- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, de sajna nekem így sem szól a fejhallgatóm. Na mindegy, végül is már megszoktam...
-
eddie17
addikt
Már az előző CM házamnál is ez volt a problémám, hogy hiába dugom az alaplapra jól az előlapi hangszóró és mikrofon bementet, egyik sem szól. Ez miért lehet? Nem jó a kábel?
-
eddie17
addikt
válasz
Motion_Blur #1412 üzenetére
Nagyon szép lett, gratula
-
eddie17
addikt
válasz
joshua7 #1376 üzenetére
Tudod ami kijön a tápból közvetlen "tápkábel" és arra dugod rá
Érted, közvetlenül a tápra, és nem az alaplapra
Nekem meg a neve nem jut eszembe. A 3 pin-eseken lesz egy átalakító hogy a tápra dughasd.
Mod: katt itt van még rendrakás előtt, itt látszik. Meg ott alul a vinyó mellett is.
-
eddie17
addikt
válasz
Motion_Blur #1288 üzenetére
Nagyon szép rendezett lett
Ez a jó ebben a házban, nagyon szépen meg lehet csinálni. -
eddie17
addikt
válasz
Motion_Blur #1276 üzenetére
Fogd meg az alját az elejének, és tépd izomból
Najó annyira azért ne, de tényleg erőből kell az alját meghúzni(ha veled szemben van, akkor magadfelé), és kipattannak a műanyag peckek. Nem fog eltörni -
eddie17
addikt
válasz
Motion_Blur #1267 üzenetére
Grat a házhoz, nem fogsz benne csalódni érzésem szerint
Én sem tudtam, hogy 3 lesz benne -
eddie17
addikt
válasz
ész ventura #1199 üzenetére
Köszi.
Simán, mondjuk hülye voltam, mert csinálhattam volna képet.
Meg is lepődtem, hogy egyáltalán nem feszül, vaj puhán vissza csusszant az oldallap.
Gyorskötegelőt használtam, hátulra felaggattam a kábeleket, amik nem kellettek, és nem még hátul is rendben van
Gerisz: Komoly lett -
eddie17
addikt
Én is ilyen rendet akartam.
A hátsó kábelezést, meg így szerintem nem tudom megoldnai, mert harisnyés az összes kábelem, de szerintem holnap nekiállok. Amúgy köszi a képet(ha irányomba küldte)
De lehet megoldható, mert nekem is elállt, de addig gyürkéztem, amíg szépen rásimult
De valahogy nem tetszett a megoldás. -
eddie17
addikt
Én is nála néztem
Mert nálam is úgy van, csak szerintem elég szerencsétlen módon csináltam meg, biztos van jobb megoldás is.
Amit linkeltél: Most hogy mondom, ott is van egy lyuk, nem is láttam
Majd valamikor nekiveselkedek, de ha tudsz valami használható fotosorozatot, a hátul elvezetett kábelekről megköszönném, mert az enyém szerintem nem az igazi... -
eddie17
addikt
válasz
FireKeeper #1163 üzenetére
Hát ha igen, akkor nagyon ügyes vagyok, mert nekem felfelé néz és a csavarok is bent vannak
De ha lefelé, akkor rakhatok rendet odabent. -
eddie17
addikt
Lehet most hülyének fogtok nézni, de ebben a házba, hogy kell betenni a tápot? Ventilátor a videokártya felé, vagy ventilátor a föld felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest