- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtooomi
tag
Úgy a legcélszerűbb, hogy elöl 2 szív, hátul 1 fúj, meg oldalt egy a vga-ra, ha valami melegedős fajta, ha nem, akkor pedig azt felülre tenni, hogy fújjon.
Azért kötném a tápra, mert ott lehet szabályozni.
Alaplapoknál nem mindegyiken tudod szabályozni, azért inkább a tápra, meg akkoris halk, mikor épp' nincsen beállítva a windowsban hogy miként járjanak a ventik, hanem alapból halkak. -
djtooomi
tag
Szia!
Attól függ mennyi pénzed van rá.
Gyári procihűtőt érdemes lecserélni mindenképp egy CoolerMaster Hyper TX2 tipusra, 4.000-ba kerül, és nagyon halk, és emelett jól is hűt.
A gyári ventik nem valami halkak, de még elviselhetőek.
Én tápra kötném őket legszivesebben 5V-ra leszabályozva(ez azt jelenti, hogy a 4pin-es molex, amit a tápra kötsz, abban felcseréled a piros és sárga vezetéket, de a venti felöli oldalon)ezáltlal sokkal halkabbak lesznek a ventik.
Ha akarsz venni bele, akkor zalman zm-f3, scythe s-flex abból is szerintem a 800-as, illetve noctua ventik közül bármelyik eléggé halk.
A zalman ventit mondjuk 5V-ra halkítva szerintem a scythe s-flex-el lehet egyszinten emlegetni, igaz, a zalmi 3-szor oclsóbb. -
rup1u5
nagyúr
közvetlenül a melletted? ugy értem ha az asztalra teszed akkor elég közel kerül hozzád. nagyon messzire nem tudod rakni a fejedtől. engem baromira zavarna egy 53 centis torony a monitor mellett ami ráadásúl vakító kéken világít, közelebb van a zajforrás is az elektroszmogról nem is beszélve. az enyém egy parkettás szobában van az asztal alatt. tény hogy gyűjti a port rendesen (ezért sem értem miért hagyták le a porszűrőt a táp alól) de nem vészes és nem is nagyon izgat. 2-3 havonta kitakarítom. kb 5 perc. nekem a power és a hdd led nagyon zavaró ha fejmagasságban van.
asztal alatt szinte 0 a hangja filmnézés közben. -
Quan-Chi
őstag
ha a házadat nem a földön tartod akkor szerintem nem gond a lenti táp! sajna az éremnek mindíg 2 oldala van! ha a proci felett van a táp akkor a meleget szívja a táp! ha a ház allján van akkor pedig a port
fene se tudja meik a jobb
én már kiis néztem magamnak a következő áldozatomat CM 590 Centurion ! sajna a táp ennek is lent van de a külső az megfogott!
CM 690: ahogy ma szerelgettem észrevettem hogy a tokozás alaplapon lévő másik oldalára lehet szerelni egy 8 cm-es ventit! így az alaplap nyákja aktívan hűtve van extrém OC esetén! ez pl egy nagyon jó megoldásmég lehet megszeretem a végén a kuckót
-
kirusz
csendes tag
Sziasztok.ilyen házat néztem ki .lenne 1-2 kérdésem.Mennyiben hátrány ha lent van a táp?nekem 1 9600 gt vga, 1 samsung vinyo,1 dvd iró lenne benne.ezeknek megfelelő lenne e a 3 venti ami alapból a házba van és érdemes e pórszürőt szerelni a fentiekben olvasott módon.ja a procim core2duo e7200 gyári hűtövel.nekem nagyon bejönne ez a ház külsöre szeretem az egyszerű formavilágot,sok ventihely,egyszerű szerelhetöség,mondjuk nincs azzal bajom ha csavarozni kell
.előre is köszi a válaszokat.és ha valaki tudna esetleg ebben az árban alternativát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest