- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joshua7
veterán
Csak ilyen házikót vettem.
Viszont rá kellett eszmélnem, h nincs elég csati a lapomon, h használni tudjam az összes ventit (4 van összesen, 1 elmegy a cpu-ra, egy a vgá-ra, így marad 2 szabad, 3 ventire). Szóval mondjatok már nekem valami olcsóbb vezérlőt, ami azért jó is.
Vsszatérve a házra: ugye előtte egy Casetek CK-1020-5C volt (ha valakinek kell, PÜ!), annál jóval könnyebb, vékonyabbak a lemezei. Plexis az oldala, így meg pláne. De hajlékony is, az egészben kevesebb az anyag. Gondolom leginkább a 12-es ventiknek hála egész csöndes a ház. A tápot fordítva szereltem bele, a venti fölül van. Ahogy nézem, alig forog, jó helye lesz így. Ugye a hdd-fiók miatt gondolkodtam sokat a ház megvételén, nos a Casetek-hez képest azért vagy 5 fokkal hűvösebb most mindkét hdd. A többi hőm. meg nem nagyon változott. Összességében elégedett vagyok a házzal, jól néz ki, elég jó a kábelezés (de mivel így szereltem be a tápot, a 4 pines csati nem elég hosszú a hátsó elvezetéshez, a 24 pines is épp elég - FSP Bluestorm 500-as táp, 50cm mindkét kábel) és azért hűvösebben tartja a cuccokat.
Ventivezérlésre várom a tippeket.Thnx!
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
válasz
Savanya #1334 üzenetére
Hosszú háznál is fönnáll ez? Mert azoknál távol esik így a hdd a laptól és jobban megoldható.
Quan-Chi: basszus, ilyeneket írsz... Pozitívum van azért?
Daert: ugyanezt gondolom. Ütnél bottal a fejét az illetőnek, aki kitalálta ezt az elforgatós baromságot. Illetve jó lenne ez, ha ugyanúgy megoldható lenne a felfogatás, mint a nem elforgatottaknál. vagyis nem lenne útban semmiféle lemez. -
joshua7
veterán
válasz
Savanya #1322 üzenetére
Akkor csak beigazolódik az állításom, h nem elég szellős. Mondjuk eddig is evidens volt számomra. Ha a venti részben a fiók lemezeit hűti a hdd-k helyett, az nem lehet olyan hatékony, mint mikor direktbe a lemezeket fújja.
engusz: egy szóval sem mondtam, h rossz ház, de etéren messze nem a legjobb
-
joshua7
veterán
Igen, ezt már leírták páran.
Van konkrét összevetésed, h más házakban mik az eredmények?
De azért gondolom, nem véletlenül van a CM házakhoz az a keret, amit teszteltél. Bár ott Elite házba raktad, de ott is alapból ~45 fokosak voltak.szerk: azt írja szikrázott meg fölforrósodott
-
joshua7
veterán
Az Aprók közt van egy kolléga, akinek, azt írja, azért ment tönkre a tápja (FPS BS 500W- mint nekem, és ugye én is ezt a házat néztem ki...), mert nem kapott levegőt ilyen házban. Valaki ezt megcáfolhatná. Illetve tulajok beszámolhatnának, h megnövekedett-e a táphalálozások száma, milóta ezt a házat használják.
Savanya: pfff, melegebb?
A mostani házam is azért akarom leginkább eladni, mert melegek benne a vinyó (43-49 fokosak - nem csak ebben a melegben, hanem mindig). Sharkoon-ban megnézted?
-
joshua7
veterán
Lehet, hülye kérdés, de a hdd-k fiókját vissza lehet forgatni?
Gondolom nem...
Az 5.25-ös helyekhez van sín, amivel hdd-t is fogadhatnak? Ugye oda is mehet 1 12-es venti? -
joshua7
veterán
válasz
Motion_Blur #1288 üzenetére
Pofás.
Nálam is ez a ház néz ki a befutónak. -
joshua7
veterán
~50 centis 24&4 pin-es tápkábel elég ehhez a házhoz?
-
joshua7
veterán
Király, meg minden, de azért a Ck-1020-at nem cserélném le rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest