- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #86796 üzenetére
miért, hiánytalan?
nálad azt jelenti az oké, tágabb értelemben a hiányos sok mindent betakar - betakarna, ha jelezné a kedves eladó -
ha korrektül járna el azt írná a címbe xy váz döglött lappal, oszt' ennyi
de nyilván rád utazik hogy kikészülj, mi meg kikészüljünk tőled ( :Astroboy
azok naggggyon hiányoznak -
-
-
válasz
Gyuri27 #86786 üzenetére
Annyiért hirdeti, amennyiért akarja, ő égeti magát. Meg nem lesz pénze, mert ezt ha meg is veszi valaki, utána a torkán fogja lenyomni.
Aki meg ilyen házat akar venni, vagy megjavítaná a lapot, az nem fogja ennyiért elvinni.@tope : Fura, régebben pont ez volt, hogy Karácsony előtt mindenki ajándékba vett valamit, utána meg az ajándékba kapott pénzből, és vittek mindent. Most nem. Most nyáron/összel vittek rengeteg mindent, legalábbis tőlem.
Vagy túl drága már minden.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #86786 üzenetére
ezt így lehet hirdetni, illetve a hibás mellé odatehetné a hiányos jelzőt is - olyan notebookot én úgy hirdettem amiből vettem ki dolgokat meg defektes volt a lp, lehet nem is került be ide ( : -
az ára sz@r, az nem volt kérdés, de! nem kötelező ám megvenni - nyilván rájön majd hogy ennyiért nem kapkodnak érte - -
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #86764 üzenetére
Nem tudom Te találkoztál-e már ilyen állattal:
Megveszi a HIBÁS márkás, céges környezetbe való dolgokat, még magas áron is. Aztán beviszi, berakja használatba és eljátssza, hogy tönkrement. A működőt pedig hazaviszi...
Néha ezért keresnek hibás 4-6-8 TB-os diszkeket, SSD-ket...
Nekem van egy ilyen "ismerősöm" aki ezt csinálja. Már régen is ezt csinálta. Vett a cégük 14-15" katódos monitorokat, Ő is vett ugyan olyan 14-est, azt bevitte és hazavitt 15-öst. Memóriát vett két 128 MB-ost, de a gépében valahogy 2*256 MB lett. 1 TB-os WB blue-t vett és 2 TB-ost használt otthon... 8GB-ot vett és két 16GB-os memória figyel a gépében, 2 GB-os videokártyát vett számla nélkül, és egy Ti 4GB-os 1050-e volt.
Nem vagyok rá irigy, mert egyszer le fog bukni és azt nem teszi zsebre, de akkor is iszonyat nagy parasztságnak tartom!!!
Szóval amikor ilyen hirdetést meglátok, főleg amikor keresnek, akkor mindig ez jut eszembe. -
-
válasz
Gyuri27 #86753 üzenetére
25k-ért kicsit drága ház és táp
@tope : " mondom neki akkor vedd azt!"
Ennyi, nem kell ezen idegeskedniNekem csak az inverterhibás laptopot akarta megvenni egy kiccávó, kivételesen válaszoltam. Elolvasta a hirdetés állítása szerint, és még mindig meg akarta venni... Amikor mondtam, hogy amúgy táp sincs + hogyan akarja fizetni, akkor már nem válaszolt.
Mondjuk lehet, hogy apuci elzavarta a géptől... -
KROK640
nagyúr
válasz
Gyuri27 #86639 üzenetére
Vargáné és tsa tápom nekem is volt, sosem használtam, pláne miután láttam mit cisnál.
Egyszer hívtak egy géphez, hogy nem indul, persze Vargáné és tsa tápos volt. Mikor szétszedtem, ugyanez volt, mindent vitt, lapot RAMot, HDD-t, VGA-t... az egy 800-as Celeron volt amit én láttam, 256 RAMmal meg egy GeF2-vel, egész jó kis játékos gép volt. VOLT.
1300-as Tua Cerka igen jó cucc volt, azt pláne sajnáltam volna. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #86639 üzenetére
A szikrázás/durrogás/füst feláras a Gigabyte-nál, nem jár alapból minden tápegységük mellé:
https://www.pcx.hu/a-gigabyte-ket-tapegysege-is-robbanasveszelyes-tobb-hardvertesztelo-is-ovva-inti-a-vasarlokat?gclid=CjwKCAiAn5uOBhADEiwA_pZwcHCSDkauR1yzYtJUx93dw0Y3xmtobVSDhwg73Rvkva-0YC2N8s0r2RoCAwMQAvD_BwE -
válasz
Gyuri27 #86632 üzenetére
Nekem még nem volt olyan esetem, hogy a táp elvitt volna bármit is, úgy 25 év alatt. Persze simán lehet, de közel sem olyan gyakori, mint terjed.
"Ált a 12 voltos ág kondija szokott elhalálozni."
WTF.
Melyik?Bal alsó sarok az összes kimenet szűrése, abból gyak, minden el szokott, mert nincs légáramlat
A két jobb oldali szürke a nagyfesz puffer, azok 400V-os, 220...330...bármekkora kondik, szintén el szokás halniuk. De ezeket cserélve megy tovább, nem visz magával semmit. De ezek a jellegű elkók egy FSP-ben is ugyanígy döglenek. Kopóalkatrész.
Nagyobb áramingadozástól? A melegtől, amit működés közben kap.
Ha túlterhelik, akkor tud félvezető durranni, na az gáz. De akkor sem szokta elküldeni a többi alkatrészt. Ha normálisan van hazsnálva, nem áll meg a venti, akkor a világból kimennek ezek a gagyi izék is.Persze, egy használt FSP mindenhogyan jobb, az tuti.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #86315 üzenetére
@tsiga18 koko kiki volt a neve, kb 13 éves
Mondjuk van aki disznót tart az utcában
De ha ilyen báttya dumával jöttem volna, akkor nemhogy háznál, de sehol sem vette volna át tőlem ezt egy minimális értelemmel rendelkező ember.
Most gondolkodtam, lehet hogy fogta a paszta, és letépte hűtővel együtt.
AMD-nél azért kell szakértelem.
Nagyon nem mindegy hogyan veszed le a hűtést a processzorról.Nekem azért fura, hogy nem jött ide együtt átnézni, nem hozta el, mikor írtam, hadd nézzem meg, nem adta meg a szerelője elérhetőségét.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Gyuri27 #86267 üzenetére
igen, ez az a helyzet hogy lehetne 350 a benzin ha nem lenne ennyire adóztatva... de nyilván inkább a benzinkutasokat kényszerítik arra hogy veszteségesen árulják, pedig a haszonkulcs eddig is nagyon kicsi volt rajta (valami 2-3%) szemben a jövedéki adóval meg az áfatartalommal ami együtt IIRC majdnem 40%-ot tett ki...
-
BiP
nagyúr
válasz
Gyuri27 #86174 üzenetére
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy ha nagyon telefonálós típus az illető (vagy ha nyögvenyelős a privát, akkor felajánlom, hogy inkább telefonozzunk), utána egy üzenetben leírom, hogy miben állapodtunk meg.
Így nyoma marad. (meg azért párszor már nekem is segített, hogy vissza tudtam keresni, hogy hol/hánykor találkozunk, ilyenek) -
-
válasz
Gyuri27 #86084 üzenetére
Akár azzal is. Ha fileszervernek kell, akkor egy megosztás. Jumpservernek RDP, VNC...Ha egyébnek, akkor telepítesz rá, ami kell
Nem a legjobb választás, de sok esetben megteszi, mert a szerver Windóz elég drága. (De írta is @fatpingvin, hogy nem desktop Win10 lenne rajta.)
"Mert rád negyek mint öreganyám az akciós farhátra a hentesnél."
Fúj@KROK640 : Nem szokta meg akkor még a társadalom, hogy ilyen gyorsan változnak a dolgok. Igazából ma sem. Évtizedek kellenek, mire egy technológiai változás bekerül a köztudatba, az informatikában meg még egy ideig pár éves ciklusok vannak
"a végén inkább hozzátette a régi gép árát, az újhoz, és megtartotta a régit, mert át akarom verni."
És mennyi ismerte be később, hogy igazad volt?"Sőt, a legritkább, hogy 1-2GB alatt bármiért is pendriveot ragadjak, "
Én afelett sem, erre való a hálózatBTW minek Windows kulcs egy gépre, ha úgysem azt raksz rá?
Nekem is tök felesleges pl.
-
-
-
-
koby11h
őstag
-
válasz
Gyuri27 #85805 üzenetére
Meg hogy melyik dzsunkán készült a flash, mennyire hamis, stb
Ugyan ez SD kártya téma, de meglehetősen érdekes. Nem lennék meglepődve hasonlón SSD-vel sem.@koby11h : Mint minden normális szoftvert.
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #85449 üzenetére
Tudom,
Corsair Platinum 4x4 ddr3-2133-at vettem 1 hete postával 18k-ért ha-n, retrózni későbbre, nem bírtam otthagyni, meg tegnap alzáról 2x8 ddr4-3200 corsair vengeance rgb-t 24500-ért újan szintén postával
De ezeket cagy nem szerette a tulaj eléggé, vagy nem tesztelte a bolt -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #85429 üzenetére
Jahh
Ramot most venni kell, nem eladni
Fura különben, hogy minden ára az egekben, a ram meg olyan olcsó, mint még soha.
Emlékszem 2008 körül 2x2GB DDR2-800 corsair volt 30-40k
Most meg 500ft/GB áron szeretne mindenki vásárolni ddr2, ddr3-at.Meg hát tudhatnád már, hogy a szeretettség miatti extra ár fölé még számolni kell a tesztelés óradíját, ami 5000ft.
-
válasz
Gyuri27 #85211 üzenetére
Néha jöhet azért, ha tudom kitől, megbízható, stb
De ha postáznék, akkor mindent kellene, 500 Ft-os apróságot is, 1 napos újoncnak is, akartak már komplett gépet is postáztatni monitorral, és akkor még nem beszéltem a körülményekről amik elég bonyolulttá teszik, de ez az én személyes problémám amit nem részleteznék. -
-
-
koko52
nagyúr
válasz
Gyuri27 #85049 üzenetére
Akkor most az LHR mentest nézd! 500 az alja. Ezek bányászásra a legjobbak, nekem is azt nyomja.
szerk: már eladták 3 hete, szóval nincs is egyáltalán. Ha feltenném 600-ért egy órán belül elmenne. Nem gémernek, bányásznak kell.Ami a mondandóm akart lenni, ha valamit vettél olcsón és felment az ára azt nem adod oda beszerzési áron. Az, hogy mosta a toma mag BF volt és lecsaptak rá az csak a szokásos skalperkedés.
-
radio11
tag
válasz
Gyuri27 #84946 üzenetére
Sógor autókupec, meg szokott bérbeadni is. Egyszer egy arc nem hozta vissza a Suzukit. Irány a vidéki cím, nagy mellénnyel berongyol a sógi, őrjöng, hogy hol az autó. A címen a helyi rettegett USB-C bűnözőkirály lakott. Még jó, hogy késelés nélkül megúsztuk (a C egyik csicskája volt a bérlő, csak a gazdájához volt bejelentve, persze autóstul eltűnt, de másfél év múlva az autó körözésre meglett -Romániából))
-
-
-
-
3shae
aktív tag
válasz
Gyuri27 #84864 üzenetére
Ok,ezen már én is filózgattam, hogy egy 65 wattos 1700-2700 Ryzen 7-et összedobok, mint nagy gép, de kérdezem, hogy a 15-17 ezer forintos lapok, elegendőek ezen cpu-k alá?
Láttam már MSI pro-max lapot de abban nem tudtam eldönteni miért aggatták rá a pro és max jelzőket. Matx 2 ram foglalat, 4-5 fázis a cpu-nak, amin még hűtés sincs. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Gyuri27 #84656 üzenetére
Tavaly decemberben egy eltévedés következtében sikerült a Hős utcában járnom, egy 20kg-s sporttáskával (amit mellesleg nem lehetett bezárni ezért szigszalaggal volt "lezárva" ) telefonnal a kézben tanácstalanul keresve, hogy akkor merre is kell menjek, mindezt este 18:45 körül, és a kutya még csak hozzám sem szólt. Pedig számítottam rá, hogy legalább cigire letarhálnak, miután rágyújtottam. Sokat hallottam róla, hogy nagyon dutrva környék, de én ott, akkor nem ezt tapasztalatam. (gondolom szerencsém volt)
Ugyanez a move a Nyugati előtt kint, fényes nappal, 7 szál cigimbe került (heten jöttek oda kérni cigit, - mire elszívtam egy szálat - és kaptak is, mivel csupa olyan arc volt, akinek nem akartam NEMet mondani; én meg megjegyeztem, hogy a nyugati környéke a jövőben szigorúan nem dohányzó övezet). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest