére
Úgy néz ki, miközben ilyen kártyákat keres, árul is. Persze egy 100-ast még rádob, hogy dübörögjön a biznisz.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ElektrikusDE #76620 üzenetére
Nézd meg a kép alját is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #76191 üzenetére
Nah, hát a google fordító ismét fantasztikus munkát végzett
Azt nem értem, ha ilyen szuperül megtérülő befektetések ezek a Rigek, akkor miért adja el őket valaki?
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #75779 üzenetére
Jó, jó, de mi van benne?
És mi az az 1000RON?
Román lei? vagy mi? -
Cs1csó
titán
válasz
Ezért bezony megverekszünk!
-
balinlin
senior tag
válasz
Nem úgy néz ki, mint amire 70ezret akarnék költeni
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #75053 üzenetére
A maga idejében biztos jó kis gép volt. Q-s tehát 4 magos C2 (a 2500MHZ mondjuk (mai szemmel) nem sok, de akkoriban voltak lassabb 4 magos C2D-k és C2Q-k is), 8GB RAM, SSDvel tuti javult, HDD is van benne, meg a 9800GT. Ez kb mint amivel Zoltán barátom karistol (bár az is brand).
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74996 üzenetére
A ház az bitang jól néz ki.
Azt nem tudom milyen CPU van benne, de régi gaming gép lehet éppen főleg 9800GTvel -
Ciccuka
veterán
válasz
ElektrikusDE #75040 üzenetére
HDD-ről esetleg nem lehet megoldani?
-
válasz
ElektrikusDE #75040 üzenetére
Van lap, ami pendrive-ról is megeszi vakon a BIOS file-t. Próbát megér. FAT12 -re vagy FAT16-ra formázd.
-
válasz
ElektrikusDE #75038 üzenetére
USB floppy?
-
válasz
ElektrikusDE #75018 üzenetére
A BIOS chip cseréje sem megoldás, ha ugyanazt írod fel, mint amivel nem kéne mennie... Fogj egy flashert, dumpold le, ami benne van, told rá a MSI-set, és ha nem megy, akkor told rá vissza a dumpot...
@berek21 : LOL, nekem is volt már, hogy vettek tőlem egy ~40 éves kabátot nyomott áron, és kifogásolta a vevő, hogy van egy fél centis szakadás az egyik ujja tövénél. Lett egy Vaterás negatívom... tök szomcsi voltam... ja, nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ElektrikusDE #75016 üzenetére
"Egyébként a MSI fórumban OEM MSI alaplapokról tilos beszélni és segítséget kérni nyújtani!
"
Azért ez így eléggé WTF.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ElektrikusDE #75014 üzenetére
"Ez az alaplap: MS 7380 Ver 1.2 vagyis OEM MSI P7N SLI (egyetlen BIOS létezik csak hozzá a PB-nél)"
Szerintem a sima P7N SLI biosoknak is működniük kell vele nem?
-
Top cat
addikt
válasz
Nincs a BIOS-hoz valami titkos kód?
Brand gépeknél előfordul olyan, hogy beírsz egy kódot és előkerül az addig rejtett advanced menü.
-
BiP
nagyúr
válasz
Azta, Pepsi márkájú gép
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74944 üzenetére
Hát igen, durvák most az árak.
Nagyon gaming gép lehet 210-es GeForce-al meg OC nélküli Biossal. -
DJGABI
addikt
válasz
ElektrikusDE #74944 üzenetére
új néz ki mindenki eladta a valamennyire is használható kártyáját, már az RX 580 ára is megindult felfelé, 50-60k az is, szeptemberben volt 35k...
rx570 is 45-55k, 25k volt ősszel kb
-
törölt tag
válasz
ElektrikusDE #74858 üzenetére
Én egyszer amiatt kaptam fegyelmit, mert táppénz alatt nem vettem föl a telefont a főnökömnek. Az, hogy lázasan feküdtem az ágyban, és aludtam, az nem érdekelte. Volt vagy 100 db nem fogadott hívásom, mire megnéztem. Igazi pszichopata volt, mint általában minden főnök vagy vezető beosztású egyén. Ő ráadásul még nőből is volt, szóval a pszichopaták közül is a felső 10%-ba tartozott.
De volt olyan munkahelyem is, ahol családtag temetésére sem akartak elengedni.
Aztán volt olyan munkahelyem, ahol heti 7 napot dolgoztatták az embereket, mondván, hogy a plusz napokat majd kifizetik, vagy kivehetjük. Persze csak részben tartották be az ígéretüket. A bérpapíron is csak a normál heti 5 nap volt feltüntetve.
(Mondjuk sok helyen még bérpapírt sem adnak.)Volt olyan főnököm, aki azzal "verte" magát, hogy ő minden plusz percet kifizet, amit ledolgozunk. Persze nem túlóraként, csak sima óraként, de hát az is már jóval több, mint ami egyébként megszokott ebben az országban. Rögtön az első hónap után nézem az órákat, de csak nem egyeznek. Kiderült, hogy szerinte a 8 és fél óra, az 8,3 óra volt. Szerinte a 30 perc az 0,3 óra. Hogy csak át akarta verni az embereket, vagy ennyire full hülye volt, azt nem tudom.
-
Astroboy
őstag
válasz
ElektrikusDE #74858 üzenetére
Nem.
Semmi.
-
koko52
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74399 üzenetére
Teljesen korrekt
Tessék itt az 1500 dolláros kártya: [link] méghogy hiány van és nem kapható. Tele vannak a boltok. -
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74278 üzenetére
Kéne aztán
Kéne aztán kifizetni meg nem jó... oylan ez mint egy régi Cadillac/Mustang. Kéne, kéne, csak kifizetni ne kéne.Amúgy nem nagy az a távolság, a szomszédos ország, csapj le rá nyugodtan, maximum a személyes beszerelést nem vállalom
(igen, ez is arra hívná fel a figyelmet elsősorban)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #73664 üzenetére
Ne gondold túl a dolgot, az 5G olyan gyors, hogy leégeti az Apple lógó-t :D
-
TeeBee73
veterán
válasz
ElektrikusDE #71056 üzenetére
Körbe nézek a padláson. C64, 1541-es-esl tuti akad. Spectum+ -om volt, annó, szerintem az is, gyanítom, ott lebzsel. Lehet, a H0-s terepasztal mögött lesz.
-
válasz
ha csak ez a vágyad, aliexpressen bármikor kapsz ennyiért dvb-t tuner + médialejátszó kombót.
-
Chaser
legenda
válasz
olyanért rohanni amiben azt se tudod mi van? ( :
-
válasz
ElektrikusDE #70732 üzenetére
Lenovo T4xx-ben a kijelző mögött-fölött
Én a T410-ből épített home szerveren meghagytam a fedelet, de a kijelző nincs benne. Így kulturáltabb, mintha csak úgy lenne a csupasz gép (az alsó rész teteje sincs rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest