- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
na ezen a linken lehet látni hogy egy vékony fémrúdra vannak felfogatva a kék leszorítók! na az én CM690-es házamon nem így volt
hanem csak ugy oda voltak b@szva 1másra azok a pöckök és semmi mozgások nem volt, csak az anyagot lehetett hajlítani, amiből 2őt elis törtem mire a 8800GTS-t beraktam! az 590-be már ugyan ilyen fémpántos megoldás van, ami tökéletesen működik... gynaítom valami szar verziót kaptam
de már mind!
-
Quan-Chi
őstag
csinálok képet h milyen az 590-en és milyen volt a 690-en... lehet h én valami 0.9-es béta verziót kaptam ami szar volt
... mindenesetre akinek eladtam az nagyon megvan vele elégedve, végülis nem ő szerelte hanem én
-
Quan-Chi
őstag
remek. CM690 eladva , CM590 megvéve
ég és föld a szerelhetősége! CM590 lényegesen felhasználó barátabb , ám a proszűrőt hiányolom!
-
Quan-Chi
őstag
ha a házadat nem a földön tartod akkor szerintem nem gond a lenti táp! sajna az éremnek mindíg 2 oldala van! ha a proci felett van a táp akkor a meleget szívja a táp! ha a ház allján van akkor pedig a port
fene se tudja meik a jobb
én már kiis néztem magamnak a következő áldozatomat CM 590 Centurion ! sajna a táp ennek is lent van de a külső az megfogott!
CM 690: ahogy ma szerelgettem észrevettem hogy a tokozás alaplapon lévő másik oldalára lehet szerelni egy 8 cm-es ventit! így az alaplap nyákja aktívan hűtve van extrém OC esetén! ez pl egy nagyon jó megoldásmég lehet megszeretem a végén a kuckót
-
Quan-Chi
őstag
tudod Asus én a sablonos dolgokat szeretem! ettől függetlenül a ház nagyon tetszik! és ez a lényeg, de én tartom h szar konstrukció! de szép
és épp ezért vettem meg! lehetek bármekkora "oltás" akkoris van pár gyanús dolog a házon! a csúcs az az hogy CM ház, épp ezért CM tápot vettem hozzá potom 15.000ért! és máshol van a csavarozó pont... mondom remek
így a táp csak úgy bele van górva a gépbe
! mégvalami! : a topik arról szól hogy negatív és pozitív dolgokat/ észrevételeinket megosszuk! ha nekem nem jön be a ház akkor nem jön be és kész! több olyan ember is van mint én! aki nem díjjazza az ilyen jellegű újításokat, azoknak jól jöhet ez a "12 pont" másrészt ha jóltudom nem csak CM690 és GS1000 házak vannak a piacon! van nagyon sok jóminőségű és jól szerelhető ház!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
joshua7 #1341 üzenetére
volt egy CM 534+Centurion házam! na az volt a remek kis kuckó! az pont olyan volt amiennek egy háznak lennie kell, szabvány full ATX forma belülről, semmi felesleges és idegesítő hülyeség, mérsékelt ár, és remek forma! sajna az meg sorjás volt és összekaszaboltam vele magam! de az remek ház volt
-
Quan-Chi
őstag
Üdv, a 7végén szereltem be egy gépet ebbe a házba és a konklózióm : " ütném ameik tervezte" mert:
1, a kábelfogó műanyagkarmoktól nemtudom belerakni a lapot
2, táp alulvan, saját CM550-es tápnak máshol van a csavarhelye
3, az 5,25-ös helyre beszerelni a vinyót lehetetlen
4, az oldalsó fiókok nagyon puha anyagból vannak
5, a fiókok beszereléséhez kikell bontani a ház másik oldalát
6, powergomb rossz helyen van és igénytelen, hamar elromlik majd
7, előlapi panelek kivétele komoly fizikai munka
8, bővítőkártyák lefogatására szolgáló lila bizgentyűk használhatatlanok
9,felső kivezetések és a táp elhelyezése miatt kábelrengetek
10, sok 12cm hűtő ellenére se túl jó szellőzés a zsúfoltság miatt
11, 8800gts/G92 VGA alig fért be...mi lett volna ha 9800gx2-t veszek
12, CM Gemmini 2 hűtő is éppencsak befért de már koszorálódik a hátsó ventihez
nekem nagyon nem jött be!
előnye a jó ár, igényes és dizájnos külső!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest