- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Simonarancs #90649 üzenetére
Ezt megismerem, ez madárfogó.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Valószínűleg BT stick.
Ahogy nézem a wifi eszközök valamivel hosszabbak. -
koby11h
őstag
válasz
Nekem kicsit töröttnek tűnik, illetve mihez is volt?
De a legfontosabb, mire jó így? Esetleg tanítható mint egy Unifying receiver?
És még azt is csak 1000 Ft körül viszik... de sok sikert az eladónak az internetfogóhoz -
válasz
Simonarancs #90268 üzenetére
Engem is próbált egy nehezen minősíthető egyén így megszopatni.
Persze, figyelmes voltam, és nem nyomtam rá a gombra.Ami miatt meg megpróbált így megszivatni, mert már a kommunikáció alapjait is nehezen tudta elsajátítani, így nem lett a businessből semmi.
-
BiP
nagyúr
válasz
Simonarancs #90268 üzenetére
Lehet, hogy az eladó benézte, hogy nem is neki adta el. (csak simán leokézta az értékelés kérést, nem figyelte a nicket). szívás.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Simonarancs #90217 üzenetére
Nem, erre egy mondat van: Magyar Helyesírás Szabályai 12. kiadás, 120. pont és környéke.
-
opr
nagyúr
válasz
Simonarancs #90055 üzenetére
Hááát, előbb utóbb biztos találsz egy madarat, de az alapján amit leírtál, perpill abban se vagyok biztos, hogy jogilag eladhatod-e, vagy nem. Szóval hiába veszi meg valaki, hiába írtok adásvételit meg minden, simán lehet, hogy még ilyen szempontból is beszívja, ha úgy alakul.
Tegyük hozzá, az eladással Te is rizikót vállalsz, mert bármi van, azt a telefont konkrétan hozzád fogják kötni, ha úgy van.
Persze, ha nem történik baj egyik oldalon sem, akkor jó, de itt arról van szó, hogy két vadidegen ember szó szerint a semmi alapján megbízik egymásban évekig. -
KROK640
nagyúr
válasz
Simonarancs #90046 üzenetére
Nem kötekedésből, de az ilyennek mi a storyja? hogy egy 300 ezres telefont megveszel, kibontod, egyszer bekapcsolod és megy a dobozba meg eladásra? Akkor minek vetted meg? Ez nem egy rágó, vagy egy kg narancs, hogy az ember megveszi impulzuvásárlásból.
Persze ha ajándékba kaptad akkor érthető...
-
opr
nagyúr
válasz
Simonarancs #90048 üzenetére
Akkor pláne jó ajánlat volt érte a 250, mert így attól függ, hogy működni fog-e a telefon, hogy fizeted-e az előfizetésedet... Én 100k-t se adnék érte, mert így az én szempontomból egy vadidegen csávó bármikor mondhatja azt, hogy holnaptól leszarom, és akkor vettem egy kurvadrága papírnehezéket...
Ilyen deal-eknél orbitális rizikót vállal a vevő, plusz garija is csak max rajtad keresztül van neki. Minél jobban belegondolok, annál inkább arra jövök rá, hogy akkora a rizikó, hogy max valami arcátlanul olcsó ár mellett vállalnám. -
válasz
Simonarancs #90048 üzenetére
Aham! Ért
-
válasz
Simonarancs #90046 üzenetére
De hogyan lesznek ezek? Kiadsz rá egy csomó pénzt, és ja, mégsem kell?
@TaaT : Ez tök alap, csinálják mindenre, le kell sz****
-
envagyok
veterán
válasz
Simonarancs #90044 üzenetére
Nem rosszindulatból, de ha valaki nem a boltban veszi újan blokkal/számlával, ő már használtként tekint rá, még ha nem is használtad.
Innentől ha tényleg nem használtad, arra üzleti előnyként tekint
Meg azért van benne rizikó.
Mi van, ha első napon, mikor dolgodra készülvén a toalettnél, gatyádaf lehúzva, farzsebedből beleesett a vízbe, és most kiszárítva, még működő állapotban akarsz tőle megszabadulni??
Aztán mikor fél év múlva eloxidálódik, és beszarik?
Aztán elhajtanak a gariztatásnál?
Amúgy a farzsebes sztori pont az exemmel esett meg, csak mi kidobtuk a telót . -
TaaT
nagyúr
válasz
Simonarancs #90039 üzenetére
Cöh, nekem simán volt hogy beajánlottak 50%-ot a cuccomért.
Amúgy ez a 20-as alku nem is durva ekkora összegnél.
De persze kikötheted hogy alku nincs, szíved joga.
Volt aki a Lófogáson hőzöngött hogy mit képzelek ennyiért árulni a cuccot, a poén hogy pár nap múlva alku nélkül elvitték.
-
BiP
nagyúr
válasz
Szerintem korrekt volt, leírta, mi a szitu, 10%-on belül alkudott.
(Nem tudom amúgy, milyen telót hirdetsz Xperia 1en belül, mennyi az új/használt ára)
Nem tetszik az ajánlat, nemet mondasz rá, ennyi. -
envagyok
veterán
válasz
Nem értem mi bajod, én 10k-t se adnék érte
-
Gyuri27
félisten
válasz
Simonarancs #89876 üzenetére
De ő azért van amit jóra meg is csinál.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Simonarancs #89873 üzenetére
You dominikmuhelye.
-
válasz
Simonarancs #89873 üzenetére
Hobby elektronika topicban érdemes ilyeneket kérdezni
-
válasz
Simonarancs #89871 üzenetére
Gratulálunk a táp zárlatvédelmének
Mondjuk ilyen képminőséggel én kb. azt merném kijelenteni, hogy ez egy vdeokártya, de semmi többet
(Illetve ha bezárlatosodott a kapcsolóFET, az se tuti, hogy eljutott bármi másig. Más kérdés, hogy mennyi az esélye, érdemes-e nekilátni rendberakni.)
Kondik 0Ft kb. a kártya értékéhez képest. Hogy az egész nem ér harmincat, az is tuti... (De RAM leszedést gyakorolni pont jó lenne
)
"Azért GPU kellene, mert a PCB annyira el veszi a hőt, "
Az régi alaplapon is... Amúgy nekem is macera, pedig BGA-nak neki se állok, sima SMD-ket pakolgatni is nehézDe vastag, sokrétegű NYÁK-ot is találsz könnyen olcsóbban. Amennyire tapasztaltam, rendesen át kell melegíteni, de nem túl melegre, mert szétválnak a NYÁK rétegei. Tehát tényleg, annyi energiát közölni vele, amíg a kívánt rész tényleg egyenletese elég meleg nem lesz. És alkatrész leszedésekor semmiféleképpen sem húzzuk felfelé, hanem síkban forgatni, akkor sokkal kisebb eséllyel enged el a fólia ragasztása.
-
válasz
Simonarancs #89869 üzenetére
?????
Nem esik le, mit akarsz mutatni. Megégett a tápcsati? Poros a kártya?Amúgy BGA, FET, ilyesmihez nem kell kifejezetten VGA kártyát venned, ezeket kb. akármilyen hibás eszközben is találsz, ami nem kerül hibásan is tízezrekbe
-
KROK640
nagyúr
válasz
Simonarancs #84205 üzenetére
Hát ez komoly.
De minimum úgy csináltam volna, hogy 25K-t utalok, jön a kártya, megy a cserekártya. Ennyi. -
válasz
Simonarancs #84227 üzenetére
Zsíír
Remélhetőleg visszakapodAkit én fogtam ki, attól sokan visszakapták a pénzüket.
-
opr
nagyúr
válasz
Simonarancs #84227 üzenetére
Drukkolunk!
-
Simonarancs
csendes tag
válasz
Simonarancs #84207 üzenetére
Update: holnap megyek kihallgatásra, megvan a tettes
Mondjuk szinte biztos, hogy nem lesz meg az RX 460-om
-
DJGABI
addikt
válasz
Sajnálom, de ebből valószínűleg nem lesz semmi... Engem évekkel ezelőtt egy Lumiával húztak le. Biztos nem piciben csinálta, de megadtam mindent, feljelentés, rá kb egy évre jött a határozat hogy megszűntetik az eljárást. Bánátiból is mit kaphattak vissza a károsultak azóta is? [link]
460-ról mondjuk 1050-re biztos nem váltottam volna. Persze, ínséges idők vannak. de pont egy 1050ti is már 100k-ért megy újonnan... Épp azért most nagyon nem éri meg cserélni
Tényleg, ha már VGA téma: GTX670-nel érdemes foglalkozni? Facsén van egy helyben, elég jó áron. Persze nem mai, de van furmark kép, meg ha van táp alá, akkor miért ne? Vagy ezek is már haláloznak el mint az AMD HD széria?
(#84194) Fehér Farkas meg a lópikulát fele, egy 5k-s gamepadet feladtam, vakerás MPL futár utánvéttel, valami 2k volt, rá egy hétre csomag jön, anyámék persze átvették, olyan 3k-t kellett fizetni érte, úgyhogy többe volt a leves, mint a hús. Azóta inkább elajándékoztam családon belül a kontrollert, annyira idegesített. Gyerek persze utána messengeren cseszett válaszolni hogy ugyan miért is nem vette át....
-
válasz
A yard dolga, hogy kiderítse, ki az elkövető... Alapból ismeretlen tettest kell feljelenteni, pláne Fb. profil esetén...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Simonarancs #84181 üzenetére
Hogy tudtak így átverni? Tehát arra vagyok kiváncsi, hogy mi történt???
(milyen jó, hogy nincs csalós topic, ugye ... ) -
KROK640
nagyúr
válasz
Simonarancs #84179 üzenetére
Ezt akárki mondhatja amúgy.
Mindemellett részvétem. De itt egy ekkorát kockáztatni kellett volna. -
válasz
te tudod, hogy így van, lehet hogy még én is elhiszem
de a másik oldalról te is csak egy ismeretlen vagy, aki azt mond, amit akar.
-
válasz
Sajnos pár ilyen eset után már azt mond a másik fél amit akar, és nem tudod ellenőrizni, hogy igaz-e. Ha nem is szép dolog, de már én is tartok ott, hogy akkor postázok, ha elutalta a postaköltséget, mert egyre szaporodnak az át nem vevősök.
@Cs1csó : Nem, utánvét esetén ha nem vették át, akkor buktad azt a 2600? 2700? Ft-ot, meg mellé esetleg még az is pénzbe kerül, hogy visszajöjjön a csomag (még nem jöttem rá, mikor kérnek pénzt). Foxpost 500Ft-ért hozza vissza.
-
Cs1csó
titán
válasz
Simonarancs #84176 üzenetére
+1 hcl utánvét esetén, ha az árban a fuvar is benne van akkor ha nem veszik át gondolom visszahozzák és a szállítási költséget levonva adják csak vissza.
-
válasz
Simonarancs #84176 üzenetére
Utánvétellel benne van, hogy nem veszed át, és nem akarja bebukni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Simonarancs #84174 üzenetére
Nemrég volt róla szó, hogy sokan miért nem szeretik a postázgatást és csak a személyes átvételre esküsznek, ez is egy jó ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest