Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
Na bazz, jól szétoffoltuk a totyikot. Töröltetni lehetne.
Témába vágó: Nekem meg van az első baleset a házzal. A fedlap jobb első füle eltört. Visszaragazgattam és még hozzáragasztottam egy fémdarabot (hajlik) ami megtámassza, de a következő levételnél lepattant a műanyagról.
Gumidarabbal is próbáltam, de azzal nem fogott úgy a fül és rezonált.
Tipp? -
mg105
senior tag
abban nem kételkedek, hogy kell nekik egy venti, mert nekem is ott az alapból beépített kék venti, és 29-31 fok között tartja a vinyómat még folyamatos használat közben is. de véleményem szerint bőven elég egy gyenge/leszabályzott venti, annyi a lényeg, h valami mozgassa a levegőt a vinyó körül, elfújja onnan a hőt, maga a vinyó nem termel annyi hőt, mint azok az alkatrészek, amik komoly hűtést igényelnek
-
Ybron
senior tag
Nincs fordítva most. Bár úgy is jó lenne. Azért mert így most átfújja ugye a bordán és ami mögötte van ház ventilátor az meg szívja kifelé a levegőt. Úgy is jó ahogy mondod, de csak akkor ha fentre is rakok ventilátort. Nem hiszem annyira hangosak, főleg úgy hogy a videokártyán ott virít a zalman hűtő ami a leghangosabb. Egyszer elindítottam úgy a gépet hogy kihúztam a zalman ventijét... mondanom sem kell semmi hangja nem volt.
alibabo:
Igen
most már nekem sincs ventilátor a ház oldalán, köszönhetem a masszív oldallapnak ami miatt kitört egy ventilapát. Úgy történ konkrétan hogy eszméletlenül elkezdet zúgni nézegettem levettem a fordulatát kb 60% nem is zúgott aztán mikor rájöttem hogy valószínű rezonál akkora már késő is volt mert leraktam a földre szépen az oldallapot és annyira eldeformálódott hogy ki is törte egy lapát... -
Gerisz
addikt
ezen ne haragudj meg, de az alaplap leírásban ezek benne vannak
az, hogy melyik audio a frontpanel csatlakozója, és ugyan ez vonatkozik az IEEE 1394-re
FireWire-re
Nekem pl a kamerán van ilyen csati. Gyorsabb mint az USBnike_: hát nincs minden lapon rá lehetőség
minnyá leszed a manualt és megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most már nekem sincs ventilátor a ház oldalán, köszönhetem a masszív oldallapnak ami miatt kitört egy ventilapát. Úgy történ konkrétan hogy eszméletlenül elkezdet zúgni nézegettem levettem a fordulatát kb 60% nem is zúgott aztán mikor rájöttem hogy valószínű rezonál akkora már késő is volt mert leraktam a földre szépen az oldallapot és annyira eldeformálódott hogy ki is törte egy lapát...