- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satus
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy gyári töltővel és gyári akksival mit ír ki töltés közben.Például : gyorstöltés vagy mi turbo charge ilyesmire gondolok.
Előre is köszönöm ha válaszol valaki.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Az asszonynak van ilyen teloja. Most vett egy Redmi Bud 4 lite bt-s fülest. A gond az csak, h csak akkor csatlakozik buetooth - on a telohoz ha töltőre teszi a fülest.
Több telefonnal is ugyan ez a helyzet.(Poco x3 pro és Redmi note 9 pro)
Mi lehet a megoldás, h normálisan müködjön? -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Anyukám telefonján az NFC folyton kikapcsol. Lehúzom a menüt, bekapcsolom, egy darabig úgy marad, aztán 1-2 óra múlva ha megnézem már ki van kapcsolva. Van tippetek, hogy ez miért lehet?
-
SirRasor
addikt
válasz
FrankDrebyn #1154 üzenetére
Szerintem valami szemét alkalmazás ment rá, ami mondjuk eleszi a memóriát/CPU-t és nem bírja a telefon és újraindul, mert fosadék amúgy.
Kezdésnek nézd meg az akksikezelőt, hogy melyik program meríti brutálisan, mert ha áll az elméletem, akkor lesz ott egy-kettő kiugró és azokat kell kigyepálni.
Vagy nem barkóbázol és csinálsz egy gyári visszaállítást. Ha teljesen alap állapotban is véletlenszerűen újraindul, akkor ott hardveres baj lesz.
-
SirRasor
addikt
Akkor próbáld meg felrakni a MI PC Suite-t és azzal lementeni. Hátha ennél nem kell jóváhagyni semmit a telefonon.
-
satibi
csendes tag
válasz
SirRasor #1151 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget!
Google be volt jelentkezve, de most számítógépen ránézve nem látom a névjegyek közt a telefonos névjegyeket sajnos.
Sajnos gépre rákötve csippan, de képeket nem érem el, ahhoz rá kellett nyomni a telefonon is a képátvitel opcióra. Sajnos ennél jobban nem értek hozzá.
olyan 6e ft-ért tudok rendelni kínából kijelzőt. Ha másra nem, arra jó lehet, hogy rádugva lementsem amit tudok (ha valóban képernyő-hibás). Csak ennyit sem szívesen dobok ki, ha nem oldja meg a problémát. Ezért kérdeztem, hátha van tapasztalat, vagy hasonló szériahiba, ilyesmi. -
SirRasor
addikt
ADB debugging nincs bekapcsolva?
Rádugod PC-re és szerintem tuti van valami ADB parancs, amivel lehet exportálni ezt-azt, vagy a Xiaominek lehet van szoftvere, ami látja USB-n keresztül és tud menteni.Más: Google/xiaomi fiókod nem volt rajta, ami szinkronizálta a kellő cuccokat? Ha guglival be voltál jelentkezve, akkor a képek, névjegyek stb. biztonságban vannak.
Nem értek telefonokhoz, csak laptopokhoz, PC-khez.
Logika: ha alaplapos lenne, akkor nem volna kép, tehát talán a jobb eset áll fent és elég a kijelzőcsere.
Azt mennyiért tudsz beszerezni? Ki tudod magadnak cserélni?
A válasz erősen függővé teszi a további teendőt.2 éves telefonnal, amiben csak 4 GB RAM van már tuti nem foglalkoznék.
-
satibi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot kérnék.
Hétvégén mikor hazaértem, "nem kapcsolt be" a telefonom. Azt hittem konyec, de mikor az oldalsó gombot nyomtam, rezgett mint normálisan mikor kiold a billentyűzár és sötétben ilyenkor látszik, hogy halványan dereng a képernyő, ha újra megnyomom kialszik. Meg ébresztett is reggel. Szóval úgy tűnik mintha működne, csak a képernyőn nem jelenik meg semmi (a derengésen kívül tök sötét).
Újraindítottam, aztán szét is szedtem, lehúztam az akksit-visszadugtam de ugyanaz.
Rendelnék egy kijelzőt-ha nem is tudom kicserélni, legalább rádugom hogy a képeket, telszámokat mentsem le, mert így azt sem tudom. De ha már lesz és sikerült lementeni a cuccaimat, megpróbálom kicserélni is persze-veszteni valóm nem lesz.
Szervízbe nem szeretném vinni, mert állítólag sok tízezres tétel, annyit nem ér, már több mint 2 éves telefon.
Szerintetek mekkora eséllyel kijelzőhiba és oldja meg egy új kijelző a problémát? -
luciferk
senior tag
válasz
Protonmail #1147 üzenetére
Érzékelhető lett valami pozitív változás?
-
Protonmail
csendes tag
válasz
Protonmail #1140 üzenetére
Sikerült a legfrissebb 13.0.3.0 verziójú EU-s (EAA) ROM verzióra frissíteni a telefonom. Leírom, hogy miként, hátha valaki más is hasonló problémába ütközik.
1., A Beállítások --> További beállítások --> Régió menüben ki kell választani az Egyesült Államokat.
2., A telefon újraindítása után már automatikusan felajánlja a frissítéseket (OTA). -
Sztmargit
csendes tag
12.5.4.0 verziójú EU-s (EAA) ROM mellett a telefon nem támogatja a VoLTE roaming funkciót. Emiatt Digi Mobil SIM kártyámmal nem tudok 4G-s hanghívást (VoLTE) indítani/fogadni.
Valaki jár még hasonló cipőben? Be lehet kapcsolni valamilyen módon a VoLTE roamingot? -
nrg_52
addikt
-
nrg_52
addikt
válasz
En meg mar azon gondolkodom, hogy kellene rola letakaritani.
Lassu lett tole a telefon, mint az allat.
-
Protonmail
csendes tag
válasz
Tompika777 #1141 üzenetére
A hivatalos honlapon is megtalálható, azon keresztül töltöttem le: [link].
-
Tompika777
senior tag
válasz
Lehet visszavonták, és azért nem engedi
-
Protonmail
csendes tag
Próbálom ezt az új, 13.0.3.0 verziószámú operációs rendszert telepíteni, de hibaüzenetet kapok:
A frissítés ellenőrzése sikertelen. Sorry, flash to this stable version is not allowed.
[kép]
Nem jövök rá, hogy miért nem engedi frissíteni. Ez a jelenlegi operációs rendszer verzió: [kép]. Amit pedig telepíteni próbálok, ez: [kép]. -
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretnék a fos MIUI helyett bármi mást feltenni rá. Android 11-es MIUI 12.5.4 van rajta.
BL-nyitott. OEM unlock, USB Debugging engedélyezve, win alatt adb látja. Fastboot látja.
(platform-tools_r31.0.3-windows)TWRP hogy telepíthető rá, ha nem települ és nem indul?
-fastboot boot merlin.img -> újraindul és rendesen elindul a telefon; nem lép recoverybe
-ha manuálisan indítom a recoveryt, akkor a gyári indul el és nem a TWRP
-fastboot flash recovery merlin.img -re azt dobja, hogy bla-bla -> OK, tehát mintha megcsinálná, de a fentiek alapján mégse.Elég sok ilyet csináltam már más telefonnal, de ilyet még nem pipáltam
Mi lehet a gond? -
Geree
senior tag
-
Geree
senior tag
hello,
valakinek jott mar Redmi Note 9-re uj OTA?
..vagy van aki felrakta a 13-as MIUI-t egyeb modon? Ha igen, melyik verziot es mik a tapasztalatok?Koszi!
-
fanderbit
csendes tag
válasz
Bagoly01 #1130 üzenetére
Nekem 2 éve van meg a mobil és ugyanez a helyzet, bár nem nem annyira tragikus a helyzet mint neked (20-25). Inkább olyan 10% körül. Szerintem csak rossz minőségű az akkumulátor.
Más: van itt bárkinek személyes tapasztalata ezzel a tavaly decemberi frissítéssel? Úgy nézem nem nagyon akarják az OTA verziót kiadni..
-
Papix
tag
Sziasztok!
A feleségemnek van ilyen telefonja, nincs mókolva, magyarországi MM-ben lett véve.
A kérdésem, hogy kikapcsolt állapotban ébreszt -e? -
-
zsola400
aktív tag
válasz
captain sch #1128 üzenetére
Kezdőképernyő > kezdőképernyő-elrendezés
-
captain sch
csendes tag
Sziasztok! RedmiNote9Pro. Újraindítás után szétdobta az ikonokat 3x3 kiosztásba, valaki tudja esetleg, hogy hol találom a beállítását? Szeretném visszaállítani 6x5 be, de egyszerűen nem találom
Előre is köszi!
-
Papix
tag
Ez még béta?
-
cstibi73
tag
Megjelent a V13.0.3.0.SJOEUXM!
-
Papix
tag
Ez a telefon meg fogja kapni a Miui 13-at és sz Android 12-t? Ha igen előreláthatóan mikor?
-
betegphiu
senior tag
Van valami trükk arra, higy ebből az ócskavasból több hangerőt hozzak ki ?
Bluetooth füles rendben van, de kábelen, nem hajtja ki a fejhallgatókat.
A Nokia 930-asba átdugva frankón szólnak a fülesek, de ez a Redmi kb a 70%-át tudja produkálni.
Volt régen egy trükk,hogy átt kell állítani a régiót EU-n kívüli országra, de nem működik sajna... -
laczkaba
aktív tag
válasz
sajti_pajti #50 üzenetére
Nem fog menni,csak ha mókolod.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Mit tudok tenni, ha a képernyőn a kép egy kicsit elcsúszott oldalra?
Lehet ezt kalibrálni valahogy?
Köszi -
Papix
tag
Sziasztok!
A 12. 5. 4. verziónál van már esetleg frissebb?
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok! Töröltem egy gmail fiókomat, és azóta minden nyitásnál megjelenik egy "fiókművelet szükséges" felirat, és ha tovább lépek, mindenáron vissza akarja állítani a fiókot, másfelé nem tudok menni. Mi a megoldás? Hogy tudom ezt eltüntetni
-
betegphiu
senior tag
Köszönöm.
-
válasz
Tompika777 #1109 üzenetére
Kár érte, jó lett volna... Köszi szépen!
-
e.vit
csendes tag
Sziasztok! Eléggé hülye kérdés, de valaki esetleg nem tapasztalt problémát a telefon ébresztőjével?
Kb fél éve használom, és időnként egyszerűen nem ébreszt, nem kapcsol be az ébresztés rajta, de olyan is volt, hogy 20-30 perccel később (??) szólalt meg valamiért.Más telefonnal még sosem volt ilyen baj, előtte a márkától a Redmi 6-ost használtam, meg még ennél is gagyibb telókat, de ilyet sosem tapasztaltam.
Állandó ébresztőre van állítva, mindig ugyanúgy, ugyanakkor kellene szólnia.
-
Sziasztok!
Az Üzenetek (Messages) alkalmazásban hogy lehet jobbra, vagy balra húzással törölni a beszélgetést? Mindenáron archiválni akar, de jobb szeretném véglegesen törölni. Van erre bármilyen megoldás szerintetek?
Köszi!
-
Habi86
lelkes újonc
Hali! Ma szoftvert frissítettem a telón, és azóta nem tölt az akksi, bár jelzi, hogy töltés alatt áll, de nem megy fel semmit a mutató, csak merül. A 12.5.3 verzió van fenn.
-
szallito66
újonc
Tipp azoknak akik hiányolják az alkalmazások rögzítését hogy ne kerüljenek bezárásra. 12.0.2 után eltüntették pontosabban sikerült jól elrejteni mivel már nem lehet csak úgy egy hosszú gombnyomással bekapcsolni a főképernyőröl. De itt megtalálod: alkalmázasid között elindítod a biztonság nevezetűt. Következő sebességgyorsító majd jobb oldalt felül kis menüre nyomni. Zárolt alkalmazasok az amit sokan keresnek. Itt bekapcsolod azokat amiket szeretnéd a memóriában tartani es voiala. Ott is lesz már mellette a kis lakat az alkalmazásváltónál
Új hozzászólás Aktív témák
ma Óriási meglepetés, ha egy alap Redmi Note modell nem sikerül jól. Majd meg is fogunk lepődni, ha ez bekövetkezik. Most inkább az a kérdés, hogy mennyivel tud többet a Note 9, mint a Note 8T.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest