- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Astroboy #97787 üzenetére
Hetek óta írjuk itt bent, hogy csalók vannak!
Már ott gyanús az egész, hogy email címet kér az eladó, és ott írja le hogy mi a teendő.
Közvetlen link, aha, hát már ne haragudjon senki, de nem volt itt neki gyanús hogy átverés lesz, magánembertől közvetlen link, még ha egy megbízható bolt lenne, de magánembertől link, hogy tessék azon keresztül fizess?
-
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #97604 üzenetére
odaadom, csináld meg ingyé' :d
hcl
nem, perwollal mosva : ) 6 éves gép kb, használható még, de ha túl gyorsan gépelek néha egy-két karakter kimarad
nagy a kezem, kicsi a billzet, azért álltam át ezer éve erre az írásra - ne kelljen külön siftelni' -
csak mailben használok "értelmes" mondatokat -
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #96544 üzenetére
hö? nem vagyok én színész : )
vitzet' félretéve nekem úgy jött le úgy mondod, mintha ez nem lenne egyértelmű és mosolyogtam egyet
hogy ezért mért vagyok hülye hát passz, gyuri vágjon a napbaMasterDeeJay
az a notebook nekem is jó lenne
mekkora ssd és ram van benne?
póósta az árban?
: ) -
koby11h
őstag
válasz
Astroboy #96538 üzenetére
Igen, itt is az volt, hogy nagy matt fehér kartont odaraktam Neki a szobákban és úgy nézte hozzá, napfényben is, és félhomályban is. Mindig ott jó nézni, ahol lesz, de tisztán magában.
Végül egy kicsit szürkés, mogyorós drapp lett a fal, ami szerinte egy "nagyon halvány mogyorós beige". Ok -
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #96383 üzenetére
Rám írt, hivott. És láss csodát normális volt. Igaz ő vásárolt tőlem, nem én tőle.
Bár állat vagyok ha kell, ha nem akkor is. De ha láttad volna a gyerek arcát csillogni. Hogy most már nem kell aputól elkunyerálni a laptopot és tud játszani a többiekkel. Akkor megértenéd.Amúgy meg ne vonj kérdőre. Mi vagy te népszavazásikérdezősködő?
Vagy sok volt a nerobol és azt hiszed, hogy mit hittél?
Visszamennyé. Ha meg vissza vagy menve akkor menj el onnan azután mennyé vissza.
Ne kelljen a bézbózütőt elővenni. Me csak a pájszer van kéznél az meg nagyon fájna. -
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #96307 üzenetére
Szakszervizbe vittem a fruskát. Check világitott. Mondom rakják gépre. Úgy is lett. De nem mondták meg mi baja. Tippeltek hármat és egyre drágább volt. Nem fizettem ki a diagnosztikát.
Elvittem régi szerelömhöz. Némi gondolkodás után megkérdezte, hogy szervizeléskor a szalonba cseréltek-e gyertyát. Kapott 4 új gyertyát és semmi hiba. Az más kérdés, hogy fizetös kötelezö szervizen miért nem cserélték ki. -
-
-
Cs1csó
titán
-
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Astroboy #95094 üzenetére
Teljesen jogos, az értelemre elég veszélyes környezetben dolgoznak.
De azon kiakadni, hogy kérnék... (ami amúgy szerintem helyes, és magyartanár feleségem szerint is)
De legközelebb majd úgy kérek, hogy a szeretnék egy kiló kenyeret helyett azt mondom majd, hogy szeretek egy kiló kenyeret
Hadd örüljön neki. -
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #94866 üzenetére
Suli. De ha már akkor mindenhez is. Mert nem töltöm itthon a hétvégéket mostanság. És a nagy vasat 29 uw monitorostól nem cipelném.
Virtuális gép, hálózatok, packet tracer ilyesmi.
Szóval olyan túl nagy teljesitmény nem kellene, de amik vannak pff kategória.
Drágák, csúnyák és 10+ évesek arany áron. És 0 gari. -
-
patomi
őstag
válasz
Astroboy #94816 üzenetére
Nekünk meg volt egy szivacsfotel és abban ülve kamionost játszottunk vele. Ez volt s kormány és egy táskarádió antennája a váltó. Na meg az egyik, össze lett csavarozva középen, azon lehetett gurulni mert nem esett szét.
Mai gyerekekhez képest csodás gyermekkorom volt. -
-
-
szebe
addikt
válasz
Astroboy #94013 üzenetére
Meg a szállás árakat is szépen felpörgette
Májusban egy hetet szálltunk meg Szlovéniában (jóformán a Bohinji tó partján, a templom mögött) annyi pénzből, mint amennyibe itthon egy faház került volna a Kis/Nagymaros-Zebegény vonalon. Aztán ezek még az olcsóbb faházak, a mátrai kabinok meg mininoszvaj és társai egy következő (ár)kategória... -
-
válasz
Astroboy #93936 üzenetére
Önálló szakmaként is nagyon létezik, csak nem vállalkozóként (attól még, hogy nem vállalkozóként javítanak rengetegen dolgokat, még nem hal ki egy szakterület). Amúgy TV szerviz is több létezik. Meg ugye hogy felfutott a PC alkatrészek javítása is, ami nyilván eddig is létezett.
És elektronikai gyárakban is javítják a hibás termékeket
Azt is szakemberek csinálják
-
fatpingvin
addikt
válasz
Astroboy #93933 üzenetére
ezt most annyira szomorú volt olvasni... én vegyésznek indultam, de kiskölyök korom óta kezemben a páka, szemem előtt datasheetek. úgy érzem nehezen lenne pótolható az a tudásanyag és skillset amit hobbiból magamra szedtem. aztán érdekes módon valahogy mégis mindenki hozzám hordja a vackait javításra
-
válasz
Astroboy #93933 üzenetére
Én is elektroműszerészként tanultam, de hogy ez kihalna, az marhaság. Alacsony szintű javításokra is egyre nagyobb az igény, nem hogy gyártásban, tervezésben erre a jellegű szakértelemre.
Még ájtíban dolgozva is bőven jól jön, hogy az embernek nem okoz gondot egy kábel összerakása, vagy valaminek a megjavítása, és akkor ezek nagyon kis dolgok.
-
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
Astroboy #93732 üzenetére
na ez
nekem is genius hangdobozok vannak az asztalomon, és én is átalakítottam őket. terveztem bele egy normális hangváltót az egyetlen unipoláris elektrolitkondi helyére, megtömtem vattával és újrakábeleztem, egy kis 20W D-class erősítőről hajtva korrekt hangjuk van. nyilván nem hájend, meg a mélytartomány szegényes, de hát na, valamit valamiért.
-
-
koby11h
őstag
válasz
Astroboy #93482 üzenetére
Nem, ezt:
https://twitter.com/i/status/1443516558232461314
Meg elhoztam nagymamám házából a kerámia cserepeket, 102 m2-re úgy számolom kell majd 18 cserép és 18 cserép * 6 mécses/cserép * 6 alkalom/nap * 160 nap = 103680 darab teamécses...
Szerintem nem fogunk menni halottak napján gyertyát gyújtani!Egyébként a Matrix 4-et, de már ez sem az igazi...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest