- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReD_NeX
csendes tag
Jah, azt vágom meg néztem Én is, csak feltűnt hogy a ház méreteihez képest kicsinek találtam képeken a plexit. Bár még mindig jobb mint az a hajóablak kinézetű cucc!
Szal ezért gondoltam egyedi moddingra, egy takaros méretű plexivel.Akinek van még ilyen háza írhat hosszabb véleményt is hogy tényleg elég tágas-e a kuckó neonoknak meg minden "sallangnak"!?
Cosmos és Cosmos S esetében is ugyanez lenne a helyzet a plexivel, mert ahhoz is van plexis lap de az sem tűnik nagyon nagynak. Am a plexin meg úgy alakítom a ventiket is ahogy akarom, gondolok itt arra hogy VGA környékére raknám őket, még 4 ventit is lehetne...Jobban tetszik mint az S-féle 20-as "turbina".
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő